Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.9.2009 8:56:39
|
|
|
|
n€na
|
Jutro čvekice... thaiss- a se ti je uspelo prešvercat, le večkrat se daj Se bliža dan D, pa vam moram potožit, ker sem že sedaj žalostna...Gre moj v nedeljo za celih 14 dni v Ialijo, tja nekam bogu za nogo, 400Km stran od naju Je prišu gor se grem malo pocartat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.9.2009 8:58:43
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim sedi v naročju pri eni od vzgojiteljic To me spominja na moje... Mi pa imamo problem, ker ta manjša vabi že sošolce na rojstni dan Kaj bo še... non stop je govorila, da bo Luka prišel na njen rojstni dan, pa sem ji danes dala vabilo naj da Luku oz. njegovi mamici. Bomo vidli, kako bo to izpeljala... meni je prav nerodno
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.9.2009 9:09:48
|
|
|
|
thaiss
|
se lahko švercam, ker sem na računalniku od šefice, ta pa je brez omejitev...lepo enim thaiss...mislim,da tudi pri nas full pazijo vzgojiteljice na te ukrepe pred gripo..ampak mi nič ne vemo... matia si tudi skos roke pere danes zjutraj sem jaz pobrala še zadnjo zloženko o tej gripi, če katero zanima pošljem na mail sedi v naročju pri eni od vzgojiteljic njemu podobno, on je itak velika carta....pri kateri pa???
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.9.2009 10:16:05
|
|
|
|
helenav
|
zrak kaok je bilo včeraj - danes? Kaj bolje? To d aje jezen na tebe bo minilo....Klara me kak dan sploh ni hotela pogledat, tako, d asva s Petrom jo izmenično puščala v vrtcu, en dan on, en dan jaz, ker seveda, tistega , ki jo je pustil cel dan ni pogledala in to je trajalo ene tri tedne...Mene pa je srce bolelo nena naj te potolažim...moj gre od 5.10 do 18.10 v ALŽIRIJO na svetovno prvenstvo ribolova....celih 14 dni trepetanja..al je vse ok...in še full nevarna država je:-((((((( ....Komaj čakam že ta dan in pol da se vrne in da neham razmišljat o tem... Včeraj sem bila v Enci benci trgovini in tako no: za vsak dan- za v vrtec, se skoraj da nič ne dobi....ker je vse malo bol ''de fin'', vsaj kar sem punčke gledala...tunike..lepe majčkice, ki jih jaz definitivno ne bi oblekla za v vrtec, kjer se zelo umaže...itd....cene so za določene stvari solidne, ima pa več kot polovico ponudbe izdelke v 100 % naravnem bio bombažu in cena je 2krat več....Klara, tok tok, ni na nič alergična in jaz ji takih majčk , ne bom kupila..vsaj dokler mi raste ko goba po dežju, ne....Ni za moj žep...ima pa tudi lepe lesene igračke... Grem delat naprej...
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.9.2009 10:52:05
|
|
|
|
n€na
|
nena naj te potolažim...moj gre od 5.10 do 18.10 v ALŽIRIJO na svetovno prvenstvo ribolova....celih 14 dni trepetanja..al je vse ok...in še full nevarna država je:-(((((((user posted image ....Komaj čakam že ta dan in pol da se vrne in da neham razmišljat o tem... No potem sem lahko kar nekako potolažena vsaj ne gre tako daleč in v tako nevarno državo....Verjetno boš vaski dan na trnih in spremljala poročila... Sem pa sama kriva da gre, ker sem ga vzpodbujala, da si bo tako pridobil izkušje, itd.. Jaz samo upam, da jim bodo zrihtali (so obljubili) računalnike in da bodo dobili vsak svoje geslo za na net....če tega ni bo pa telefon toliko dražji....Saj ne rečem, da nismo bili že kakšen dan narazen, smo bili tudi 14 dni, ampak sva bila cele dneve na vezi preko telefona, preko MSN-ja sva se tudi videla...Sedaj ga pa dva tedna nič videt, ta mi je pa malo huda
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.9.2009 11:22:57
|
|
|
|
dskubin
|
.Sedaj ga pa dva tedna nič videt, ta mi je pa malo hudauser posted image Ala, gremo k Dorotu, pa se bomo skupaj tolažle. Čeprav me ne morete premagat, ker naš gre konc mesca in se ne bomo sigurno vidli 1 mesec+. Ampak žal ne gre drugače, bomo pa sigurno preživeli
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.9.2009 12:42:18
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin .Sedaj ga pa dva tedna nič videt, ta mi je pa malo hudauser posted image Ala, gremo k Dorotu, pa se bomo skupaj tolažle. Čeprav me ne morete premagat, ker naš gre konc mesca in se ne bomo sigurno vidli 1 mesec+. Ampak žal ne gre drugače, bomo pa sigurno preživeli pa se dajmo zment....pejmo jutri...jaz upam, da moj ne bo rabu it v službo..je drugače fraj...danes je moral iti že ob 11 v službo, kdaj pa pride pa ne vem...je reku, da grejo v MB.. sej je tk blo neki govora za četrtek, samo jaz nisem upala nič rečt, ker nisem bila sigurna kako bo kaj
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.9.2009 12:58:33
|
|
|
|
NAVT
|
Nena, meni je ravno prej ena koplegica povedala, da v primeru bolečega grla (=angina), položiš na vrat en bel list zelja in si vrat zaviješ. Menda pomaga. Jaz bom vprašala za "dovoljenje" za jutri k Dorotu in mislim da sem potencialna kandidatka.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.9.2009 13:05:47
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Nena, meni je ravno prej ena koplegica povedala, da v primeru bolečega grla (=angina), položiš na vrat en bel list zelja in si vrat zaviješ. Menda pomaga. Jaz bom vprašala za "dovoljenje" za jutri k Dorotu in mislim da sem potencialna kandidatka. bomo probali pa še to....da je lahko pojedla vsaj malo kosila sem ji dala žličko calpola, sedaj pa veselo spi in ko se bo zbudila ji bom dala še antibiotik.. Katera ura bi vam pa pasala...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.9.2009 19:31:53
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Katera ura bi vam pa pasala... 20.30
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 5:44:23
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na Katera ura bi vam pa pasala... 20.30 Jaz tudi, jaz tudi!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 8:17:50
|
|
|
|
n€na
|
jutro smo že tri, torej.. Pri Dorotu ob 20:30 Thiss-da dskubin-da navt- da?-čaka dovoljenje nena-da austen-? asso-? zrak? mela-? majrim-? helenav-? nektarina-? upam da nisem katere spustila Jaz pa sedajle šibam v CE na pregled, da vidi če je z mano vse vredu in upam da mi bo rekla, da lahko začnemo spet delat na bebi...Eni pravijo, da si maternica opomore že po prvi M,vse ostalo je pa na psihi...torej mene psiha ne matra več in že gledam v prihodnost in se neobremenjujem več s tem kar se je zgodilo...Ko pa bo že lih v CE upam, da mi bo ratalo it kaj v šoping, si kupit kaj lepega za jesen
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 8:30:36
|
|
|
|
austen
|
jutro smo že tri, torej.. Pri Dorotu ob 20:30 Thiss-da dskubin-da navt- da?-čaka dovoljenje nena-da austen-da asso-? zrak? mela-? majrim-? helenav-? nektarina-? N€na.....dobro odpravi ....upam, da ti bo rekla kar hočeš slišat ....pa dobro šopingiraj IZVIRNO SPOROČILO: majrim austen......ma kaj ti ji niti čez dan ne daš pleničke dol ....sej se bo večkrat polulala,a slejkoprej bo trud poplačan ...jaz si ne predstavljam,kako bi blo s plenico...tako lepo in praktično je to brez ...ne vem od kje si dobila idejo, da je nimam brez pleničke. ....ji jo dam dol, ampak prav na silo pa ne gre,......žal so pri nas še vedno (kljub opozarjanju da ni nič narobe) hude solze ko ji uide, potem noče bit brez plenice.........pač bo malo bolj pozna...ne mislim je psihirat samo zato, da bo meni lažje. Sicer smo se to poletje rešli dude, česar sem ful ful vesela. Pač otroci so različni....eni shodijo pri 10-ih mesecih eni pa pri 14-ih mesecih; in če prej ni pripravljen ga pač ne moreš prislit ne glede ma to kolko si kot straš želiš....... moje mnenje
< Sporočilo je popravil austen -- 10.9.2009 8:32:16 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 9:18:59
|
|
|
|
zrak
|
Enei še vedno joče .. ampak mislim da smo zvohali v čem je stvar.. V skupini je najstarejši, v učilnici so tudi do 8 mesecev mlajši. Pri njihovi starosti je to kar velika razlika. Danes je do vrtca v avtu pel, se smejal, ravno tako je komaj čakal da gre od doma... na hodniku v vrtcu vse prav, ko je pa vstopil v učilnico jok, kjer je seveda slišal tudi druge. V naši skupini je ena punčka in en fantek , ki zelo močno jokajo, se mečejo na tla in prava histerija... Sem prepričana, da če bi bil v drugi skupini , kjer so s strostjo bliže njemu ne bi bilo tako. Tam nihče ne joka, se med sabo tudi igrajo, pogovarjajo itd... tukaj pa imajo cel dan samo iz naročja v naročje, menjave pleničk, pitje iz steklenic in flašk s kljunčki... daj dudo ,itd... Enei zdaj misli, da je čisto normalno da moraš jokat, saj drugega ni vidu.. To je moja razlaga... Sicer ne bi delala polemike in prosila za premestitev v drugo skupino, ker prvo bi ga čisto zmedla z novimi obrazi, pa tudi ne bi dovolili (moje mnenje) ker so skupine že formirane. Moti pa me to , da še zdaj nisem imela osebnega in mirnega razgovora z učiteljico. Ker ko pridem ima vedno koga po rokah, na hitro mi pove če je jedel in več kot toliko se ne morem pogovarjat..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 9:25:22
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Moti pa me to , da še zdaj nisem imela osebnega in mirnega razgovora z učiteljico. Ker ko pridem ima vedno koga po rokah, na hitro mi pove če je jedel in več kot toliko se ne morem pogovarjat.. ma sej po moje boste kmalu imeli kak sestanek...če pa ne bojo nič objavili termina pa kar vprašaj kdaj bo......boš takrat vse zvedla
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 9:38:19
|
|
|
|
helenav
|
zrak ..ampak napredek pa le je. ...sej počasi bodo vsi nehali jokat....eni prej eni kasneje... Začetki so vedno grozni..veš kakšna štala je bil apri nas lani..14 mikeni starih eno leto .....dretje, da padeš dol....austen se spomneš??? Zdej so pa taki lepi....danes grem iskat Klaro in komaj čakam...mi jo je tako lepo gledat, pa vsi pritečejo k meni in se vsi z mano pogovarjajo..ker počasi se tej otroci tudi na starše navadijo, saj jih videvajo skoraj vsak dan.... austen a mi bomo imeli kak roditeljski?? ti veš morda? Kaj danes je Doro?
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 9:55:40
|
|
|
|
austen
|
austen a mi bomo imeli kak roditeljski?? ti veš morda? ne vem....nisem še nič zasledila in zjutraj ko jo peljem ni še nobene od naših ta teden.....sem rekla mojemu naj vpraša, ma on pozabi..... Kaj danes je Doro? mislim da ja....oz. vsaj upam..... joj ko se spomnem na lani in ta čas v vrtcu ......pri nas je bilo vse OK dokler ni stopla v igralnico.....ok včasih je jokala že v garderobi...... redko sicer, ampak je..... me to je v večini primerov verižna reakcija ....vidijo enega pa si verjetno mislijo...."če lahko on bom pa še jaz" sčasoma mine...... pol smo pa žalostni ker nočejo domov, pa kak dan stečejo v igralnico brez niti pogledat mamo, kamoli da dajo ljubčka ......
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 9:57:15
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav zrak ..ampak napredek pa le je. ...sej počasi bodo vsi nehali jokat....eni prej eni kasneje... Začetki so vedno grozni..veš kakšna štala je bil apri nas lani..14 mikeni starih eno leto .....dretje, da padeš dol dan.... pri nas je bilo lani isto, pa vsi so se navadili ZraK: ma kakšna skupina je to,da so taki majhni . Ga niso dali v skupino 2-3 ali 2-6. Ne mi reč, da je med 1-2?????
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 10:22:17
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina IZVIRNO SPOROČILO: helenav zrak ..ampak napredek pa le je. ...sej počasi bodo vsi nehali jokat....eni prej eni kasneje... Začetki so vedno grozni..veš kakšna štala je bil apri nas lani..14 mikeni starih eno leto .....dretje, da padeš dol dan.... pri nas je bilo lani isto, pa vsi so se navadili ZraK: ma kakšna skupina je to,da so taki majhni . Ga niso dali v skupino 2-3 ali 2-6. Ne mi reč, da je med 1-2????? so dve skupini 2-3 leta... prva starejši: prva polovica 2007 in nekaj 2006, druga pa druga polovica 2007 in ene par 2008.. enei in še ena sta junij 2007, naslednji pa september do marec 2008
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 10:25:03
|
|
|
|
melaverde
|
dan! kar se tiče formiranja skupin smo nemočni, pri nas jih celo ravnateljica sestavlja... moji sestri tudi ni prav, da je v skupini 10 punc in trije fantki, od vseh 14-ih samo 3 govorijo (Val, Ema in še ena februarka) posledično se starejši dolgočasijo.... mi nismo imeli težav ne z uvajanjem, ne s poletjem....so pa nastopile sedaj ko pridem domov vprašam Vala kako je bilo danes. Val: Ni bilo dobro. jaz:zakaj? Val: sem jokal? jaz: zakaj? Val: Ema je jokala ki ni bilo mamice in sem jokal tudi jaz....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 10:26:47
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina IZVIRNO SPOROČILO: helenav zrak ..ampak napredek pa le je. ...sej počasi bodo vsi nehali jokat....eni prej eni kasneje... Začetki so vedno grozni..veš kakšna štala je bil apri nas lani..14 mikeni starih eno leto .....dretje, da padeš dol dan.... pri nas je bilo lani isto, pa vsi so se navadili ZraK: ma kakšna skupina je to,da so taki majhni . Ga niso dali v skupino 2-3 ali 2-6. Ne mi reč, da je med 1-2????? ma pri nas jih je enih 5 ki bodo praznovali 2. rojstni dan sedaj septembra ali še kasneje...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 10:36:00
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dan! kar se tiče formiranja skupin smo nemočni, pri nas jih celo ravnateljica sestavlja... moji sestri tudi ni prav, da je v skupini 10 punc in trije fantki, od vseh 14-ih samo 3 govorijo (Val, Ema in še ena februarka) posledično se starejši dolgočasijo.... mi nismo imeli težav ne z uvajanjem, ne s poletjem....so pa nastopile sedaj ko pridem domov vprašam Vala kako je bilo danes. Val: Ni bilo dobro. jaz:zakaj? Val: sem jokal? jaz: zakaj? Val: Ema je jokala ki ni bilo mamice in sem jokal tudi jaz.... tudi jaz mislim da pri formiranju nimamo kaj in tudi če se pritožimo ali izrazimo nestrinjanje ne dosežemo nič.. tako pač je in moramo sprejeti..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 11:09:59
|
|
|
|
nektarina
|
ja, dandanes se jim moraš še zahvalit,da so ti vzeli otroka v vrtec... glede na gužvo ki jo imajo... Pri nas je skupina 2-3 in so več ali manj vsi isti. Vem,pa da mojim je bolj všeč tam kjer so punce mal starejše
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 11:25:25
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde dan! kar se tiče formiranja skupin smo nemočni, pri nas jih celo ravnateljica sestavlja... moji sestri tudi ni prav, da je v skupini 10 punc in trije fantki, od vseh 14-ih samo 3 govorijo (Val, Ema in še ena februarka) posledično se starejši dolgočasijo.... mi nismo imeli težav ne z uvajanjem, ne s poletjem....so pa nastopile sedaj ko pridem domov vprašam Vala kako je bilo danes. Val: Ni bilo dobro. jaz:zakaj? Val: sem jokal? jaz: zakaj? Val: Ema je jokala ki ni bilo mamice in sem jokal tudi jaz.... Fant že zdej ve kaj je solidarnost
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.9.2009 11:29:47
|
|
|
|
nektarina
|
Moji niso solidarni. Ko NIk joka ga drugi še zafrkava in pravi " Niki joka", se mu pači kot,da tudi on joče in pol še ga vpraša" Niki, kaj je...aa "
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.