|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mešani zakon
19.2.2009 23:58:10   
Tanja55
Absolutno se strinjam, komarka. Me je pa resno zanimalo, prav zato, ker velikokrat mi kdo rece joj pa kako furas take kulturne razlike. Pa odgovarjam, da so kulturne razlike lahko tud znotraj Slovenije, ze samo ce sem jst iz mesta moj dragi pa z vasi, pa je lahko problem.Sej zato pa pravim, da je prilagajanje, razumevanje, pogovor...vse te stvari so nujno potrebne za premagovanje takih in drugacnih "pricakovanj"..ker so le-ta pac vseeno pogojena z naso socializacijo in okoljem. In seveda so zadeve skrite, se jih niti ne zavedamo in s casom postanejo samoumevne.

Sam a ves, vseeno mi je blo simpaticno, da bi mi nekdo dal primer, ko se Gorenjc in Stajerc ne razumeta in se morata "prevajat"...to bi bil krasen obrambni argument v moji zvezi, ko vcasih moj dragi ponori, ces da ne razumem, ko je vendar tko enostavnouser posted image user posted image jah njemu se ze zdi, zame je pa vse prej kot enostavno in samoumevno. Pol pa se anglescina...pa smo tamuser posted image user posted image  Se pa velikokrat spomnim, da je Ales Debeljak enkrat zapisal, da se da molit in ljubit edino v materinscini...hm...skusam dokazat nasprotnouser posted image .

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: mešani zakon
20.2.2009 0:04:28   
komarka
"Samo v materinščini..." To je neka slovenska "cevteka" za zbujanje domoljubja in ljubezni od slovenščine.

Js jo ma sicer čist rada tole našo "mamo slovensko", ampak ljubiš lahko tam, kjer imaš čustva, Že res da jezik ki si ga govori v prvih letih ti je zlezel pod kozo s custvi vred... sam zato eni tko mislijo...

Gotovo ti lahko uspe najt skupen jezik - morda bosta ustvarla svojo "angleščino"... Slovenci mamo tok kompleksov pred TUJIMI jeziki. pa sej niso pošasti...vsak jezik je prvotno namenejen komunikaciji... In slovani smo baje kr talenti az jezike,

ok tole je blo mogoce mal mim teme...

In ja, hujša je tist ovira ki je sploh ne vidiš, kot pa tista ki se je nacrtno lotiš.


(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: mešani zakon
20.2.2009 1:47:53   
ronja
Preden sta se porocila, si vedela da je bosanc in da ima svoje navade, obicaje, ipd. Tudi ce bi se porocila z anglezem, mu nebi pustila da poslusa njegove muzike, ali bi ti slo v nos, ko bi hotu it domov?

Če prav razumem, jo moti to, da se je spremenil. Narodnost je ni motila, dokler to ni pomenilo bit cel dopust v Bosni in non stop ista muzika... Zakaj vedno vse ali nič? Malo ona popusti, malo lahko pa tudi on...

da se da molit in ljubit edino v materinscini

Hehe, tole komot rešiš, če ne verjameš boga in med ljubljenjem ne filozofirašuser posted image . Ne, resno, se mi zdi, da lahko ljubiš ne glede na jezik, čeprav je res, da so bili vsi moji fantje od tu in vsak bližje mojem domu, hehe.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: mešani zakon
20.2.2009 12:57:41   
cupacups
jaz sem slovenka moj moz bosanc (rojen v sloveniji)musliman.
rdeca, zelena, plava, oranzna, vijolcna, roza, rumena...isti klinac user posted image res pa je da zelena je pac muslimanska barva in jo veckrat poudari ..ne pa da bi je usiljeval....men je tud zelena barva usec in ne gledam to tako nacisticno.....in briga me kaj majo za povedat nacisticni ljudje ki pridejo v stanovanje....saj ne zivim po njihovem ampak tako kot nama pase...ce se on dobr pocut se tud jaz in obratno.
sva se enkat hecala in me je zavil v ruto  hahahaha..slikal in sliko je vidla moja kolegica ...jah kaj mislite da je bilo? en kup kritiziranja, da sem se podredila, da me ima u mezincu...hallo?
kot prvo ne razumem ljudi ki zanicujejo, ce lahko temu tko recem, al pa ne priznavajo muslimanske vere....to so po vecini katoliki in evangelicani....pa nimam nic proti nobenem....nevem kako lahko potem spostujejo svojo vero ce druge ne znajo...saj je vsem znano da v bibliji, koranu...pise spostuj ostale vere ne usiljuj svoje.vecina je pa tako al tako verna samo na jeziku, ko jim to pase in ko jim pride prav
me tud rauser posted image ko slisim bosanci so taki da tepejo zene....jah ...zelo lepo....bosanci udarjo zeno pred ljudmi,slovenci pa za zaprtimi vrati da nobeden ne vidi....kje je torej razlika? je ni....vsi smo si isti..mantaliteta nima nobene veze z odrazom cloveka, in kolk je kulturno dorasel sam sebi.
bog ni rekel ti bos bosanc, ti slovenc, ti american, ti srb, ti hrvat.....in tud ce bi bog dons stopil dol na zemljo verjetno nebi vec svoje vere prepoznal pa katera koli ze je...ker so vse zmodernizirane.
nevem zakaj tak strah pred muslimani, saj so isto kot mi...sam jezik je drugacen..obicaje ma pa vsak svoje...
kolk pa clovek zeli uveljavit svojo identiteto pa nima nic upravit z vero al pa z mantaliteto.
ja so razlike med nama, ampak ne sporne, se da vse zment.....ce ma clovk nekoga rad mu ne bo skodoval.
bosanc, slovenc vsak je isti, kolkr se zenska pusti tolk jo bo pa iskoristu.....kokr si na zacetku posteljes tako bos lezal..pa cist nic drugac.
vsi smo socialnizirani tko da dobr vemo kaj je dobr in kaj ne....ce pa se nekateri ravnajo po misljenju drugih bodo pa nardil vec skode sebi in partnerju kot pa ostalim...saj bo trpel samo njun zakon ...ostalim se bo pa smejalo ko bosta trpela, pa naj bo to lepo al pa grdo povedan.
jaz sem na zacetku povedala imava v zakonu 2 vere, obe se bosta uveljavili pri otrocih , za obe bo otrok vedel, ne bova pa delala razlik al pa dajala eni prednost.
muska? clovk dons poslusa lih vse..angleske, narodne , indijke, nemske itd....to nebi smel bit problem....
ce ti gre pa clovek na zivce ti gre pa na zivce cist vse kar naredi, to pa nima muska nic zraven al pa zelena barva....
uh upam da nism kiksnla mem pri teli temi, ampak okol tega "mesanja" se da velik povedat.
ce si razumen clovk potem ne bos mesal stvari.
lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: mešani zakon
20.2.2009 12:59:44   
sanasan
jaz imam tudi 'mešan zakon', nimava zaradi tega sicer nobenih težav...jaz sem bolj navdušena nad 'njegovo' kulturo, on pa nad 'mojo'user posted image ..... je pa res, da se zadnja leta (znak staranjauser posted image ) morda malo bolj 'vrača h koreninam'...
drugače se nama pa zdi, da sva oba 'sevtovljana', oba se počutiva kot ribi v vodi, tako tu kot tamuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: mešani zakon
20.2.2009 21:48:26   
Tanisha
Jaz sem tut slovenka (kršanske vere), moj je pa musliman (Črnogorc). Skupi sva 6 let, njegovi so striktno proti - vztrajajo pri tem da gre dol po ženo. Jest se pa že 6 let sprašujem kako lahko folk tko razmišla???? Ne morem verjet.... Če mene kdo praša - zarad telih ver so sami problemi... 

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: mešani zakon
21.2.2009 14:18:35   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha
Jaz sem tut slovenka (kršanske vere), moj je pa musliman (Črnogorc). Skupi sva 6 let, njegovi so striktno proti - vztrajajo pri tem da gre dol po ženo. Jest se pa že 6 let sprašujem kako lahko folk tko razmišla???? Ne morem verjet.... Če mene kdo praša - zarad telih ver so sami problemi...


eh Tanisha, sej tvoj problem ni vera. musliman se lahko poroči s kristjanko (to ti lahko mož pove, če je musliman, že ve). to so ljudje in njihova osebna gledanja, ki jih v življenju niso razčistili.
in verjemi, da ateizem ne prinaša po defaultu miru in blagostanja. kar poglej bivšo sovjetsko zvezo. a je bilo pod Stalinom res vse tko super-duper? ljudje in njihova duhovna zrelost, samo to šteje.

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
21.2.2009 16:51:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: mešani zakon
21.2.2009 18:29:13   
karmy
jaz sem z angležem, in on je kristjan, vendar ko se tiče praznikov in njihova tradicionalna kosila in večeri ( madona se mi zatika slovenščina, še huj k prej user posted image - sploh ne vem če še prov pišem ), so mi prav facinating in prav z občudovanjem jih gledam kako pripravlja njegova mama božično večerjo in t.i. pokalice... če vam je kaj znano. Meni je po resnici povedano vseeno. Vem da če bova imela kakšnega otroka, da bo imel middle name in da se bo krstil v tisti cerkvi kjer se je on krstil, ker se mu zdi lepo, in meni tudi. Imava pa čisto različen okus za glasbo. Imava par komadov kjer se najdeva, pol pa spet za nadaljnih 100 komadov, nič skupnega user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: mešani zakon
22.2.2009 12:55:14   
mateyka
Vem da če bova imela kakšnega otroka, da bo imel middle name


haha, na švedskem je tud nekaj podobnega "default" - tam so 3 imena!user posted image samo jaz sem rekla, da to pa ne, ker bojo tamali meli že 2 priimka, da se lahko v obeh državah normalno (beri brez črkovanja) na hitro predstavijo. no, pa sva vseeno zašla v eksotične vode še z enim osebnim imenom - jao jao user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: mešani zakon
23.2.2009 8:23:58   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups
jaz sem slovenka moj moz bosanc (rojen v sloveniji)musliman.
rdeca, zelena, plava, oranzna, vijolcna, roza, rumena...isti klinac user posted image res pa je da zelena je pac muslimanska barva in jo veckrat poudari ..

... kot prvo ne razumem ljudi ki zanicujejo, ce lahko temu tko recem, al pa ne priznavajo muslimanske vere....to so po vecini katoliki in evangelicani....pa nimam nic proti nobenem....nevem kako lahko potem spostujejo svojo vero ce druge ne znajo...saj je vsem znano da v bibliji, koranu...pise spostuj ostale vere ne usiljuj svoje.vecina je pa tako al tako verna samo na jeziku, ko jim to pase in ko jim pride prav

jaz sem na zacetku povedala imava v zakonu 2 vere, obe se bosta uveljavili pri otrocih , za obe bo otrok vedel, ne bova pa delala razlik al pa dajala eni prednost.

muska? clovk dons poslusa lih vse..angleske, narodne , indijke, nemske itd....to nebi smel bit problem.... 

no, pa moj komentar na poudarjeno besedilo:
1. zelena NI "muslimanska" barva, to je samo se en trac, k so ga izmislili ljudje, muslimanska barva je BELA,
2. mnogi se molijo bogu, so "verni",... hkrati pa delajo "grehe" ki so zapisane v bozjih knjigah. zame ni vernik, ki veruje v svojo vero in zanicuje drugo. tisti, ki so brali tako sveto pismo kot kur`an, vedo da v obeh pise skoraj enako, v obeh pise, da je greh krasti, lagati, ubijati,... in da moras spostovati vsakega, ne glede na to kdo je in kaksen. (to je dobro bolj za temo dzamija)
3. pri otrocih se ne moreta uveljaviti obe veri. otrok ne more biti npr. krscen in hkrati obrezan,
4. glede muske se pa strinjam, da je to stvar okusa.

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: mešani zakon
23.2.2009 8:34:47   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: gita10
Ko je prišel v Slovenijo je živel tako kot sem živela jaz, v Bosno je odšel enkrat letno sedaj bi vsak mesec, poslušati je začel  njihovo muziko. vsako leto sva odšla vsaj na dva potovanja letos bi odšel na dopust v Bosno 


ronja živel je kot je ona zelela, v bosno ni hodil in ni poslusal bosanske muzike. potovala sta. torej zdaj, ko pac poslusa bosansko musko (mogoce mu je samo en cd hud, to nevemo) in bi namesto na potovanja, rad sel za spremembo v bosno, je pa vse narobe? se ti ne zdi, da je on dovolj popuscal in da je cas, da tudi ona zdaj popusti tudi njemu? bistvo je, da je do zdaj zivel tako, kot je ona htela in ni kazal "bosanskosti" (neznam drugace povedat) in se je prilagajal njej in najbrz sta bla v njenem rodnem mestu zelo pogosto, no zdaj se pa ona nemore "zrtvovat" in it na dopust v bosno. to zame ni kompromis, se manj pa ni sprejemanje njegovega. moras razumet, da je ona tu doma, tu se govori njen jezik, tu zivi "slovensko" zivljenje in "pogresa bosno", bosanski jezik, bosanski narod,... upam da razumes

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: mešani zakon
23.2.2009 8:41:59   
mika
in v bosni je cudno ze to, da je on ob men, takoj je papak,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na hrvaškem bi pa bil pizdekuser posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: mešani zakon
23.2.2009 8:47:27   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: mika
in v bosni je cudno ze to, da je on ob men, takoj je papak,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na hrvaškem bi pa bil pizdekuser posted image

user posted image user posted image user posted image  no so vsaj "ljubkovalna" imena user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: mešani zakon
23.2.2009 9:11:16   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
no, pa moj komentar na poudarjeno besedilo:
1. zelena NI "muslimanska" barva, to je samo se en trac, k so ga izmislili ljudje, muslimanska barva je BELA,


Samo nekaj, mladamamica, a ti si muslimanka? Ker čudno, da potem en muslimanski zreli moški  trdi, da je zelena muslimanska barva in se vse v svoji novi hiši uredi v tem stilu, ti pa praviš, da zelena sploh ni muslimanska barva. To je najbrž mišljeno tako, kot je vijolična barva krščanske cerkve.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: mešani zakon
23.2.2009 10:48:38   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
no, pa moj komentar na poudarjeno besedilo:
1. zelena NI "muslimanska" barva, to je samo se en trac, k so ga izmislili ljudje, muslimanska barva je BELA,


Samo nekaj, mladamamica, a ti si muslimanka? Ker čudno, da potem en muslimanski zreli moški  trdi, da je zelena muslimanska barva in se vse v svoji novi hiši uredi v tem stilu, ti pa praviš, da zelena sploh ni muslimanska barva. To je najbrž mišljeno tako, kot je vijolična barva krščanske cerkve.

ja, jaz sem muslimanka in vem da govorijo, da je zelena muslimanska barva, ampak tisti ki niso prebrali kur`an-a. v njem pise, da je bela barva barva muslimanov in znak čistoče. tako pravijo tudi, da je muslimansko število, število dve, pa ni ampak je 19.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: mešani zakon
23.2.2009 10:52:26   
MLADAMAMICA
Bijela boja
Kod nas muslimana se pocesto cuje i pokoji komentar kakva boja treba da bude , pa se pocesto i prepiremo kako je muslimanska boja zelena itd. , ali poslusajmo kad je u pitanju odjeca sta nam porucuje nas Poslanik Muhammed a.s.:prenosi imam Ahmed od Ibn-Abbasa da je Poslanik, s.a.v.s., rekao: "Oblacite bijelu odjecu, jer ona je najbolja odjeca, i u nju umotavajte svoje mrtve. A nabolji miris vam je el-Ismid, jer on poboljsava vid i jaca korijen kose."

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: mešani zakon
24.2.2009 8:52:05   
Mišni
Ja, mlada mamica, to je "kad je u pitanju odječa". Saj oni niso v zeleno oblečeni, ampak imajo npr. posteljnino, novoletne okraske, pregrinjala in druge razne dodatke v zelenem.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: mešani zakon
24.2.2009 9:57:00   
MLADAMAMICA
hočem ti reč, da je pravilno muslimanska barva bela, medtem ko pa je zeleno samo "rekla kazala" in sama sem glih tko mela zeleno za muslimansko barvo, dokler nisem prebrala kur`an-a, tko da ja, iz prve roke, bela barva je barva muslimanov. no, in ta tvoj kolega je "musliman v zrela leta", ne da bi vedel kaj islam zapoveduje.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: mešani zakon
24.2.2009 12:46:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

hočem ti reč, da je pravilno muslimanska barva bela, medtem ko pa je zeleno samo "rekla kazala" in sama sem glih tko mela zeleno za muslimansko barvo, dokler nisem prebrala kur`an-a, tko da ja, iz prve roke, bela barva je barva muslimanov. no, in ta tvoj kolega je "musliman v zrela leta", ne da bi vedel kaj islam zapoveduje.


Brez zamere ampak ta kolega je za mene osebno musliman samo po imenu. Oziroma se isce pa niti ne ve kaj isce...

Sicer bi bilo se veliko za pokomentirat toda ker nocem konfliktov bom raje tiho...

Samo tisti, ki je temo odprla pa moram povedat:

Po toci zvoniti je prepozno. Z drugim besedam na vse te stvari je treba prej mislit in se dogovorit kaj in kako. Treba se je jasno zmenit kaj se pricakuje in kaj se ponuja.Pa ne mislim samo tebe...tudi on bi lahko prej mislil.
Sedaj imata pac godljo in odkrito mislim, da tole ne bo spilalo, ne z tvojim nacinom razmisljanja...

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: mešani zakon
24.2.2009 12:46:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ja, mlada mamica, to je "kad je u pitanju odječa". Saj oni niso v zeleno oblečeni, ampak imajo npr. posteljnino, novoletne okraske, pregrinjala in druge razne dodatke v zelenem.


Muslimani ne praznujemo novega leta.

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: mešani zakon
24.2.2009 22:40:03   
African queen
3.  ne more biti npr. krscen in hkrati obrezan,

mladamamica,zakaj pa ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: mešani zakon
24.2.2009 23:08:26   
veveričica
**** pa nisi spet ti  ful pametnauser posted image muslimani praznujejo novo leto  in  poznam tudi takšne ki jejo svinjino in pijejo alkohol user posted image ti pa ker si zavedna misliš da so vsi takšniuser posted image in sklepam da si zelo nesrečna ženska,ker imaš toliko dela z vsemiuser posted image  ljubim te

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: mešani zakon
24.2.2009 23:39:37   
mika
Brez zamere ampak ta kolega je za mene osebno musliman samo po imenu. Oziroma se isce pa niti ne ve kaj isce...
 
****, kako pa to veš? A zato, ker ne živi 100% po koranu?
 
poglej, jaz sem kristjanka in ne vem vsega o svoji veri, nisem vsako nedeljo pri maši, niti je ne gledam po tv ali kaj podobnega.
 
marsikateri kristjan bi isto rekel, kot si ti napisala, zame. Ampak kdo je ta, ki bo določal a sem prava vernica ali ne. Jaz verujem... kako... na kakšen način... popolnoma moja stvar.
 
Itak pa verjamem, da nas vernike (ne glede na to katere vere smo) vodijo naše poti do istega boga, le da so poti drugačneuser posted image .



< Sporočilo je popravil mika -- 24.2.2009 23:43:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: mešani zakon
24.2.2009 23:45:01   
veveričica
MIKA NE NE NE  SAJ VEŠ ONA JE ZELO PAMETNA IN MI SMO VSI NEUMNI.POZNAM MUSLIMANE KI SO ZELO DOBRI LJUDJE AMPAK NOBEDEN NI TAKO VEROLJUBEN IN ZAVEDEN KOT TI KI SI PRAVA KAČA.RES MI GREŠ NA BRUHANJE

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?