|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
15.2.2009 13:39:52   
ELMA
Gašper in Julija vse naj naj za 1. rojstni dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
15.2.2009 13:52:29   
lillchy123
kosilo na varnem. sem po stotih letih nardila porovo kremno juhico, jo je Luka cel krožnik pojedu.user posted image sam ne vem, a je bla tko dobra al je bil tko lačenuser posted image  pol je bil pa še na olivcu pražen puranček in zelenjava s testeninami. posuto s sirčkom.njami

zdej je pa že zaspančkal. se morm pohvalt, da je prejšen teden dojel dnevno spanje. zdej se mal pocartava, ga dam v posteljco in sam zaspiuser posted image

mala pikica, sory, ampak tok trdoživih uši še nisem vidla. lohk probaš mojo taktiko za zunanje rože. mi lovimo pikapoke in jih nesemo na rožce, ki majo uši, pa jih lepo popapcajouser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
15.2.2009 13:52:46   
ELMA
Katka  lepa tortica  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala_pikica user posted image user posted image zelo lepe slikce , torte so tudi lepe user posted image
Najbolj so mi všeč tvoje orhideje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
15.2.2009 13:55:24   
ELMA
Pri nas je doma še kr obupno stanje , vsem nam gre na boljše razen Elme ,jutri imamo kontrolo ....
A mogoče kera ve koliko časa traja , da se škrlatinka pozdravi ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
15.2.2009 13:59:48   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Pri nas je doma še kr obupno stanje , vsem nam gre na boljše razen Elme ,jutri imamo kontrolo ....
A mogoče kera ve koliko časa traja , da se škrlatinka pozdravi ....user posted image user posted image user posted image

....odvisno od mnogih faktorjev... ko sem jo jaz imel (star okrog 1,5 leta) skoraj tri tedne user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
15.2.2009 14:14:15   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
kosilo na varnem. sem po stotih letih nardila porovo kremno juhico, jo je Luka cel krožnik pojedu.user posted image sam ne

Lilči, kako narediš to juhco???

Jaz sem danes, ko smo bili sami, naredila cvetačno brokolijevo kremno juhico. Na čebuli sem tenstala brokoli in cvetačo in prilivala vodo, potem sem vse skupaj zmiksala in zalila z vodo in nekaj mleka,  začinila po okusu in zakuhala 3 male žličke greska. Juhica je bila odlična!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
15.2.2009 14:15:42   
bamby
Zdaj pa nismo več sami. user posted image  se je že vrnil s smučanja. Pravi, da ima vsega zadosti. Da se je počutil kot oldtimer med ostalimi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
15.2.2009 14:21:27   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Zdaj pa nismo več sami. user posted image  se je že vrnil s smučanja. Pravi, da ima vsega zadosti. Da se je počutil kot oldtimer med ostalimi user posted image user posted image user posted image

Prav mu je... zakaj se pa sil... user posted image  user posted image  user posted image ... Jaz se na smucanje ne hodim vec... ampak uzivam v ocvirkovki, basah in ostalih holesterolnih dobrotah.... tu se ne pocutim kot oldtimer.... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
15.2.2009 14:21:56   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

....odvisno od mnogih faktorjev... ko sem jo jaz imel (star okrog 1,5 leta) skoraj tri tedne user posted image  user posted image

Hvala Stipe .....

user posted image user posted image user posted image user posted image , ko bi vsaj jaz bila tko bolana ne pa ona user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
15.2.2009 14:33:05   
Stipe air force
Drgac smo pr nas nedeljsko bolj na izi... user posted image  Sefla se ukvarja s kosilom user posted image  user posted image , Carica razmetava puzzle... user posted image  jaz pa vse povprek... user posted image  vreme se pokvaru user posted image  user posted image , tko da kar piha z Atlanskega... celo sneg naletava... ven ni za it.... user posted image  user posted image  user posted image ... kr neki.... Se 5 dni pa letimo v dezevno, zasnezeno in mrzlo juzno stran Alp.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
15.2.2009 14:54:16   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Drgac smo pr nas nedeljsko bolj na izi... user posted image  Sefla se ukvarja s kosilom user posted image  user posted image , Carica razmetava puzzle... user posted image  jaz pa vse povprek... user posted image  vreme se pokvaru user posted image  user posted image , tko da kar piha z Atlanskega... celo sneg naletava... ven ni za it.... user posted image  user posted image  user posted image ... kr neki.... Se 5 dni pa letimo v dezevno, zasnezeno in mrzlo juzno stran Alp.... user posted image  user posted image  user posted image

ne me strašit... dons je sanjsko. toplo, jasno, nič ne pihauser posted image  ko se Luka zbudi gremo spet na sončka. je pa ful dobra vidljivost in jst že cel dan študiram, kva se vid za en hrib...a je možno da Nanos? morm daljnogled najt

Neposredna povezava do sporočila: 2336
15.2.2009 14:58:05   
lillchy123

kosilo na varnem. sem po stotih letih nardila porovo kremno juhico, jo je Luka cel krožnik pojedu.user posted image sam ne

Jaz sem danes, ko smo bili sami, naredila cvetačno brokolijevo kremno juhico. Na čebuli sem tenstala brokoli in cvetačo in prilivala vodo, potem sem vse skupaj zmiksala in zalila z vodo in nekaj mleka,  začinila po okusu in zakuhala 3 male žličke greska. Juhica je bila odlična!

jst to nardim kar mal bolj simpl. dam kuhat krompir, v ponvi prepražim por, ga dodam h krompirju, (drugač k praženemu poru dodaš krompirin vodo in kuhaš)ko je le ta kuhan, zmiksaš z paličnim, in dodaš po želji mleko, kislo ali sladko smetano. jst sem dons kar vsega po malo, ker je vsega zmanjkalo. je pa res njaaaaamiiiii

eno? zakaj se men čez dan Luka po 15-pol ure zbudi in to kričaje?user posted image  ga vzamem k sebi, mu dam za pit in pol ležim pri njemu, da nazaj zaspi?

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 15.2.2009 14:59:10 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
15.2.2009 15:03:12   
dolenjka

jst to nardim kar mal bolj simpl. dam kuhat krompir, v ponvi prepražim por, ga dodam h krompirju, ko je le ta kuhan, zmiksaš z paličnim, in dodaš po želji mleko, kislo ali sladko smetano. jst sem dons kar vsega po malo, ker je vsega zmanjkalo. je pa res njaaaaamiiiii

eno? zakaj se men čez dan Luka po 15-pol ure zbudi in to kričaje?user posted image  ga vzamem k sebi, mu dam za pit in pol ležim pri njemu, da nazaj zaspi?

S Carico nimamo teh blemov... ampak... predpostavljam da kej slabga sanja... user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
15.2.2009 16:02:39   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nekega jutra mož ženo, ki pripravlja zajtrk, uščipne v zadnjico in pravi:
"Veš, če bi ti malo utrdila tole, bi se lahko znebila teh grdih spodnjic."
Žena stisne zobe in ne reče ničesar.

Naslednje jutro jo mož zbudi s ščipanjem v prsi in pokomentira:
"Veš, če bi si malo utrdila tele, bi se lahko znebila modrca."

Tokrat žena ne more več biti tiho, zagrabi ga za penis in jezno zabrusi:
"Veš, če bi ti utrdil tole, bi se lahko znebila poštarja, vrtnarja in tvojega brata."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
15.2.2009 18:25:03   
buči
Čer. Mi smo tako tako. Aljaž ima spet vročino. Tilen se še drži. Jutri imava sistematskega in cepljenje, ampak bom prosila, da ga raje druguč, ker ne vem, da se ni še on kaj nalezel. Evo, po 2 tednih spet bolan. Ne morem več, upam, da bo te zoprne zime končno kmalu konec!

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 2340
15.2.2009 18:33:52   
mala_pikica

Julija in Gašper, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

mala pikica, prava lepotička je tvoja Lana, Lukec prav tako in torti sta ti lepo uspeli.!!! Da ne izgubljam besed o tvojih orhidejah. Predpostavljam, da so to trenutne slike. Meni pozimi ne cveto, oziroma se trudijo, pa jih suh in topel zrak radiatorjev, ki so spodaj, spotoma uničujejo, da popki odletajo. Čim nehamo kurit, se opomorejo in v polni meri zacvetijo in cvetijo celo poletje do jeseni.
O ušeh ki jih omenjaš, pa poznam . To so gotovo volnene uši. Teh se je najtežje znebiti. Edino mehansko jih lahko odpraviš, samo kot praviš je neučinkovito. Poizkusi z vatirano palčko potem na mesto, kjer si jo odstranila s kakšnim biokilom, ali pa morda celo s kakšnim alkoholom razkužit user posted image . Jaz še nisem točno ugotovila, od česa se te uši rade pojavijo user posted image . Doma so bile na rožah, ko je bil topel in suh zrak, isto je bilo pri njemu doma. Jaz imam en ciperus, ki je te uši obvezno dobil v zimskem času, zdaj, ko smo na svojem in zimo preživi v stopnišču (hladno in suho) teh uši še ni bilo.

pina, tudi tvoja tortica je čudovita in punci prav tako. Da o pinotovem darilu ne komentiram. Kapo dol, res je dobro naredil!!!!

Jaz sem danes sama z obema user posted image user posted image . Anaja je kosila le na pol pojedla user posted image . Jo je huda zaspanost napadla. Ji bom potem še ostalo polovico dala. Potem ko bomo ready, bomo pa šli k mojim staršem na domače krofe. Jih bosta mama in sestra pekli user posted image .

Bamby ja točno te imam volnene uši, katastrofa so, upam, da bo to škropivo pomagalo. Sem ravno zdaj te ušive orhideje čistila in kar pošpricala, pa še okno sem razkužila. So pa zdaj slikane, meni cvetijo pa ravno na pomlad in jesen.

Lillchy bom probala še s pikapolonicami poleti, če se jih ne bom s tem škropivom znebila.

Elma joj boga tvoja user posted image  upam, da boste čimprej zdraviuser posted image . Škarlatinka je v bistvu bolj zakomplicirana angina in je fajn, da se dobro pozdravi. Ponavadi, ko antibiotik prime tam okoli 3 dne, se stanje počasi izboljšuje.  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
15.2.2009 18:36:27   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer. Mi smo tako tako. Aljaž ima spet vročino. Tilen se še drži. Jutri imava sistematskega in cepljenje, ampak bom prosila, da ga raje druguč, ker ne vem, da se ni še on kaj nalezel. Evo, po 2 tednih spet bolan. Ne morem več, upam, da bo te zoprne zime končno kmalu konec!

Buči user posted image  te čisto razumem, imava enake pobožne želje, da pride čimprej poletje. Upam,, da Tilen ostane zdrav. Cepljenje pa bi tudi jaz na tvojem mestu prestavila.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
15.2.2009 18:41:23   
Suzi*
ČER.

samo na hitro...

danes mario ob 19.55..........bomo veseli kakšnega vašega glasu za MePz Pomlad, kjer poje moj user posted image . user posted image user posted image

šibam zdej otroke popedenat pa na položaje pred TV.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
15.2.2009 18:47:13   
pina-1
čer.

Pa je  praznovanja konec. HB: Stanje pri nas je katastorfalno. Ana olana u nulo, jaz zagiftana u 2 nule...skratka za v Rižano....

zdej pijem cukr žajl inmleok in gledam PUjso Pepo. Še malo in grem ano stuškat in spavanac. Upam,da bova kaj več spali kot to noč...

Pridem še kasneje kej pogledat

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
15.2.2009 18:58:59   
Suzi*
VSE NAJBOLJŠE vsem, ki praznujete ta vikend!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
15.2.2009 19:26:20   
lillchy123
čeruser posted image

naš otrok je že v postlji user posted image

enim pa zdravje res nagaja, jaz upam, da bo s starostjo in z lepim vremenom telih virozic manj.do takrat pa user posted image
mi mamo kar srečo (trkam na les) saj smo od oktobra bolj kot ne zdravi. smo pa zaradi operacij res uvedli nekaj varnostnih ukrepov.upam, da se stanje ne bo poslabšalo, ko gre v vrtec, čeprav glede na majhno skupino in preventivna cepljenja računam, da ne bi smelo biti hudo. bomo videli.

zdej pa da vam spet mal težim! user posted image  mi gremo pa sam dons pa še enkrat spat! user posted image  jst vam sploh ne morem povedat, kako se počutim. skoraj, kot da grem rodit, sam da pred porodom nisem bla tok živčnauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
15.2.2009 19:42:37   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Lillchy bom probala še s pikapolonicami poleti, če se jih ne bom s tem škropivom znebila.

Po mojem pikapolonice ne bodo uspešne. Te odpravljajo tiste bele uši, ki letajo.

buči, jaz sem cepljenje že 2x prestavila. Upam, da nama v torek uspe biti cepljeni.

elma, user posted image user posted image  za tvojo ubogo bolno pikico!

pina, vi si spočijte in naberite novih moči! Tale vikend je bil za vas noro naporen glede na vaše zdravstveno stanje.

lilči, glede na vašo situacijo in čas, ki prihaja sem pa še jaz vsa na trnih in v enem norem pričakovanju. Si ne prestavljam biti v tvoji koži. Me kar mra spreletava, ko pomislim, da tebe in Lukca čaka prav poseben dan. Vsekakor vama želim, da bo res dan, ki bo za vaju oba nepozaben user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Mi smo že v postlelji, nahrbtnik za v vrtec je pripravljen, zdaj še kosilo za jutri pripravim, potem bom pa poslušala user posted image  od suzi. Če me bo res prepričal mu namenim celo kakšen glas user posted image !

suzi, za kakšno nagrado se pa potegujejo, če zmagajo v finalu???

< Sporočilo je popravil bamby -- 15.2.2009 19:43:04 >

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
15.2.2009 19:44:25   
Stipe air force
Pina, kako je blo na babjem veceru user posted image ... A s' od tega bolana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
15.2.2009 19:53:49   
blaža
Čer!user posted image

No mi smo malo prej prispeli z enega RD in Blaž sedaj že spi, Matija bo šel, pa kmalu.

VSE NAJBOLJŠE VSEM , KI PRAZNUJETE TA VIKEND.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače je vikend hitro minil. vidla sem, da ste ble zelo pridne za tortice in so vam zelo lepe ratale user posted image user posted image user posted image

Upam, da se vsi, ki ste bolni čim prej pozdravite. ELMA, Matija je tudi že imel škrlatinko in je dobil antibiotike, baje, če je ne zdraviš, da pusti kar precejšnje posledice na sklepih- sklepna revma, pa še nekaj drugega, ki se ne spomnem več. Je pa mel ful malinast jezik, zato sem ga sploh takrat peljala k zdravniku. Kolko je trajalo, se pa ne spomnem, ma ni blo tri tedne, po moje max 10 dni.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2349
15.2.2009 20:06:26   
blaža
Nočko! Vidim, da niste nič zgovorni, ja je vikend.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?