Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, midva pa po opravkih (izbiri ploščic). Zdej imava v bistvu kopalniške ploščice izbrane (sam še enkrat morva it tiste rumene pogledat), naslednjič pa v lov za keramiko za v kuhinjo. Pa za parket morva it še pogledat. Ahhhh... Tok je še tega, kar morava zbrat. Jutri pa šibamo v Domžale pogledat, kok je namočilo, k je vse odprt, pa teli nalivi danes popoldan. Mami sicer pravi, da do njiju ni nič priteklo.
. Še dobro, da mam vedno rezervne cote sabo.
. Sej počas bodo vsi novembrčki brez plenice. Glede kakanja jo pa poskusi takoj po zajtrku dati na kahlico (brez besed o kakanju, pa boš hitro videla, drugače pa res planičko gor, pa bo že povedala, ko jo bo motilo.
. Mu nihče ni pokazal, čisto sam je lepo ritmično pravilno zaigral pravo melodijo
. Ja Jimjam pa mi tud zdej gledamo, ko ni več TiJi-ja.
:
Berem redno, ampak za pisat mi pa ni. Nimam kaj pametnega za povedat.
. Na kake hude diete ne morem, ker me je strah za mleko, športat nimam časa, hladilnik je pa tudi preveč na dosegu roke ...
. Sam raje to, kot pa da bi si kasneje očitala. Je pa dobila 300g v enem tednu
. In seveda ostalim, ki delate na tem tudi (MucaMaca,....)