|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
15.2.2009 8:35:03   
mala_pikica
Jutro!

JULIJA in GAŠPER vse najboljše za 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katka ti si naredila tudi zelo lepo tortico, vse delate takšne lepe dekoracije. Tvoj dečko je pa tudi že pravi mali frajeruser posted image .

Lillchy a ti pa si se kar na morje odpeljala, a imaš tako blizu? Jaz bi tudi nekje bližje obali živela, da bi lahko tako mimigrede na kakšno kavico skočila, sploh zaradi Lukca. A tebi so tudi orhideje všeč? Jaz imam na parih neke bele uši, a ti je to kaj poznano in kako bi se jih lahko rešila?

Nič kavico sem popila, zdaj pa morem iti malo migati, lepo nedeljo vsem! Pri nas je tako lep dan, jaz pa še ne upam peljati Lukca ven.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
15.2.2009 8:40:12   
pina-1
Dobro jutro.

Naša noč je bila po pričakovanjih katastrofalna. Ana se je zbujala na 1 uro in tako sva "spali" v dnevni na kavču.

Katka full dobra tortica ti je ratala.

Gašper in Julija vse naj naj za 1. rojstni dan. Mamicam pa.... danes je vaš dan.... tatiji pa naj bojo varuškeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
15.2.2009 8:43:22   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jutro!

JULIJA in GAŠPER vse najboljše za 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katka ti si naredila tudi zelo lepo tortico, vse delate takšne lepe dekoracije. Tvoj dečko je pa tudi že pravi mali frajeruser posted image .

Lillchy a ti pa si se kar na morje odpeljala, a imaš tako blizu? Jaz bi tudi nekje bližje obali živela, da bi lahko tako mimigrede na kakšno kavico skočila, sploh zaradi Lukca. A tebi so tudi orhideje všeč? Jaz imam na parih neke bele uši, a ti je to kaj poznano in kako bi se jih lahko rešila?

Nič kavico sem popila, zdaj pa morem iti malo migati, lepo nedeljo vsem! Pri nas je tako lep dan, jaz pa še ne upam peljati Lukca ven.

ne, nimam tako blizu. pa bi mela.user posted image  šla sva zato, ker je bil res lep dan in ker lansko leto sploh nisem videla morja. Luka pa tko ne komplicira zarad vožnje, hb.

ja, men so tud orhideje noro všeč. vedno ko grem kam med rože, bi si kakšno kupila.sam kaj, ko so pa drage in mi je zdaj res škoda evrčkov zanje.user posted image mi ena že dve leti non stop cveti, še bolj sem pa vesela za eno, ki sem jo dobia v paketu z možem in otrociuser posted image  in ki že 10 let ni cvetela. no, zdaj spet cvetiuser posted image
uši na rožah jaz našpricam kar z biokilom.user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2303
15.2.2009 8:44:40   
lillchy123
mala pikica, tiste , ki imajo uši daj v karanteno, drugačče bodo šle tudi na zdrave!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
15.2.2009 8:45:36   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ana, Tin in Vid za vceraj ter Gašper in Julija za danasnji rojstni vse naj, naj od Stipićeeeeeev...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
15.2.2009 8:45:59   
katka37
Pina, morava zamenjati podpis. user posted image user posted image    Pauser posted image user posted image user posted image  za vaju obe.

Lillchy, sem tudi dobila orhidejo za vselitev, imaš kakšen nasvet, kako naj skrbim za njo, vidim, da obvladaš.

< Sporočilo je popravil katka37 -- 15.2.2009 8:46:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2306
15.2.2009 8:47:43   
lillchy123
blaža in pina, dejteve povedat, kje ste doma, bi se jaz kdaj povabila na kosilo! sva včeri v piranu eno uroo čakala in še pol je blo tko mal, da se še Luka ni najedu! račun pa user posted image ! blaža, sem bla tko lačna, ko sem se mimo vaše vasi peljala, da sem študirala, da grem kar na prvo hišo potrkat, pa vprašat, kje sta doma Blaž in Matija!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2307
15.2.2009 8:49:51   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Pina, morava zamenjati podpis. user posted image user posted image    Pauser posted image user posted image user posted image  za vaju obe.

Lillchy, sem tudi dobila orhidejo za vselitev, imaš kakšen nasvet, kako naj skrbim za njo, vidim, da obvladaš.

rabi svetlo a ne direktne svetlobe, jaz jo zalivam res zelo malo, še boljše pa je, da ko je zemlja suha jo namočiš v vodo in pustiš da odteče.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
15.2.2009 8:57:39   
Februarka08
Julija in Gašper vse najboljše za 1. svečko!!! user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2309
15.2.2009 9:04:15   
Februarka08
Jutro.

Noč standardna, le kašlja še vednouser posted image ne vem, gotovo bom mogla jutri P poklicat in prašat če jo morm kej pripeljat pokazat, čeprav ne verjamem, pa še nič mi ni da bi hodila med tiste bacileuser posted image ampak res že dolgo kašljauser posted image

Mala_pikica user posted image user posted image zelo lepe slikce!!! Kako sta fletnauser posted image
Pina user posted image user posted image lepe slikce in lepotičkeuser posted image Pa lepo darilo si dobila! Sem mojemu pokazala kaj ti je naredil in je potem ugotavljal kako je to naredil in iz katerega materiala jeuser posted image user posted image
Katka user posted image user posted image lepa tortica, lep princuser posted image pa dobra ideja za dnevnikuser posted image

Vse ste se zelo potrudileuser posted image komaj čakam naše praznovanje, ki pa bo itak zadnjega v mesecu... danes bomo šele vabila delaliuser posted image komaj čakamuser posted image

Za vse user posted image pa user posted image user posted image da se čimprej pozdravite!

Lepo nedeljo! Pri nas je ful lep sonček, piha pa 100/urouser posted image user posted image user posted image tako da ga bova gledali samo skozi oknouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
15.2.2009 9:05:24   
Stipe air force
mmmmmm..... sem ciz out od prekrasnih tort s praznovanj rojstnih dnevov .... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Mi smo pa za valentinovo vceraj skoristl' lep vreme za sprehod po soncnem Bruslju...

S Seflo sva si za valentinovo podarila "nobl" izlet v Pizza Hut in se nazrla vseh vrst pizz po meniju all you can eat... user posted image  user posted image  user posted image  Seveda, Carica je pomagala in je papala malo pecenga testa od pizze... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

Zdaj pa premisljujemo kaj bi poceli danes ker je v BXLu se vedno soncno in bo skoda ves dan ostati notr... cakajoc napovedan dez.... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2311
15.2.2009 9:14:56   
misar
dobro jutro

naša noč prav divja, ker ma tamala zamašen nosek. user posted image user posted image user posted image prekleti, pa kaj je to z nami a smo spet zbolel?.evo povem čez 10min, ker ji moj meri vročino. ma user posted image user posted image user posted image user posted image kaj res nimamo sreče?

včeraj smo mal praznovali Lanin rojstni dan in je že čez dan kihala, na večer je pa še šmrkasta ratala, ponoč revica ni mogla spet, pa sem ji dvignila vzglavje pa skakala okoli s fiziološko. ma naj gre vse k vragu, porkamadona.

mal sem se mogla spucat. se opravičujem, ker sem res jezna. kako je možno, da je skoz bolna? pa pravijo, da so dojeni otroci manj bolni. ma ne mi. pa smo še kar na joškiuser posted image user posted image user posted image user posted image

sicer je bil pa včerajšnji rojstni dan super, tortico je naredila moja mami, ji je super ratala, pa še fulll dobra je bila. dam ju3 slikce gor, ker bom najverjetneje spet domauser posted image ...no ja sem pa šla na šiht preverit, če so še vsi tamuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo, me zdaj aleluja kliče, kasneje vam še sporočim, če mamo vročiino.

lepo nedeljo vsem malčkom in mamicam

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
15.2.2009 9:15:34   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Se vidi da je danes Valenitnovo in se vsi stiskate.
MEne je tudi moj Pino danes prijetno presenetil in mi je podaril stojalo za svinčnike in papričke, ki ga je sam naredil. sem bla zello vesela.

evo vam pokažem, kako to zgleda:

user posted image

user posted image

Bravoooo za Pinota.... sem vedu da je Dunajska sola user posted image  user posted image  user posted image .... A si ti tud njega prijetno presenetla...z obzirom, da Valentinovo ni 8. marec user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
15.2.2009 9:31:08   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Noč standardna, le kašlja še vednouser posted image ne vem, gotovo bom mogla jutri P poklicat in prašat če jo morm kej pripeljat pokazat, čeprav ne verjamem, pa še nič mi ni da bi hodila med tiste bacileuser posted image ampak res že dolgo kašljauser posted image

Mala_pikica user posted image user posted image zelo lepe slikce!!! Kako sta fletnauser posted image
Pina user posted image user posted image lepe slikce in lepotičkeuser posted image Pa lepo darilo si dobila! Sem mojemu pokazala kaj ti je naredil in je potem ugotavljal kako je to naredil in iz katerega materiala jeuser posted image user posted image
Katka
user posted image user posted image lepa tortica, lep princuser posted image pa dobra ideja za dnevnikuser posted image

Vse ste se zelo potrudileuser posted image komaj čakam naše praznovanje, ki pa bo itak zadnjega v mesecu... danes bomo šele vabila delaliuser posted image komaj čakamuser posted image

Za vse user posted image pa user posted image user posted image da se čimprej pozdravite!

Lepo nedeljo! Pri nas je ful lep sonček, piha pa 100/urouser posted image user posted image user posted image tako da ga bova gledali samo skozi oknouser posted image user posted image user posted image

februarka, zadeva je iz železa. Pobarvana v črno inspatinirana....Je kar precej težko.

Neposredna povezava do sporočila: 2314
15.2.2009 9:32:38   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

MEne je tudi moj Pino danes prijetno presenetil in mi je podaril stojalo za svinčnike in papričke, ki ga je sam naredil. sem bla zello vesela.

user posted image

user posted image

Bravoooo za Pinota.... sem vedu da je Dunajska sola user posted image  user posted image  user posted image .... A si ti tud njega prijetno presenetla...z obzirom, da Valentinovo ni 8. marec user posted image  user posted image

Nisem mu "rožice" dala, ker je nisem mela komu dat. So moži v Pinotovem studiu obujali kako so ano zapili eno leto nazaj.... Rezultat je bil skoraj insti kot lani oz. malce slabšiuser posted image user posted image user posted image

bomo nadoknadili. Saj je valentinovo lahko tudi večkrat na leto neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2315
15.2.2009 10:29:04   
Stipe air force

user posted image

user posted image

Nisem mu "rožice" dala, ker je nisem mela komu dat. So moži v Pinotovem studiu obujali kako so ano zapili eno leto nazaj.... Rezultat je bil skoraj insti kot lani oz. malce slabšiuser posted image user posted image user posted image

bomo nadoknadili. Saj je valentinovo lahko tudi večkrat na leto neuser posted image

Za Valentinovo je najljepsi poklon KITA CVIJEĆA... Pa ako se desi da zaboravis cvijeće... ostane uvijek "ono drugo"... mogoć user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
15.2.2009 11:02:38   
Stipe air force
Kje nam je pa Blaaaazaaaaa dan's... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2317
15.2.2009 11:03:40   
Stipe air force
...in kje nam je pa ELLAAAAAAAAAAAAAAAAAA dan's user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2318
15.2.2009 11:07:24   
Neni13
Hojla,

evo Mark spi. Hvala vsem za čestitke. So praznovali v varstvu,nato mi 3 je doma. Včeraj pa še s familijo. Ah,kako hitro gre to.
Misar pri nas je isto!!
Že včeraj zjuraj sem ga gledala kaj mu je,ker je imel tako solzne očke..Eto pa se je začelo kihanje..potem iz noseka, do večera je bil že cel smrkast. Vročine nima.Sam smo imeli pa v K.. noč..
Jutri imamo redni pregled pri P. Hm, tako da če bo imel vročino sploh ne bova šla. Sicer je bil danes zjutraj kar boljše, samo vedno je tahuje ponoč in zvečer..Upam, da se hitro zližemo iz tegale..

Vse slavljenčkom vse najboljše in čestitke mamicam in atijem.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2319
15.2.2009 11:08:03   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

mala pikica, tiste , ki imajo uši daj v karanteno, drugačče bodo šle tudi na zdrave!

Ja, lillchy saj imam ločene, pa za te uši biokil ne pomaga, sem jih skozi špricala s tem pa so še kar ušive. Imam pa že od poletja težave z ušmi, jih kar mehansko odstranjujem, samo se jih ful težko znebiš. Saj sem dobila zdaj neko škropivo, samo so mi zacvetele pa jih ne smem po cvetovih, bom počakala, da odcvetijo. Res upam, da se uspem rešiti teh nadležnih uši, ker mi jih je res škoda, da bi jih vstran vrgla.

Meni orhideje res uspevajo, mi res lepo cvetijo in to kar dvakrat na leto, jih pa jaz tuširam, ko ne cvetijo, sedaj, ko cvetijo pa jih 1x na teden namočim v vodo za čez noč, potem pa vodo odlijem zjutraj. Pa vmes jim dajem malo gnojila za orhideje. Pa jaz sem ugotovila, da rabijo veliko svetlobe.

Pina, si res dobila lepo darilo od Pinota. No jaz sem dobila pa tako orhidejo, dragemu pa sem podarila parfum in rafaelo bonbone. 

Neposredna povezava do sporočila: 2320
15.2.2009 11:15:00   
Februarka08
  Mlada zenska se primozi v relativno revno druzino.Ugotovi, DA je hisa umazana, pa nikjer nobene krpe za ciscenje.Odreze rokave mozevi srajci in pocisti stanovanje.Naslednji Dan sklene, DA Bo prebelila stene, pa tudi copica nimajo.Mozevemu ocetu Jožetu odreze brado in z njo nanasa barvo.Naslednji Dan pride na obisk sosed in vidi Jožeta na drevesu.Vprasa Ga, kaj se it je zmesalo, tak mraz je, it pa zunaj na drevesu?Pa pravi Jože: "Danes Bo NASA ta mlada palacinke pekla, pa NE vem, ceimamo jajca pri hisi!"

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2321
15.2.2009 12:03:22   
dolenjka

Mlada zenska se primozi v relativno revno druzino.Ugotovi, DA je hisa umazana, pa nikjer nobene krpe za ciscenje.Odreze rokave mozevi srajci in pocisti stanovanje.Naslednji Dan sklene, DA Bo prebelila stene, pa tudi copica nimajo.Mozevemu ocetu Jožetu odreze brado in z njo nanasa barvo.Naslednji Dan pride na obisk sosed in vidi Jožeta na drevesu.Vprasa Ga, kaj se it je zmesalo, tak mraz je, it pa zunaj na drevesu?Pa pravi Jože: "Danes Bo NASA ta mlada palacinke pekla, pa NE vem, ceimamo jajca pri hisi!"

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2322
15.2.2009 12:18:06   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Po pomoti Sefli vacam stevilo objav... vic je super....

Kako kej base in ostalo... user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
15.2.2009 12:55:46   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Po pomoti Sefli vacam stevilo objav... vic je super....

Kako kej base in ostalo... user posted image  user posted image

ma base in ostalo kar gre, hvalauser posted image user posted image user posted image pa pri vasuser posted image user posted image

Evo, midva sva ravno kosilo naredila, zdaj sem pa še kuhinjo pospravila in počakava da se princesa zbudi da bomo jedli... danes bo kar pica, je obema zadišala včer v trgoviniuser posted image tako da sva kupila manjkajoče sestavine in je že v pečiciuser posted image ga morm pohvalit, da mi je začel mal pomagatuser posted image

Zdaj greva pa mal na kavč, lepo nedeljo!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2324
15.2.2009 13:23:05   
bamby
Julija in Gašper, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

mala pikica, prava lepotička je tvoja Lana, Lukec prav tako in torti sta ti lepo uspeli.!!! Da ne izgubljam besed o tvojih orhidejah. Predpostavljam, da so to trenutne slike. Meni pozimi ne cveto, oziroma se trudijo, pa jih suh in topel zrak radiatorjev, ki so spodaj, spotoma uničujejo, da popki odletajo. Čim nehamo kurit, se opomorejo in v polni meri zacvetijo in cvetijo celo poletje do jeseni.
O ušeh ki jih omenjaš, pa poznam . To so gotovo volnene uši. Teh se je najtežje znebiti. Edino mehansko jih lahko odpraviš, samo kot praviš je neučinkovito. Poizkusi z vatirano palčko potem na mesto, kjer si jo odstranila s kakšnim biokilom, ali pa morda celo s kakšnim alkoholom razkužit user posted image . Jaz še nisem točno ugotovila, od česa se te uši rade pojavijo user posted image . Doma so bile na rožah, ko je bil topel in suh zrak, isto je bilo pri njemu doma. Jaz imam en ciperus, ki je te uši obvezno dobil v zimskem času, zdaj, ko smo na svojem in zimo preživi v stopnišču (hladno in suho) teh uši še ni bilo.

pina, tudi tvoja tortica je čudovita in punci prav tako. Da o pinotovem darilu ne komentiram. Kapo dol, res je dobro naredil!!!!

Jaz sem danes sama z obema user posted image user posted image . Anaja je kosila le na pol pojedla user posted image . Jo je huda zaspanost napadla. Ji bom potem še ostalo polovico dala. Potem ko bomo ready, bomo pa šli k mojim staršem na domače krofe. Jih bosta mama in sestra pekli user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?