|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vara me!
18.2.2009 20:26:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: Janice1
zajebancija z bratovo prijateljico.


user posted image  Lep način za izkazovanje ljubezni do žene...




Sam je res blesava "utemeljitev" ... mislim, zajebancija wtf


Prej zajebancija s tabo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: vara me!
18.2.2009 20:44:22   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Noben ne prizna. Noben, pa poznam kar nekaj njih, ki so žene varali, pa noben ni priznal nikdar.


A pa to čist res ne? Mislim, čeprav mu navržeš par hudih dokazov, še vedno tajijo?



Ja, večina jih reče, da je šlo zgolj za spogledovanje, da nista seksala. Ali pa rečejo, da so samo ženske vanje zaljubljene ali pa te obtožijo, da si nora, da si domišljaš, da kaj pa potem, če sta skupaj kavico pila, pa se mal za rokce držala, ker ji je bilo tako hudo zaradi nekoga tretjega, pa ljubezenska pisma so samo njena ljubezen do njega, on je pa čisto indiferenten, pa sms-i so samo iz njene strani, al pa so se samo zafrkavali, pa sploh ni res, da skrivajo mobi, pa po hrbtu so pokrempljani ker so se nekam odrgnili v službi, pa do štirih ponoči jih ni domov ker so bili na fitnesu tako dolgo, potem pa šli pit s frendi (ki jih ne poznaš, čeprav poznaš vse njegove frendeuser posted image ....eh tole lahko naštevam...) nikdar kriviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: vara me!
18.2.2009 20:49:53   
Vijoličarka
Sicer si o soočenju poročala bolj skopo, ampak videti je, da je Gina kar prav napovedala scenarij, ki se je sicer odvil precej sofisticirano. Menda je šlo za 'zajebancijo' (jaz nisem kriv) in hkrati je padel očitek, da si ti 'zavrta' (ti si kriva, če je kaj ali če bo kaj).

Če misliš vztrajati, si izbrala pravo taktiko. Zaposli ga, da bo vsaj pol tako utrujen, kot si ti. Mu ne bo več dolgčas.


_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: vara me!
18.2.2009 20:52:01   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Gina


Ja, večina jih reče, da je šlo zgolj za spogledovanje, da nista seksala. Ali pa rečejo, da so samo ženske vanje zaljubljene ali pa te obtožijo, da si nora, da si domišljaš,


A pa to tako resno odgovarjajo, tečno, češ ne teži mi ali tako bolj zabavno, malo humorno, sproščeno? Ne zafrkavam te, resno me zanima.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: vara me!
18.2.2009 21:13:56   
Gina
Volga, večinoma (govorim za tiste primere, ki jih jaz poznam) te obtožijo, da si nor, da si domišljaš, bolj v tem smislu, hočejo te naredit totalno obsedeno budalo. Al pa rečejo samo, da ni res in se zaprejo vase in so oni užaljeni, da dvomiš vanje. Eni pa rečejo, da ni res, pa se grdo kujat in so odsotni "za kazen" ure in ure, da bo že videla in ga prosila, naj pride domov - v bistvu gre pa za njihove občutke krivde. Aja, moj se je na začetku, ko sem mu to rekla, pa še nisem vedela čist zihr, smejal, pa hotel na štos obrnit.

Pa tolk so prefrigani včasih. A veš, z enimi smo bili družinski frendi. Sva enkrat z njim nekaj klepetala na terasi, moj in njegova pa kup drugih ljudi,  so bili pa v hiši, ap mi je rekel, da bi mi nekaj povedal, samo da ne smem njegovi ženi povedat, če obljubim. Valjda rečeš da ja. In mi pove, da je v eno zaljubljen do ušes. Kaj češ naredit? Veš že od prej, da ona dva nista za skupaj. Oba sta ti fajn, obljubil si, da ne poveš? Jaz sem ga mislila ubit, tako sem bila huda nanj. Bila sem mlada in neumna, pa vseeno nisem povedala (smajli, ki sebe prtegne).Danes bi čist zihr povedala, bi me malo brigala obljuba, saj je šlo za mojo dobro frendico, katero sem imela in jo še imam strašno rada. Je pa en drug skupni frend povedal hb in čeprav ni priznal, ga je sredi noči vrgla ven iz hiše.
tolk za dns o varanjuuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: vara me!
18.2.2009 21:22:30   
komarka
janice,
Žal mi je da si morla to doživet!
Res je veliko zgodb ko mošgea sfali ravno pri majhnih otrocih... In verjamem da ti ej tezko ko te postavljajo v tak ali drugacen krut scenarij-čeprav najbrz resničen. Vem da si zeliš da bi bilo vse lepo in prav...

Sama boš moral skoz to. Lahko se bo vleklo, morda vam uspe... Čas bo pokazal, s časom boš dozorela...

Želim ti veliko moči, in spoštovanja same sebe!!!

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: vara me!
19.2.2009 15:10:27   
Babaloo
Janice.
Sorry, ampak meni je čisto isto govoril. Da mi je mislil povedat in bla, bla, bla. Zraven jo je pa nat... že več kot dva meseca!!! Pa da ne bo pomote. Seks bi lahko doma dobil kadarkoli, sam njemu ni bilo do tega. Mene ni nikoli bolela glava. Sem bila jaz kar velikokrat pobudnik. Zdaj vsaj vem, zakaj je njega bolela glavauser posted image user posted image . Ja tudi moške očitno boli glava. Sam to mora bit potem očiten alarm, da nekaj ni ok.
Meni se že zdi rek enkrat ni nobenkrat čisto pravi zanj. Če te je prevaral enkrat, te bo tudi drugič ,ker je videl, da si mu oprostila. In se bo vedno zabaval.
Dobro premisli, če boš lahko šla čez to.

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 16:18:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: vara me!
19.2.2009 17:51:07   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Janice1...uf...kaj naj ti napišem..  Kot najprej se morata usest in pogovort kako naprej... Brez zamere, je pa res p.r.a.s.e.c user posted image , da te vara še kljub temu, da si pred kratkim rodila njegovega otroka..user posted image user posted image user posted image


se strinjam, jaz bi mu povedala, da s tem, da vara mene vara tudi svoje otroke, in če je res lahko tako krut, da kaj takega nardi  user posted image user posted image user posted image , a ne pomisli na svoje otroke,medtem ko tebi in njim za hrbtom skače po drugi ženski user posted image

Tole mi vedno pade napamet, ko kaj takega preberem user posted image .

Upam,da boš čimhitreje rešila tole, pomisli na sebe, in ne dovoli,da ti nekdo, ki bi te moral ljubiti dela to user posted image

vso srečo


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: vara me!
19.2.2009 20:13:11   
evi28

IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: Janice1





IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Noben ne prizna. Noben


Jaz pa poznam 2

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: vara me!
19.2.2009 21:33:27   
zgubljenka

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Zajebancijauser posted image

Matr...jaz bi ga pustila. Pa ne zarad varanja. Zato ker me žali k predvideva da sm debil. WTFuser posted image
Zajebancija s prijateljico. WTFuser posted image



user posted image user posted image Se podpišem pod to!



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: vara me!
19.2.2009 22:16:38   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: evi28


IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: Janice1





IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Noben ne prizna. Noben


Jaz pa poznam 2



user posted image  a se samo meni zdi, ali tukaj nekaj besedila manjka?

IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

Mislimuser posted image user posted image user posted image sem mu pojasnila, da imeti 2 otroka, kljub temu, da sem doma, sem polno zaposlena. ne vem zakaj eni moški to tako težko razumejo.Upam, da je tu gor kakšen ati, ki bi povedal svoje mnenje.Pa še nekaj, zmenila se bom s kolegicami in ga pustila samega, naj se znajde, naj ju da spat, pripravi flaško...očitno ga bom morala z nečim zaposliti, da ne bo misli na neumnosti.


Očitno ga še nisi nikoli pustila samega z dvema otrokoma (koliko sta stara btw.), ker res moški tega ne razumejo v smislu: "ja kaj je pa težkega bit cel dan doma in občasno pogledat, če se otroci lepo igrajo sami s seboj ali bratcem/sestrico... Imaš čas za pospravljanje, kuhanje, pomivanje, likanje, odneseš smeti in medtem naročiš mačku, naj pogleda malo, da ne bosta otroka kaj ušpičila..."
Točno tako. Pusti ga enkrat samega in mislim, da te bo začel gledat z drugačnimi očmi...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: vara me!
20.2.2009 1:34:51   
ronja
Se podpišem pod metulja.

To je popolnoma logična moška poteza, imeti izgovor na zalogi. Noben ne prizna. Noben, pa poznam kar nekaj njih, ki so žene varali, pa noben ni priznal nikdar. To imajo v genih.

No, ni tako hudo, geni niso nič kriviuser posted image . POznam fante, ki so čisto fer priznali, eni so še sami povedali, niso vsi isti... Anpak ti, ki jih ti poznaš, pa so meli domišljijouser posted image .

janice, vsekakor daj možu otroka, pa naj se znajde, kot se ve in zna. Fantje, ki otroke rihtajo, so precej bolj uvidevni in razumevajoči in tudi sami dostikrat samo padejo v posteljo. Moj lubi pravi, da mu ni jasno, kako zdržim z obema, da bi ju on že prvi dan potolkeluser posted image . Ker pač ve, da je to naporno, bolj kot služba, ker tu pač moraš skočit takoj, v službi pa lahko recimo malico v miru poješ, pa greš na wc, vsaj približno takrat, ko te tišči...

Sama ne bi v to turila otrok - prevara mene, otrok pa ne. Otroke bi prevaral tako, da se ne bi brigal zanje, da bi jim nekaj obljubil, pa ne izpolnil, da bi izigraval njihova čustva... ne pa s seksom.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: vara me!
20.2.2009 17:13:13   
Janice1
...je opazil, da me še vedno teži ta problem, zato sva se včeraj spet pogovorila.Zagotovil mi je, da ni imel nič z njouser posted image . Sem ga pustila samega popoldne z malim, ker sem šla z ta večjim po  trgovinah in se je znajdel.Celo večerjo mu je naredil(flaško).Mogoče sem malo pomirjena, čeprav si bo moral izboriti moje zaupanje. Bom videla kako naprej, zdaj zaenkrat bom še počakala...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: vara me!
20.2.2009 17:16:49   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

Celo večerjo mu je naredil(flaško).Mogoče sem malo pomirjena, čeprav si bo moral izboriti moje zaupanje.


ja, takoj mu izljubi nogeuser posted image

mislim, izjava dneva: celo falško mu je narediluser posted image  wtf? a bi ga mar lačnega pusti? za dedci so samo za reprodukcijo, potem pa se vse neha?

nisi kriva, da te je prevaral, kriva pa si, da imaš še enega odraslega otroka pri bajti.....in ta te pač "vozi" na svoj način žejno preko vode.

in tudi osnovni problem ni v tem "varanju ali ne"......očitno.....

aja....pa še eno vprašanje: zakaj pa mu še starejšega nisi doma pustila?

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: vara me!
20.2.2009 17:36:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

...je opazil, da me še vedno teži ta problem, zato sva se včeraj spet pogovorila.Zagotovil mi je, da ni imel nič z njouser posted image . Sem ga pustila samega popoldne z malim, ker sem šla z ta večjim po  trgovinah in se je znajdel.Celo večerjo mu je naredil(flaško).Mogoče sem malo pomirjena, čeprav si bo moral izboriti moje zaupanje. Bom videla kako naprej, zdaj zaenkrat bom še počakala...


Tle bom spet rekla samo wtf??!? Mar je bil prvič sam z otrokom? In pomiril te je z enim popoldnevom quality time-a... Yahooo

(odgovor članu Janice1)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: vara me!
20.2.2009 19:04:38   
Greenie
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

Sem ga pustila samega popoldne z malim, ker sem šla z ta večjim po  trgovinah in se je znajdel.Celo večerjo mu je naredil(flaško).


user posted image user posted image user posted image Punca ti si pa res z malim zadovoljna! Otroku je dal za jest (flaško)??? Ja ljubi bog, a obeh pa ni sposoben popazit in poskrbet za njiju?

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: vara me!
20.2.2009 19:53:49   
Anonimen
Mene pa nekaj moti pri tem varanju.Vedno je krivec tisti,ki vara.A se kdaj kdo vpraša kaj je pa narobe,če vara z partnerjem.Potem že nekaj ne štima doma,če pride do tega.Pa me linčajte ampak če bi prevarani malo pomislil:kaj pa je narobe z mano,da gre k drugi?
Samo zaradi sexa?Ali išče nekaj kar doma ne najde pa ne gre se zgolj za sex.

(odgovor članu Greenie)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: vara me!
20.2.2009 20:23:23   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Mene pa nekaj moti pri tem varanju.Vedno je krivec tisti,ki vara.A se kdaj kdo vpraša kaj je pa narobe,če vara z partnerjem.Potem že nekaj ne štima doma,če pride do tega.Pa me linčajte ampak če bi prevarani malo pomislil:kaj pa je narobe z mano,da gre k drugi?
Samo zaradi sexa?Ali išče nekaj kar doma ne najde pa ne gre se zgolj za sex.



Ma to temo smo že x-krat obdelali, ampak ok, še enkrat.... če en vara drugega, je prav gotovo doma nekaj narobe..(al mu je pa dolgčas, samo to je ravno tako narobe). Pa ne da je nekaj narobe z mano ali s tabo ali s kom drugim... enostavno imata dva človeka druge poglede na svet, druge vrednote, drugačne predstvae o lajfu, pa najbolj verjetno je tako, da če se na glavo postavita drug drugemu ne moreta nudit tistega, kar drug rabi, ker bi šlo za ceno tega, da gresta preko sebe.
Ali konkretno: A je z mano kaj narobe, če hočem npr. deliti finance? A je narobe kaj z mojim ex, ker tega ni hotel? Z nobenim ni nič narobe, samo različne poglede imava na svet. Ali je kaj narobe z mano, ker sem želela da spiva oba v spalnici, kljub temu,d a se dete dere in naju ponoči zbuja? Ali je bilo kaj narobe z njim, ker je spal zato v dnevni sobi? Z nobenim od naju ni nič narobe, samo različne vrednote sva imela. Ali je kaj narobe s kom, ki se hoče takoj uleči, če je ful zmatran? Ali je kaj narobe z njegovo ženo, ker hoče da on pospravi za sabo, preden se uleže? Z nobenim ni nič narobe, samo različne vrednote imata. IN tako do nezavesti najbrž.... Če dva nista za skup, je boljše, da gresta narazen. Meztat si pesek v obraz ali obtoževat koga, je pa brez veze. Enako grdo je tajit, da nimaš ljubice, če jo imaš. Sedet na dveh stolčkih pa je grdo in nesramno. Kar tako malo se hecat, samo ker ti je dolgčas, kar je tudi možni vzrok varanja, je ravno tako grdo in jaz s takim človekom ravno tako ne bi hotela biti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: vara me!
20.2.2009 20:29:35   
PiaM


[/quote]

Ma to temo smo že x-krat obdelali, ampak ok, še enkrat.... če en vara drugega, je prav gotovo doma nekaj narobe..(al mu je pa dolgčas, samo to je ravno tako narobe). Pa ne da je nekaj narobe z mano ali s tabo ali s kom drugim... enostavno imata dva človeka druge poglede na svet, druge vrednote, drugačne predstvae o lajfu, pa najbolj verjetno je tako, da če se na glavo postavita drug drugemu ne moreta nudit tistega, kar drug rabi, ker bi šlo za ceno tega, da gresta preko sebe.
Ali konkretno: A je z mano kaj narobe, če hočem npr. deliti finance? A je narobe kaj z mojim ex, ker tega ni hotel? Z nobenim ni nič narobe, samo različne poglede imava na svet. Ali je kaj narobe z mano, ker sem želela da spiva oba v spalnici, kljub temu,d a se dete dere in naju ponoči zbuja? Ali je bilo kaj narobe z njim, ker je spal zato v dnevni sobi? Z nobenim od naju ni nič narobe, samo različne vrednote sva imela. Ali je kaj narobe s kom, ki se hoče takoj uleči, če je ful zmatran? Ali je kaj narobe z njegovo ženo, ker hoče da on pospravi za sabo, preden se uleže? Z nobenim ni nič narobe, samo različne vrednote imata. IN tako do nezavesti najbrž.... Če dva nista za skup, je boljše, da gresta narazen. Meztat si pesek v obraz ali obtoževat koga, je pa brez veze. Enako grdo je tajit, da nimaš ljubice, če jo imaš. Sedet na dveh stolčkih pa je grdo in nesramno. Kar tako malo se hecat, samo ker ti je dolgčas, kar je tudi možni vzrok varanja, je ravno tako grdo in jaz s takim človekom ravno tako ne bi hotela biti.
[/quote]

No, to pa je eden najboljših odgovorov zadnje čase...user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: vara me!
20.2.2009 21:24:57   
komarka
ja no fajn da se je začel neki spreminjat.
Gotovo da tole z enim popldnevom še zdaleč ni dobolj, ne sam za se dokupit od dvomov o varnju tud za kvalitetno druzinsko in zakonsko zivljenje.

Sam če hoče furat z njim s emora tud pomirit, ne pa vleč zamero v nedogled, ker pol je pa res obsojeno na propad. Ja, bit zahtevna in poskrbet tud zase, mal več zdravega egoizma, sma ne pa zbombardirat vse kar je dobrega sam iz žaljenosti.

Tko da kr tko naprej!!! Zahtevnost nalog pa naj se počasi stopnjuje do "zaželjenega nivoja" user posted image user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   [Brisano sporočilo]
21.2.2009 22:48:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Janice1)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: vara me!
22.2.2009 15:06:04   
Anonimen
Vprašanje za tiste, ki trdite da se prevara zgodi,ko doma ni vse ok...kaj pa sploh rešiš s prevaro? A ni bolš končat, če tak vidiš, da doma ne štima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: vara me!
22.2.2009 15:16:13   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

Vprašanje za tiste, ki trdite da se prevara zgodi,ko doma ni vse ok...kaj pa sploh rešiš s prevaro? A ni bolš končat, če tak vidiš, da doma ne štima.


To je samo izgovor za ženske, da si potem krivdo lahko delijo in ga ni treba v rit sunit.

Saj si brala tisto: mož ti želi povedati da nekaj ni vredu, ampak ga ne slišiš ker je TV preveč naglas, in podobne nebuloze  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: vara me!
22.2.2009 16:06:25   
Kruce Fiks
No, da reče eno še moški - oče na to temo!

Janice! Verjetno tale tvoj možicelj tud jajčk na oko ne zna speči.....
Po napisanem sodeč ga je mami cartljala vse življenje, nakar ti nadaljuješ s tem?
Po moje mu doma ni potrebno nič narediti, če pa bi kaj že hotel narediti ga ustaviš in to postoriš ti?
Ko si šla roditi si mu prehrano uredila pri tašči...
Prišla z otrokom domov, pa je mami za par dni prišla k vam na strežbo?
Nogavice za v pranje spravi pod mizo...
Kako se znajde sveže perilo v omari je zanj španska vas
Na vprašanje kako pride poln krožnik dobrot na mizo ne zna odgovoriti?
Kako in kam roma iz mize verjetno tudi ne ve?
Je že kdaj videl otrokov kakec?
Če ga je je ob tem verjetno bruhal!
Ga odpeljal sam k zdravniku?
Morda prisostvoval pri porodu?
Se kdaj slišiš;" pusti to bom jaz, da ne boš spet vse....."

S takimi in drugačnimi zgoraj omenjenimi "uslugami" moškemu venomer dokazujete kako nesposoben je in da brez vas pravzaprav v tem krutem svetu nebi preživel....

Tak moški je moški samo še za šankom in kasneje seveda v drugi postelji

LP


_____________________________

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?