|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
15.2.2009 20:06:39   
listek1
čer,

prvo naj zeeeellllooooooo pohvalim vse mamice, ki ste spekle tako čudovite tortice. Res ste nardile zelo lepe tortice.

PIna- user posted image  za tvojga, ti je res naredil zelo lepo darilo.

elma - upam, da se tvoja pikica čimprej pozdravi. Tudi sama sem imela škrlatinko (nekje pri 10 letih), ampak ne vem kok časa je trajal. user posted image user posted image user posted image
pa tele pikapoke user posted image user posted image user posted image  so za vse bolančke, da se čimprej pozdravijo.

Mi drugač tud že spančkamo, vendar imamo pa spet vročino 38,5, samo včeraj je bil po 14 dneh brez, dones pa spet user posted image user posted image  Men se bo pa zrolal. Sploh se ne spravi k sebi tole naše dete. Jutri imava zjutraj P, pa da vidmo kaj nam bo lepega povedala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
15.2.2009 20:19:45   
lillchy123
listek, vidva s tvojim škratkom sta pa tud dala že tolk skoz, da sam še mal stisni zobke, da se pocajtata, pol se boste meli pa takoooo lepooo, da se sploh ne boš spomnila, da ste bli kdaj bolani. si res zaslužite srečouser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
15.2.2009 20:31:40   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

listek, vidva s tvojim škratkom sta pa tud dala že tolk skoz, da sam še mal stisni zobke, da se pocajtata, pol se boste meli pa takoooo lepooo, da se sploh ne boš spomnila, da ste bli kdaj bolani. si res zaslužite srečouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  lillchy - hvala ti, sej tud ti si že marsikej dala skoz s svojim škratom, tako, da si tudi ti zaslužiš samo še srečo v svojem življenju user posted image user posted image
upam, pa da se nam tole neha počas, ker je pa res utrujajoče, še posebej za davida, ker se sploh ne more spočit. jest se bom že naspala.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
15.2.2009 20:51:31   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

prvo naj zeeeellllooooooo pohvalim vse mamice, ki ste spekle tako čudovite tortice. Res ste nardile zelo lepe tortice.

PIna- user posted image  za tvojga, ti je res naredil zelo lepo darilo.

elma - upam, da se tvoja pikica čimprej pozdravi. Tudi sama sem imela škrlatinko (nekje pri 10 letih), ampak ne vem kok časa je trajal. user posted image user posted image user posted image
pa tele pikapoke user posted image user posted image user posted image  so za vse bolančke, da se čimprej pozdravijo.

Mi drugač tud že spančkamo, vendar imamo pa spet vročino 38,5, samo včeraj je bil po 14 dneh brez, dones pa spet user posted image user posted image  Men se bo pa zrolal. Sploh se ne spravi k sebi tole naše dete. Jutri imava zjutraj P, pa da vidmo kaj nam bo lepega povedala user posted image user posted image user posted image

Joj Listek, tvoj David pa je res bogiuser posted image . Res vam želim, da se David končno pozdravi, mi je prav hudouser posted image , ko berem, da ima bošček mali zopet vročinouser posted image .

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
15.2.2009 20:56:02   
mala_pikica

čeruser posted image

naš otrok je že v postlji user posted image

enim pa zdravje res nagaja, jaz upam, da bo s starostjo in z lepim vremenom telih virozic manj.do takrat pa user posted image
mi mamo kar srečo (trkam na les) saj smo od oktobra bolj kot ne zdravi. smo pa zaradi operacij res uvedli nekaj varnostnih ukrepov.upam, da se stanje ne bo poslabšalo, ko gre v vrtec, čeprav glede na majhno skupino in preventivna cepljenja računam, da ne bi smelo biti hudo. bomo videli.

zdej pa da vam spet mal težim! user posted image  mi gremo pa sam dons pa še enkrat spat! user posted image  jst vam sploh ne morem povedat, kako se počutim. skoraj, kot da grem rodit, sam da pred porodom nisem bla tok živčnauser posted image

Lillchy te čisto razumem in si res želim, da bi pikec mali lahko končno slišal tvoj glas in, da bo lahko pesmice poslušal.

Neposredna povezava do sporočila: 2355
15.2.2009 21:02:52   
ELMA
pina si imela dovolj tične user posted image , si vse ponucala , zanimame kr tako da vem ko bom delala , ker tvoja torta mi zgleda kr velika , pa zelo lepo si naredilauser posted image .... pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
15.2.2009 21:04:42   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

pina si imela dovolj tične user posted image , si vse ponucala , zanimame kr tako da vem ko bom delala , ker tvoja torta mi zgleda kr velika , pa zelo lepo si naredilauser posted image .... pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

mi jo je ostalo še cca pol

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
15.2.2009 21:09:17   
ELMA
bambi , listek, mala pikica  ....in druge hvala vam za vaše   besede in odgovore , upam tudi jaz da se Elma čim prej pozdravi , ker je že tretji dan od kar je zbolela in v treh dni je pojedla samo 2 kozarčka fruteka in juhice vsak dan 3-4 žličke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
15.2.2009 21:11:00   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

mi jo je ostalo še cca pol

lepo user posted image user posted image user posted image jaz sem se pa bala da mi bo zmanjkalo je, ko bom torto delala user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
15.2.2009 21:25:12   
nizy
čerrrr,...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
15.2.2009 21:30:51   
Februarka08
Čer vsem...

... in lahko noč vsemuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
15.2.2009 21:43:21   
nizy
tudi mi smo večraj praznovali , tazadnji obiski so šli ob 00.30user posted image , ufff je bilo pestro ,....

danes je pa Azra zbolela , čez dan je imela drisko pa vročino , no zdaj jo ima 39.1C, me je strah , da ima kako reakcijo na cepivo user posted image , je bila v torek cepljena ,....

ANA  in TIN vse najboljše  za 1. rojstni dan rojstni dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ELMA - user posted image user posted image user posted image

listek - upam de se čimprej znebite vročine user posted image

no za nazaj bom še malo prebrala , sem 2 dni v zaostanku  in je kar 10 strani ,....

slikce bom dala gor malo pozneje

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
15.2.2009 22:13:50   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

tudi mi smo večraj praznovali , tazadnji obiski so šli ob 00.30user posted image , ufff je bilo pestro ,....

danes je pa Azra zbolela , čez dan je imela drisko pa vročino , no zdaj jo ima 39.1C, me je strah , da ima kako reakcijo na cepivo user posted image , je bila v torek cepljena ,....

ANA  in TIN vse najboljše  za 1. rojstni dan rojstni dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ELMA - user posted image user posted image user posted image

listek - upam de se čimprej znebite vročine user posted image

no za nazaj bom še malo prebrala , sem 2 dni v zaostanku  in je kar 10 strani ,....

slikce bom dala gor malo pozneje

čerrrrrrrrr
Ne pozabit na slikice user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
15.2.2009 22:45:48   
nizy
  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 15.2.2009 23:00:45 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
15.2.2009 23:06:55   
nizy
user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 15.2.2009 23:07:13 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
15.2.2009 23:26:19   
mesecnica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
GAŠPER IN JULIJA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh....koliko bolančkov.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vse.

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
15.2.2009 23:29:05   
mesecnica
Nizy - full lepe slikce user posted image . Azra tudi že tako odraslo deluje na slikici, pa full je luštna user posted image . In cela družinica. Azra zgleda prava navihanka na slikicah. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
16.2.2009 7:39:26   
blaža
jutro!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
16.2.2009 7:41:26   
blaža
nizy ful lepe slikice, Azra je pa prava mala princeska, pa kako frizurco ma - čopekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi ste lepi na slikici, lepa družinica.user posted image

No jaz sem se danes zbudila z glavobolom. upam, da mi bo bolje, ko spijem kafe. Je že tle pred mano kuhano. Matija še spi, z Blažem pa sva že pozajtrkovala. Zunaj bo sonček. Upam, da ne bo preveč pihalo, da bomo lahko uživali na zraku.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
16.2.2009 7:43:50   
Janey
Jutro

no pa smo zaključili s praznovanji. Zdaj pa ne vem kam naj dam vse te stvari. še dobro da smo se preseliliuser posted image user posted image user posted image user posted image

tašča spet meša štreneuser posted image user posted image user posted image jau ej, ampak zdaj mi je lažje,ko je ni tu

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
16.2.2009 7:45:14   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Jutro

no pa smo zaključili s praznovanji. Zdaj pa ne vem kam naj dam vse te stvari. še dobro da smo se preseliliuser posted image user posted image user posted image user posted image

tašča spet meša štreneuser posted image user posted image user posted image jau ej, ampak zdaj mi je lažje,ko je ni tu

user posted image user posted image user posted image , zdej maste več mira.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
16.2.2009 7:47:57   
lillchy123
jutrouser posted image

grem najprej pogledat, kdo praznuje...
...pa pridem koj nazajuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
16.2.2009 7:48:39   
blaža

jutrouser posted image

grem najprej pogledat, kdo praznuje...
...pa pridem koj nazajuser posted image

ja poglej dej, da še jaz voščim!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2373
16.2.2009 7:50:36   
lillchy123
nič.. user posted image Tai praznje 18-ega

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
16.2.2009 7:52:45   
lillchy123
jutr bomo pa mi praznovali naš drugi ta zaresen rojstni dan!user posted image

nizy, azra je pa tok luštkana, s tistim čopkomuser posted image  mene tkole včas kar prime, da bi se kako poroko ndogovorilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?