Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 20:06:39
|
|
|
|
listek1
|
čer, prvo naj zeeeellllooooooo pohvalim vse mamice, ki ste spekle tako čudovite tortice. Res ste nardile zelo lepe tortice. PIna- za tvojga, ti je res naredil zelo lepo darilo. elma - upam, da se tvoja pikica čimprej pozdravi. Tudi sama sem imela škrlatinko (nekje pri 10 letih), ampak ne vem kok časa je trajal. pa tele pikapoke so za vse bolančke, da se čimprej pozdravijo. Mi drugač tud že spančkamo, vendar imamo pa spet vročino 38,5, samo včeraj je bil po 14 dneh brez, dones pa spet Men se bo pa zrolal. Sploh se ne spravi k sebi tole naše dete. Jutri imava zjutraj P, pa da vidmo kaj nam bo lepega povedala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 20:19:45
|
|
|
|
lillchy123
|
listek, vidva s tvojim škratkom sta pa tud dala že tolk skoz, da sam še mal stisni zobke, da se pocajtata, pol se boste meli pa takoooo lepooo, da se sploh ne boš spomnila, da ste bli kdaj bolani. si res zaslužite srečo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 20:31:40
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 listek, vidva s tvojim škratkom sta pa tud dala že tolk skoz, da sam še mal stisni zobke, da se pocajtata, pol se boste meli pa takoooo lepooo, da se sploh ne boš spomnila, da ste bli kdaj bolani. si res zaslužite srečo lillchy - hvala ti, sej tud ti si že marsikej dala skoz s svojim škratom, tako, da si tudi ti zaslužiš samo še srečo v svojem življenju upam, pa da se nam tole neha počas, ker je pa res utrujajoče, še posebej za davida, ker se sploh ne more spočit. jest se bom že naspala.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 20:51:31
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, prvo naj zeeeellllooooooo pohvalim vse mamice, ki ste spekle tako čudovite tortice. Res ste nardile zelo lepe tortice. PIna- za tvojga, ti je res naredil zelo lepo darilo. elma - upam, da se tvoja pikica čimprej pozdravi. Tudi sama sem imela škrlatinko (nekje pri 10 letih), ampak ne vem kok časa je trajal. pa tele pikapoke so za vse bolančke, da se čimprej pozdravijo. Mi drugač tud že spančkamo, vendar imamo pa spet vročino 38,5, samo včeraj je bil po 14 dneh brez, dones pa spet Men se bo pa zrolal. Sploh se ne spravi k sebi tole naše dete. Jutri imava zjutraj P, pa da vidmo kaj nam bo lepega povedala Joj Listek, tvoj David pa je res bogi . Res vam želim, da se David končno pozdravi, mi je prav hudo , ko berem, da ima bošček mali zopet vročino .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 20:56:02
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer naš otrok je že v postlji enim pa zdravje res nagaja, jaz upam, da bo s starostjo in z lepim vremenom telih virozic manj.do takrat pa mi mamo kar srečo (trkam na les) saj smo od oktobra bolj kot ne zdravi. smo pa zaradi operacij res uvedli nekaj varnostnih ukrepov.upam, da se stanje ne bo poslabšalo, ko gre v vrtec, čeprav glede na majhno skupino in preventivna cepljenja računam, da ne bi smelo biti hudo. bomo videli. zdej pa da vam spet mal težim! mi gremo pa sam dons pa še enkrat spat! jst vam sploh ne morem povedat, kako se počutim. skoraj, kot da grem rodit, sam da pred porodom nisem bla tok živčna Lillchy te čisto razumem in si res želim, da bi pikec mali lahko končno slišal tvoj glas in, da bo lahko pesmice poslušal.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 21:02:52
|
|
|
|
ELMA
|
pina si imela dovolj tične , si vse ponucala , zanimame kr tako da vem ko bom delala , ker tvoja torta mi zgleda kr velika , pa zelo lepo si naredila .... pridna ...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 21:04:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA pina si imela dovolj tične , si vse ponucala , zanimame kr tako da vem ko bom delala , ker tvoja torta mi zgleda kr velika , pa zelo lepo si naredila .... pridna ... mi jo je ostalo še cca pol
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 21:09:17
|
|
|
|
ELMA
|
bambi , listek, mala pikica ....in druge hvala vam za vaše besede in odgovore , upam tudi jaz da se Elma čim prej pozdravi , ker je že tretji dan od kar je zbolela in v treh dni je pojedla samo 2 kozarčka fruteka in juhice vsak dan 3-4 žličke
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 21:11:00
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ELMA pina si imela dovolj tične , si vse ponucala , zanimame kr tako da vem ko bom delala , ker tvoja torta mi zgleda kr velika , pa zelo lepo si naredila .... pridna ... mi jo je ostalo še cca pol lepo jaz sem se pa bala da mi bo zmanjkalo je, ko bom torto delala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 21:25:12
|
|
|
|
nizy
|
čerrrr,...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 21:30:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer vsem... ... in lahko noč vsem
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 21:43:21
|
|
|
|
nizy
|
tudi mi smo večraj praznovali , tazadnji obiski so šli ob 00.30 , ufff je bilo pestro ,.... danes je pa Azra zbolela , čez dan je imela drisko pa vročino , no zdaj jo ima 39.1C, me je strah , da ima kako reakcijo na cepivo , je bila v torek cepljena ,.... ANA in TIN vse najboljše za 1. rojstni dan rojstni dan ELMA - listek - upam de se čimprej znebite vročine no za nazaj bom še malo prebrala , sem 2 dni v zaostanku in je kar 10 strani ,.... slikce bom dala gor malo pozneje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 22:13:50
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy tudi mi smo večraj praznovali , tazadnji obiski so šli ob 00.30 , ufff je bilo pestro ,.... danes je pa Azra zbolela , čez dan je imela drisko pa vročino , no zdaj jo ima 39.1C, me je strah , da ima kako reakcijo na cepivo , je bila v torek cepljena ,.... ANA in TIN vse najboljše za 1. rojstni dan rojstni dan ELMA - listek - upam de se čimprej znebite vročine no za nazaj bom še malo prebrala , sem 2 dni v zaostanku in je kar 10 strani ,.... slikce bom dala gor malo pozneje čerrrrrrrrr Ne pozabit na slikice
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 22:45:48
|
|
|
|
nizy
|
< Sporočilo je popravil nizy -- 15.2.2009 23:00:45 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 23:06:55
|
|
|
|
nizy
|
< Sporočilo je popravil nizy -- 15.2.2009 23:07:13 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 23:26:19
|
|
|
|
mesecnica
|
GAŠPER IN JULIJA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN. Uh....koliko bolančkov.... za vse.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 15.2.2009 23:29:05
|
|
|
|
mesecnica
|
Nizy - full lepe slikce . Azra tudi že tako odraslo deluje na slikici, pa full je luštna . In cela družinica. Azra zgleda prava navihanka na slikicah.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 7:39:26
|
|
|
|
blaža
|
jutro!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 7:41:26
|
|
|
|
blaža
|
nizy ful lepe slikice, Azra je pa prava mala princeska, pa kako frizurco ma - čopek Vsi ste lepi na slikici, lepa družinica. No jaz sem se danes zbudila z glavobolom. upam, da mi bo bolje, ko spijem kafe. Je že tle pred mano kuhano. Matija še spi, z Blažem pa sva že pozajtrkovala. Zunaj bo sonček. Upam, da ne bo preveč pihalo, da bomo lahko uživali na zraku.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 7:43:50
|
|
|
|
Janey
|
Jutro no pa smo zaključili s praznovanji. Zdaj pa ne vem kam naj dam vse te stvari. še dobro da smo se preselili tašča spet meša štrene jau ej, ampak zdaj mi je lažje,ko je ni tu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 7:45:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Jutro no pa smo zaključili s praznovanji. Zdaj pa ne vem kam naj dam vse te stvari. še dobro da smo se preselili tašča spet meša štrene jau ej, ampak zdaj mi je lažje,ko je ni tu , zdej maste več mira.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 7:47:57
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro grem najprej pogledat, kdo praznuje... ...pa pridem koj nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 7:48:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro grem najprej pogledat, kdo praznuje... ...pa pridem koj nazaj ja poglej dej, da še jaz voščim!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 7:50:36
|
|
|
|
lillchy123
|
nič.. Tai praznje 18-ega
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 16.2.2009 7:52:45
|
|
|
|
lillchy123
|
jutr bomo pa mi praznovali naš drugi ta zaresen rojstni dan! nizy, azra je pa tok luštkana, s tistim čopkom mene tkole včas kar prime, da bi se kako poroko ndogovorila
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?