Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kalbič - kolikor mi je znano, ti je kristalno jasno, da se znajdem. Včasih tako, včasih drugače. Za marsikoga drugega niti ni panike, ampak ti si me pa malenkost razočaral (ne dovolj, da bi me odvrnil ) s tem, ko dvomiš v to, da sem spodobna nahraniti svoja otroka. Tukaj ali pa na drugem koncu sveta, saj je vseeno.
Moja babi pravi, da gredo spet "dobri stari cajti" noter, tisti, ko so ljudje "s trebuhom za kruhom" hodili v Ameriko, upajoč na boljše življenje. Babici je še danes žal, da ni leta 1943 odplula v Ameriko....sicer ne vem po kaj, hvala bogu, da ni, sicer bi bila jz dones ena debela glupa američanka.
Oj Karensa, Karensa danes pa imaš res dan... No ti le sanjaj o obljubljeni deželi še dalje...tam je res fejst, zavidanja vredno - tako in drugače . Žal nisi/nismo Melania Trump .
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 Oj Karensa, Karensa danes pa imaš res dan... No ti le sanjaj o obljubljeni deželi še dalje...tam je res fejst, zavidanja vredno - tako in drugače . Žal nisi/nismo Melania Trump .
Ja, jaz imam mogoče res svoj dan, ampak ti pa definitivno nisi prebrala cele teme, drugače ne bi napisala tega, kar si.
Kalbič - kolikor mi je znano, ti je kristalno jasno, da se znajdem. Včasih tako, včasih drugače. Za marsikoga drugega niti ni panike, ampak ti si me pa malenkost razočaral (ne dovolj, da bi me odvrnil ) s tem, ko dvomiš v to, da sem spodobna nahraniti svoja otroka. Tukaj ali pa na drugem koncu sveta, saj je vseeno.
Pa sej ne govorim o hrani, govorim o socialni varnosti. O zdravstvu, šolstvu, stvareh, ki se nam še sanjajo ne in se nam zdijo same po sebi umevne. O travmi otroka, ko ga pripelješ dobesedno v drug svet. Sicer pa, se mi ne da več, ker zelo nerad pišem v prazno in tukaj se mi zdi, da gre pač v prazno, ker sploh nočeš razumet, kaj ti govorim.
Človek si ne more privoščiti niti dva dni dopusta...
Je katera tako prijazna in mi napiše obnovo teh par strani.
Kerensa bo šla v Ameriko, udoben hotel bo zamenjala za prikolico, ne jebe Kalbota, ki ji tupi v glavo, naj pri vsej zadevi pomisli malo na otroke in njihovo prihodnost tam, pohištvo bo pustila tašči, ne ve še, al bi šla v NY al San Francisco...tkole na hitro, če sem kaj spustila, bo pa še kdo dodal.
jst bi pa rekla da pejt. nazaj lohk še zmeri prideš, če bo nevzdržno. otrokom pa taka izkušnja lohk samo koristi. jst ne vidim nekih hudih ovir, pa čprov jaz osebno nikol neb šla v ameriko živet...bi šla pa v kanado sam moj noče it, očitno bolj zapečkar, kt večina kle na rr