itata
|
dan, evo mene v pet sem šla prej iz službe, moj je doma mulčka čuval... no mal on mal dedi babi, amapk se je angažiral smo bili pa že ob 15h na morju, prec akcija vozičkanje, pol je še bratranec uletel s svojim 7 tednov starim sinkom, ki ni muksnil ne med vožnjo, ne med vozičkanjem (1h) in ko se je zbudil je gledal v luft, pol je bil pa še 1h pri pra-babici na obisku pa spet tud pojamral ni (brez dude), so mu dal mal joške in so šli lepo nazaj... ej kej tazga!! sem pol prav rekla, ma takih mam jaz lahk 5!! on pa že ta druzga tazga pridnega dobil. ne morš verjet. bi dobil še enga tazga k je moj, da bi vidu kaj je "terorist" od otroka. jaz resno dvomim, da se bom še kej spuščala kdaj v tole, polsestrico pa itak že ima. pa bi mela še enga, sam mogoče pol k si od tega mal "odpočijem". spi tud spet katastrofa. po 5x se zbudi in teži, al pa danes se je sam 2x pa vsakič pol ure težil za nazaj zaspat, pol ko je končno spal, je pa očitno nekaj sanjal, ker je non stop jamral pa praska se mi neki spet mah... sej ne vem. pa ni jajca niti od bliz vidu! janey: ti ji kar direkt povej tašči tko k si nam, da lahk ga gre dop iskat, ko si ti v službi kadarkoli, pol k pa ti prideš, boš pa pač une par ur ti z njim, ni da ne bo al štekala, al bo pa užaljena in se bo mal zase držala pa boš mela mal miru