|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
1.6.2009 10:30:31   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

asso a mi prosim prilepiš kakšen link od Lignana in guliverlandije al kako že....plisuser posted image   jaz bi tudi šla pa moj neki štrajka, da kao ne ve kje je pa bi mu jaz kako pot sprintala in mu jo ponudila pod nosuser posted image

Gulliverlandija

ZOO   

Nimaš pa kaj falit. Najdeš oboje takoj... seveda, če nimaš GPS-ja in gledaš tableuser posted image user posted image user posted image , ker če ne se vrtiš v kroguuser posted image user posted image

Je pa res lepo za videt..., čeprav gre kaj nekaj dnarja... še posebno pri nas, ki imamo eno več kot 3 letnico in mora plačat skoraj kot odrasliuser posted image

superca siuser posted image user posted image user posted image  pa še v slo mi piše...že printamuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
1.6.2009 10:33:39   
asso

asso a mi prosim prilepiš kakšen link od Lignana in guliverlandije al kako že....plisuser posted image   jaz bi tudi šla pa moj neki štrajka, da kao ne ve kje je pa bi mu jaz kako pot sprintala in mu jo ponudila pod nosuser posted image

Gulliverlandija

ZOO   

Nimaš pa kaj falit. Najdeš oboje takoj... seveda, če nimaš GPS-ja in gledaš tableuser posted image user posted image user posted image , ker če ne se vrtiš v kroguuser posted image user posted image

Je pa res lepo za videt..., čeprav gre kaj nekaj dnarja... še posebno pri nas, ki imamo eno več kot 3 letnico in mora plačat skoraj kot odrasliuser posted image

superca siuser posted image user posted image user posted image  pa še v slo mi piše...že printamuser posted image

Sej nalašč sem dala SLO verzijouser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

pa za može bi bila lahko manjša vstopnina, ker oni itak čakajo na klopcahuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
1.6.2009 11:35:40   
melaverde
dan

asso, lepe slike user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Asso, nam je bil Lignano tudi ful všeč, celo bolj kot ljubljanski ZOO, kaj vem, se mi zdi bolj urejeno.

Meni sta oba všeč, vsak je po svoje. Zdita pa se mi oba urejena. Sej Ljubljanski je full urejen, samo zgleda bolj "naravni". Kdaj si bila tam nazadnje?

jaz sem bila v Lj lani, ko so dobili tri male žirafce....katastrofa!! Ni primerjave z Lignanom...
mi v Lj sploh ne gremo več, čeprav imajo slona in še kakšno žival več.....

vikend...kaj je to?! komaj čakam naslednjega ker ga podaljšam za 3 dni  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
1.6.2009 11:43:31   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

jaz sem bila v Lj lani, ko so dobili tri male žirafce....katastrofa!! Ni primerjave z Lignanom...

A res? Ma kaj ti je bilo tako katastrofauser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
1.6.2009 12:42:47   
n€na
evo mene nazajuser posted image user posted image

sem bila na kavici...joj kaako je pasalauser posted image

A res? Ma kaj ti je bilo tako katastrofauser posted image

meni je pa lepo v Lj v ZOO...edino kar me moti je to da nimajo kake previjalnice ali pa kaj takega, da lahko majhnega otroka komot zrihtaš...pa kakšna klopca več bi lahko bila

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
1.6.2009 13:02:55   
asso

meni je pa lepo v Lj v ZOO...edino kar me moti je to da nimajo kake previjalnice ali pa kaj takega, da lahko majhnega otroka komot zrihtaš...pa kakšna klopca več bi lahko bila

Piši jim in jim predlagaj...user posted image user posted image  Ma meni klopce niti niso manjkale. Ko sem jih rabila, sem jih imelauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
1.6.2009 13:24:32   
n€na

Piši jim in jim predlagaj...user posted image user posted image  Ma meni klopce niti niso manjkale. Ko sem jih rabila, sem jih imelauser posted image

dobra idejauser posted image ...samo grem najprej v Italijo pogledat in pol bom primerjalauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
1.6.2009 13:34:31   
asso
Zdej sem brala blog na temo Crocs-ov, evo, če vas zanima TU Mela, kako so se pri tebi in Valu obnesleuser posted image  

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
1.6.2009 14:23:11   
melaverde

Zdej sem brala blog na temo Crocs-ov, evo, če vas zanima TU Mela, kako so se pri tebi in Valu obnesleuser posted image  

jih ne sezuje, bi pa verjetno morala naročit večjo številko user posted image
a ti imaš še 24/25 za prodat??? al kako so naslednja številka....

si prebrala katere hvalijo user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
1.6.2009 14:35:52   
asso

jih ne sezuje, bi pa verjetno morala naročit večjo številko user posted image
a ti imaš še 24/25 za prodat??? al kako so naslednja številka....

si prebrala katere hvalijo user posted image

Nimam. Po moje večje mu bi bile prevelike, ker so res precej večje.
In tvoje?

Neposredna povezava do sporočila: 1760
2.6.2009 7:21:50   
n€na
jutro...danes bo pa lep sončekuser posted image

austen...daj mi na zs pošlji mail, da ti pošljem slikiceuser posted image ...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
2.6.2009 7:23:35   
n€na
Sem mojmu včeraj pokazala stran od Lignana in sem mu rekla, da sedaj pa nima izgovora in je reku ja zdaj sem dva vikenda fraj in da lahko gremouser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
2.6.2009 7:43:20   
zrak

Sem mojmu včeraj pokazala stran od Lignana in sem mu rekla, da sedaj pa nima izgovora in je reku ja zdaj sem dva vikenda fraj in da lahko gremouser posted image user posted image

user posted image user posted image   super, boste uživali..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
2.6.2009 7:57:49   
asso
Jutro...

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, zdej je še čas, ko ni še tako vroči in ogromno gužve...

Joj, spet delovni dan. Kako mi je težko vstajat.
Včeraj sem porabla dve uri na češnji (jaz ko grem gor me ne spravijo več doluser posted image user posted image user posted image ) tako, da sem dala v skrinjo, Nastii en koš, da nese v vrtec, v službo sem prinesla eno posodo, popoldne nesem mami... in jutri grem spet še malo na češnjo in jih ne bo več.
Po jagodah sem pa še pol ure okrog jagod zgubila in že je bila ura za spat...

Dejte no še ostale se malo javit.
Thaiss si pozabla na nasuser posted image  Kakšne nalepkice zbirašuser posted image user posted image user posted image

Še čaj grem v družbo spit in pol šibam do zobarce. Končno mi bo popravila enko, ki se mi je s češnjami oškrblauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
2.6.2009 8:31:51   
austen
jutrouser posted image
evo še mene malo...ma včeraj sem bla crknjena od celga vikendauser posted image
v soboto smo se potepali po soški dolini......natančneje, smo šli na planino Polog in od tam na izvir Tolminke....lep lep sprehod......vmes smo se še gozdnih jagod najedli, pa kravce smo hotli božat, ma so se nas ustrašileuser posted image in so se odmaknile na varno razdaljo enega metrauser posted image
v nedeljo pa v brda na češnje in druženje s prijatelji, ki jih premalo vidimouser posted image . Erika je uživala, ker je imela za družbo skoraj enako starega fanta, ki ji je dajal ljupčkeuser posted image
bom dala slikce gor  zvečer

vidim, da se menite o ZOO....mi sicer v Lignanu še nismo bli, ma meni je Ljubljanski všeč. Lani smo šli z Eriko in se mi ni zameriluser posted image .... no kar se previjalnice tiše se strinjam z nena26user posted image lani smo to reševali kar v vozičkuuser posted image letos pa bomo vidli, če bomo sploh šli....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
2.6.2009 8:47:52   
austen
asso....ma kake pridejo češnje iz skinjeuser posted image so dobre za pojest tudi same, ali jih daš potem v kašno pito, zavitek,.....?

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
2.6.2009 9:02:52   
melaverde
Jutro,

meni je kar nerodno....

Nik in Alex, vse najboljše za 2. svečko !!!!!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
2.6.2009 9:04:01   
melaverde
nekatrina, se opravičujem...rabim nujno tablete za spomin..
kako ste praznovali?? pripopaj kakšno slikico !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1768
2.6.2009 9:07:09   
zrak
tudi z naše strani ... vsakemu user posted image user posted image

polno zdravja in otroške radosti

Neposredna povezava do sporočila: 1769
2.6.2009 10:01:08   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: austen

asso....ma kake pridejo češnje iz skinjeuser posted image so dobre za pojest tudi same, ali jih daš potem v kašno pito, zavitek,.....?

Ma kar v redu. Jaz jih dajem v kompot oz. jih punci jesta kar zmrznjene tako, da...user posted image

Čestitke Niku in Aleksu tudi z moje strani

user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
2.6.2009 10:13:14   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: austen

jutrouser posted image
evo še mene malo...ma včeraj sem bla crknjena od celga vikendauser posted image
v soboto smo se potepali po soški dolini......natančneje, smo šli na planino Polog in od tam na izvir Tolminke....lep lep sprehod......vmes smo se še gozdnih jagod najedli, pa kravce smo hotli božat, ma so se nas ustrašileuser posted image in so se odmaknile na varno razdaljo enega metrauser posted image
v nedeljo pa v brda na češnje in druženje s prijatelji, ki jih premalo vidimouser posted image . Erika je uživala, ker je imela za družbo skoraj enako starega fanta, ki ji je dajal ljupčkeuser posted image
bom dala slikce gor  zvečer

Vi ste pa res polno uživali vikenduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
2.6.2009 10:23:03   
zrak
Prav lepo je poleti in pomladi, ko lahko toliko klatiš in kaj vidiš.. pozimi pa se bolj doma čepi, vsaj mi, ker me skozi zebe...

Asso sem se pozanimala za sicilijo in sardenijo in pride kar draga zadeva, ker ni "čarter" letov , ampak samo redno linije.. in cene hotelov tudi ubijajo..leti pa iz Verone, Milano in še ne vem kaj.. nič blizu

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
2.6.2009 10:28:04   
asso

Prav lepo je poleti in pomladi, ko lahko toliko klatiš in kaj vidiš.. pozimi pa se bolj doma čepi, vsaj mi, ker me skozi zebe...

Asso sem se pozanimala za sicilijo in sardenijo in pride kar draga zadeva, ker ni "čarter" letov , ampak samo redno linije.. in cene hotelov tudi ubijajo..leti pa iz Verone, Milano in še ne vem kaj.. nič blizu

So tudi iz Ronhija in Venezije..., sej se dobi iz Ronhija dokaj ugodno, samo kaj ki je samo Cagliari... Iz Venezie pa je tudi Olbia... Oz. lahko grem iz Ronhija v Rim in naprej... ampak to se mi ne da... Je pa hotel dol potem cena od 2.000€ goruser posted image user posted image user posted image  Sej tudi trajekt ni kaj bolj ugodno, če hočeš imet še kabino (okrog 500€...) tako, da bomo videli. A ima od enega znanca neko varianto dol apartma za 600€... tako, da moram vse opcije pregledat in se odločit. Verjetno bomo na koncu tudi mi pristali na Grčijiuser posted image user posted image user posted image  In šparali, šparali, šparali... za čez kakšno letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
2.6.2009 10:33:27   
zrak

So tudi iz Ronhija in Venezije..., sej se dobi iz Ronhija dokaj ugodno, samo kaj ki je samo Cagliari... Iz Venezie pa je tudi Olbia... Oz. lahko grem iz Ronhija v Rim in naprej... ampak to se mi ne da... Je pa hotel dol potem cena od 2.000€ goruser posted image user posted image user posted image  Sej tudi trajekt ni kaj bolj ugodno, če hočeš imet še kabino (okrog 500€...) tako, da bomo videli. A ima od enega znanca neko varianto dol apartma za 600€... tako, da moram vse opcije pregledat in se odločit. Verjetno bomo na koncu tudi mi pristali na Grčijiuser posted image user posted image user posted image  In šparali, šparali, šparali... za čez kakšno letouser posted image user posted image user posted image

hoteli so cca 800 E na osebo, za Olbio so redni leti iz tam kjer sem ti napisala, cenovno pride let tudi ugodno, samo je letališče predaleč z otroci.. sploh presedanje ne pride v upoštev, ker se takoj zgubijo dve uri, če se ti leti ujamejo..in če ne lahko si tudi več ur na letišču..

Thaiss in Austin pomoččččččččč... kateri kraj na Rodosu in hotel (če se spomnete) bi bil primeren za nas.... kaj pa Malorca????

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
2.6.2009 10:37:56   
asso

hoteli so cca 800 E na osebo, za Olbio so redni leti iz tam kjer sem ti napisala, cenovno pride let tudi ugodno, samo je letališče predaleč z otroci.. sploh presedanje ne pride v upoštev, ker se takoj zgubijo dve uri, če se ti leti ujamejo..in če ne lahko si tudi več ur na letišču..

Vem, vem, sem že skoraj vse hotele prežnjofala... kaj, ki otroci nimajo zastonj in potem takoj nanese...
Sej Verona ni tako daleč... se bi dalo. Vem, da presedanje je katastrofa, ampak...

Thaiss in Austin pomoččččččččč... kateri kraj na Rodosu in hotel (če se spomnete) bi bil primeren za nas.... kaj pa Malorca????

Pejte najprej vi pregledat teren in če bo OK, bomo mi šli septembrauser posted image user posted image user posted image  oz. na koncu vaša lanska varianta...

< Sporočilo je popravil asso -- 2.6.2009 10:38:52 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Ime za hčero
mag3

*

Naja (21%)

Neli (20%)

Lina (22%)

Hana (37%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!