|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi med nama je ...
9.5.2005 14:30:36   
Anonimen

Ha ha.. :)-:)- Odklop.. Ce bos to vse bral se enkrat.. ne pozabi tudi zadnjega posta vkljucit.. Je en pomembnejsih..

(odgovor članu Odklop)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Tudi med nama je ...
9.5.2005 14:47:08   
darjatimci
Zaključek bi bil najbrž takle oba sta bila nepripravljena za starševstvo posledice so prišle na plan,težko bo.

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Tudi med nama je ...
9.5.2005 14:58:10   
Odklop
Tjazy, v mojo glavo in v moje zivljenje se je poleg vsega prikradla tudi zmeda. Mogoce sem res kako neumnost napisal, ampak za tem stojim.

Moj zakljucek bi bil pogovor, sprava in ponovno zazivetje.Ne pa konec. Najlazje je narediti konec, najtezje pa se pogovoriti v mojem primeru. Najslabse pa manipulairati z otrokom. Ne zelim vsega pometati na plan, lahko pa me kontaktiras pod zasebno. Ker kar je prevec, tudi s kruhom ni vec dobro.

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Tudi med nama je ...
9.5.2005 15:09:21   
Anonimen
Odklop.. tole si preberi.. nekajkrat.. LP Tjazy


Ko prebiram te vase zgodbe in njihove usode, me je nekje globoko v sebi sram, da sem moski
Imava cudovitega 15-mesecnega sincka
Pa delitev svojih starsev na manj in vec vredne. Tega si nobeden nikoli ne sme privosciti.

In ni jim bilo vsec, da sem vzel porodnisko.Ces a ni skoda, da bos sedaj dobil manj denarja, kot ce bi redno delal.Mogoce res, mogoce ne, samo dejstvo je da nikakor nisem mogel sprejeti, da bi dal otroka pri 6 mesecih v jasli.
Izgubil sem zaupanje v ljudi. In nekateri mislijo, da je ljubezen kot trava, ki raste na vsakem koraku. A se zdalec ni tako.Ljubezen je kot najbolj zahtevna roza, ki potrebuje ogromno nege, potrpezljivosti, casa,... zato da koncno zacveti.
Tega vsega vam nisem napisal zaradi tolazbe.
Je sploh se kje kak iskrica, na katero se naj ozrem??
Najprej hvala vsem za odgovore
Super ce se razumemo s svojimi starsi. A menim, da je potrebno tudi postaviti "neke" meje. Mislim, da je bolj vsa stvar v tem, da ona ni odrezala popkovine od svojih starsev.

Otrok je bil totalna koma. Sam sem zaradi tega popenil. A brez uporabe kake sile. Zgolj verbalno.
In kar nekaj casa je minilo, preden je spet nazaj zaspal
(Pri mojih starsih nisva skoraj nikoli ostala po 18H30 uri, ker je ze bilo vse narobe in sva morala takoj iti domov zaradi malega)

Razumel bi tako odlocitev ob kaki res hudi napaki (prevara, alkohol, droge, nasilje,..)
In da te nekdo potem da na cevelj, se obnasa ignorantsko, tega ne razumem. Pa saj je vendar tukaj se dete in se treba vsesti in pogovoriti. Ne pa resevati problemov ali napak z prekinjanjem veze. Se motim?
Draga ditkaaida,

saj ni treba starsev obsojati. Veseli bodimo, da jih imamo
Kaj lepsega! Le red mora biti
In mnogi prepiri sploh ne bi vzklili.
Zal ne bo se dolgo odrastla ali se osamosvojila. Popkovina je se vedno premocna.Zal. Ko je vpliv necesa prehud, lahko podlezemo temu.Taksno je zivljenje
Zal je manipulacija z otrokom najbolj umazana igra, kar jih obstaja. Ce pa je zraven se pridih starsev potem pa vse skupaj ze meji na blaznost.
Komaj sem cakal dan, da pride mali nadebudnez na svet.
Ker sem na lastni kozi dozivel kako ti lahko otrok polepsa se tako turoben dan s svojo prisrcnostjo, iskrivostjo ali igrivostjo.Teh trenutkov ne zamenjam za nic na svetu
Ampak NE obzalujem tega
In komaj cakam, da bo 15 odbila, da letim k malemu princu. On je moje najvecje bogastvo in vsaka preziveta minuta z njim je moj zaklad.
Nisi edina oseba, ki mi je v zadnjem casu to dejala. Ampak poti nazaj ni. Mogoce obstaja samo za Cher in njeno If I could turn back time...
Mogoce sem res kako neumnost napisal, ampak za tem stojim.

Moj zakljucek bi bil pogovor, sprava in ponovno zazivetje.Ne pa konec. Najlazje je narediti konec, najtezje pa se pogovoriti v mojem primeru. Najslabse pa manipulairati z otrokom

(odgovor članu Odklop)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Tudi med nama je ...
9.5.2005 16:43:09   
mamsi
Tyazi, jest pa tebe ne razumem:zmeden:, kaj bi rad povdaril?

Odklop, po moje morata vidva drugje čistit kot pa pri starših (oba, predvsem pa tvoja draga) premislit, ali sploh želita biti skupaj in vlagati v družino. Družina je kompromis, ampak ne za malenkosti, kot so, kdaj je partnerka prišla domov od svojih staršev. Sej verjetno ni hotela škodovati svojemu otroku.

Če ona ne želi biti s tabo, temu nimaš kaj, morda je rabila samo izgovor, da konča razmerje?

Pogovorita se raje, kako čutita drug do drugega, kje škripa. Poskrbita za vajino razmerje in skrb za otroka bo šele potem lahko stekla tako kot je prav.;)

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Tudi med nama je ...
9.5.2005 16:52:06   
dory
Najprej dobro razmisli,kaj bos naredil...zase in za malo nedolzno bitje...

Vmesavanje starsev nikoli ni obrodilo sadov...vprasanje pa je,zakaj se ona ni mogla postavit na tvojo stran in upostevat meje,ki pri tem nastajajo..imeti dobre odnose s starsi je eno,imeti dobre odnose s svojo druzino je drugo...ob tem so meje...zakaj je odhajala nazaj vesta le vidva in ve le ona...zagotovo pa nekaj ne stima...

Dobro premisli vsak korak,ki ga bos naredil...predvsem pa ohranjaj stik z otrokom...to naj ti bo iz vsega primarno....vse ostalo se bo ze postavilo na prave tire...vedno se...

Svetujem ti jaz,ki nimam pomedeno niti pred svojim pragom...ze na zacetku nosecnosti sem ostala sama,ker sem se odlocila za zivljenje...in ponosna sem na to...stike z ocetom zavracam in tako bo ostalo...v detajle ne bom hodila...vem pa,ce bi imel nas ocka tako rad svojega otroka kot ti,bi naredila marsikaj...

In na koncu...vsaka stvar je dejansko za nekaj dobra...bolj boli,vec se lahko naucimo...in postanemo mocnejsi...vse se prej ali slej postavi na svoje tire...tiste prave...tudi pri tebi bo tako...

teja

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Tudi med nama je ...
9.5.2005 18:07:45   
Annny
Teja je napisala, da 'ohranjaj stik z otrokom'.
Ne- če misliš, da sam nisi nikakor kriv za to, da te je pustila oz. se ti zdi, da je to naredila brez razloga IN če ti je mar za otroka, potem se moraš zanj boriti, da ga dodelijo v tvoje varstvo in vzgojo.
Sori, to sem napisala že vnaprej..Torej: če svojega razmerja ne bosta uspela rešiti...želim pa vama vse najnaj!!!!
Lp

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 8:37:21   
Anonimen

Kaj pa bi svetovali njegovi zeni, ce bi se tukaj pojavila in opisala svojo zgodbo?
Glede na to, da o njej nima povedati nic dobrega.. verjetno tudi ona o njemu nima.. in tako kot je on izpustil svoje slabosti.. tako bi ona izpustila svoje slabosti in v nasih oceh, bi ona bila zrtev..

Vedno je partner ogledalo svojega partnerja.. in ko nekaj pisemo o svojem partnerju pisemo o SEBI.. Vse slabe lastnosti, ki jih najdemo pri partnerju.. so v resnici nase slabe lastnosti, ki se jih bolj zavedamo preko drugega..

Mamsi.. kaj sem jaz hotel povedat..

Tole.. da Odklop vseskozi pise o SEBI..

Dobro preberi.. pise.. kako je najbolj nizkotno, ce manipuliras z otrokom.. in je ze zacel manipulirat z otrokom.. ker pravi, da ce drugace ne.. bi se pa zaradi otroka lahko pogovorila.. Kaj je to drugega kot manipulacija.
Taksnih primerov je se veliko vec.. in nikoli ni nic drugace.. ko grajas drugega.. grajas SEBE.. ker je pac po nekem "naklucju svet zgrajen tako zelo preprosto, da se ne moremo zavedati nekega problema, ki ga ne posedujemo.

Tjazy

(odgovor članu Odklop)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 9:05:15   
karmy
čakej čakej tjazy....

tud punce so sem pisale grde stvari o tipi, in jaz sm med njimi :hudicek: vsak ma svoje slabosti, in ti tudi... hotu je pač podporo in ga ne obtožuj takih stvari... pač nima vsak the perfect family kot ti ...

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 9:06:06   
Annny
Se strinjam, Tjazy.

Naše obnašanje se vedno zrcali v obnašanju naše okolice. Koliko lahko spremeni že en sam naš nasmeh.

Razlogi, da te je zapustila, Odklop, so obstajali že prej, le da so tega večera, ko se je z otrokom vrnila domov, dosegli višek.
Razloge moraš poiskati pri obeh, torej tudi pri sebi. Nekdo mora začeti nekaj spreminjati, če hoče rešiti zvezo (če je to še mogoče).

Lp
:rozica:

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 9:31:46   
Odklop
Tjazy,

Tole.. da Odklop vseskozi pise o SEBI..

Dobro preberi.. pise.. kako je najbolj nizkotno, ce manipuliras z otrokom.. in je ze zacel manipulirat z otrokom.. ker pravi, da ce drugace ne.. bi se pa zaradi otroka lahko pogovorila.. Kaj je to drugega kot manipulacija.
Taksnih primerov je se veliko vec.. in nikoli ni nic drugace.. ko grajas drugega.. grajas SEBE.. ker je pac po nekem "naklucju svet zgrajen tako zelo preprosto, da se ne moremo zavedati nekega problema, ki ga ne posedujemo.

Kot prvo se zelo dobro zavedam svojih slabosti. Tudi jaz jih imam. In vedno sem bil nacela, da jih je treba odpravljati. Za dobro sebe in partnerja. Vsak od nas prinese neke vedenjske vzorce in v koncni fazi tudi slabosti v vezo. Na nas samih pa je da to popravimo in s tem pripomoremo k boljsemu partnerskemu odnosu.

Okoli manipulacije pa tole. Ne uporabljam otroka kot sredstvo za manipulacijo. Zelim si, da bi se stvari povrnile nazaj, v normalen tok zivljenja. Da bi bili spet skupaj ena druzina, kot nekoc. Otrok potrebuje obadva. Jasno in glasno sem ji dal vedeti, da jo kljub vsemu imam se vedno rad in da ji vse odpustim. Ker tisti clovek, ,ki ne zna odpuscati ne bo nikoli srecen.Ker bo ves gnev vedno nosil v sebi.Njen odgovor pa je bil, da je otrok itak njen in ce mi to se vedno ni jasno, naj si ze 1x preberem zakon.

Zelim najti nacin, pravi pogovor za mirno resitev vsega. Zal pa mi to ne uspava.

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 9:36:18   
baguSka
Ne strinjam se popounoma z izjavo, da smo sami zrcalo svojega partnerja. Je pa res da z nasmehom lahko marskej nardimo.

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 9:46:04   
Anonimen

Karmy.. sej.. to je cist na glavo obrnjeno.

Recimo pises slabo o tipu.. in v naslednjem stavku napises, kako bi rada, da se tip spremeni, da bi potem ti lazje zivela.
Ko bi se spremenil tip.. bi pa hotela da se spremeni tasca ali mama, ali pa sosed... To se nikoli ne neha.
Ko imas nek svoj problem, ga bos vedno nasla v drugem cloveku.. in ne more se zdaj cel svet spremenit, da bo tebi udobno. To je nesmiselno pricakovat. Ze samo pricakovanje je nesmiselno.. kaj sele ce pricakujes taksno neumnost.

Zakaj ne bi raje sebe spremenila.. in potem bi tudi ta problem pri partnerju izginil.

In Odklopa nic na obtozujem.. samo dejstvo je tako, da vedno pisemo o SEBI.. Ce reces soncu, da sije.. a ga s tem obtozis?

(odgovor članu Odklop)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 9:47:06   
Primoza
Lepo povedano. Seveda pa ne smemo pretiravati z "vzgojo" partnerjev oziroma npr. dnevni telefonski klic še ne pomeni vmešavanja staršev v zvezo, vsaj osebno ne mislim tako. Ali pa "raport" po izletu tudi ne.

Je pa potrebno postaviti meje predvsem pri vzgoji otrok in pri običajnih stvareh v okviru partnerskega odnosa.



(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 9:48:27   
karmy
ni zmeraj tisti problem v tebi... ljudje se ne spreminjajo, ampak se samo prilagajajo...

to sm jaz isto pisala, ko sem bila z mojim bivšim... sem bila zelo prizadeta, ker nism kaj takšnega pričakovala od njega...

pravim.. ne morš se sprement kot osebnost.. tak pač si, in te ne bo noben primaknil za niti cm... samo prilagajaš se lahko in delaš kompromise... to je to...

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 9:52:01   
baguSka
Sporazumevanje, popuščanje, prilagajanje, spoštovanje. Seveda dokler ne začneš zaničevati sam sebe in je vse to le z ene strani. Potem je konec...

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 9:59:48   
Anonimen

Odklop.. razlogi so obstajali ze dolgo prej.. kot je rekla Anny.

Verjamem, da se dobro zavedas svojih slabosti.. sej si jih na dolgo in siroko opisal.. in zavedanje je prvi korak, da lahko nekaj odpravis. Vse kar si pisal o njej.. poiskusaj odpraviti na sebi.
Nacelo, da je potrebno slabosti odpravljati.. ni nic kej prevec koristno, ce ostane le pri nacelu.

Pravis, da s tem pripomoremo boljsemu partnerskemu odnosu.. Ja.. v bistvu res.. le da ni potrebno povdariti PARTNERSKI odnos.. ker tak odnos v resnici ne obstaja.. Je le halucinacija UMa.. V resnici obstaja samo en odnos... in to je odnos do SEBE.. vsi ostali odnosi.. so popolnoma identicni temu odnosu.. tko da.. ta je prvi in edini, na katerem je mozno kaj naredit.

Zelis si da se vse povrne.. tako kot je bilo. Zakaj potem to tukaj pises? Se nihce, ki si je nekaj resnicno zelel, ni izgubljal energije za razlaganje svojih zelja in tezav vesoljni sloveniji.. ker to pomeni, da si v resnici ranjen.. in si zelis tolazbe. In vec tolazbe kot bos prejel... manj moznosti imas, da bos tudi kaj naredil. Lahko se kaksen dan jokas tukle.. in potemtema ne bo vec aktualna.. in bos na istem, kot si bil predno si tole napisal..
Dej naredi raje kaj.. in ne pricakuj, da ti bomo mi povedali kaj naredit, ker to moras sam vedet.. Ce ne ves.. ne naredi nic..


Ko vsaj ne bi pisal o odpuscanju.. Nekako se mi zdi, da se upiras na neke blesave morlane vrednoste.. ki so najbolj idiotska zadeva na svetu.
Pises kako imas rad otroka.. kako je fajn, ce se ne prepiramo.. s starsi, tascami.. kako je fajn odpuscati..
Zakaj se ukvarjas s tem nesmiselnim balastom?? To je vse zlagano.. ker clovek ki odpusca.. je v resnici zelo jezen in zamerljiv clovek.. ker kako bos odpuscal, ce prej nisi zameril ali bil jezen???
Vsaka stvar ima dvoje plati.. Sorry.. morm na sestank.. :)-:)-

(odgovor članu Odklop)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 10:01:48   
Odklop
Mislim, da tudi ni namen da bi morali spreminjati svojo osebnost. Samo nekatere stvari, ki so recimo motece za partnerja in se o tem tudi trezno pogovorita, pa se da spremeniti. Ker na ta nacin tudi jacas vezo. Vse ostalo pa je prilagajanje in sprejemanje kompromisov. Obojestransko! Kaj pa je drugega veza, ce ne to?

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 10:09:15   
Odklop
Tjazy,

zdaj pa mi povej, da nikoli v zivljenju nisi zameril ali pa bil jezen? In da si zmozen s tem ziveti? Kam bi pa prisli, ce ne bi odpuscali? Se hecas?

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 10:11:00   
baguSka
Heca se. Bul šit.

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 12:08:26   
Jutra
Brez zamere, ampak tole je postalo že pravo filozofiranje.

Odklop, sicer si kar nekaj napisal, a za moje razumevanje še vedno brez repa in glave. Mi je žal zate in celo tvojo družinico. To, kar opisuješ, so le posledice vajinih/vaših odnosov. Mene bolj zanimajo vzroki in za reševanje situacije so pomembna tudi naslednja dejstva, ki pa jih o tebi (še) ne vemo):
- koliko sta vidva stara,
- kje oz. na kakšen način sta se spoznala,
- koliko časa se poznata in koliko časa sta že par,
- nosečnost vaju je očitno presenetila - ali sta se oba veselila prihoda otroka in se pogovarjala o tem, kako si predstavljata skupno prihodnost,
- kaj je bil razlog, da sta začela živeti skupaj: otrok ali super odnos med vama,
- se značajsko dobro ujemata in dopolnjujeta,
- kakšno službo imata. Če prav razumem je ona morala po 6 mesecih porodniške iti delati -ali je bila to skupna želja, da si porodniško delita).

Mogoče se bodo ta vprašanja zdela komu nesmiselna. Jaz pa dobro vem, zakaj te to sprašujem. Če ti je o čem neprijetno odgovoriti na forumu, mi napiši privat. Če pa se ti zdijo te informacije nepomembne, pa tudi prav.

LP,:metulj:


(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 12:31:00   
Anonimen

Sprejemanje kompromisov ni veza.. To je suzenjstvo. Tisti, ki je enrgetsko sibkejsi mora vedno vec kompremisov sprejeti, kot tisti, ki je bolj premeten..
Ce imam jaz rad partnerico.. ne more biti njen predlog.. njena zelja.. zame kompromis..

Se kar ne razumes.. Tisto, kar je zate motece, ni njen problem.. in ne vem od kot si vzel logiko, da mora ona nekaj spremeniti, kar tebe moti?
Kar je zate motece.. je docela tvoj problem in ga niti omenjati ni smiselno, ker za vsakic ko se pogovoris o necem, kar te moti, si za eno stopnjicko bolj oddaljen od partnerja.
Vsi bi se nekaj pogovarjali.. ampak kaj se s tem sploh spremeni? Ok.. se zmenis.. Um dojame.. nekaj casa tako celo mogoce dela.. EGO se nekaj casa tega drzi, ker mogoce ugotovi, da je to zanj celo koristno.. ampak kmalu ugotovi, da to ni ON.. To ni tisto, kar ga naredi zivega.. in ce clovek ne sledi svojim sanjam je mrtev.
Lahko si ti zelis, da bi bilo tako kot je bilo.. ampak mogoce to niso njene sanje.. mogoce jo dusi taksno stanje, kot je bilo prej. Morda se je morala pretvarjati, da je nekaj, kar ni.. in taksno zivljenje.. ziher ni preprosto. Slej ko prej mora vsak postati tisto kar je..
MIdva imava eno nacelo.. Ce to moti, da sem kar sem,.. ADIJO! Nesmiselno je biti, nekaj kar nisi ti, da bos vsec drugemu. To je varanje..

Ti se sel zdele po preverjeni formuli.. Napisati samo tisto, kar bo njo ocrnilo.. in tebe povzdignilo.. tako izpades zrtev.. in ljudje te tolazijo.. in vse je v redu. Kot bi ti rekli.. Lahko noc!
Jaz nisem vec tako naiven, da bi nasedel tej fori..

Glede tega.. ali jaz zamerim in sem jezen.. Zamerim ne.. Tudi nikomur na foromih nisem zameril.. pa sem bil ze vse od satanista do ... ne vem vec.. ker pac vcasih usekam na tocko, ko boli.
Samo ko sem jezen, mi je cist jasno, da v resnici nisem jezen na nikogar drugega.. kot na sebe.. Tisti clovek, je samo povzrocil, da sem se spomnil svojih problemov.. in mu nimam kaj odpuscat.. lahko se mu samo v mislih zahvalim.

Kako se to naredi, da nekaj odpustis? Ti ki si veliko odpuscal.. mas sigurno izkusnje. Kaj konkretno naredis.. Si reces... ok.. dovolj je bilo.. dovolj sem se jezil.. zdaj pa mu bom opustil.. :)-:)-
Nekoc, ko bos spet haluciniral da odpuscas.. malo bolj opazuj ta fenomen.. Zagotovim ti obilo zabave na svoj racun. Prav bedast se bos zdel sam sebi.. ampak ni panike.. to je full zabavno.. sej drugi itak ne bojo vedeli.. :)-

(odgovor članu Odklop)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 12:54:14   
Anonimen
Nam je v prvem letniku srednje šole, pri uri psihologije prfoksa podala tole izjavo:
'misli se vedno s tisto glavo, ki je manj zaljubljena'

Mislim, da je s tem zadela žebljico na glavico, kokr se temu reče.
Popušča pa vedno tisti, ki želi po poti najmanjšega napora ali pa bolj ljubi, je zaljubljen, slep ali karkoli pač že...
Lep dan vsem skupi. Filozofije pa itak nikoli nisem preveč marala. Čeprav je bil profesor njami.:ups:

(odgovor članu Odklop)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   Tudi med nama je ...
10.5.2005 15:37:55   
mamsi
Dragi odklop, ti svojo "drago" malo povprašaj, ali hoče bit s tabo in zakaj ne, od tu naprej si gradita razmerje. Bolje je, da se razideta, hot furata, tko kot sedaj, tut za otroka je bolje, da ne živi v takem ozračju. Noben zakon ne določa, da ne bi smel tudi ti videvati svojega otroka, razen, če nisi zanj škodljiv.

Žal ne moreš prisilit partnerke v reševanje, če nima interesa biti s tabo, ne moreš svojih želja nekomu vsiliti. Vprašaj jo kot samostojnega človeka, kakšne želje in potrebe ima, in sprejmi tudi zate manj ugoden odgovor.;)

Pa vso srečo.

(odgovor članu Odklop)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Tudi med nama je ...
11.5.2005 14:52:15   
Anonimen

Odklop.. si videl?? Tema je po dveh dnevih postala neaktualna! Kaj si pridobil s tem, da si to tukaj pisal? Ti je zdaj kaj bolj jasno, kaj lahko naredis? Verjetno se manj..
Sej mogoce bi bila se aktualna kasen dan.. ce bi ti lepo EGO filali in te po rokah nosili.. tko pa ...

(odgovor članu Odklop)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?