|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
11.5.2009 7:37:21   
zrak
Nena medve pa sva razmišljaje enako...
To stranico mi je nekdo poslal že neki časa nazaj , ampak nisem upala naročat zaradi velikosti.. so pa res lepe stvari... ne samo za mičkeneuser posted image

vikend je bil user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
11.5.2009 7:59:07   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

To stranico mi je nekdo poslal že neki časa nazaj , ampak nisem upala naročat zaradi velikosti.. so pa res lepe stvari... ne samo za mičkeneuser posted image

jaz sem ziheraš, in se najprej prepričam pol šele jaz probamuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
11.5.2009 8:04:09   
melaverde
dobro jutroooo!!

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

jaz sem ziheraš, in se najprej prepričam pol šele jaz probamuser posted image user posted image

jaz imam kar nekaj stvari od nexta in je kvaliteta user posted image  so pa številke malo večje...tipo H&M (ki ima za moje pojme večje številke)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
11.5.2009 8:30:30   
thaiss
pa kdo si je zmislu v pondelek zjutri šiht....najraje bi ga razbilauser posted image user posted image user posted image
se strinjam, az so ko ena povožena user posted image ...še dobro da imajo naši ob ponedeljkih upravo tam do 13h, da pridem malo k sebi.

thaiss-kakšne so pa velikosti, a so normalne, velike ali majhne?
ma ne vem kako to mislišuser posted image  Matia je imel lani 6-7, letos pa sem mu vzela 8-9 (25-26)

Thais kako je velikost?? Koliko si ti vzela?? Si tudi kaj zase vzela?

številke od nexta so primerljive s HMjem. Ob priliki pa lahko pokažem.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
11.5.2009 8:53:21   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ma ne vem kako to mislišuser posted image  Matia je imel lani 6-7, letos pa sem mu vzela 8-9 (25-26) Mi pa tudi tale podatek dosti pove Zala ima še vedno št. 22-23. ji pozimi ni noga nič zrastlauser posted image

evo odgovora...tole me je zanimalo, velikost oblačil ki si jih naročila.

vedno bolj mi pogled uhaja na nextovo stran in ne vem če se ne bom kar za nakup odločlauser posted image user posted image

koliko časa pa čakašuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
11.5.2009 9:18:22   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ma ne vem kako to mislišuser posted image  Matia je imel lani 6-7, letos pa sem mu vzela 8-9 (25-26) Mi pa tudi tale podatek dosti pove Zala ima še vedno št. 22-23. ji pozimi ni noga nič zrastlauser posted image
No potem rabiš št 6-7, jih imajo še nekaj

evo odgovora...tole me je zanimalo, velikost oblačil ki si jih naročila.

vedno bolj mi pogled uhaja na nextovo stran in ne vem če se ne bom kar za nakup odločlauser posted image user posted image

koliko časa pa čakašuser posted image 10-14 dni

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
11.5.2009 9:19:11   
nektarina
ciaoooo...  Mela... v soboto sem te pozabila pozdravit... smo kar šli , ker moj M se hitro naveliča bit na enem mestu  

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
11.5.2009 9:37:47   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

ciaoooo...  Mela... v soboto sem te pozabila pozdravit... smo kar šli , ker moj M se hitro naveliča bit na enem mestu  

ni panike, sej tudi jaz na koncu nisem vedla s kom bi klepetala... user posted image
ma M je bil ful zadržan, al me ni poznal več?? bi ti rekla, da se drugič dobimo same ma ne vem če je izvedljivo user posted image user posted image  bi kakega izgubile.... user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
11.5.2009 9:41:10   
melaverde
oj, ne morem verjet....
smo dobili vabilo na cepljenje v četrtek 14.05.2009 user posted image   (pa še v Hofer bom lahko šla) user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
11.5.2009 9:41:53   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ni panike, sej tudi jaz na koncu nisem vedla s kom bi klepetala... user posted image
ma M je bil ful zadržan, al me ni poznal več?? bi ti rekla, da se drugič dobimo same ma ne vem če je izvedljivo user posted image user posted image  bi kakega izgubile.... user posted image

booo.. sploh ne vem, če te je videl, ker mi ni nič omenil. Če bi te videl bi sigurno vprašal kje je D.  Je videl tam na kupu eno gužvo in  ni videl fac...

Neposredna povezava do sporočila: 1435
11.5.2009 9:46:50   
melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

booo.. sploh ne vem, če te je videl, ker mi ni nič omenil. Če bi te videl bi sigurno vprašal kje je D.  Je videl tam na kupu eno gužvo in  ni videl fac...

ma ciao mi je rekel user posted image  mogoče je bil samo vljuden user posted image
smo bili tudi včeraj po Kopru ampak smo šli vse naokoli, sem štufa peska user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
11.5.2009 11:37:31   
n€na
...moja mala ima tudi rada pesek, je bila včeraj pred hišo in se je igrala ob robu,kjer je malo peska, po parih minutah je bila taka, da je nisem prepoznalauser posted image user posted image .vsa belauser posted image

nič grem si iskat eno kaffeeeeeeeuser posted image .....malioco sem pojedla sedaj se mi pa nič ne da več

Neposredna povezava do sporočila: 1437
11.5.2009 13:04:06   
n€na
a dans mate pa full delauser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
11.5.2009 14:00:02   
austen

a dans mate pa full delauser posted image user posted image

jjaaaaaaaaaaa........ user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
11.5.2009 20:46:40   
thaiss
evo meneuser posted image
po novem imamo v službi prepovedano sodelovanje na raznih forumih (user posted image ), dovoljena uporaba interneta samo za službene potrebe.... se vidi da ni dosti dela in smo vsi viseli na netu...joj sem žalostna....user posted image ...pište mi na mail med službouser posted image  da bom na tekočemuser posted image

asso je šoping uspel??? Si vidla mail od crocs.eu....scobyDooje imajo na zalogi

grem gledat Cesaronije

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
12.5.2009 7:23:32   
n€na
jutro...

thaiss- ti lumpi ti šefiuser posted image user posted image user posted image ...povej jim da so britanci naredili raziskavo, da so delavci dosti bolj učinkoviti, če med službo še kaj drugea delaš in ne samo tisto kar moraš za službo...imajo firme s tem da blokirajo razne strani več stroškov kot pa izgube z delavcem ki gre srfat po netu

jaz rabim pa nasvet...sem povabljena na obhajilo in je v navadi da se nese darilo...mala bi imea eno lepo uro....zdej me pa zanima kje v KP imajo fajne in ne predrage ure ali se spalča tudi v Trst v uno štacuno, nevem kaj je že tor di evropa al neki takega...ne šopingiram drugače tam pa ne vem kako se imenujeuser posted image

asso- kaj si fajnega kuplauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
12.5.2009 7:30:52   
zrak
dobro jutro...

Tolko ste me napalile s temi croccsami.. al kako se reče.. da sem šla v Sport in res kupila ene za Eneia.. Valda prvo jih ni hotu obut, potem pa jih ni hotu več sezutuser posted image ... Priznam, da so res komot in tudi v njih zelo lepo hodi , teče.. .. Ampak še vedno so mi brute...

Nena v Luciji v TPC je ena trgovina z urami.. ni veliko izbire so pa lepe.. drugače imaš tudi v Sparju spodaj levo je outlet in so cene dostopne.. zgoraj pa so že višje ker je trenutna moda..  Pa v Mercatorju v Kopru se mi zdi da imajo ure, al so imeli.. ne spomnem se... pa na tržnici v Kopru..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
12.5.2009 7:40:20   
n€na
Hvala zrak moram danes it malo si ogledat pol bom pa vidla kje bom kaj vzela. 

potem si moram pa še kaj za oblečt kupituser posted image  , da bom lepa user posted image user posted image  to bo šlo sedaj enih €...sem povabljena na dva obhajila in en krst...edina sreča je to da je vse na isti dan...in pri enih bom na kosilu, drugi (obhajilo+krst) imajo pa piknik in gremo popoldne na piknikuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
12.5.2009 7:48:55   
asso
Jutro,

da vas najprej pozdravim, ker če grem najprej brat, bom prišla tam enkrat popoldneuser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
12.5.2009 7:50:12   
austen
jutrouser posted image
meni niso še prepovedali sodelovanja na forumihuser posted image user posted image user posted image
thaiss....te zvrcnem pa prideš k meni počekirat rr????user posted image
nene26.....po moje se ti najbolj splača kupit v Supernovi spodaj v Outletu (kot je rekla Zrak), kr imajo v redu ure in vse so 40% znižane. Mi smo kupli za mojo nečakinjo Baby G -ja za cca 50 Eur. Redne cene so za letošnje modele okoli 100 Eur.

noč smo imeli katastrofa.....ma je kašna luna/ščip/mlajuser posted image user posted image user posted image user posted image
grem po kavico....se tipkamo l8r

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
12.5.2009 7:55:14   
asso
Joj, ma ste se včeraj načvekaleuser posted image user posted image user posted image  Uf, sem se namantrala brat...

Ma dobro, kaj je zdej z vami??

Aja shoping... ma jaz itak vedno kaj najdem. Ne pridem ne, prazna domov, kot nekateri. Sem pa ugotovila, da porabim več časa ko sem sama, kot če imam družbo... Sem pregledala kar nekaj trgovin, ki ponavadi grem kar mimo (brez veze)... Aja, zdej pa moram še kartico pregledat, da me kap...

< Sporočilo je popravil asso -- 12.5.2009 7:56:45 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
12.5.2009 8:02:15   
melaverde
dobro jutrooo

nena, imava enak "problem" tudi mi imamo obhajilo nečakinje ampak šele 31. maja in tudi ona je naročila teti uro user posted image  v Montedoro (ta nov center naprej od Famile) imajo v trgovini Swatc zelo lepe kompletke (vsaj njej so bili zelo všeč)...za cca 30 eur pride v lepi škatlici ura in verižica ali ura in zapestnica ali pa celo ura in pisalo....meni je sicer preveč otročje ampak važno da je njej všeč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: austen

nene26.....po moje se ti najbolj splača kupit v Supernovi spodaj v Outletu (kot je rekla Zrak), kr imajo v redu ure in vse so 40% znižane. Mi smo kupli za mojo nečakinjo Baby G -ja za cca 50 Eur. Redne cene so za letošnje modele okoli 100 Eur.

austen, ma te Baby-G sem gledala v izložbi in kaj pol ti jih na blagajni zniža ??? obstajajo morda tudi s kazalci???

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
12.5.2009 8:03:42   
melaverde

potem si moram pa še kaj za oblečt kupituser posted image  , da bom lepa user posted image user posted image  to bo šlo sedaj enih €...sem povabljena na dva obhajila in en krst...edina sreča je to da je vse na isti dan...in pri enih bom na kosilu, drugi (obhajilo+krst) imajo pa piknik in gremo popoldne na piknikuser posted image user posted image

jaz sem bila včeraj v Oviesse in mislim da si bom kar tam kej izbrala... user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
12.5.2009 8:05:36   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Joj, ma ste se včeraj načvekaleuser posted image user posted image user posted image  Uf, sem se namantrala brat...

Ma dobro, kaj je zdej z vami?? se crocsamo user posted image user posted image

Aja shoping... ma jaz itak vedno kaj najdem. Ne pridem ne, prazna domov, kot nekateri. Sem pa ugotovila, da porabim več časa ko sem sama, kot če imam družbo... Sem pregledala kar nekaj trgovin, ki ponavadi grem kar mimo (brez veze)... Aja, zdej pa moram še kartico pregledat, da me kap... seznam ???

allora, sedaj imajo/mo (še malo user posted image ) vse crocse in gremo v naročanje čepkov ??????

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
12.5.2009 8:09:35   
n€na
uff, me dans čaka naporen danuser posted image user posted image ..bom šla kar danes v šoping..si bom vzela čas in šla povsod pogledat.user posted image

Jaz sem šla pa včerak končno z Zalo na kolo. sva se pelale v eno stran 1 km in nazaj pa sem bla crknjena...še sreča da je bilo za nazaj malo navzdoluser posted image

preden sem sploh šla sem si mogla še sama sedež za zalo namontirat na kolo...še sreča da imamo doma dva moška ki te stvari obvadata in vse zrihtatauser posted image user posted image user posted image user posted image  sem se ju naveličala čakat da mi zmotirata sedež in sem se lotla kar sama....in ne boste verjele, ratalo mi jeuser posted image user posted image user posted image  Zala je full uživala, čelado je mela še potem gor ko sva prišle nazaj...bom zdaj vsaki dan malo poskusa kolesarit in do jeseni bova že celo obalo prekolesarileuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!