Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pol pa čez kako leto in pol bi tamlajšega člana/članico dala 9-36, Klari pa mogoče takrat kupla 18+. Meni je fajn 9-36, ker imajo še vedno pettočkovno pripenjanje.
. Imata tudi v Angliji že 9-36 in 18-36. Ko bo pa tazadnji član za v 9-18, bo šla Diti 9-36 in Dražu bomo kupli novga 18-36 (oziroma pritovorli una dva iz Anglije, ki jih itak že imamo). Je pa res konkretna investicija, sploh če hočeš kupit malo boljše sedeže.

jajčko, kot prvo ker je v avtu najbolj varna, vsaj dokler je dojenček še majhen, kot drugo ker ga lahko odneseš od doma do avta. Če je ne boš kupila, si jo lahko sposodiš vsaj za unih par mesecev, tudi jaz ti jo lahko posodim.
za naprej!
.. ni pa zaspala.. sej ni blo slabo, ker tako mi je pol doma spal dve uri in sem bila fraj do 16 ure popoldan, kosem ga hodla budit v sobo... danes pa dalje..sem pa vesela ker ni nobene traume, kot pri uvajanju v vrtec...
lahko se motim