Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
razvojna ambulanta in vpis v vrtec 17.3.2009 13:10:24
Cinca79
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če lahko zdravnica v razvojni ambulanti, kamor hodimo, napiše kakšno potrdilo (ali kaj podobnega), ki prinese dodatne točke za sprejem v vrtec? O tem sem nekaj slišala, samo, ko berem Pravilnike o sprejemu otrok v vrtec nikjer o tem niti besede.
RE: razvojna ambulanta in vpis v vrtec 17.3.2009 13:12:59
pipic
Če otrok nima neke hude diagnoze to ti nič ne pomeni. otrok z hudimi motnjami lahko dobi spremljevalca v vrtec da bi pa tole pomenilo dodatne točke pa prvič slišim
RE: razvojna ambulanta in vpis v vrtec 17.3.2009 17:06:40
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1
Za Ljubljano ti sigurno ne prinese nič točk, za druge občine ne vem.
ne bo čisto držalo - če je diagnoza taka, da gre za otroka s posebnimi potrebami (veljajotudi hudealergije) vzamejo takega otroka prednostno - je tako mesto dobila moja znanka - v vrtcu črnuče
RE: razvojna ambulanta in vpis v vrtec 17.3.2009 19:58:11
benika
ne bo čisto držalo - če je diagnoza taka, da gre za otroka s posebnimi potrebami (veljajotudi hudealergije) vzamejo takega otroka prednostno - je tako mesto dobila moja znanka - v vrtcu črnuče
Ampak ona je verjetno imela odločbo o otoku s PP, avtorica pa te po moje nima.
RE: razvojna ambulanta in vpis v vrtec 18.3.2009 21:14:59
lučka 25
Pri nas šteje že potrdilo razvojne ambulante, ker to, das dobiš odločbo tudi zelo dolgo časa traja. Tak otrok pri nas dobi dodatne točke. Pa tudi otrok z alergijo dobi dodatne točke. Je pa po moje to res odvisno od vsake občine posebej. Najbolje bo, da pokličeš v vrtec, va katerega misliš vpisati otroka in povprašaš.