|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 12:04:41
|
|
|
|
Lejči
|
Lunca, kaj pa če mogoče še v KR vprašaš, če jih vzamejo?
|
|
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 12:08:25
|
|
|
|
Šaki
|
a da se je ta trgovina zaprla al kako.
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 12:32:58
|
|
|
|
Lunca1
|
Sem vprašala že v KR in Lj, jih ne smejo vzet. Trgovina je menda zaprta.
|
|
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 13:10:52
|
|
|
|
kaya2007
|
bedni so. jaz od odprtja njihove trgovine v mercator centru, še nisem dobila kartice, pa sem vsaj 3x pustila podatke.
|
|
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 13:48:28
|
|
|
|
Lenny
|
Slabo kaže. Leto 2007 so končali z izgubo, zaposlenih je 0. Za 2008 sicer še ni objavljenih podatkov, TRR pa je še odprt. Nisem pa jih našla med stečajniki.
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 15:00:17
|
|
|
|
Lunca1
|
zadeva je rešena, sem dobila gospo na mobi in se bova dobile ta teden, da mi bo namesto bonov dala gotovino
|
|
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 3.3.2009 15:00:58
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 bedni so. jaz od odprtja njihove trgovine v mercator centru, še nisem dobila kartice, pa sem vsaj 3x pustila podatke. v Kranju je pa drug lastnik, v Radovljici je bila samo franšizna prodajalna
|
|
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 4.3.2009 9:11:03
|
|
|
|
Lenny
|
O super
|
|
|
RE: chicco radovljica - boni 4.3.2009 9:17:47
|
|
|
|
Hanuši
|
Punce ga. iz Radovljice ni popolnoma nič kriva. Sem delala v Chiccu in ta dotična ga. je k meni hodila po robo. Ja res je imela samo našo franšizo. Krivo je vodstvo samega Chicca. Pod takimi pogoji je bila še dobra, da je zdržala toliko časa s franšizo. Sam oni so pa zdej vsi lepi in se zgovarjajo na njo, čeprav so v Ljubljani vse zakuhal in bi moral zdej vse to še rešit. Če ti ne dajo robo oz. staro res ne moreš posla furat tko kot bi blo treba
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki6 dejavnosti, ki otrokom res koristijoVčasih otroci ne potrebujejo dragih igrač in natrpanih urnikov, ampak čas, svobodo in prostor za raziskovanje. Oglej si ...
Manj sveč, več toplineOb 1. novembru se pokopališča spremenijo v morje luči. Toda vsaka sveča pušča sled v naravi. Namesto desetih svečk lahko...
Zadnje s foruma
tašča in pospravljanje?tailorali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?da (
11%)

ne (
41%)

včasih (
10%)

nikoli (
18%)

nočem pomoči (
19%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!