Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:43:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka bamby, drzim pesti za sluzbo... blaza, pohvalno za tvojo danasnjo udelezbo med nami... okupacija je koncana... februarka... mors pogledat na skatli ce je Clearblue izdelan na Ceskem ali v Angliji... baje je ogromna razlika Za proizvajalca sem Sefli jaz povedal ker sem to prebral v Albanjski reviji... Šećiri, Bećiri, Bakljavi i Tuljumba vaterpoljisti... ... mogoć....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:44:52
|
|
|
|
Blacky*
|
čeeeeeeeeeeeeeeer
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:45:03
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka februarka... mors pogledat na skatli ce je Clearblue izdelan na Ceskem ali v Angliji... baje je ogromna razlika Še enkrat bo treba test ponovit. Ziher je Češki . Glede javljanja: pri nas je že tako situacija taka, da je PC v Timovi sobi, tako da nimam kaj čarat. Potem pa tudi sama rada grem malo prej spat, ker je treba zjutraj res zgodaj vstati (jaz vstanem ob 5.15). Še dobro, da mi ni treba otrok v vrtec furat, drugače mi pol ure prej ne uide. Že ko sva sama s Timom hodila, sem vstala ob 5h, zdaj ko je pa še Anaja, pa tudi njej pripada 15 minut. Lep večer in nočko!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:48:21
|
|
|
|
katka37
|
Nočko, Bamby!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:51:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka bamby, drzim pesti za sluzbo... blaza, pohvalno za tvojo danasnjo udelezbo med nami... okupacija je koncana... februarka... mors pogledat na skatli ce je Clearblue izdelan na Ceskem ali v Angliji... baje je ogromna razlika A to misliš, ko se tko malo javljama la kaj? Ja res... tko te je mal zadnje dva dni, da sem to celo jaz opazil.... zgledujes se po Elli, a ne... ma imam možeka doma, pa se cartamo in se mamo fajn, ponavadi pa tle visim, ko mi je dolg čas in sem sama, pa brez zamare.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:52:28
|
|
|
|
Blacky*
|
sem prehitro poslala prej no, javljam, da tudi jaz komaj čakam na jutril... na 14 uro... takrat bom šla domov, malo prej, a moram ker želim priti v vrtec, da se malo pogovorim Naj vas obvestim, da sem včeraj zvečer zvedla, da bo naša vzgojiteljica 3 tedne odsotna, bo na bolniški... mi je kar pritisk dvignilo... saj razumem vse, res, a da ni mogla povedat popoldan ko se je vidla z mojim, ampak pošlje zvečer mail na google group... svašta... in to zdaj, ko smo končno dosegli malo napredka v vrtcu... Drugače sem full utrujena... imam že kar nekaj dela, a bo... Grem pod tuš, pa na kavč malo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:53:45
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka februarka... mors pogledat na skatli ce je Clearblue izdelan na Ceskem ali v Angliji... baje je ogromna razlika Še enkrat bo treba test ponovit. Ziher je Češki . Glede javljanja: pri nas je že tako situacija taka, da je PC v Timovi sobi, tako da nimam kaj čarat. Potem pa tudi sama rada grem malo prej spat, ker je treba zjutraj res zgodaj vstati (jaz vstanem ob 5.15). Še dobro, da mi ni treba otrok v vrtec furat, drugače mi pol ure prej ne uide. Že ko sva sama s Timom hodila, sem vstala ob 5h, zdaj ko je pa še Anaja, pa tudi njej pripada 15 minut. Lep večer in nočko!!!! U pri nas je pa kar v dnevni in te bo tudi ostal, za vse večne čase. me je strah, da bi kej brskal, čeprav ima svojo stran, pa ko so večji itak vse poštekajo še več kot bi mi znali naštelat pregrade. Vse pod kontrolo pri meni.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:56:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
To je spet nasa stara Blaza spet z nami..... yeeeeee ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:57:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force To je spet nasa stara Blaza spet z nami..... yeeeeee .... jeeeeeeeeeeeeee!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:58:24
|
|
|
|
blaža
|
ja pol mormo pa kej rečt. No pol bom morala it. matija pogleda še eno risankico, pol mu pa grem še eno kratko pravljico prebrat.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 19:59:35
|
|
|
|
blaža
|
drugače pa že skoraj tri tedne ni bil v vrtcu. je bil z mano doma, pa pol je šel za en teden smučat, zdej ta teden, ko smo vsi, je pa spet doma, tako, da uživa. Čeprav njemu je vrtec nagrada, ki se lahko tako zmišljuje.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:00:02
|
|
|
|
blaža
|
Na evo stara Blaža je tu, vas pa spet od nikoder.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:01:46
|
|
|
|
blaža
|
No lih zdej so eni klicali, da ne pridejo v soboto, ki je mali zakuhal. Sem pa vsem zagrozila, da naj mi ne hodijo na RD šmrkavi pa s kašljem, ki to najbolj popizdim.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:02:10
|
|
|
|
blaža
|
U a ne cenzurira kar samo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:02:44
|
|
|
|
blaža
|
No, če vas pa ni, bom šla pa samo tam proti 4000 v boj po kako novo zvezdico.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:03:14
|
|
|
|
blaža
|
U kaka lepa številka.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:04:49
|
|
|
|
Blacky*
|
no, jaz grem gledat trenja... da mi ne bo treba brat rumenega tiska
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:05:56
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka februarka... mors pogledat na skatli ce je Clearblue izdelan na Ceskem ali v Angliji... baje je ogromna razlika Še enkrat bo treba test ponovit. Ziher je Češki . sem šla prav gledat in je iz Velike Britanije
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:06:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, jaz grem gledat trenja... da mi ne bo treba brat rumenega tiska kaj pa je danes na trenjih? Kak tema je? jaz pa gledam včasih Tednik, ma včasih, ki se mi sploh ne da gledat TV.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:10:12
|
|
|
|
blaža
|
no pol grem pa še jaz, ki ni nobenega.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:10:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest grem tud mal na kavč mojemu družbo delat, da sva vsaj malo skupaj Lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:19:38
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, jaz grem gledat trenja... da mi ne bo treba brat rumenega tiska kaj pa je danes na trenjih? Kak tema je? jaz pa gledam včasih Tednik, ma včasih, ki se mi sploh ne da gledat TV. Bizarna slava.... Langa, Čepin, Murko, Požar, Crnkovič
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:20:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, jaz grem gledat trenja... da mi ne bo treba brat rumenega tiska kaj pa je danes na trenjih? Kak tema je? jaz pa gledam včasih Tednik, ma včasih, ki se mi sploh ne da gledat TV. Bizarna slava.... Langa, Čepin, Murko, Požar, Crnkovič o groza, sami lepotci in pametnjakoviči.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:23:47
|
|
|
|
nizy
|
februarka- men CB ni pokazal +, navaden test pa je , sem pa oba delala v roku 1/2 ure
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:25:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, jaz grem gledat trenja... da mi ne bo treba brat rumenega tiska kaj pa je danes na trenjih? Kak tema je? jaz pa gledam včasih Tednik, ma včasih, ki se mi sploh ne da gledat TV. Bizarna slava.... Langa, Čepin, Murko, Požar, Crnkovič o groza, sami lepotci in pametnjakoviči. jaz ne morem verjet... kaj folk dela... groza... kje mi živimo pa tukaj so otroci
|
|
|
Kava v nosečnostiSadrikaAli ste pile/pijete kavo v nosečnosti?Ja - do 1/dan (
40%)

Ja - do 2/dan (
21%)

Ja - več na dan (
4%)

Ne (
35%)
Število vseh glasov: 572Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!