Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...Nč, najboljš da grem spat.
. Vhodna vrata smo si že ogledal. Pa vsemu zbijanju navkljub se v teh treh dneh ni še noben sosed pritožil. Zdrej mamo že polovico luknje za stopnice, pa okna so podrli (no steno pod njima) k bomo mel v dnevni na balkon okna do tal.
Kaj točno delate?
. Super za suho ritko
2x mi je pa še žila počila. Imam roko kot kakšen narkoman.
, malo pa zaradi te borelioze in malo še zaradi tega, ker skoz razmišljam, kaj če....
sanjska. Pri Anžetu so bili sami problemi, že v nosečnosti non stop nekaj. Pa krvavitve na začetku, pa noricam sem se za las izognila (sem bila na infuziji na infekcijski, ker jih nisem prebolela, pa nečak jih je imel), ves čas nekaj. No, vseeno se je lepo izšlo. Je pa hudo, ko ne veš, na čem si.
, pa jo boš potem nafintala, da je ona velika punca in velike punce lulajo v kahlico. Pri nas je ravno to zaleglo, smo imeli prej že kar nekaj neuspešnih poskusov, potem pa kar naenkrat, kot bi odrezal, suh podnevi in ponoči. Danes je bil zjutraj ful nesrečen, ker mu je malo ušlo (samo po hlačkah, ni bilo nič po postelji), ko je kihal, še preden je uspel do wcja prit.
.
(zjutraj je še normalno jedla, popoldne pa smo jo našli na hrbtu) in je bil tak jok pri Mihu. Špela se še ne zaveda čisto, kaj pomeni če nekdo umre. No sem izkoristila priliko in MIhu malo bolj podrobno razložila stvari okoli smrti. Imamo dva skoraj devetdesetletnika v familiji in enemu se že orng pozna, da je star in bolan. Me pa zdej mali vsak dan z žalostnimi učki prosi za novo ribico, midva pa hočva videt, če je ta ki je ostala tud kaj bolana, predno kupimo novo. Nekak mi ni, da bi mi ribe poginjale po tekočem traku.
.
Takrat bom namreč že cca 20t noseča.... Ne, ne....bom optimist.