|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
9.9.2009 8:56:39   
n€na
Jutro čvekice...

thaiss- a se ti je uspelo prešvercat, le večkrat se dajuser posted image user posted image

Se bliža dan D, pa vam moram potožit, ker sem že sedaj žalostna...Gre moj v nedeljo za celih 14 dni v Ialijo, tja nekam bogu za nogo, 400Km stran od najuuser posted image user posted image user posted image

Je prišu gor se grem malo pocartatuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
9.9.2009 8:58:43   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

sedi v naročju pri eni od vzgojiteljicuser posted image

To me spominja na moje...user posted image

Mi pa imamo problem, ker ta manjša vabi že sošolce na rojstni dan user posted image user posted image Kaj bo še... non stop je govorila, da bo Luka prišel na njen rojstni dan, pa sem ji danes dala vabilo naj da Luku oz. njegovi mamici. Bomo vidli, kako bo to izpeljala... meni je prav nerodno user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
9.9.2009 9:09:48   
thaiss
se lahko švercam, ker sem na računalniku od šefice, ta pa je brez omejitev...lepo enimuser posted image

thaiss...mislim,da tudi pri nas full pazijo vzgojiteljice na te ukrepe pred gripo..ampak mi nič ne vemo...
matia si tudi skos roke pereuser posted image
danes zjutraj sem jaz pobrala še zadnjo zloženko o tej gripi, če katero zanima pošljem na mail

sedi v naročju pri eni od vzgojiteljicuser posted image
njemu podobno, on je itak velika carta....pri kateri pa???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
9.9.2009 10:16:05   
helenav
zrak kaok je bilo včeraj - danes? Kaj bolje? To d aje jezen na tebe bo minilo....Klara me kak dan sploh ni hotela pogledat, tako, d asva s Petrom jo izmenično puščala v vrtcu, en dan on, en dan jaz, ker seveda, tistega , ki jo je pustil cel dan ni pogledala in to je trajalo ene tri tedne...Mene pa je srce bolelouser posted image

nena naj te potolažim...moj gre od 5.10 do 18.10 v ALŽIRIJO na svetovno prvenstvo ribolova....celih 14 dni trepetanja..al  je vse ok...in še full nevarna država je:-(((((((user posted image ....Komaj čakam že ta dan in pol da se vrne in da neham razmišljat o tem...

Včeraj sem bila v Enci benci trgovini in tako no: za vsak dan- za v vrtec, se skoraj da nič ne dobi....ker je vse malo bol ''de fin'', vsaj kar sem punčke gledala...tunike..lepe majčkice, ki jih jaz definitivno ne bi oblekla za v vrtec, kjer se zelo umaže...itd....cene so za določene stvari solidne, ima pa več kot polovico ponudbe izdelke v 100 % naravnem bio bombažu in cena je 2krat več....Klara, tok tok, ni na nič alergična in jaz ji takih majčk , ne bom kupila..vsaj dokler mi raste ko goba po dežju, ne....Ni za moj žep...ima pa tudi lepe lesene igračke...

Grem delat naprej...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
9.9.2009 10:52:05   
n€na
nena naj te potolažim...moj gre od 5.10 do 18.10 v ALŽIRIJO na svetovno prvenstvo ribolova....celih 14 dni trepetanja..al je vse ok...in še full nevarna država je:-(((((((user posted image ....Komaj čakam že ta dan in pol da se vrne in da neham razmišljat o tem...

No potem sem lahko kar nekako potolažena vsaj ne gre tako daleč in v tako nevarno državo....Verjetno boš vaski dan na trnih in spremljala poročila...

Sem pa sama kriva da gre, ker sem ga vzpodbujala, da si bo tako pridobil izkušje, itd..

Jaz samo upam, da jim bodo zrihtali (so obljubili) računalnike in da bodo dobili vsak svoje geslo za na net....če tega ni bo pa telefon toliko dražji....Saj ne rečem, da nismo bili že kakšen dan narazen, smo bili tudi 14 dni, ampak sva bila cele dneve na vezi preko telefona, preko MSN-ja sva se tudi videla...Sedaj ga pa dva tedna nič videt, ta mi je pa malo hudauser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
9.9.2009 11:22:57   
dskubin
.Sedaj ga pa dva tedna nič videt, ta mi je pa malo hudauser posted image

Ala, gremo k Dorotu, pa se bomo skupaj tolažle. Čeprav me ne morete premagat, ker naš gre konc mesca in se ne bomo sigurno vidli 1 mesec+. Ampak žal ne gre drugače, bomo pa sigurno preživeli user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
9.9.2009 12:42:18   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

.Sedaj ga pa dva tedna nič videt, ta mi je pa malo hudauser posted image

Ala, gremo k Dorotu, pa se bomo skupaj tolažle. Čeprav me ne morete premagat, ker naš gre konc mesca in se ne bomo sigurno vidli 1 mesec+. Ampak žal ne gre drugače, bomo pa sigurno preživeli user posted image

pa se dajmo zment....pejmo jutri...jaz upam, da moj ne bo rabu it v službo..je drugače fraj...danes je moral iti že ob 11 v službo, kdaj pa pride pa ne vem...je reku, da grejo v MB..

sej je tk blo neki govora za četrtek, samo jaz nisem upala nič rečt, ker nisem bila sigurna kako bo kajuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
9.9.2009 12:58:33   
NAVT
Nena, meni je ravno prej ena koplegica povedala, da v primeru bolečega grla (=angina), položiš na vrat en bel list zelja in si vrat zaviješ. Menda pomaga. 

Jaz bom vprašala za "dovoljenje" za jutri k Dorotu in mislim da sem potencialna kandidatka.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
9.9.2009 13:05:47   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Nena, meni je ravno prej ena koplegica povedala, da v primeru bolečega grla (=angina), položiš na vrat en bel list zelja in si vrat zaviješ. Menda pomaga. 

Jaz bom vprašala za "dovoljenje" za jutri k Dorotu in mislim da sem potencialna kandidatka.

bomo probali pa še to....da je lahko pojedla vsaj malo kosila sem ji dala žličko calpola, sedaj pa veselo spi in ko se bo zbudila ji bom dala še antibiotik..

Katera ura bi vam pa pasala...user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
9.9.2009 19:31:53   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

20.30

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
10.9.2009 5:44:23   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: n€na
20.30

Jaz tudi, jaz tudi!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
10.9.2009 8:17:50   
n€na
jutrouser posted image user posted image user posted image

smo že tri, torej..

Pri Dorotu ob 20:30

Thiss-da
dskubin-da
navt- da?-čaka dovoljenjeuser posted image user posted image
nena-da

austen-?
asso-?
zrak?
mela-?
majrim-?
helenav-?
nektarina-?

upam da nisem katere spustilauser posted image user posted image

Jaz pa sedajle šibam v CE na pregled, da vidi če je z mano vse vredu in upam da mi bo rekla, da lahko začnemo spet delat na bebi...Eni pravijo, da si maternica opomore že po prvi M,vse ostalo je pa na psihi...torej mene psiha ne matra več in že gledam v prihodnost in se neobremenjujem več s tem kar se je zgodilo...Ko pa bo že lih v CE upam, da mi bo ratalo it kaj v šoping, si kupit kaj lepega za jesenuser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
10.9.2009 8:30:36   
austen
jutro user posted image

smo že tri, torej..

Pri Dorotu ob 20:30

Thiss-da
dskubin-da
navt- da?-čaka dovoljenjeuser posted image user posted image
nena-da
austen-da

asso-?
zrak?
mela-?
majrim-?
helenav-?
nektarina-?

N€na.....dobro odpraviuser posted image ....upam, da ti bo rekla kar hočeš slišatuser posted image
....pa dobro šopingirajuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
austen......ma kaj ti ji niti čez dan ne daš pleničke dol ....sej se bo večkrat polulala,a slejkoprej bo trud poplačan ...jaz si ne predstavljam,kako bi blo s plenico...tako lepo in praktično je to brez

...ne vem od kje si dobila idejo, da je nimam brez pleničke.user posted image ....ji jo dam dol, ampak prav na silo pa ne gre,......žal so pri nas še vedno (kljub opozarjanju da ni nič narobe) hude solze ko ji uide, potem noče bit brez plenice.........pač bo malo bolj pozna...ne mislim je psihirat samo zato, da bo meni lažje. Sicer smo se to poletje rešli dude, česar sem ful ful vesela. user posted image user posted image user posted image
Pač otroci so različni....eni shodijo pri 10-ih mesecih eni pa pri 14-ih mesecih; in če prej ni pripravljen ga pač ne moreš prislit ne glede ma to kolko si kot straš želiš....... moje mnenjeuser posted image

< Sporočilo je popravil austen -- 10.9.2009 8:32:16 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
10.9.2009 9:18:59   
zrak
Enei še vedno jočeuser posted image .. ampak mislim da smo zvohali v čem je stvar.. V skupini je najstarejši, v učilnici so tudi do 8 mesecev mlajši. Pri njihovi starosti je to kar velika razlika. Danes je do vrtca v avtu pel, se smejal, ravno tako je komaj čakal da gre od doma... na hodniku v vrtcu vse prav, ko je pa vstopil v učilnico jok, kjer je seveda slišal tudi druge.  V naši skupini je  ena punčka in en fantek , ki zelo močno jokajo, se mečejo na tla in prava histerija... Sem prepričana, da če bi bil v drugi skupini , kjer so s strostjo bliže njemu ne bi bilo tako. Tam nihče ne joka, se med sabo tudi igrajo, pogovarjajo itd... tukaj pa imajo cel dan samo iz naročja v naročje, menjave pleničk, pitje iz steklenic in flašk s kljunčki... daj dudo ,itd... Enei zdaj misli, da je čisto normalno da moraš jokat, saj drugega ni vidu..  To je moja razlaga...
Sicer ne bi delala polemike in prosila za premestitev v drugo skupino, ker prvo bi ga čisto zmedla z novimi obrazi, pa tudi ne bi dovolili (moje mnenje) ker so skupine že formirane.

Moti pa me to , da še zdaj nisem imela osebnega in mirnega razgovora z učiteljico. Ker ko pridem ima vedno koga po rokah, na hitro mi pove če je jedel in več kot toliko se ne morem pogovarjat..

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
10.9.2009 9:25:22   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: zrak
Moti pa me to , da še zdaj nisem imela osebnega in mirnega razgovora z učiteljico. Ker ko pridem ima vedno koga po rokah, na hitro mi pove če je jedel in več kot toliko se ne morem pogovarjat..

ma sej po moje boste kmalu imeli kak sestanek...če pa ne bojo nič objavili termina pa kar vprašaj kdaj bo......boš takrat vse zvedlauser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
10.9.2009 9:38:19   
helenav
zrak ..ampak napredek pa le je.user posted image user posted image ...sej počasi bodo vsi nehali jokat....eni prej eni kasneje... Začetki so vedno grozni..veš kakšna štala je bil apri nas lani..14 mikeni starih eno letouser posted image user posted image user posted image .....dretje, da padeš dol....austen se spomneš??? Zdej so pa taki lepi....danes grem iskat Klaro in komaj čakam...mi jo je tako lepo gledat, pa vsi pritečejo k meni in se vsi z mano pogovarjajo..ker počasi se tej otroci tudi na starše navadijo, saj jih videvajo skoraj vsak dan....

austen a mi bomo imeli kak roditeljski?? ti veš morda?

Kaj danes je Doro?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
10.9.2009 9:55:40   
austen
austen a mi bomo imeli kak roditeljski?? ti veš morda?
ne vem....nisem še nič zasledila in zjutraj ko jo peljem ni še nobene od naših ta teden.....sem rekla mojemu naj vpraša, ma on pozabi.....user posted image

Kaj danes je Doro?
mislim da ja....oz. vsaj upam.....

joj ko se spomnem na lani in ta čas v vrtcuuser posted image ......pri nas je bilo vse OK dokler ni stopla v igralnico.....ok včasih je jokala že v garderobi...... redko sicer, ampak je.....
me to je v večini primerov verižna reakcijauser posted image ....vidijo enega pa si verjetno mislijo...."če lahko on bom pa še jaz"user posted image    sčasoma mine...... pol smo pa žalostni ker nočejo domov, pa kak dan stečejo v igralnico brez niti pogledat  mamo, kamoli da dajo ljubčka ......

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
10.9.2009 9:57:15   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

zrak ..ampak napredek pa le je.user posted image user posted image ...sej počasi bodo vsi nehali jokat....eni prej eni kasneje... Začetki so vedno grozni..veš kakšna štala je bil apri nas lani..14 mikeni starih eno letouser posted image user posted image user posted image .....dretje, da padeš dol dan....

pri nas je bilo lani isto, pa vsi so se navadili

ZraK: ma kakšna skupina je to,da so taki majhni . Ga niso dali  v  skupino  2-3 ali 2-6.  Ne mi reč, da je med 1-2?????

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
10.9.2009 10:22:17   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

zrak ..ampak napredek pa le je.user posted image user posted image ...sej počasi bodo vsi nehali jokat....eni prej eni kasneje... Začetki so vedno grozni..veš kakšna štala je bil apri nas lani..14 mikeni starih eno letouser posted image user posted image user posted image .....dretje, da padeš dol dan....

ZraK: ma kakšna skupina je to,da so taki majhni . Ga niso dali  v  skupino  2-3 ali 2-6.  Ne mi reč, da je med 1-2?????

so dve skupini 2-3 leta... prva starejši: prva polovica 2007 in nekaj 2006, druga pa druga polovica 2007 in ene par 2008.. enei in še ena sta junij 2007, naslednji pa september do marec 2008

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
10.9.2009 10:25:03   
melaverde
dan!

kar se tiče formiranja skupin smo nemočni, pri nas jih celo ravnateljica sestavlja...
moji sestri tudi ni prav, da je v skupini 10 punc in trije fantki, od vseh 14-ih samo 3 govorijo (Val, Ema in še ena februarka)
posledično se starejši dolgočasijo....

mi nismo imeli težav ne z uvajanjem, ne s poletjem....so pa nastopile sedaj user posted image
ko pridem domov vprašam Vala kako je bilo danes.
Val: Ni bilo dobro.
jaz:zakaj?
Val: sem jokal?
jaz: zakaj?
Val: Ema je jokala ki ni bilo mamice in sem jokal tudi jaz.... user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

Neposredna povezava do sporočila: 3195
10.9.2009 10:26:47   
melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

ma pri nas jih je enih 5 ki bodo praznovali 2. rojstni dan sedaj septembra ali še kasneje...

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

Neposredna povezava do sporočila: 3196
10.9.2009 10:36:00   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

dan!

kar se tiče formiranja skupin smo nemočni, pri nas jih celo ravnateljica sestavlja...
moji sestri tudi ni prav, da je v skupini 10 punc in trije fantki, od vseh 14-ih samo 3 govorijo (Val, Ema in še ena februarka)

mi nismo imeli težav ne z uvajanjem, ne s poletjem....so pa nastopile sedaj user posted image
Val: Ema je jokala ki ni bilo mamice in sem jokal tudi jaz.... user posted image user posted image

tudi jaz mislim da pri formiranju nimamo kaj in tudi če se pritožimo ali izrazimo nestrinjanje ne dosežemo nič.. tako pač je in moramo sprejeti..

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
10.9.2009 11:09:59   
nektarina
ja, dandanes se jim moraš še zahvalit,da so ti vzeli otroka v vrtec... glede na gužvo ki jo imajo...
Pri nas je skupina 2-3 in so več ali manj vsi isti. Vem,pa da mojim je bolj všeč  tam kjer so punce mal starejšeuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
10.9.2009 11:25:25   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

dan!

user posted image user posted image user posted image Fant že zdej ve kaj je solidarnost user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
10.9.2009 11:29:47   
nektarina
Moji niso solidarni.  Ko NIk  joka ga drugi še zafrkava in pravi " Niki joka", se mu pači kot,da tudi on joče in pol še ga  vpraša" Niki, kaj je...aa "

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.