|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
16.2.2009 7:59:47   
mala_pikica
Jutro!

Jaz sem že skoraj user posted image  popila. Sem tako user posted image user posted image , sem šla pozno spati, Luka pa se zbudi že pred 6 uro zjutraj. Moram pohvaliti pa mojega user posted image , ker ga vedno zjutraj on vzame, jaz pa lahko spim do pol osmih.

Kaj danes pa nihče od naših februarčkov ne praznujeuser posted image

Nizy lepe slikice, imaš lepe punčke. A torto si sama delala, lepa je. Pa Azra se mi zdi taka suhica na slikah, koliko ima sploh kg? Pa boga je zopet bolna, upam, da boste čimprej zdraviuser posted image .

Elma ti samo skrbi, da bo dovolj pila. S hrano jaz Lukca nikoli ne silim, dam mu kolikor mu paše, pa ponavadi shujša tudi za pol kilograma ali malo več, samo potem to hitro nazaj dobi, ko je malo boljše. Pa tudi, ko pijejo antibiotik imajo otroci ponavadi slab apetit. Upam, da vam bo antibiotik čimprej prijel in, da bo Elma boljšauser posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.2.2009 8:01:50   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Jutro

no pa smo zaključili s praznovanji. Zdaj pa ne vem kam naj dam vse te stvari. še dobro da smo se preseliliuser posted image user posted image user posted image user posted image

tašča spet meša štreneuser posted image user posted image user posted image jau ej, ampak zdaj mi je lažje,ko je ni tu

ja kaj pa ji zdaj zopet ni prav, HB, da ste na svojemuser posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.2.2009 8:03:06   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutr bomo pa mi praznovali naš drugi ta zaresen rojstni dan!user posted image

nizy, azra je pa tok luštkana, s tistim čopkomuser posted image  mene tkole včas kar prime, da bi se kako poroko ndogovorilauser posted image

Joj Lillchy jaz res močno stiskam pesti, da bo jutri za vas srečen dan user posted image .

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.2.2009 8:13:14   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jutro

no pa smo zaključili s praznovanji. Zdaj pa ne vem kam naj dam vse te stvari. še dobro da smo se preseliliuser posted image user posted image user posted image user posted image

tašča spet meša štreneuser posted image user posted image user posted image jau ej, ampak zdaj mi je lažje,ko je ni tu

ja kaj pa ji zdaj zopet ni prav, HB, da ste na svojemuser posted image .

čisto je zmešana in noro zaljubljena v jakca. zdaj hodi 2x na teden moja mami po njega ob 12 k varuški ker prej konča in je ljubusumna ko user posted image . **** ji ej...namesto da bi bla srečna, da je tak. in nori ker ona ga pa nima sama, da smo mi vedno zraven, da ga hoče met sama in tra lalala. pa kaj je nora al kaj. 3 ure na dan sem z otrokom in te naj ga tja peljem in tam 2 ure pustim???????????? grrrrr kak sem jezna. pol pa še sem rekla, da pridemo v soboto na kosilo, ker je moj moral tam še nekaj zrihtat in sma šli z mami v ikeo,pa se je zavleklo in sem poklicala mojga da naj nama domov prinese kosilo in mu je rekla da kaka sem, da sem ji oblubla da bo mela jakca (rekla sem da pridemo na kosilo in ne kaj prej in nič v zvevi s tem)...ne vem kaj hoče...še mojga proti meni nahujskat al kaj. sej HB je moj taki, da se ne pusti, pa ji je reko, da lahko gre vasak dan ob 7ih po jakca k varuški če hočeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa je rekla, da je ona v službi...ja jebote...grrrrrrrrrr ehuser posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.2.2009 8:15:37   
lillchy123
janey, to so pa taščeuser posted image  moja živi pa 200m stran, pa še nikol ni rekla, da bi mal vnuka mela user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.2.2009 8:21:21   
blaža

janey, to so pa taščeuser posted image  moja živi pa 200m stran, pa še nikol ni rekla, da bi mal vnuka mela user posted image

ja Janey, verjami da je tako še hujše, če niti ne vprašajo, da bi ga malo počuvali.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.2.2009 8:29:57   
pina-1
Jutro.
midve sva danes doma. je ana še kar boga, tako da se bova cartali. ne vidim svete ure,, da bo konec teh bolezni, ker mi že res pritisk dvigujejouser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.2.2009 8:30:13   
Februarka08
Jutro.

Nizy, lepe slikceuser posted image user posted image
Midve sva pa danes spale do 8huser posted image pa še vedno komaj gledamuser posted image ne vem kaj bo, ko bom šla zjutraj v službouser posted image
Larisa mi že cd-je odpira, tako da greva...
Upam da danes ne bo vetra, ker včeraj je blo magičen dan, čisto sonce, pihal je pa tako, da ... user posted image user posted image user posted image nismo šli nič venuser posted image

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.2.2009 8:48:50   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ja Janey, verjami da je tako še hujše, če niti ne vprašajo, da bi ga malo počuvali.user posted image

to ve mislite. prisežem da bi mi bilo ljubše to, kot ta gnjavaža

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.2.2009 9:05:37   
itata
dan,
evo meneuser posted image  v pet sem šla prej iz službe, moj je doma mulčka čuval... no mal on mal dedi babi, amapk se je angažiraluser posted image  smo bili pa že ob 15h na morju, prec akcija vozičkanje, pol je še bratranec uletel s svojim 7 tednov starim sinkom, ki ni muksnil ne med vožnjo, ne med vozičkanjem (1h) in ko se je zbudil je gledal v luft, pol je bil pa še 1h pri pra-babici na obisku pa spet tud pojamral ni (brez dude), so mu dal mal joške in so šli lepo nazaj... ej kej tazga!! sem pol prav rekla, ma takih mam jaz lahk 5!! on pa že ta druzga tazga pridnega dobil. ne morš verjet. bi dobil še enga tazga k je moj, da bi vidu kaj je "terorist" od otroka. jaz resno dvomim, da se bom še kej spuščala kdaj v tole, polsestrico pa itak že ima. pa bi mela še enga, sam mogoče pol k si od tega mal "odpočijem".  spi tud spet katastrofa. po 5x se zbudi in teži, al pa danes se je sam 2x pa vsakič pol ure težil za nazaj zaspat, pol ko je končno spal, je pa očitno nekaj sanjal, ker je non stop jamraluser posted image  pa praska se mi neki spetuser posted image  mah... sej ne vem. pa ni jajca niti od bliz vidu!

janey: ti ji kar direkt povej tašči tko k si nam, da lahk ga gre dop iskat, ko si ti v službi kadarkoli, pol k pa ti prideš, boš pa pač une par ur ti z njim, ni user posted image  da ne bo al štekala, al bo pa užaljena in se bo mal zase držala pa boš mela mal miruuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.2.2009 9:08:04   
itata
revčki bolančki, čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image

ej na morju sva se imela pa tko super. moj je hodu vsak večer eno urco in vsak jutr eno urco (ko sva midva še mal se po postli premetavala) ribe lovit in je bil čist hepi. čez dan smo pa vozičkal okol. jakob je bil priden in je "lajal" za vsakim kužkom, ki je mimo prišeluser posted image user posted image user posted image . pa skoz kaki obiski sorodnikov... fajn je bilo. sonce skoz, edin v ned je malo bolj pihalo. sam ne preveč. res je blo fajn.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.2.2009 9:51:03   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

A danes, ko pa Stipeta ni, pa ni nobenega februarčka, ki bi praznoval in bi mu lahko jaz v našem imenu voščila user posted image  user posted image

Stipe je namreč ob 9h peljal princesko prvič v vrtec na uvajanje in jaz sem bila tako fouš ker spet nisem zraven user posted image  Komaj čakam da zvem kako je bilo user posted image  Mi je tako lepo mahala ko sem šla v avto, ona dva pa pešake (slabih 10 minutk) user posted image  Sicer pa čist verjamem, da bo uživala user posted image

Bolančki, pozdravite se user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.2.2009 10:28:05   
buči
Dan. S Tilnom sva že od sistematskega: 79 cm, 10,7 kg, cepljena, vse ok, le težek karakter se že kaže ... user posted image  Aljaž je že od včeraj brez vročine, zgleda, da je bilo to vse skupaj psihično. Zadnje čase ima krizo v vrtcu, pa Tilen rojstni dan in darila, pa hodi naokrog, pa moramo vsi bolj tamalega pazit, pa ... user posted image  Saj bo ... grem še lase oprat, pa v službo, imam popoldansko. Uživajte!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.2.2009 10:28:52   
nizy
dan,

hvala za pohvale user posted image

nizy,
azra je pa tok luštkana, s tistim čopkomuser posted image  mene tkole včas kar prime, da bi se kako poroko ndogovorilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo soseda , ki ima 2 fanta  in on zmeraj pravi , da se bomo kej zmeniliuser posted image user posted image user posted image

Nizy
lepe slikice, imaš lepe punčke. A torto si sama delala, lepa je. Pa Azra se mi zdi taka suhica na slikah, koliko ima sploh kg? Pa boga je zopet bolna, upam, da boste čimprej zdravi .

torto sem naročila ,... ima pa Azra 8200g in 73cm  in res je prava suhica user posted image , .... vročina je padla , zjutraj smo še eno drisko imel , verjetno so kar zobki na pohohu user posted image
user posted image user posted image user posted image za tvojga , da ti mal pomaga

janey
- tašče so pa tašče , .....

Elma
- kaj se pri vas dogaja user posted image

mi smo zdaj praznovali rd in moj tast in tašča sploh nista prišla user posted image , je res , da sta daleč ampak za 1. rd bi že lahko prišla , vsaj eden od njiju  pa povabljena sta bilauser posted image ,..... sem pa slišala , da je svakinja hotla svoji punci poslat k njima na počitniceuser posted image   in če je to res, pa da zarad tega nista prišla bom kar fejst zamerla user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 16.2.2009 10:31:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.2.2009 10:34:16   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan. S Tilnom sva že od sistematskega: 79 cm, 10,7 kg, cepljena, vse ok, le težek karakter se že kaže ... user posted image  Aljaž je že od včeraj brez vročine, zgleda, da je bilo to vse skupaj psihično. Zadnje čase ima krizo v vrtcu, pa Tilen rojstni dan in darila, pa hodi naokrog, pa moramo vsi bolj tamalega pazit, pa ... user posted image  Saj bo ... grem še lase oprat, pa v službo, imam popoldansko. Uživajte!

user posted image user posted image user posted image za sistematski,....ja pri nas so tudi te težave in krize zaradi rd-jev in daril , zdaj bi kar vsi vse imel user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.2.2009 11:10:17   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image user posted image user posted image za mere, velik fant je to.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.2.2009 12:25:48   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaan user posted image  user posted image  user posted image

Carica je prisla s prvega dne uvajanja v vrtcu v Bruslju... user posted image  user posted image  user posted image ... Rekla mi je: "Oci, majku mu... tako majhni, pa govorijo francoscino... user posted image  user posted image "... pa se tko dobr.... user posted image

Ima par novih prjatlov, mali crncek Liam, potem Tim in puncka Alicia... user posted image  user posted image  user posted image ... Danes sva bila tam skoraj dve uri... imeli so tudi malco (kar se ji ni prevec dopadlo) user posted image ... potem so se igrali z velikimi lego kockami... user posted image  in ko se ji je najbolj dopadlo, so vsi drugi kopali po kockah... user posted image ... potem jim je hotela povedati v "svoji Slovenstini" , da naj dajo mir user posted image ... ker se Carica igra...user posted image   in ko jo nobeden ni zastopil... se je zjokala... user posted image  user posted image  user posted image

Tako smo zakljucili prvi dan uvajanja... user posted image  user posted image  user posted image ... Jutr greva spet user posted image ..... in sem se zmenil, da bom potem ko bom tam neki cajta... zginu za kaksno uro.... user posted image , tako da Carica ne opazi in zacne francosko komunikacijo.... user posted image

Trsice so vec kot prijazne  user posted image  user posted image  user posted image  in mislim da bo slo kot podmazano.... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.2.2009 12:56:28   
misar
Dober dan

ponovno se javljam iz službe.
dela nimam še nič- se ga niti ne trudim iskat user posted image user posted image
tamala je čez vikend spet zbolela, danes vsaj vročine ni mela, no saj tud včeraj je mela le minimalno 37.3, tko, da danes počitnikuje pri svoji teti in se igra s sestričnama. upam, da ne bo hudega.

nič grem zdaj še mal nič delat, da me ne bodo sodelvaci čudno gledali, da valim jajca user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.2.2009 13:01:04   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

ZAKAJ JE POTREBNO UVESTI ALKOHOL NA DELOVNEM MESTU?

1. Delavci bodo sigurno prisli na delo.
2. Zmanjsuje stres.
3. Pripelje do iskrenega komuniciranja.
4. Zmanjsuje izostanke z dela zaradi popivanja prejsnji dan
5. Zmanjsuje kreganje o nizkih placah
6. Od delavcev boste slisali kar mislijo in ne kar sefi zelijo
7. Zmanjsuje stroske gretja
8. Povezite zadovoljstvo z delom; slab posel, te sploh ne briga.
9. Zmanjsuje potrebo po dopustu - ljudje komaj čakajo, da se vrnejo na delo
10. Sodelavci izgledajo lepsi in privlacnejsi
11. Hrana v menzi je neverjetno okusna
12. Pijani sefi lazje dajejo povisice
13. Ce slucajno prdnes na sestanku, te sploh ni sram.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.2.2009 13:07:47   
Janey
aja nisem povedala da jaka hodiuser posted image user posted image sicer še ima malo problemov ampak prideuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.2.2009 13:13:48   
blaža

aja nisem povedala da jaka hodiuser posted image user posted image sicer še ima malo problemov ampak prideuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako pomembna stvar , ti pa pozabiš povedat.

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.2.2009 13:15:43   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Carica je prisla s prvega dne uvajanja v vrtcu v Bruslju... user posted image  user posted image  user posted image ... Rekla mi je: "Oci, majku mu... tako majhni, pa govorijo francoscino... user posted image  user posted image "... pa se tko dobr.... user posted image

Ima par novih prjatlov, mali crncek Liam, potem Tim in puncka Alicia... user posted image  user posted image  user posted image ... Danes sva bila tam skoraj dve uri... imeli so tudi malco (kar se ji ni prevec dopadlo) user posted image ... potem so se igrali z velikimi lego kockami... user posted image  in ko se ji je najbolj dopadlo, so vsi drugi kopali po kockah... user posted image ... potem jim je hotela povedati v "svoji Slovenstini" , da naj dajo mir user posted image ... ker se Carica igra...user posted image   in ko jo nobeden ni zastopil... se je zjokala... user posted image  user posted image  user posted image

Tako smo zakljucili prvi dan uvajanja... user posted image  user posted image  user posted image ... Jutr greva spet user posted image ..... in sem se zmenil, da bom potem ko bom tam neki cajta... zginu za kaksno uro.... user posted image , tako da Carica ne opazi in zacne francosko komunikacijo.... user posted image

Trsice so vec kot prijazne  user posted image  user posted image  user posted image  in mislim da bo slo kot podmazano.... user posted image   user posted image   user posted image

bravo carica, da si se dobro znašla v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

ti jim kar po Slovensko povej, če te kaj moti, bojo že razumeli.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.2.2009 13:18:31   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

bravo carica, da si se dobro znašla v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

ti jim kar po Slovensko povej, če te kaj moti, bojo že razumeli.user posted image

Ma ja... ona obvlada Slovenstinu in mogoć jih bo kej lepga naucila.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.2.2009 13:20:24   
Stipe air force
Ej, sinoci je una pedercina Mario... imel v oddaji enega gosta, ki je mene imitiral... mogoć.... user posted image  user posted image  user posted image ... Ime mu je Uros Perićććć...

Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.2.2009 13:22:49   
blaža

Ej, sinoci je una pedercina Mario... imel v oddaji enega gosta, ki je mene imitiral... mogoć.... user posted image  user posted image  user posted image ... Ime mu je Uros Perićććć...

user posted image

Nisem gledala

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?