|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
15.5.2009 9:18:25   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Ja tudi pri nas je ful nateklo.. ma nas je opozorila na to, da je čisto normalno.. ni imel samo bulico prav natečena mišica... malo obkladkov moraš dat

Ma včeraj je Enei stopu na tako velik trn, da je prebilo crocse in se zapičil v peto...prav kri mu je prišla... ma še maj nisem vidla tako dolg trn, nisem mogla verjet

reklamiraj crocse !!! user posted image   pa še asso nap*** da nam je to zamolčala... user posted image
ma sej če si takoj razkužla ne bo nič...

nisem razkužlauser posted image .. smo bli zunaj in niti na pamet mi ni prišlo...ma ni dovolil niti da pogledam

ma jaz vedno plijem malo alkota gor...

sem vas vidla zunaj okoli 19h....pa ena bjonda je bila....

ja eko takrat se to zgodilo...
nisi nič potrobla..

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
15.5.2009 9:33:56   
melaverde
ne ker nisem poznala bjonde....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
15.5.2009 9:36:42   
zrak

ma jaz tebe bi pozdravila (potrobla), tudi, če bi bil poleg kdo ki ga ne poznamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1528
15.5.2009 9:39:53   
melaverde

ma jaz tebe bi pozdravila (potrobla), tudi, če bi bil poleg kdo ki ga ne poznamuser posted image

ma tebe te ni bilo...ta bjonda na travi in tašča na balkonu...sem gledala ker je vozil D

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
15.5.2009 9:46:28   
zrak

ma tebe te ni bilo...ta bjonda na travi in tašča na balkonu...sem gledala ker je vozil D

a tašča na balkonuuser posted image user posted image  jaz je nisem vidla.. je špijuniralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1530
15.5.2009 11:40:18   
asso
Evo mene... danes smo imeli teren...

Ja tudi pri nas je ful nateklo.. ma nas je opozorila na to, da je čisto normalno.. ni imel samo bulico prav natečena mišica... malo obkladkov moraš dat

Ma včeraj je Enei stopu na tako velik trn, da je prebilo crocse in se zapičil v peto...prav kri mu je prišla... ma še maj nisem vidla tako dolg trn, nisem mogla verjet

reklamiraj crocse !!! user posted image   pa še asso nap*** da nam je to zamolčala... user posted image
ma sej če si takoj razkužla ne bo nič...

Joj, bogi... ampak mi s Crocskami ne hodimo po trnjihuser posted image  tako, da tega res ne bi mogla vedet. Logično mi je, da se lahko na kakšen žebelj napiči (jaz ko sem bila mala sem to kar občutla s škornjami)...

Joj, nič se mi ne da. Če ne začnem takoj zjutraj, potem dokler najdem nit za kaj delat... ampak moram...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
15.5.2009 14:18:17   
asso
Lep vikend vsemuser posted image

Jaz počasi odhajamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.5.2009 13:37:20   
n€na
oj..

sem nas iskala in iskala, potem pa sem nas končno našla na dnu druge straniuser posted image

kaj je sedaj to kje ste vseuser posted image

Midve z zalo sva pa danes v KP šetale in ko sva prišle v kp sem se jaz spomnila, da sem pozabila na jagodeuser posted image user posted image user posted image

tejčica maš ZS

Je bilo tako lepo..sva z kolegico v kroštoli vzeli kavo za sabo, najina dava mala škrata sta se v peskovniku igrala, delala potičke, se vozila po toboganu, midve sva pa zraven uživale in še kofetkale svauser posted image user posted image uživancija res...potem smo pa še kamenčke metali v moje (mroje) in bilo je res superuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
18.5.2009 7:23:19   
zrak
ooouuuuu smo se pa res nizko sputstile...
naš viken lep.. sicer bolj v znamenju norih gospodinj, ampak tudi to je potrebno narediti..

Nena sem te vidla, samo si bila v družbi in sem šibala domov....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
18.5.2009 7:54:30   
n€na
jutro

sem zdej pojedla zajtrkuser posted image  zdaj rabim pa še kavico

naš viken lep.. sicer bolj v znamenju norih gospodinj, ampak tudi to je potrebno narediti..

bi se nam mogla pridružit

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
18.5.2009 7:59:52   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

jutro

Jaz bi tud... imam eno luknjo v želodcu. Danes sem si vzela sadje, samo kaj, ko po sadju bom še bolj lačnauser posted image

Joj, kako krasen vikend, a napovedano je bilo grdouser posted image  Punci je tako primel sonček, da tudi ko slečeš majčko jo imata še goruser posted image user posted image user posted image  Danes pa je bila muka za vstat. Seveda včeraj popoldne nista nič spali (ker smo imeli kosilo pri nas), da jim prav manjka. No, Tarin je po koncu obiskov (17. ura) jokala, da ninat in se je s tatijem vlegla na kavč in valda tudi zaspala za pol urce. Ko se je zbudila pa smo imeli že druge obiske in je bila tako tečna... seveda, ko je bila ura za spat oz. iz banje ni hotela it ven...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
18.5.2009 8:05:55   
n€na
mi smo tudi imeli včeraj obiske...

so me moji tako lepo presenetli...me je zjutaj mami klicala in rekla, da gresta z atijem na kosilo in potem prideta kmeni na kavicouser posted image user posted image ....kmalu za mami me kliče bratrančeva punca in reče ja veš danes se bomo oglasili pri tebi na kaviciuser posted image .....je bila popoldan polna hiša...zala je pa full uživala in je bila prav gostoljubna...je fantku pokazala vse igrače in se z njim igrala...prav pridna je bilauser posted image

glede popoldanskega spanja je pa pri nas isto, če ne spi dovolj je sitna ko user posted image ...pa tudi to bomo prerastliuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
18.5.2009 8:15:40   
zrak

jutro

bi se nam mogla pridružit

ma sem že šibala domov, sem bila na parkirnem, kjer sem, Eneia prevzela

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
18.5.2009 8:25:53   
n€na
....joj pol si pa čula zalo ko samo jokauser posted image user posted image , je mela že krizo ker je bila zmatrana..

...jaz sem pa slepa ker te nisem vidla...ka si bla kje blizu nas parkirana?

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
18.5.2009 8:29:41   
zrak

....joj pol si pa čula zalo ko samo jokauser posted image user posted image , je mela že krizo ker je bila zmatrana..

ma nisem nič čulauser posted image .. sem te vidla ko sem bila že avtu, na ogledalcu..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
18.5.2009 8:50:11   
n€na

ma nisem nič čulauser posted image .. sem te vidla ko sem bila že avtu, na ogledalcu..

user posted image user posted image ......

..jaz bom pa zdej jagode jedla....hvala tejčica

dans pa kr neki jemuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
18.5.2009 9:09:41   
asso

user posted image user posted image ......

..jaz bom pa zdej jagode jedla....hvala tejčica

dans pa kr neki jemuser posted image user posted image

Jaz pa bom češnje, jagode mal kasnejeuser posted image user posted image  in čez urco si grem še po panin... mene danes tudi neka lakota daje...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
18.5.2009 10:03:31   
soncek78
Hello pupice!

Že dolgo nič glasu od mene... ma ne najdem časa za pisat... berem pa redno kot se le da.

Mela - una bjonda pri Zrak sem bila jaz.. sem šla en giro, pa sem prišla do njih...

Drugače z nami je cool.

Lep pozdravček...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
18.5.2009 10:54:44   
n€na
ČAU SONČEKuser posted image

jaz pa še kar jagodee guštiram in nimam časa nič pisatuser posted image , paše gužvo mamuser posted image

kje ste pa ostaleuser posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
18.5.2009 11:20:31   
asso

ČAU SONČEKuser posted image

jaz pa še kar jagodee guštiram in nimam časa nič pisatuser posted image , paše gužvo mamuser posted image

kje ste pa ostaleuser posted image

O, jaz pa sem že jagode pojedla, pa češnje, pa panin... zdej sem pa en mini Mars zmazalauser posted image user posted image  In malo brskam po netu... in sem našla to

user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
18.5.2009 11:28:12   
n€na
kaj vse ne bojo poštudiraliuser posted image user posted image user posted image

kaj pa je sploh touser posted image user posted image  za kaj se uporabljauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
18.5.2009 11:35:04   
asso

kaj vse ne bojo poštudiraliuser posted image user posted image user posted image

kaj pa je sploh touser posted image user posted image  za kaj se uporabljauser posted image

V bistvu je zaino za otroke, ampak ima pašček, da ga lahko primeš (otroka) in noter ima še kapico (verjetno za dež)... meni je full zanimivo user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
18.5.2009 11:38:13   
n€na
je zanimivo ja...in pol zgleda da pikapolonico al pa želvo na sprehod pelješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tisti pašček bi pa jaz tudi rabla, sploh kadar hodimo ob cesti po pločniku, kar cbikam da mi bo skočla pred avtouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
19.5.2009 7:09:02   
n€na
jutro...

............jaz pa komaj čakam konec službe................

.............grem v šoping.........

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
19.5.2009 9:38:53   
asso
Jutro,

ma kaj je zdaj touser posted image user posted image  Ni Zraka in ostale ste tudi poniknile, še dobro, da si ti nena, ker če ne bi bila res sama tuki.
Thaiss ima prepoved, Zrak potuje proti dopustu, Melauser posted image user posted image  dove sei? Tejčica, Dskubin tudi že dolgo ni bilo na vidiku, austen tudi zgleda, da ima prepoved skupaj s Thaissuser posted image user posted image , Nektarinauser posted image user posted image user posted image

Joj, danes pa je tako toplo. Meni je že prevroče. Sem bila na vse zgodi na terenu in predstavljajte si kakšno voljo imam zdaj za začetuser posted image user posted image user posted image  Najprej moram mizo pospravit, ker je res kot da bi atomska bomba padla nanjo, potem pa se lahko kaj resnega lotim.

Uživjte, kjer koli steuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Splav.
пеперутка16

Splav, če drugi otrok ni moški, ker je prvi ženski.

Nisem za to. (79%)

Da, kolikor se oba partnerja strinjata. (0%)

Rodi, čeprav si ne želiš ženskega otroka. (21%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!