Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.če ti je kaj do nje ji povej da ti gre to na živce in mogoče se bo celo zavedla kaj počne.če je pa ne maraš pa reci da nimaš več časa zanjo in ne dviguj telefona če te bo še vedno klicala - bo že ugotovila za kaj gre.boljše to kot špilat hinavščino in se delat dobra. jaz osebno imam raje nergače kot hinavce.pri nergačih obrneš temo v kaj bolj pozitivnega in lahko še vedno z njimi uživaš na kavi. s hinavcem pit kavo - je pa bolj grenka

Raje imam manj prijateljic in te "kvalitetne"
- oseba, ki je do tebe kao prijazna, ampak hkrati raztovori toliko negativnih stvari, da mi je slabo še dva tedna (ona pa zelo navdušena in stalno kliče, kdaj se bova spet dobili). Najbolj hecno je, da včasih 10x v enem pogovoru povem, da me to moti in da se nočem pogovarjati o tem, ampak ... brez učinka. Zdaj prakticiram to, da povem, kaj me moti (100x, jasno, nazorno in s primeri) in če noče upoštevati, se jaz nočem pogovarjati.