|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
5.2.2009 20:28:23   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

februarka-   men CB ni pokazal +, navaden test pa je , sem pa oba delala v roku  1/2 ure user posted image

M sej verjamem, ma ne ji dajat lažno upanje. naj raje počaka na user posted image . če ne bo dobilauser posted image , se bomo pa noro veselili vsi z njo.user posted image

Jaz vem kako se počutiš, pa upam, da se ne kot sem se jaz preden sem zanosila z Blažem. pred tem sem imela ss in smo pol rabli par mesecev, da sem zanosila. Mislim, da je blo 2m pavze, pa pol še štiri m, da je ratalo. Ma meni je blo neskončno dolgo. In pokupla sem tolko testov vsak mesec, da sem bla že prav obsedena, pa pol spet user posted image pa razočaranje, pa je le ratalo.user posted image

tudi tebi bo februarka.user posted image

No sej vem, da ni tako hudo in če rata rata, ma se opravičujem, če sem vam malo naložla.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 851
5.2.2009 20:28:42   
jencili
čer,

še smo živiuser posted image .

Pri nas se spet veselo dogaja. Taj še vedno kašlja ko norc in se zraven davi in hrope in duši itd., tko da sva ga dons peljala k P. in pravi, da HB ni nič hujšega, gre pa za prvo fazo laringitisa, tko da mu zdej doma delamo inhalacije. Sva šla enostavno v lekarno, kupila inhalator in zdej doma to moro izvajamouser posted image .
Upam, da bo vsaj kej pomagalo, glede na to, da zadeva ni ravno poceniuser posted image user posted image

Mi pa zdele 45 min že spi, od tega se ravnokar oglaša že ene petič pomojeuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 852
5.2.2009 20:28:53   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

no, jaz grem gledat trenja... da mi ne bo treba brat rumenega tiska user posted image user posted image user posted image

kaj pa je danes na trenjih? Kak tema je? jaz pa gledam včasih Tednik, ma včasih, ki se mi sploh ne da gledat TV.

Bizarna slava.... Langa, Čepin, Murko, Požar, Crnkovič

o groza, sami lepotci in pametnjakoviči.user posted image user posted image user posted image

jaz ne morem verjet... kaj folk dela... groza... kje mi živimo

pa tukaj so otroci

jeeee vrteccccccccccccc!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
5.2.2009 20:29:41   
blaža

februarka-   men CB ni pokazal +, navaden test pa je , sem pa oba delala v roku  1/2 ure user posted image

M sej verjamem, ma ne ji dajat lažno upanje. naj raje počaka na user posted image . če ne bo dobilauser posted image , se bomo pa noro veselili vsi z njo.user posted image

Jaz vem kako se počutiš, pa upam, da se ne kot sem se jaz preden sem zanosila z Blažem. pred tem sem imela ss in smo pol rabli par mesecev, da sem zanosila. Mislim, da je blo 2m pavze, pa pol še štiri m, da je ratalo. Ma meni je blo neskončno dolgo. In pokupla sem tolko testov vsak mesec, da sem bla že prav obsedena, pa pol spet user posted image pa razočaranje, pa je le ratalo.user posted image

tudi tebi bo februarka.user posted image

No sej vem, da ni tako hudo in če rata rata, ma se opravičujem, če sem vam malo naložla.

no nizy, da ne boš mislila, da je to nate letelo. nisem tako mislila.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 854
5.2.2009 20:30:26   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

Pri nas se spet veselo dogaja. Taj še vedno kašlja ko norc in se zraven davi in hrope in duši itd., tko da sva ga dons peljala k P. in pravi, da HB ni nič hujšega, gre pa za prvo fazo laringitisa, tko da mu zdej doma delamo inhalacije. Sva šla enostavno v lekarno, kupila inhalator in zdej doma to moro izvajamouser posted image .
Upam, da bo vsaj kej pomagalo, glede na to, da zadeva ni ravno poceniuser posted image user posted image

Mi pa zdele 45 min že spi, od tega se ravnokar oglaša že ene petič pomojeuser posted image

o ubožec, upam, da bo kmalu boljše.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 855
5.2.2009 20:31:32   
blaža
A ma kera kake linke od frizur tako do ramen al pa malo čez, al pa kaj jaz vem? bi si rada nardila malo spremembe, pa ne vem kakšno, bi si ustrella.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 856
5.2.2009 20:32:45   
katka37
Jencili, ubogi Taj, pa še spati ne more. Ti verjamem, da ti je težko gledati ga takega, kaj bi vse naredili, če bi jim le lahko pomagali. user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 857
5.2.2009 20:35:24   
katka37

A ma kera kake linke od frizur tako do ramen al pa malo čez, al pa kaj jaz vem? bi si rada nardila malo spremembe, pa ne vem kakšno, bi si ustrella.user posted image

Žal ne, se ponavadi kar prepustim frizerki. Čeprav zdaj ko smo se preselili sem bila tu pri eni bližnji, pa nikdar več, ker sem grozna. (no ja, saj sicer ne vem kake razlike ni, vedno sem grozna).user posted image user posted image

Kaj pa se sploh letos nosi, kakšne barve???

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 858
5.2.2009 20:36:04   
mlavla
čer..

no pa najprej nekaj za blažo..

http://www.elite-makeover.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32

upam,da boš našla kaj pametnega...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 859
5.2.2009 20:36:36   
ella79
nizy kej poklič če ti bo dolgač user posted image user posted image user posted image

bamby držim pesti, da te pokličejo na razgovor user posted image user posted image user posted image pa še potem za naprej, če se ti bo dopadlo. So pa tudi službe, kjer se da priti brez vez, no jaz sem si vedno sama našla

februarka lepo si tole tabelco naredila. Sam mamice zravn manjkamo

za vse bolanček in njihove starše pa en vellik user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 860
5.2.2009 20:38:04   
listek1
čer,

punce moje jest sam še jokam. Ob 19:30 smo prišli od zdravnika, in naš bogi otrok se je za las izognil bolnici. Saturacija (kiskik v krvi) je bil samo91, spodnja meja pa je 90 in bi morali pod nujno v bolnico. Pa mu je dala prvo ene inhalacije, pa ni blo nič boljš, potem pa je dobil adrenalin inhalacije pa še eno inekcijo in potem se je ta kisik mal dvignil. Moramo it pa čez približno eno uro nazaj v dežurno, da mu to še enkrat zmerijo in ga pregledajo. Vročine je mel spet 39,5, tako da je kar tam dobil sirup, damu je padla. V pljučih mu danes ful piska, tako da nam je rekla da mamo bronhitis in laringitis user posted image user posted image user posted image  Je pa ful bogi, kar jamra.
Zdele sicer spančka, ampak je že neki jamral, tako da ne vem kaj bo.

Jencili - pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image

Pina - upam, da je Ana kaj boljše. Pa da boste saj kaj spali dones.

Mislite na nas prosim, da nam ne bo treba it v bolnico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 861
5.2.2009 20:39:07   
mlavla
Neža že pol ure pančka...pa ati je bil priden jo je skopal. in zrihtal...user posted image
smo meli pa cel popoldne obiske tko, da je moje učenje padlo v vodo..bom mogla bit jutri zato bolj pridna...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 862
5.2.2009 20:40:24   
jencili
punce, hvalauser posted image

Je pa res kriza ga poslušat takega, pa k vidš, da mu zlo težko kako pomagašuser posted image .Sej pravim, sam upam, da bojo te inhalacije kej pomagaleuser posted image

Da ne pozabim. Taj želi vsem slavljenčkom vse najboljše ob prvi svečkici in jim pošilja lubčkauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 863
5.2.2009 20:41:25   
mlavla

punce, hvalauser posted image

Je pa res kriza ga poslušat takega, pa k vidš, da mu zlo težko kako pomagašuser posted image .Sej pravim, sam upam, da bojo te inhalacije kej pomagaleuser posted image

Da ne pozabim. Taj želi vsem slavljenčkom vse najboljše ob prvi svečkici in jim pošilja lubčkauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 864
5.2.2009 20:43:16   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

punce moje jest sam še jokam. Ob 19:30 smo prišli od zdravnika, in naš bogi otrok se je za las izognil bolnici. Saturacija (kiskik v krvi) je bil samo91, spodnja meja pa je 90 in bi morali pod nujno v bolnico. Pa mu je dala prvo ene inhalacije, pa ni blo nič boljš, potem pa je dobil adrenalin inhalacije pa še eno inekcijo in potem se je ta kisik mal dvignil. Moramo it pa čez približno eno uro nazaj v dežurno, da mu to še enkrat zmerijo in ga pregledajo. Vročine je mel spet 39,5, tako da je kar tam dobil sirup, damu je padla. V pljučih mu danes ful piska, tako da nam je rekla da mamo bronhitis in laringitis user posted image user posted image user posted image  Je pa ful bogi, kar jamra.

Jencili - pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislite na nas prosim, da nam ne bo treba it v bolnico user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuu sem še jaz žalostna, pa kar na jok mi gre.... listek bodi močna za voljo Davida user posted image bomo veliko mislile na vas in stiskale pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 865
5.2.2009 20:43:35   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

nizy kej poklič če ti bo dolgač user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 866
5.2.2009 20:44:46   
ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam okno odpri pa se proti zahodu zaderi, pa te zagotovo dopoldan med tednom slišim user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 867
5.2.2009 20:44:56   
nizy

saj ji ne dajem lažno upanje user posted image , sem hotla rečt to da CB ni zanesljiv user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 868
5.2.2009 20:46:28   
nizy

sam okno odpri pa se proti zahodu zaderi, pa te zagotovo dopoldan med tednom slišim user posted image user posted image user posted image

te pridem en dan pozdravt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ....

jaz bi tam skor en stanovanje kupila , pa ga nisem user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 869
5.2.2009 20:46:41   
mlavla
blaža kje si zdej..a se lepšaš...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 870
5.2.2009 20:46:53   
Blacky*

čer,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuu sem še jaz žalostna, pa kar na jok mi gre.... listek bodi močna za voljo Davida user posted image bomo veliko mislile na vas in stiskale pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

listek, mislimo na vas in tudi mi stiskamo pesti

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 871
5.2.2009 20:48:04   
Blacky*

čer,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi vam držimo pesti

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 872
5.2.2009 20:49:02   
nizy

Zdele sicer spančka, ampak je že neki jamral, tako da

čer,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

listek, mislimo na vas in tudi mi stiskamo pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti , da se izognete bolnici user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 873
5.2.2009 20:51:25   
katka37
Listek, mi je hudo ko to berem, res vam želim, da bo dobro, ampak če ne, bo mogoče boljše, da sta v bolnici skupaj pa mu bodo pomagali čimprej ozdraveti. Včasih je tako na žalost, da samo naš trud ne pomaga. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 874
5.2.2009 21:07:46   
nizy

čer,

o ubožec, upam, da bo kmalu boljše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale folno kislino?

Da (75%)

Ne (13%)

Občasno (12%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!