Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:28:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy februarka- men CB ni pokazal +, navaden test pa je , sem pa oba delala v roku 1/2 ure M sej verjamem, ma ne ji dajat lažno upanje. naj raje počaka na . če ne bo dobila , se bomo pa noro veselili vsi z njo. Jaz vem kako se počutiš, pa upam, da se ne kot sem se jaz preden sem zanosila z Blažem. pred tem sem imela ss in smo pol rabli par mesecev, da sem zanosila. Mislim, da je blo 2m pavze, pa pol še štiri m, da je ratalo. Ma meni je blo neskončno dolgo. In pokupla sem tolko testov vsak mesec, da sem bla že prav obsedena, pa pol spet pa razočaranje, pa je le ratalo. tudi tebi bo februarka. No sej vem, da ni tako hudo in če rata rata, ma se opravičujem, če sem vam malo naložla.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:28:42
|
|
|
|
jencili
|
čer, še smo živi . Pri nas se spet veselo dogaja. Taj še vedno kašlja ko norc in se zraven davi in hrope in duši itd., tko da sva ga dons peljala k P. in pravi, da HB ni nič hujšega, gre pa za prvo fazo laringitisa, tko da mu zdej doma delamo inhalacije. Sva šla enostavno v lekarno, kupila inhalator in zdej doma to moro izvajamo . Upam, da bo vsaj kej pomagalo, glede na to, da zadeva ni ravno poceni Mi pa zdele 45 min že spi, od tega se ravnokar oglaša že ene petič pomoje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:28:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, jaz grem gledat trenja... da mi ne bo treba brat rumenega tiska kaj pa je danes na trenjih? Kak tema je? jaz pa gledam včasih Tednik, ma včasih, ki se mi sploh ne da gledat TV. Bizarna slava.... Langa, Čepin, Murko, Požar, Crnkovič o groza, sami lepotci in pametnjakoviči. jaz ne morem verjet... kaj folk dela... groza... kje mi živimo pa tukaj so otroci jeeee vrteccccccccccccc!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:29:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: nizy februarka- men CB ni pokazal +, navaden test pa je , sem pa oba delala v roku 1/2 ure M sej verjamem, ma ne ji dajat lažno upanje. naj raje počaka na . če ne bo dobila , se bomo pa noro veselili vsi z njo. Jaz vem kako se počutiš, pa upam, da se ne kot sem se jaz preden sem zanosila z Blažem. pred tem sem imela ss in smo pol rabli par mesecev, da sem zanosila. Mislim, da je blo 2m pavze, pa pol še štiri m, da je ratalo. Ma meni je blo neskončno dolgo. In pokupla sem tolko testov vsak mesec, da sem bla že prav obsedena, pa pol spet pa razočaranje, pa je le ratalo. tudi tebi bo februarka. No sej vem, da ni tako hudo in če rata rata, ma se opravičujem, če sem vam malo naložla. no nizy, da ne boš mislila, da je to nate letelo. nisem tako mislila.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:30:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, še smo živi . Pri nas se spet veselo dogaja. Taj še vedno kašlja ko norc in se zraven davi in hrope in duši itd., tko da sva ga dons peljala k P. in pravi, da HB ni nič hujšega, gre pa za prvo fazo laringitisa, tko da mu zdej doma delamo inhalacije. Sva šla enostavno v lekarno, kupila inhalator in zdej doma to moro izvajamo . Upam, da bo vsaj kej pomagalo, glede na to, da zadeva ni ravno poceni Mi pa zdele 45 min že spi, od tega se ravnokar oglaša že ene petič pomoje o ubožec, upam, da bo kmalu boljše.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:31:32
|
|
|
|
blaža
|
A ma kera kake linke od frizur tako do ramen al pa malo čez, al pa kaj jaz vem? bi si rada nardila malo spremembe, pa ne vem kakšno, bi si ustrella.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:32:45
|
|
|
|
katka37
|
Jencili, ubogi Taj, pa še spati ne more. Ti verjamem, da ti je težko gledati ga takega, kaj bi vse naredili, če bi jim le lahko pomagali. za čimprejšnjo ozdravitev.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:35:24
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža A ma kera kake linke od frizur tako do ramen al pa malo čez, al pa kaj jaz vem? bi si rada nardila malo spremembe, pa ne vem kakšno, bi si ustrella. Žal ne, se ponavadi kar prepustim frizerki. Čeprav zdaj ko smo se preselili sem bila tu pri eni bližnji, pa nikdar več, ker sem grozna. (no ja, saj sicer ne vem kake razlike ni, vedno sem grozna). Kaj pa se sploh letos nosi, kakšne barve???
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:36:36
|
|
|
|
ella79
|
nizy kej poklič če ti bo dolgač bamby držim pesti, da te pokličejo na razgovor pa še potem za naprej, če se ti bo dopadlo. So pa tudi službe, kjer se da priti brez vez, no jaz sem si vedno sama našla februarka lepo si tole tabelco naredila. Sam mamice zravn manjkamo za vse bolanček in njihove starše pa en vellik
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:38:04
|
|
|
|
listek1
|
čer, punce moje jest sam še jokam. Ob 19:30 smo prišli od zdravnika, in naš bogi otrok se je za las izognil bolnici. Saturacija (kiskik v krvi) je bil samo91, spodnja meja pa je 90 in bi morali pod nujno v bolnico. Pa mu je dala prvo ene inhalacije, pa ni blo nič boljš, potem pa je dobil adrenalin inhalacije pa še eno inekcijo in potem se je ta kisik mal dvignil. Moramo it pa čez približno eno uro nazaj v dežurno, da mu to še enkrat zmerijo in ga pregledajo. Vročine je mel spet 39,5, tako da je kar tam dobil sirup, damu je padla. V pljučih mu danes ful piska, tako da nam je rekla da mamo bronhitis in laringitis Je pa ful bogi, kar jamra. Zdele sicer spančka, ampak je že neki jamral, tako da ne vem kaj bo. Jencili - pozdravite se Pina - upam, da je Ana kaj boljše. Pa da boste saj kaj spali dones. Mislite na nas prosim, da nam ne bo treba it v bolnico
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:39:07
|
|
|
|
mlavla
|
Neža že pol ure pančka...pa ati je bil priden jo je skopal. in zrihtal... smo meli pa cel popoldne obiske tko, da je moje učenje padlo v vodo..bom mogla bit jutri zato bolj pridna...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:40:24
|
|
|
|
jencili
|
punce, hvala Je pa res kriza ga poslušat takega, pa k vidš, da mu zlo težko kako pomagaš .Sej pravim, sam upam, da bojo te inhalacije kej pomagale Da ne pozabim. Taj želi vsem slavljenčkom vse najboljše ob prvi svečkici in jim pošilja lubčka
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:41:25
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili punce, hvala Je pa res kriza ga poslušat takega, pa k vidš, da mu zlo težko kako pomagaš .Sej pravim, sam upam, da bojo te inhalacije kej pomagale Da ne pozabim. Taj želi vsem slavljenčkom vse najboljše ob prvi svečkici in jim pošilja lubčka
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:43:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, punce moje jest sam še jokam. Ob 19:30 smo prišli od zdravnika, in naš bogi otrok se je za las izognil bolnici. Saturacija (kiskik v krvi) je bil samo91, spodnja meja pa je 90 in bi morali pod nujno v bolnico. Pa mu je dala prvo ene inhalacije, pa ni blo nič boljš, potem pa je dobil adrenalin inhalacije pa še eno inekcijo in potem se je ta kisik mal dvignil. Moramo it pa čez približno eno uro nazaj v dežurno, da mu to še enkrat zmerijo in ga pregledajo. Vročine je mel spet 39,5, tako da je kar tam dobil sirup, damu je padla. V pljučih mu danes ful piska, tako da nam je rekla da mamo bronhitis in laringitis Je pa ful bogi, kar jamra. Zdele sicer spančka, ampak je že neki jamral, tako da ne vem kaj bo. Jencili - pozdravite se Pina - upam, da je Ana kaj boljše. Pa da boste saj kaj spali dones. Mislite na nas prosim, da nam ne bo treba it v bolnico uuuu sem še jaz žalostna, pa kar na jok mi gre.... listek bodi močna za voljo Davida bomo veliko mislile na vas in stiskale pestke
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:43:35
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 nizy kej poklič če ti bo dolgač Kam pa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:44:46
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ella79 nizy kej poklič če ti bo dolgač Kam pa sam okno odpri pa se proti zahodu zaderi, pa te zagotovo dopoldan med tednom slišim
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:44:56
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: nizy februarka- men CB ni pokazal +, navaden test pa je , sem pa oba delala v roku 1/2 ure M sej verjamem, ma ne ji dajat lažno upanje. naj raje počaka na . če ne bo dobila , se bomo pa noro veselili vsi z njo. saj ji ne dajem lažno upanje , sem hotla rečt to da CB ni zanesljiv
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:46:28
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ella79 nizy kej poklič če ti bo dolgač Kam pa sam okno odpri pa se proti zahodu zaderi, pa te zagotovo dopoldan med tednom slišim te pridem en dan pozdravt , .... jaz bi tam skor en stanovanje kupila , pa ga nisem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:46:41
|
|
|
|
mlavla
|
blaža kje si zdej..a se lepšaš...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:46:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, punce moje jest sam še jokam. Ob 19:30 smo prišli od zdravnika, in naš bogi otrok se je za las izognil bolnici. Saturacija (kiskik v krvi) je bil samo91, spodnja meja pa je 90 in bi morali pod nujno v bolnico. Pa mu je dala prvo ene inhalacije, pa ni blo nič boljš, potem pa je dobil adrenalin inhalacije pa še eno inekcijo in potem se je ta kisik mal dvignil. Moramo it pa čez približno eno uro nazaj v dežurno, da mu to še enkrat zmerijo in ga pregledajo. Vročine je mel spet 39,5, tako da je kar tam dobil sirup, damu je padla. V pljučih mu danes ful piska, tako da nam je rekla da mamo bronhitis in laringitis Je pa ful bogi, kar jamra. Zdele sicer spančka, ampak je že neki jamral, tako da ne vem kaj bo. Jencili - pozdravite se Pina - upam, da je Ana kaj boljše. Pa da boste saj kaj spali dones. Mislite na nas prosim, da nam ne bo treba it v bolnico uuuu sem še jaz žalostna, pa kar na jok mi gre.... listek bodi močna za voljo Davida bomo veliko mislile na vas in stiskale pestke listek, mislimo na vas in tudi mi stiskamo pesti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:48:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, še smo živi . Pri nas se spet veselo dogaja. Taj še vedno kašlja ko norc in se zraven davi in hrope in duši itd., tko da sva ga dons peljala k P. in pravi, da HB ni nič hujšega, gre pa za prvo fazo laringitisa, tko da mu zdej doma delamo inhalacije. Sva šla enostavno v lekarno, kupila inhalator in zdej doma to moro izvajamo . Upam, da bo vsaj kej pomagalo, glede na to, da zadeva ni ravno poceni Mi pa zdele 45 min že spi, od tega se ravnokar oglaša že ene petič pomoje tudi vam držimo pesti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:49:02
|
|
|
|
nizy
|
Zdele sicer spančka, ampak je že neki jamral, tako da IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, punce moje jest sam še jokam. Ob 19:30 smo prišli od zdravnika, in naš bogi otrok se je za las izognil bolnici. Saturacija (kiskik v krvi) je bil samo91, spodnja meja pa je 90 in bi morali pod nujno v bolnico. Pa mu je dala prvo ene inhalacije, pa ni blo nič boljš, potem pa je dobil adrenalin inhalacije pa še eno inekcijo in potem se je ta kisik mal dvignil. Moramo it pa čez približno eno uro nazaj v dežurno, da mu to še enkrat zmerijo in ga pregledajo. Vročine je mel spet 39,5, tako da je kar tam dobil sirup, damu je padla. V pljučih mu danes ful piska, tako da nam je rekla da mamo bronhitis in laringitis Je pa ful bogi, kar jamra. Zdele sicer spančka, ampak je že neki jamral, tako da ne vem kaj bo. Jencili - pozdravite se Pina - upam, da je Ana kaj boljše. Pa da boste saj kaj spali dones. Mislite na nas prosim, da nam ne bo treba it v bolnico uuuu sem še jaz žalostna, pa kar na jok mi gre.... listek bodi močna za voljo Davida bomo veliko mislile na vas in stiskale pestke listek, mislimo na vas in tudi mi stiskamo pesti držim pesti , da se izognete bolnici
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 20:51:25
|
|
|
|
katka37
|
Listek, mi je hudo ko to berem, res vam želim, da bo dobro, ampak če ne, bo mogoče boljše, da sta v bolnici skupaj pa mu bodo pomagali čimprej ozdraveti. Včasih je tako na žalost, da samo naš trud ne pomaga.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 21:07:46
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, še smo živi . Pri nas se spet veselo dogaja. Taj še vedno kašlja ko norc in se zraven davi in hrope in duši itd., tko da sva ga dons peljala k P. in pravi, da HB ni nič hujšega, gre pa za prvo fazo laringitisa, tko da mu zdej doma delamo inhalacije. Sva šla enostavno v lekarno, kupila inhalator in zdej doma to moro izvajamo . Upam, da bo vsaj kej pomagalo, glede na to, da zadeva ni ravno poceni Mi pa zdele 45 min že spi, od tega se ravnokar oglaša že ene petič pomoje o ubožec, upam, da bo kmalu boljše.
|
|
|
Folna kislinaMichonne RRAli ste med nosečnostjo jemale folno kislino?Da (
75%)

Ne (
13%)

Občasno (
12%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!