|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
14.2.2009 14:51:52   
mesecnica
Blaža ali pa Bamby ali lahko katera še enkrat napiše kako delate mineštro s tistimi kupljenimi mešanimi stročnicami?

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
14.2.2009 16:23:20   
srečka nosečka
VSE NAJBOLJŠE ANA, TIN IN VID ZA 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2252
14.2.2009 16:24:05   
srečka nosečka
Vse ostalim pa želim lepega valentinčka.  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
14.2.2009 16:24:05   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ana, Tin in Vid vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2254
14.2.2009 16:24:31   
srečka nosečka
blacky - kaj pa najin tajming? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
14.2.2009 16:25:56   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Aja - po katerem receptu pa narediš čokoladno?

saj me je sram povedat user posted image

danes sem biskvit kar kupila user posted image , dala not nutelin namaz in koščke postrgane čokolade, pa oblila s čokolado user posted image
Mah nisem imela časa, da spečem, ker ob večerih ne "ružim". user posted image  Dober izgovor ne? user posted image

a nis prej napisala d je biskvit že pečen? user posted image user posted image

jap, saj sem kupila že pečen biskvit user posted image   user posted image  user posted image

Je zelo dobra torta, smo že probali. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
14.2.2009 16:38:17   
Blacky*

blacky - kaj pa najin tajming? user posted image

to pa res... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2257
14.2.2009 16:39:48   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Aja - po katerem receptu pa narediš čokoladno?

saj me je sram povedat user posted image

danes sem biskvit kar kupila user posted image , dala not nutelin namaz in koščke postrgane čokolade, pa oblila s čokolado user posted image
Mah nisem imela časa, da spečem, ker ob večerih ne "ružim". user posted image  Dober izgovor ne? user posted image

a nis prej napisala d je biskvit že pečen? user posted image user posted image

jap, saj sem kupila že pečen biskvit user posted image   user posted image  user posted image

Je zelo dobra torta, smo že probali. user posted image

jaz sem zadnjič tudi kupila biskvit, ko sem delala torto za službo

mi niti pod razno ni padlo na pamet da bi pekla, ker sem imela že tako buren teden

torta je bila pa user posted image , moram vsem recept poslat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2258
14.2.2009 16:44:29   
Blacky*
drugače pa smo bili zjutraj pri P, ker je val imel težko noč in se je zbujal, pa nekaj se je vlekel za uho in še malo vročine je bilo... pa smo se kar zrihtali in šli... pljuča so zaenkrat ok, ušesek je malo rdeč, a lahko je tudi od joka... grlo malo vneto, neka viroza... če bo pa slučajno zakuhal naj ga pa na urgenco peljemo... no comment

tako smo danes ostali doma in nismo šli nikamor ven na sonček... a bo že

sem pa pri P ugotovila, da ima na pohodu zgornje 4, spodnja je pa že zunaj... zato imam zadnji teden take borbe, ko si peremo zobke...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
14.2.2009 18:14:37   
mala_pikica
Dober večer!

ANA, TIN in VID vse naj boljše za 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka nosečka ful lepe slikice, mala pa je itak prva lepotička, pa tortice zgledajo tudi lepo.

Midva sva včeraj vseeno šla za 4 ure na večerjo in malo plesati. Moram pa povedati in vas opozoriti na Voltaren svečke, da previdno z njimi!! Jaz sem dla včeraj Lukcu dobre pol svečke preden smo šli, ker je imel 39.8 vročine in se mi je zdelo že malo čudno, ker mu je ful hitro padla vročino, no ob 23h pa me kliče mama, da je mali hladen in, da mu termometer ne pokaže niti 35 stopinj. Sva šla domov in je mali res bil podhlajen, smo ga ful greli, no ob pol štirih zjutraj je postal zopet malo bolj topli. Tako, da midva sva imela bolj taki Valentin user posted image , no sem pa vesela, ker je danes Luka že cel dan brez vročineuser posted image .

Vam pa želim vsem danes lep user posted image user posted image .

Aja pa, če bom imela čas bom tudi jaz kasneje pokazala kakšno slikico od rojstnega dneva.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
14.2.2009 18:44:46   
ELMA
Ana , Tin in Vid vse najboljše za 1. roj.dan
       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
14.2.2009 18:51:06   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo vsi doma bolani , mislim da nas je Elma okužila ...
Ona je boga  , po noči nič ne spi user posted image  jo kr nosimo , po stanovanju...
Tko bi se rada naspala user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
14.2.2009 18:55:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo vsi doma bolani , mislim da nas je Elma okužila ...
Ona je boga  , po noči nič ne spi user posted image  jo kr nosimo , po stanovanju...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se vsi pozdravite

Mi smo bli mal v šopingu, smo šli v Qlandio in smo tam narajmali koncert Vilija Resnikauser posted image tamalo je čist fasciniral, je ploskala in ga gledala kot bogauser posted image skratka, luštn je blo, šlo je pa spet kar nekaj € če sem hotla kej uporabnega kupit, pa potem še v Mulerja po plenice in ...... groza, denar kar letiuser posted image

Lep valentinov večer vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
14.2.2009 18:55:36   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da boste kmalu bolje

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
14.2.2009 19:11:16   
blaža
Čer!user posted image

ANA, VID IN TIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAŠ 1. ROSTNI DAN!

< Sporočilo je popravil blaža -- 14.2.2009 19:20:33 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
14.2.2009 19:13:54   
blaža
mala_pikica sem vidla kaj si napisala za Voltaren svečke. Res je kar si napisala, sem enkrat tudi jaz o temu pislala, da se lahko podhladijo. Je en sosed prašal, če mam kako svečko za malega, ker je mel vročino in ko je videl, da mu ponujam Voltaren, ni hotel vzet, ker je imel enkrat slabo izkušnjo in se jim je mali podhladil in je bil ves plav.user posted image

No ma mi smo dajali , ma res redko voltaren Matiji, ker je mel vročinske krče, ma mislim, da smo mu dali samo enkrat, če ne se daje paracetamol. Voltaren je kar močno zdravilo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
14.2.2009 19:16:46   
blaža

Blaža ali pa Bamby ali lahko katera še enkrat napiše kako delate mineštro s tistimi kupljenimi mešanimi stročnicami?

daš večer prej namočit stročnice, pol jih drugi dan daš v vodo, ko zavre, jaz z žlico odstranim tisto peno, ki se nardi, pol pa dodam dva tri stroka česna, pa korenček narezan na kockice ali pa dva, kos mesa, lahko prekajenega, al pa kakšno klobaso, v glavnem nekaj da da okus, pa še dva al pa tri manjše krompirje na kockice narezane. In pol to soliš, po želji popraš( samo pol ni za tamale) in ko se skuha je to to. Zgosti se samo. Na koncu lahko dodaš nasekljan peteršilj ( svež).

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2267
14.2.2009 19:17:59   
blaža
No mi smo bili danes cepljeni. Tudi nas so danes merili stoje, kot Ano od Pine in je zato odstopanje od zadnjega merjenje, ko so jih leže merli. No mi imamo 82cm in 9.700g.user posted image

glede fimoze, je rekla, da se ne operira kar tako, ker se lahko še spreminja, ko raste in se pol vidi, mu je pa malo bolj pogledala kot sem jaz in se je vidla glavica.user posted image Vsaj to, ker doma si nisem upala dol vlečt. Je rekla, da bomo spremljali. Da operirat se pa ne gre kar tako. No jaz tudi nisem zato, da se gre kar takoj na kabrio, čeprav tisti, ki to imajo pravijo, da je super, ma jaz še vedno nisem sigurna. Naši pedijatrinji pa zaupam, ker je res dobra in bomo vidli kako in kaj bo. če bo treba, bomo šli, če ne pa ne.

< Sporočilo je popravil blaža -- 14.2.2009 19:20:12 >

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
14.2.2009 19:21:44   
blaža
ELMA upam, da se čim prej pozdravite.user posted image user posted image user posted image

Pa vsi ostali bolni tudi.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
14.2.2009 19:22:44   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dober večer!

ANA, TIN in VID vse naj boljše za 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka nosečka ful lepe slikice, mala pa je itak prva lepotička, pa tortice zgledajo tudi lepo.

Midva sva včeraj vseeno šla za 4 ure na večerjo in malo plesati. Moram pa povedati in vas opozoriti na Voltaren svečke, da previdno z njimi!! Jaz sem dla včeraj Lukcu dobre pol svečke preden smo šli, ker je imel 39.8 vročine in se mi je zdelo že malo čudno, ker mu je ful hitro padla vročino, no ob 23h pa me kliče mama, da je mali hladen in, da mu termometer ne pokaže niti 35 stopinj. Sva šla domov in je mali res bil podhlajen, smo ga ful greli, no ob pol štirih zjutraj je postal zopet malo bolj topli. Tako, da midva sva imela bolj taki Valentin user posted image , no sem pa vesela, ker je danes Luka že cel dan brez vročineuser posted image .

Vam pa želim vsem danes lep user posted image user posted image .

Aja pa, če bom imela čas bom tudi jaz kasneje pokazala kakšno slikico od rojstnega dneva.

Jaaaaaaaaaaaa!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2270
14.2.2009 20:17:17   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

daš večer prej namočit stročnice, pol jih drugi dan daš v vodo, ko zavre, jaz z žlico odstranim tisto peno, ki se nardi, pol pa dodam dva tri stroka česna, pa korenček narezan na kockice ali pa dva, kos mesa, lahko prekajenega, al pa kakšno klobaso, v glavnem nekaj da da okus, pa še dva al pa tri manjše krompirje na kockice narezane. In pol to soliš, po želji popraš( samo pol ni za tamale) in ko se skuha je to to. Zgosti se samo. Na koncu lahko dodaš nasekljan peteršilj ( svež).

No, jaz dam te sue stročnice ravno tako močit že zvečer, zraven pa dodam še nekaj ješprena, da je kot ješprenova mineštra. Če hočeš samo stročnice, pač ješprena ne dodajaš. Namočeno opereš, zliješ vodo stran, naliješ svežo vodo. Dodam nekaj suhega mesa (šunko, rebra...), vržem noter eno kocko, če je potrebno tudi vegeto, ampak raje ne, ker meso tudi da slanost. Je bolje počakat. Začinim z baziliko in origanom in dam kuhat. Jaz kuham z AMC hitro pokrovko, ki deljuje kot ekonom lonec, zato rabiš samo 30-35 minut kuhat. Šele ko je kuhano, dodam jaz nekaj na kocke narezannega krompirja in korenja, da se ne razkuha. Kuham 10 minut in potem pustim še nekaj časa, da se ugasnjeno samo še pokuha (ponavadi manjka korenju). Običajno ni potrebno gostiti, če daš pravo razmerje vode - stročnice. Drugače pa rešiš problem z malo spodmetene moke. Isto lahko na koncu daš mal osesekljanega svežega peteršilja.

Pri nas kdaj zraven skuhamo tudi krompirjevo polento : olupljen na kose narezan krompir skuhamo, potem pa ga zabelimo z mastjo z ocvirki in prepraženo čebulo, nekaj popra in majaron, lahko tudi nekaj drobnjaka, če ga imamo. To se vse skupaj zmečka s tlačilko za pire krompir.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANA, TIN IN VID VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN!!!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
14.2.2009 20:20:40   
srečka nosečka
čer, user posted image

ati daje Lano spat, pa imam minuto ali dve. user posted image

Mi smo bili danes zunaj na kosilu, mi ni bilo treba kuhat. user posted image  Je ati svoji dve valentinki povabil ven, ker sva ga zjutraj pustili dolgo ajat. user posted image

Pa še v BC smo zavili in nabavili marelo voziček. user posted image  Končno, ker res rabimo dva. user posted image

mala pikica - slikce jaaaa user posted image
Pa hvala za opozorilo za svečke user posted image , ki očitno niso najbolj OK.
Pa user posted image  za Lukca, da se pozdravi čimprej.

blacky in elma - tudi za Vala in Elmouser posted image  da hitro premagata bolezen.

blaža - user posted image  za mere

Pa še to vam zaupam: danes je Lana od svojega lupčka dobila darilo za valentinovo.
Ji je enega čudovitega ježka, ki deli glasne poljubčke podaril Lovro od marusah. user posted image  Ni kaj, hitro so začeli. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2272
14.2.2009 20:23:01   
listek1
čer,

no, jest sem se pa tud dala za ene 3 urce na off user posted image user posted image  Sva šla z mojim v mongolsko restavracijo, ker je imel od njega nečak 18 let. Smo se mel prou fletno. Dedi pa babi sta dala pa Davida spančkat. Moram pa rečt da še vedno nič skoraj ne spimo, ker še vedno kašlja ko norc user posted image user posted image  Upam, da bo kmalu kaj bolje.

Elma  -  upam, da se čimprej pozdravite in da ne bo kaj hujšega.

Blaža - user posted image  za mere.

mala_pikica - mi mu vedno dajemo paracetamol svečke, ker je P rekla, da so voltaren fulll močne in jih res ni tok pametno dajat. Našemu ta paracetamol dobr primejo, tud zdje ko je mel 40 vročine.

Blacky - tudi vi se čimprej pozdravite. in tud upam, da ne bo kaj hujšega. user posted image user posted image user posted image

se moram pa še mal pohvalt, da je naš škratek danes naredil dva koraka sam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
14.2.2009 20:25:19   
srečka nosečka
listek - upam, da se tudi tvoj David kmalu pozdravi user posted image
Pa user posted image   user posted image   user posted image  za prve korake.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
14.2.2009 20:26:23   
listek1
ANA

TIN

VID

VSE NAJBOLJŠE ZA

1.

ROJSTNI DAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?