|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
19.5.2009 9:51:41   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: asso

austen tudi zgleda, da ima prepoved skupaj s Thaissuser posted image user posted image ,

austen nima prepovedi neuser posted image .....mam bolj fajn šefauser posted image user posted image user posted image ma sem bla v petek fraj in posledično je bilo včeraj več dela

Joj, danes pa je tako toplo. Meni je že prevroče.

meni je tudi že prevročeuser posted image vedno čakam da otopli, pol pa ugotovim, da imam zimo raje kot poletje. Kaj si pa moram, ko mi pa malo ščitnica nagaja in posledično se poleg tega, da mi je  vroče, še potim ko pujsuser posted image user posted image

punce povejte mi, kje imajo kake lušne klobučke za punčke? Eriki je lanski samo en še prav pa bi rada še kaj kupla

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
19.5.2009 10:43:05   
n€na
zakopana v delo ne morem niti sproti brat...in ker ste tok napisale ne vem če bom vse prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi meni je za pop**dit vroče, ampak jaz imam pisarno na senčni strani in še ne rabim klime prižgat, pa še malo pihlja okoli mojega okna in mi prihaja notri svež zrakuser posted image user posted image

asso a boš naročila une nahrbtnike..men je vedno bolj všeč...če boš naročevala naroči še zame čeni predragouser posted image

austen če ma pa fajniga šefa se pa le večkrat oglasiuser posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 19.5.2009 10:48:29 >

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
19.5.2009 10:47:22   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

punce povejte mi, kje imajo kake lušne klobučke za punčke? Eriki je lanski samo en še prav pa bi rada še kaj kupla

jaz sem zali kupla v leklerku v ljubljani...so jih imeli full lepe za 5€ imajo dosti izbire

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
19.5.2009 11:23:57   
melaverde
ciaooo

jaz sem na bolniški...Val je imel od petka vročino, izvidi so slabi ampak čakamo če se bo kaj razvilo (vsaj tako mi je rekla sestra... danes je ok

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

jaz sem zali kupla v leklerku v ljubljani...so jih imeli full lepe za 5€ imajo dosti izbire

klobučki so lepi in poceni v Mercatorju

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
19.5.2009 11:25:07   
asso

austen tudi zgleda, da ima prepoved skupaj s Thaissuser posted image user posted image ,

austen nima prepovedi neuser posted image .....mam bolj fajn šefauser posted image user posted image user posted image ma sem bla v petek fraj in posledično je bilo včeraj več dela

Joj, danes pa je tako toplo. Meni je že prevroče.

meni je tudi že prevročeuser posted image vedno čakam da otopli, pol pa ugotovim, da imam zimo raje kot poletje. Kaj si pa moram, ko mi pa malo ščitnica nagaja in posledično se poleg tega, da mi je  vroče, še potim ko pujsuser posted image user posted image

Ups, zdej sem si spomnila, da sem zjutraj otrokom pozabla dat klobuček za v vrtec, pa še Nastia me je spomnila, samo ko je bila ura za it, pa sva obe pozabli. Namazala sem pa jih s kremo...

Jaz sem jih ponavadi kupila v Idexe in lani v H&M...

Nahrbtnikeuser posted image  Mogoče naslednji mesec, ker ta sem naročila očala (julbo) in je kar strošek za obe kupovat.
Ta nahrbtnik pride okrog 25€, če se ne motim, sicer sem ga našla na neki nemški strani in moram celo dizertacijo naredit preden naročim, ker seveda nemščine ne zastopim en cazz...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
19.5.2009 11:26:48   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ciaooo

jaz sem na bolniški...Val je imel od petka vročino, izvidi so slabi ampak čakamo če se bo kaj razvilo (vsaj tako mi je rekla sestra... danes je ok

klobučki so lepi in poceni v Mercatorju

O, hvala bogu, da si se vsaj kaj javla, da vemo kaj je z vami. Upam, da bo Val čimprej boljši. Sej tako je bilo tudi pri Nastii - izvidi slabi, vendar potem je bilo naslednji dan že dobro in je šla mimo brez antibiotika. Ma kaj si bila pri Rončevičuser posted image  In te je dala na krvno slikouser posted image  Ti, ki vedno brontolaš nad njouser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
19.5.2009 11:29:47   
n€na
kaj pa pravte na tole http://www.eko-baby.si/si/page/detail/gitm/115/ 

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
19.5.2009 11:42:15   
austen
mela za vaju z Valom........kaj naj bi mu pa bilo?

uni nahrbtniki so tudi meni lepi, ma naša ga noče nosit sama, oz. že če ga ga nosi v roki - kot torbicouser posted image ....pa tudi malo drag štos se mi zdiuser posted image

sem bila v Mercatorju med malico, ma mi niso ne vem kako lepi uni klobučkiuser posted image .....uno naštikano gor jih naredi ful načičkane..... eni ki so bili lepi so pa samo majhni....bom še malo pofirbcala

nena26
...to si vidla "Ni primerno za otroke do 3. leta starosti (zaradi majhnih delcev, ki jih lahko poje)."user posted image pri naši odpade......ona bi takoj provala kakega okusa jeuser posted image

asso
in ostale seveda....kje ste naročale očala julbo? Cena? Mi lahko daš še link od nahrbtnikov....da malo pogledam, včasih sem celo malo znala nemškouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
19.5.2009 11:42:52   
asso

Jaz sem tudi že gledala in sem full skeptična. Če je tako naravno, da otroku ne škodi... dvomim, da kaj pomaga. Če pa pomaga pa če že ne škodi pomoje vsaj kožo draži. No, ne vem, mogoče se pa motim, ampak meni se ne zdi glih v redu.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
19.5.2009 11:58:52   
asso

asso in ostale seveda....kje ste naročale očala julbo? Cena?

Ma jaz sem jih naročila preko e-baya (iz Španije), dobila sem kar ugodno 18€ + 13€ poštnine (pri dvojih očalih je kar ugodno, ker na par očal pride s poštnino vred 25€... drugače so pri nas 34€). Sej bi še kakšno vprašala, če potrebuje, samo ni bilo nič izbire. Komaj, da sem dobila to dvoje (prvotno je imela na prodaj samo 1, pa sem jo kontaktirala...).
Drugače sem gledala na nemških straneh in jih prodajajo za cca 27€, ma kaj ko je še poštnina zraven okrog 10€... (če jih kupiš več se kar splača, za ene pa ne...).

Po malici ti pošljem še tisto stran z nahrbtniki (ki mimogrede ima celo očala Julbo, ampak samo Looping II - za ene 27€)...

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
19.5.2009 12:58:49   
asso
Po malici ti pošljem še tisto stran z nahrbtniki (ki mimogrede ima celo očala Julbo, ampak samo Looping II - za ene 27€)...

Evo TU  

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
19.5.2009 13:34:47   
austen
pri teh nahrbtnikih je 10,50 eur poštnine in moraš naročit za najmanj 52 eur robeuser posted image ...... se splača skupaj naročat user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
19.5.2009 14:14:39   
austen
http://www.taga.nl/default.asp
user posted image tak voziček si bom omislila za naslednje deteceuser posted image ...ko bo..... 

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
19.5.2009 17:03:08   
nektarina
Ciaoooo... nojaz sem pa bla prejšnjiteden na bolniški, ker je imel NIk vročino( včeraj pa sem videla kako kuka ven ena petica, na drugi strani  sem tudi nekaj vidla, ampak nisem še sigurna, ker se ne pusti pogledat.  Je bil pa cel teden siten in jokal ter je imel diareo. Zdaj čakam kaj bo še pri Alexu.
No in včeraj sem šla delat kljub vrtoglavici , ki joimam od sobote.  Včeraj popoldne sem šla k zdravniku, ker je bilo precej grave. Vrtelose mi je, mi je šlo na bruhanje  in mrzlica.  Noge me sploh niso držale. Dala mi je ene tablete in danes je boljše. Sem pa ostala zopet na bolniški...
Sem mislila ,da bom doma kaj počivala pa vidim vsepovsod delo.. pranje in likanje.
Lepo se imejte.

Mela: pokukaj če je kaj novega v ustih???

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
19.5.2009 17:07:31   
nektarina

user posted image tak voziček si bom omislila za naslednje deteceuser posted image ...ko bo..... 

ma kaj si vse ne izmislijouser posted image user posted image user posted image
sigurno je tudi cena primernauser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
19.5.2009 20:38:59   
thaiss
Čau, da se vam še jaz oglasim...
zjutraj se dolgočasim v službi, zvečer pa se mi ne da sedet za računalnikom, pa še družbe niuser posted image

austen če imaš kej cajta (šefa zunaj) pridi dol na kafe, jutri sem sama, ob 13h pa švegnem na šišanjeuser posted image

kam lepega je šla zrak??? kjerkoli ste, uživajte!!!

Val en košek pikapokuser posted image

asso in ostale seveda....kje ste naročale očala julbo? Cena?
Jaz sem jih kar vLjubljani kupla

user posted image user posted image

mah, meni se pa ne zdi nič kaj pametna ta stvaruser posted image

o praktičnosti ne bom nič rekla, ampak cena € 1.799,00 compleet incl. 1 zitje en bekleding.user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.5.2009 0:36:58   
NAVT
Danes smo dobili odločbo za vrtec!!!! Punci sta sprejeti, a v spodnjo enoto (Školjka), čeprav sem ju vpisala v zgornjo s pripisom, da lahko v spodnjo, samo da mi ne ostaneta brez.  Sej ne vem, če ni mogoče boljše, da sta dol. Razmišljala sem predvsem zaradi prenosa bolezni. Sem že nekajkrat zasedila, da se je v zgornji enoti začela kakšna nadloga (= rota, škrlatinka...). Sem si predstavljala, da se bo po kakšnem mesecu preselila tudi v Školjko, pa se ni zgodilo. Če pa bi imela punci v Livadah, Aljoša pa je itak v Školjki, pol bi bili bolj na udaru, bi mi nosili vsak svojo pošiljko domov. Bom še malo razmislila, ker vrtec le niso samo virusi in bakterije.
Drugače smo OK.

Meni se zdi pa ta reč zanimiva. Verjetno je prepojena z eteričnim oljem citronele ali evkaliptusa. Tega namreč komarji ne marajo. Glede na to, kakšna invazija tigrastih komarjev je v Livadah (zaenkrat nas še niso napadali) in kako smo v naši familiji vsi dober obed, bom verjetno kar poskusila. Če so majhni delci res taki, da bi bili za punci nevarni, bom to jaz konzumirala in punci mazala ne-vem-s-čim.

tak voziček si bom omislila za naslednje detece ...ko bo..... 

Pa še dva otroka lahko stlačiš v ta voziček-kolo. Jaz sem si tudi naredila načrt, kakšen voziček bom imela za drugega otročka. A se mi je plan porušil, ko sem zvedela, da sta v meni dve pikici. Una moja želja je bila seveda samo za enega. Meni je ta ful dober. No, razen cene. A če pogledaš, kaj vse je možno...

Nektarina, jaz sem imela ful močno vrtoglavico kot zgodnji znak nosečnosti ........................ user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
20.5.2009 7:29:48   
Azzurra
MELAVERDE

Samo za intermezzo vskočim v vašo debato; me namreč zanima kako je Val. Kako ste odpravili uni dan pri zdravnici?
Meni je žal, da je blo kar je blo, upam, da je čistilka prišla spucat.... user posted image
Kaj pa je blo pol s tisto punco, ki ni mogla dihat? So jo spravli k sebi? Ma se je meni samo zdelo al je bla z njo njena mama in ji je težila in kričala nanjo?!? Ja, glih to rabiš, da ko hiperventiliraš, da ti nekdo še teži...

Skratka, pri nas se potem ni ustavilo. Ravno ko sem se usedla v avto, je klicala tašča, da ima tudi tamičkena vročino. On je po poti zaspal, tako da sem ga doma samo odložla, za silo preoblekla in obrisala z robčki, umila sebe in opet sedla na telefon za njo naročit k popoldanski dežurni. Sestra me ni hotela vzet, čeprav sem povedala, da je tamali bolan in da ima angino in antibiotik. Je rekla, da naj ima kar vročino in da če bo ful jokala, da naj pač pridem. In sem potem res šla! Klinc jih gleda, ne bi rekla nič, ma ko sem prišla je bila ambulanta POPOLNOMA PRAZNA!!!!!!!!!!!!!!!! Sej težačimo, ko je treba čakat na dr. R., ma rajši čakam in da mi pregleda otroka, kot da me odslovijo s prazno ambulanto! In še prav sem naredila, ker ima vneto uho in jo je očitno zelo bolelo. je dobila antibiotik.
Za vašo Emo pa vidim, da je prva na čakalni listi. sigurno bo prišla not, ker več staršev je vpisalo na več krajev in se je zgodilo tudi to, da so bili nekateri sprejeti v večih vrtcih, tako da se bo s podpisom pogodb šele naredilo skupine.

Tako, to je bilo to za Melo, ostale pa lepo pozdravljam.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
20.5.2009 11:13:25   
asso
Jutro,

samo glu, glu, glu... user posted image user posted image user posted image user posted image  vam rečem. Se res utapljam v delu, da še niti na WC mi skoraj ne znese... in na žalost to bo trajalo do dopustov in še na dopustu, pa po dopustu tako, da... kmalu se mi bo totalno zmešalo....

allo ve pa kaj pišite, da bom med enim in drugim papirjem si malo možgane odpočila.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
20.5.2009 11:26:27   
n€na
oj..

pa res tonemo globlje in globlje...važno da se ne potopimouser posted image user posted image user posted image

jaz sem imela sedaj oz. malo prej zajtrk..si sedaj nosim zajtrk na šiht ker doma nimam časa jest niti se mi ne da....

sem pa tudi jaz v službi...bi pisala več samo ne morem ker mi una ki z mano dela stalno pod prste gleda in se čudi kaj mam tok za pisatuser posted image  Sej mamo dosti dela samo ne pišemo dosti na rač. inpol itak takoj opazi, da delam nekaj drugega...jo pa full firbec matra kaj delam....user posted image user posted image

mela kako je Val??user posted image user posted image user posted image user posted image

austen a si šla k thaiss na kafeuser posted image  ki te je včeraj povabla??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
20.5.2009 11:58:10   
austen
evo mene....tudi v delu user posted image ...sej je boljše tako, kot da gledam u luft.
Ma nisem šla k Thaiss....se šef ne gane iz pisarne, pa vsake tolko me rabi, tako da......... drugičuser posted image upam

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
20.5.2009 12:19:35   
n€na

evo mene....tudi v delu user posted image ...sej je boljše tako, kot da gledam u luft.
Ma nisem šla k Thaiss....se šef ne gane iz pisarne, pa vsake tolko me rabi, tako da......... drugičuser posted image upam

a pol še ma wc ne morešuser posted image

jaz sem pa lih s kavice prišlauser posted image user posted image

je takoooooooooo pasala...vse mi tako diši mi je v tem času ko me ni bilo čistilka vse pospravilauser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.5.2009 12:32:37   
austen
ne ne....sej na wc gremuser posted image
ampak sem imela med "malico" neke privat obveznosti za zrihtat, in ko je delo pač ne morem it večkrat ven za pol ure. Sej drgač se da zmenit, ma jaz ne izkoriščam rada....
ej ste brale uno od vročinskega vala ta vikend.....sej me bo še kap zadelauser posted image
moram si nabavit avto s klimo ..... ma kaj če dam ogles, da poleg starega avta podarim še brezplačno savno med vsako vožnjo, mislite, da bi ga lažje prodalauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.5.2009 12:44:39   
n€na
jaz še nisem nikjer zasledila za vročinski val....še dobro da gremo v savinjsko kjer je malo bolj prijetno,ker je dosti več zelenja in gozda okoli kot pa tukaj....grem malo po netu pofirbcatuser posted image

glede avta pa probi...nikol se ne ve kdo rabi savnouser posted image user posted image user posted image  po moje bi dobila full ponudbuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
20.5.2009 13:08:38   
austen
sej mene tudi mika it kam bolj na hladno ta vikenduser posted image mogoče nas bo kaj zaneslo do soške dolineuser posted image
Kam točno v sav. dolini pa greš?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

kupovanje vozička
chebeltza

Bi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?

da (37%)

ne (10%)

ne vem (7%)

odvisno od cene (13%)

odvisno od modela ter opreme (25%)

ne potrebujemo več vozička (8%)

Število vseh glasov: 470

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!