Anonimen
|
Ojla. Tinč, super za dobro opravljeno nuhalno. Jaz tud mislim, da ni nobene panike, ker tako kot so ti že punce napisale- vsaka nosečnica je drugačna. Ti kar lepo uživaj nosečnost in bodi brez skrbi. Drugače se počutiš ok? miška, kako si ti, lekarna moja?? Punce, vam moram povedat, da ma naša miška tok lepga bušija.. neela, kako si ti? Ne sekiraj se za tisti 2 kili. To pa res ni nič!! Glavno je itak, da ima vse kar potrebuje. To pa itak ma, ne glede na to, al imaš ti dve kili več ali manj. lučka, kako si ti? Pa Neža? Uživate v sončku? Fargi, kje se potepaš? tecnobica, upam, da zagledaš !!! Ker sedaj je pa res že čas, da dobimo novo !!! Jaz sem se pa odločila, da ne bom nič sprožila M, ker sedaj bi bila že itak malo pozna. Pa še to ne vem, če bi sploh dobila M po 14 dneh ciklusa, čeprav bi jedla dabroston. Skratka, bom raje štartala začetek oktobra, kot pa da se cel mesec sekiram ali bom prav čas zaključila s postopkom ali ne.. Ker potem bi si samo računala dneve, pa kdaj imam UZ, punkcijo.. in bi primerjala s sodelavkinim dopustom.. To je pa brezveze. Bova raje šla v začetku septembra še malo na morje, pa potem še nekje sredi septembra še enkrat s kužonom.. Potem oktobra pa naprej. Upam samo, da mi monti ne bo toliko zmešal ciklusa, da bom sedaj dobila M sredi septembra!
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 25.8.2009 10:38:56 >
|