Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je že tako daleč? Se mi zdi, kot da si šele včeraj sporočila, da si nosečka.
, danes sem kar malo slabe volje, ker sem včeraj dobila super nasvet kako jo odvadit lulat in kakat noter, sprva je kazalo dobro, potem pa je moj dragi njegovemu nastavil skledo polno konzerve
in seveda marcina mala je ful požrla ponoči in nardila 3 kupčke v stanovanju in dve lužici
. Ja, jutri imam že nuhalno. Me prav zares skrbi, strah me je,.... Kar nekako se ne počutim nosečo (slabo (in podobne težavice) mi je bilo le v času infuzije).... Potem pa pomislim, da se tudi v prvo nisem in je bilo vse ok. Res bi vas prosila, da jutro okoli 15ih držite pesti.
?
- tle pa svaka čast mojmu možeku, ker ima fuul potrpljenja. Jaz dostikrat prej živce izgubim, sploh pri malih stvareh, jaz mu naprimer vzamem hrano, če začne trmat, Dejan mu pa začne s kakimi bagri in traktorji in pol vsaj še pol krožnika poje. Pa on ga zna naprimer nafintat, da si sam glavo zmoči in našamponira, pa se še režita zraven, medtem ko pri meni tuli ko zmaj, ko ga polivam z vodo. Ampak takole v družbi, ko smo kje drugje, je pa pravi sladkorček, res.
Tudi mene kar strašiš. Uf....Neja je bila podoben karatket Anžetovemu, če bo tudi drug
tak... ajme meni....
.
Prov luštn je blo. Miha in Špela sta bila navdušena nad kamelami (Miha je celo eno pobožal, mamo ovekovečen ta zgodovinski trenutek). Midva sva pa navdušena nad poolbarom. Bi kle tud enga rabila.
Aja fajn za dober rezultat. Pa naj ti ne bo žal da si dala kri. Boš pol toliko bolj pomirjena.