|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
24.9.2009 22:17:53   
JABOLKO3
Ojla, sem končno plačala položnice - so že začeli prihajati opomini... to je tako, ko se mama igra slikopleskarko, pol pa vse drugo obstane... pa sem še hitro prišla napisat, kako je bilo popoldne v vrtcu... pridem in je bil lonček skoraj prazen in ko sem ga pobrala, mi je varuška hitela razlagat, da je včeraj videla, kako je bil žejen, ko sem prišla in da menda res ne popije dovolj iz skodelice in so mu danes še lonček dajale... sem se samo lepo zahvalila za pozornost... in ko smo že poklepetale, sem še mimogrede navrgla, kako sploh z vzgojiteljico zjutraj začenjata, pa kar malo mencala, da ful različno, da imajo svoj razpored, bla bla... no, kakorkoli že, vem da tu ni vse čisto rajn... v vrtcu, kamor sta hodila starejša dva, je prihajala vzgojiteljica ob 7h in je bila do 14h, varuška pa ob 9h in je bila do 16h, pred tem časom in po njem je bila dežurna soba, kjer je bila tretja in četrta vzgojiteljica - vedno ista zjutraj in ista popoldne... tako da so se otroci hitro navadili nanje in ni bilo problemov... tu pa so enkrat zjutraj v eni sobi, drugič v drugi, enkrat je zraven ena, drugič so tri (ob isti uri)... saj Jure je prilagodljive sorte, se bo že navadil še na ostale... so pa vse prijazne in zjutraj ga je ful cartala in plesala z njim v naročju, da ga je potolažila... saj nisem neka komplikatorska mama, le s prejšnjim vrtcem, ki je bil res dober, primerjam, pa me tu par stvari malo bode...

Pa hvala za nasvet za cunje... bom res pogledala in kaj naročila.

Nahrbtnik imamo mi še kar istega od rojstva dalje, tistega, ki ga imamo namesto previjalne torbe... je sicer res malo velik, a želijo, da je notri za dvkrat preoblečt, pa copati, pa lonček s čajem, pa če potem še kam gremo dam noter dve plenički - v vrtcu imajo vrtčevske in čistilne robčke... pa domov grede zbašem noter še jaknico, pa je poln... ko teh cunj ne bo več toliko, imamo pa še enega manjšega doma v obliki pingvina...

No, pa sem se spet razpisala... lahko noč.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
24.9.2009 23:30:08   
trnuljčica
A ste za vrtec označile oblačila z imeni?

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
24.9.2009 23:32:23   
trnuljčica
Muller- sploh se nisem spomnila, da bi šla tja gledat za nahrbtnike- hvala.user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
25.9.2009 11:05:49   
resnično srečna
petek, 25. kimavec...september ...39. koledarski teden

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala Bogu, da je petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luna je v obdobju strelca, ...sonce v tehtnici....

1. v POSLOVANJU

do 16:16

* načrtovanje in začetek del,faz,projektov

* uvajanje novosti (ok če ste profi mama jim lahko postrežete s kako novo domislico)
* podpisi pogodb

po 16:16
  • ODDIH ali enostavno rutinsko delo
2. v OKOLJU

* zamrzovanje sadja in zelenjave

3. v STANOVANJU

* izdatno zračenje
* nezahtevno čiščenje
* pranje perila

4. v PREHRANI

* prebava in presnova beljakovin živalskega in rastlinskega izvora ter sadja in zelenjavnih plodov

• post ali malo beljakovin in rastlinskega izvora ter sadja in zelenjavnih plodov
  • več pitja vode
5. v TELESU

* nega in sproščanje bokov, kolkov, stegen, jeter
* umivanje las

• sproščanje in čiščenje organizma (s pitjem več vode ali čistilnih čajev)
  • umivanje las
cukerček - miselna vzpodbuda za čiščenja zavesti:

Posebne življenske težave v obdobju DESETKA Te opozarjajo, da tvoji možgani na nekaterih področjih delujejo moteno.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem totalno MOTENA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro ... sem se zbudila z eno topo bolečino na zadnjem delu glave...me še drži, če čez eno uro ne bo šla, bom čez dve uri popenila in čez tri ure vzela tablet...ker z glavoboljo se pa men šofira ne...spljoh...

pralni stroj in mojstri...ala tale moj včerajšnji je bil ena perla...vseh perl...he he...za popent...človek ne ve al bi jokal al bi se smejal...pride z lučko pa vrtalnikom (ki je hkrati vijačnik)...povem kako in kaj...pogleda, odvije gleda zavije...momlja in preklinja...100x mrde pa bo mrde pa ne...no na koncu reče, da je očitno računalnik kriv (ne moj lepatop ampak strojevi elektronski možgani)...pa da ne more nič...jah pa baba trmasta kot sem probavam, pa iz njega vlečem...in potem gospod že odkoraka...pa jest ugotovim, da to dela kar je on rekel, da ne...in ga pokličem nazaj...pride...mu se očitno posveti še v glavi vmes nekaj...jah sej stroj ni bil kriv...

vsega sem bila kriva jaz...sem prala Nerotove dekice...pa je v steni se zamašil sifon...pametni pralni stroj pa zaradi tega ni mogel več odmetat vode...2 minuti vrtanja v sifon...pa je bila stvar urejena...in sedaj perem naprej...mojster ima sicer po mojem eno totalno hudo mnenje...mogoče je že MMja klical, da se mu smili, ker ima tako ženo...ampak zaslužil pa je...oh ja sam da mašinca spet dela, se perilo že pere in kup manjša...

dlaka, dlaka in še 1x dlaka...ma jaz ne vem no...tale naša zverina...spet odmetava dlako...ma sej bo zima...ne vem a to poletni kopalni kostim menja za zimski plašč al kaj...v glavnem sesam 3x dnevno: zjutraj, opoldan in preden gre Iza spat...pa je zjutraj spet...eh ja...naslednji pes bo gol...

vikend je...gremo na morje...držite pesti, da se v nedeljo zvečer oglasim...ker drugače nisem preživela 3 dni s taščo...morda je pa glavobolja od psihe a???...

nesposobnost...no še vedno ne morem na Zavodu oddat papirjev...malo sem jaz persona ki čaka zadnji termin...no ja ampak danes sem hotela pa sem včeraj od službe dobila papirje...jah kake le...imamo baje eno vrlo kadrovnico...ki nima očitno pojmov razjasnjenih...morala bi napisat mojih zadnjih 12 plač...pa je samo 3...kaj po tistih 9 od prej...malora...a ne ve da je porodniška samo Nadomestilo za nego in ne Osebni dohodek...grrr...to bi kadrovniki že morali vedeti oz. se vsaj morali pozanimati...še dobro, da nisem šla osebno dvignit papirja...ženska ne bi po mojem preživela mojega izpada...grozna sem...priznam...šlamparija pri teh stvaerh me ubije...pa neznanje oz. nepoglabljanje...

pošta...dejte ve men povedat...joj ampak res danes ni moj dan...kako človek ki pride dvignit pošto nima avtomatično pripravljenega osebnega dokumenta...če bi jaz na šalterju delala bi si sprintala 15 cm velike črke: pripravite osebni dokument...in potem ti čakaš in čakaš preden vsak od 10ih najde to, pa da mu na šalterju zahtevajo pa da preda...ja hvala za vrste na pošti...pa take poštarje, ki raje napišejo listek, kot da bi pozvonili...

Sinska T Riblja čorba...oh ja...sem jaz tud nameravala...ljubim jih...obožujem...ok Bora gre ljudem na živce ker je nacionalist...ampak saj smo res lakaji Dunaja...ker se pustimo imet za predpražnik...dejstva ne spremeni...ampak teksti in muzika...pa njegov humor med koncertom...pa to da upa pluvat Slovence na koncertu v Sloveniji...za to moraš met jajca (ne tistih v hladilniku...valda)...v glavnem evo en tekst...iz zadnje plošče...i like it very much...

Znamo da kraj ovo je
to vise nicemu ne vodi
pricamo srpski oboje
a trebaju nam prevodi

Od tebe nista ne ocekujem
zaboravio sam da se osmehujem
trudim se da izgledam bezbrizan
ali taj kadar je lose reziran

Ja se zaista ne secam
kada sam bio ovako nesrecan

Pozeli mi svu srecu junacku
i probaj snagu da mi das
da izbegnem kosulju ludacku
ili ne odlazi, ako Boga znas
ako Boga znas

Da, ja sam magarac zaljubljen do guse
opterecujuce i pretesko breme
i nisam ti dao nista osim duse
ja sam samo tvoje izgubljeno vreme
izgubljeno vreme

no le glejte...da vaš čas ne bo izgubljen...v glavnem SinskaT ti lahko malo sedaj sproščaš spolne organe...ampak če je pa tko priden pa kar na delo...da ne bo najmljaši...sej Hana bi še 1xsestrico rada...aja pa vprašanje: Kater voziček ima???mislim za punčke he he...

eto to bo zame vse...bodite pridne, uživajte in jah...jesen je tu...narava počasi umira...ampak s krešendom...mislim da so barve fantastične...kar v gozd...hodit po šumečem listju, nabirat kostanj in uživat v barvah...jaz grem pa oči vržt na modro...neskončno...tako nepredvidljivo...eh bi šla na eno jesensko jadranje...možgane na off...pa na kitaro in tisti glas, ki ga že tako dolgo ni...brezveze...uživajte...

pip

mi2 

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
25.9.2009 14:14:08   
sinskaT
Srečka hvala za komad...se že veselim, da ga slišim v živo. Sicer nisem ful huda njihova fenica, je pa zato MM čist mahnen na njih...ipak sem jaz mal mlajš generacija, pa to..user posted image user posted image

Glede vozička je kr en, no name - dobila ga je skupaj z dojenčkom za RD, pa ne vem kje so ga kupili.

Uživajte!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
25.9.2009 14:28:54   
simvir
V bistvu še nisem vsega prebrala, ker ste bile kar pridne s pisanjem, ampak ker grem čez par minutk dovolj le nekaj komentarjev.

Pitje v vrtcu - pri nas imajo zaenkrat še kar svoje flaške, podpisane. Vsak dan jo odnesemo domov in operemo. jih imajo vsi, potem se bodo pa počasi odvajali. Verjetno je res da tako vsaj malo več popijejo kot če bi pili le iz lončkov, pa še manj preoblačenja je.

Mi imamo cunje podpisane, prav tako vse ostalo kar prinese. Tudi pleničke (robčke, kreme imajo tam) moramo podpisati. Ja pri nas je tako da ne dobimo plenic, imamo pa hlače za preoblačenje. Jih pa lahko tam spravimo cca pol paketa.

Nahrbtnik imamo iz Millerja in je super.

Cunje - nabavljala sem na več koncih, včeraj mi je pa ena kolegica prinesla ogromno cunj ki jih je dobila pa jih ne rabi, tako da smo do nadaljnega preskrbljeni.

Lep vikend

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
25.9.2009 21:13:40   
lepa posadka
Sem prišla vsem zaželet en lep vikend, pa vas moram prej pomirit, da ne boste kaj preveč načrtovale namesto mene, hehehe. Jaz sem samo preveč na glas razmišljala zadnjič ob službah in vseh malih štručkah, ki sem jih imela priliko pocrkljat. Zaenkrat smo še šestčlanska družina, ne rečem pa, da ne bo več nobenega otročka pri hiši :-) Boste pravočasne obveščene, brez skrbi, hehehe.

Sicer pa se moram pohvalit z današnjim dnem, hehe. V službi smo imeli kolektivno fraj, otroci so šli v šolo in službo... midva pa v toplice za dopoldne, potem pa še domov, preden je bilo treba po otroke. Super je pasalo, hehe. Popoldan smo zunaj pekli sardelce in uživali v tem jesenskem sončku, pa je od nekod prišel še ata s steklenico odlične frankinje, pa se je prikazal še en sosed z enim zavitkom toplega časopisnega papirja (v njem pa eno skledo frišno pečenega kostanja), pa pride za njim še soseda s krožnikom frišno pečenega štrudla, pa teče ata domov še po eno steklenico cvička, pa pridejo še drugi sosedi, ker je bilo kostanja za nas preveč... tako je rata prav družaben vaški večer. Pustimo to, da je imela naša tretja navihanka danes četrti rojstni dan in smo povabili ljudi na piknik šele jutri. Mah. Bom spet do srede samo zelenjavo jedla, ker vikendi so pri nas zadnje čase prepolni piknikov. Ta jesen je pa res lepa.

Vrtec... pri nas še vsako jutro pojokamo. Potem pa se menda lepo igra. Ima svoje štose, da vzogiteljica kar ne more verjet. Najbolj se potolaži, da stoji ob oknu z ovčko in gleda ven. Tako ga včasih dobim, preden ga pridem iskat in izgleda skoraj malo žalostno... Slinčka ne prenese, so končno ugotovile. Zadnja dva dni menda že za mizo je, prej je jedel stoje ob mizi... mah, ne moreš verjet. Kadarkoli odprejo vrata, jim uide... Jupiiii. Mah, saj malce sem se sprijaznila. Je pa ob popoldnevih spet čist mamin sinko :-))) Trenutno mu nosek pušča in ponoči pokašljuje... bomo videli.
Sicer pa tudi pri nas vzgojiteljice delajo izmenično in mi je čist logično. En teden ena odklepa, drug teden zaklepa, tretji teden ne eno ne drugo... Se pa tudi kombinirajo tako in drugače. Ni pa od začetka prijetno za otroka. Kasneje jim je pa zabavno in tudi ni problem, če katera zboli, ker se lahko nadomestijo. Glede svojih zahtev - ja, je treba bit včasih kar odločen. Tudi mi smo imeli včeraj roditeljski pri Mojci in sem prosila, če ji lahko omogočijo, da bo v času počitka šla ven iz učilnice ali pa v kotičku mirno brala, saj tako je bilo že zadnje leto in sedaj še težje zaspi, ko ni spala podnevi že več kot eno leto... pa še včasih se joka ob 11h zvečer, ko je že mir v hiši, ona pa še budna po postelji brca :-( Saj ima prijazno vzgojiteljico in je prisluhnila.

Ruzaki... mi imamo sicer enega čist navadnega iz Mercatoreja - modrega z nekim medvedkom. Trnuljčica, morda bi ti bil pa kakšen tak všeč: http://www.toko.si/trgovina/program-za-mlajse/otroci

Me kliče MM, menda bo filmski večer :-)

Lahko noč vsem.

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 25.9.2009 21:15:52 >

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
26.9.2009 12:22:45   
trnuljčica
Pozdravljene,
očitno mi ne bo treba (še) odkriti čarov internetnega nakupovanja...user posted image

Sva danes šla še v eno MK, pa v Mullerja, potem pa pristala v TL.
V Mullerju so imeli en res lep uniseks nahrbtnik (rdeč z kužkom), pa ga ni preveč zanimal, pa en fantovski- miki miška. On se je zapičil v enega ta velikega in fertik... Sem ga pobasala dokler je bilo cvilenje še znosno in si rekla, da bom šla še v TL (čez cesto), sicer mu kupim, kar je meni všeč (v Mullerju), pa konec. Si bo še zmišljeval user posted image , ko končno najdeva dva nahrbtnika- od tega en resss lep...
V TL sem mu kupila zimsko jaknouser posted image . On na kolo in fertik, pa na vespo, pol pa vjok, ko bi morali iti, pa privezat ga v voziček...Ah, skratka trmoglavljenje na kvadrat... Pol pa sem videla še en nahrbtnik pred izhodom in tisti je pa prekinil jok in trmo in vse in ga ni več spustil... Tko da sva dobila vse. Ps: trgovka ni mogla verjet, da tako nazorno pokaže kaj si želi, česa pa ne. Da o tem, kolk ma rad vozičke user posted image in vezanje (tudi avto) ne govorim...

Posadka a tolk lepe stvari ima Toko za male, sploh nisem vedela, da imajo tako linijo. No, cene so tudi primerno zasoljene...
Saj iskala sem čiso običajni fantovski mali nahrbtnik, imeli so pa samo nekaj roza, Heloo Kitti in podobno...
No sedaj ima nahrbtnik, ki ga stalno nosi okoliuser posted image ... Luškan- s fantkom na sprednji strani. Pa ni bil niti drag (9,99), sicer pa ga itak ni spustil iz rok in bi šla brez njega le z groznim jokom. Glavno, da je šoping mimo in sva oba zadovoljna.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
28.9.2009 10:25:00   
NiLe
Dviiiig in dober dan!

Se moram pofočkat, da nas ne vrže na tretjo stran user posted image

Vikend je za nami, lušten, morsko obarvan, malce uživaški, predvsem pa v znamenju pospravljanja prikolice ... ampak je bilo prav fino. Tako, za letos smo končali s sezono. Kljub koncu septembra, je bilo vreme skoraj poletno oz. pravi užitek je bilo poležavati na samotni plaži. Sicer smo bili v 3članski zasedbi, smo tavelikega (je imel nog. turnir in ni smel manjkati) in tamalo (najlaže za nas, da smo v miru popedenali stvari) pustili pri babi in dediju.

Še nekaj komentarjev:

Sinska; upam, da si uživala na koncertu!!

Srečka; vikend je za nami ... si rekla, da se boš v nedeljo oglasila in raportirala, če si preživela vikend s taščo ... danes je že ponedeljek ... upam, da ni bilo prehudo user posted image user posted image user posted image

Posadka; vi si pa res znate narediti luštne trenutke ... in tako je prav!! Vse najboljše tvoji 4-letnici user posted image user posted image user posted image
A Tomažek pa tako žalostno pogleduje skozi okno?? Naša Tia zjutraj pa prav veselo zakoraka v igralnico, se obrne, pomaha MMju in Lei (medtem pa Lea ob vstopu v igralnico joka ... kr neki user posted image .. pa drugače se ima fino v vrtcu ,vsi jo porajtajo in ne vem, kaj jo mede zadnje čase). Ko pridem Tio iskat, pa vedno nekaj raziskuje, pospravlja ... izgleda, da uživa v vrtcuuser posted image

Simvir; a pri vas v vrtcu morate pa vse označiti? Prav zanimivo, da se tako razlikuje od vrtca do vrtca. Pri nas imajo pleničke, robčke kar tam, imamo samo rezervna oblačila, ki so skoraj vsak dan zamenjana, ker se polije, ko se uči piti po skodelici, ali pa se polije z juhico.

Jabi; kar se pitja malčkov v vrtcu tiče, bi jaz tud malo "zagalamila", ker da je otrok čist dehidriran tudi ne gre ... pri nas imajo večinoma vsi flaške ali lončke, počasi pa se učijo piti iz skodelice.

Trnuljčica; želim vam uspešen štart v vrtec ... da bo tvoj mali trmarček užival v družbi sovrstnikov! Pa brvo za uspešen nakup.

... šibam delat ... pa dejte kaj napisat, no user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
28.9.2009 11:09:14   
resnično srečna
i am alive...he he...sem mela bodygarda s seboj...pa nisem šla že v petek (glavo mi je skoraj razneslo) ampak v soboto...tako da je šel lahko z nami še Matevž...

ma tale naš tavelik je car...spedena Izo v nulo...igra se pa tudi stalno z njo...pa podi po igralih...je v soboto neka gospa komentirala, da se prav vidi kako zelo se imata rada...

drugače pa naš vikend...jah ja...sonček...pa sprehod...pa malo na vrtu...v glavnem nič posebnega...neko staro omaro sva malo preuredila...pa že dolgo nazaj narejene police montirala...sedaj jo pa čaka samo še barvna zunanja preobrazba...pa bo...

Iza po starem...veliko manj je spala...ampak je bila pridna...apetita še vedno ni...spanje pa že danes nadomešča...

ponedeljek, 28. kimavec...september ...40. koledarski teden

Luna je v obdobju kozoroga, ...sonce v tehtnici....ODDIH od 05:34 do 13:08

1. v POSLOVANJU

do 05:34; po 13:08
  •   polna delovna obremenitev
  •   pomembni dogovori in podpisi pogodb

od 05:34 do 13:08
  • ODDIH ali enostavno rutinsko delo

2. v OKOLJU

do 13:08
  •   shranjevanje korenčnic in gomoljnic npr. krompirja in korenja (smo vsega že shranili  želodcih)
  • vlaganje korenaste zelenjave
po 13:08
  • pletje (eh vraga sem to morala delat včeraj; kako le plevel lahko tako hitro raste)
3. v STANOVANJU

do 13:08
  • nezahtevno čiščenje
  • pranje perila (polovična podpora)
  • narava NE podpira kemičnega čiščenja perila in likanja (HVALA bogu)
  • izdatno zračenje
  • nezahtevno čiščenje
  • pranje perila (polovična podpora)

4. v PREHRANI

• POST ali malo korenčnic in gomoljnic ter živalskih in rastlinskih živil z veiko minerali
  • več pitja vode

• prebava in presnova maščobnih živil ter cvetne zelenjave

5. v TELESU

•   sproščanje in čiščenje organizma (s pitjem več vode ali čistilnih čajev)

• nega in sproščanje oči, meč, gležnjev, ven, avtonomnega živčnega sistema
  • umivanje in barvanje las
cukerček - miselna vzpodbuda za čiščenja zavesti:

Tudi DESETKA Ti ponujaspoznanje, da so tvoje težavez okoljem odraz težav med Tabo in Tvojimi možgani.
jaz sem totalno MOTENA....itaq

evo...zdej grem pa papirje urejat...

pip

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
28.9.2009 11:38:39   
JABOLKO3

Živijo!

Vikenda je žal konec, tudi mi smo se imeli lepo... v soboto smo bili sami, ker je bil MM na enem kongresu (tokrat na srečo v Ljubljani)... pa smo malo urejali okolico hiše - pometali, obrezovali..., včeraj so šli pa fantje malo pohajat v okolico Kamniške Bistrice, jaz sem pa doma pacala po stenah... sem mislila, da bo šlo to hitreje, pa sem šele eno sobo končala... bom ob priliki poslikala in kakšno prilepila.

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Jabi; kar se pitja malčkov v vrtcu tiče, bi jaz tud malo "zagalamila", ker da je otrok čist dehidriran tudi ne gre ... pri nas imajo večinoma vsi flaške ali lončke, počasi pa se učijo piti iz skodelice.

To se je lepo uredilo brez da sem karkoli rekla... pri nas je problem to, da je Jure več kot leto mlajši od ostalih otrok v skupini in ostali že vsi pijejo iz skodelice... pa so zgleda hotele, da se še on čimprej navadi... a Jure je pač malo počasnejši na področju motorike in to še ne gre... sedaj mu dajo lepo njegov lonček in je navadno skoraj prazen, ko pridem, tako da prosim, da mu še malo dolijejo, da popije, preden greva na pot.

Bolj problem je zjutraj, ker ne pozna vzojiteljic, ki zjutraj sprejemajo otroke, on je pa še močno v fazi, ko se boji tujcev... v petek je bila ena, ki je tudi jaz še nikoli nisem videla in seveda se mu je skoraj zmešalo, ko ga je hotela vzeti v naročje... saj razumem, da se zjutraj pač menjavajo, a midva prihajava ob 7.30 - 7.45, ko bi naj že bili v svoji igralnici in s svojo vzgojiteljico - tak urnik so nam navedli na začetku... pa so ob tej uri še združeni iz 5 skupin, zraven pa 1 do 5 vzgojiteljic, kakor kdaj. In ker je ta vrtec le enota drugega 'matičnega' vrtca, so te ženščine brez nadzora šefov in se lepo zmenijo in prihajajo malo kasneje... no, to me pa jezi, da jih ne moti, da je lahko otrok pol ure v hudem stresu, ker vzgojiteljica zamuja na šiht... sem v petek govorila s še eno mamico, ki se je tudi pritoževala nad tem... je rekla, da so lani imeli vzgojiteljico, ki je bila vedno ob 7.30 v službi in ni bilo nikoli problemov, tu pa kar nekaj po domače... no, danes, ko je bila zjutraj 'naša' že tam, je šel veselo k njej...

Moram nazaj na delo... teh 6 ur (zdaj zjutraj koristim ure v dobro, da razvozim mladež in prihajam ob 8h) tako hitro mine, potem imam pa slabo vest, če ne naredim vsega...

Lep dan.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
28.9.2009 11:46:49   
JABOLKO3
Še kile - je šla še druga...

Zdaj grem pa frizerko poklicat, če ima popoldne čas... kriva je pa Srečka, hi hi...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
29.9.2009 10:50:25   
lepa posadka
Za vse, ki morda še čakate mesto v Lj. vrtcu:
http://www.siol.net/slovenija/novice/2009/09/lj_vrtci.aspx

Lep dan.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
29.9.2009 21:23:44   
trnuljčica
Tu je pa mrtvilo...
Pri nas nič novega. Smo na uvajanju v vrtec.
Komentirala ne bom, da se ne bo kaj "sfižilo".

Lp

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
29.9.2009 21:43:38   
sky77
ojla

Nisem še nič brala kaj ste kaj pisale v teh dneh.Sem pa utrujena saj sta mi tamaledva cel dan kri pila in so mi parkrat živci popustili. ne vem, a je kakšna luna ali kaj ju je matralo. Sej Bini je bila še znosna dokler je bila sama, ko je pa Rok prišel zraven je bilo pa dretje. Da ne govorim o tem, da je več kot pol ure težil da bi banano, čeprav je vedel da jo mi nimamo, gor k babi pa ni mogel it. Je preveč stopnic 

Se pa midve z Bini počasi sestavljava skupaj po tem vikend paketu na infekcijski. Mala je včeraj cel dan jedla, da je nadoknadila manjko od vikenda. Če povem da je pojedla 3 krožnike zelenjavne juhe, pa še krožnik pireja to pove vse. In to samo za kosilo. Kaj je vse še pojedla čez dan pa raje ne povem, ker se je res skozi basala  user posted image  Sva šle pa danes na kontrolo in je ok, ima pa Rok eno virusno okužbo. Sobotna vročina in sedaj pikice ... spet nekaj podobnega šesti bolezni. Tako kot pol njegove skupine v vrtcu. user posted image   Tako da sem na bolniški do konca tedna. Če mi do takrat vsaj cunje uspe spedenat sem zmagala  user posted image

No pa da povem kaj se je zgodilo, da sva z Bini pristale na infekcijski. V petek okoli pol 10 mala pade po tleh kot pokošena. So jo stresali krči, je trzala z rokicami in nogicami. Sem jo probala spravit k sebi, pa sploh ni reagirala. Je jokala, glavo je obrnila na levo, očke je zasukala navzgor, skratka sploh ni bila prisebna. Šele po nekaj minutah se je umirila, v glavo je bila čisto potna in potem obsedela na kavču v dnevni. Pa ful je bila jokava. Ob 12 smo šli na pregled k P, kjer dobim napotnico za EEG na pediatrični (pa za Roka napotnico za urologa). Naju je potem moj peljal tja in tam ji izmerijo vročino 38,3 in strokovno ugotovijo, da je imela vročinske krče. Pa čeprav takrat ni bila vroča, ko jo je zvilo. So naju poslali na infekcijsko. Pazite to, 10 minut kasneje ni bilo niti sledu o vročini. Se pravi da je žlička calpola prijela v 5 minutah. Aha. no na infekcijski je bila pa že čisto znervirana in neprespana, tako da je bil pregled (že tretji ta dan) prava muka. Se je drla kot da jo tepemo. Potem pa sprejem in "boks" za naslednje dni. Prvih 24 ur ji je vročina malo nihala, v noči iz petka na soboto je dobila svečko. je bila pa vseskozi prav fino razpoložena. Na vizitah so bile same mlade dr in tam je sodelovala brez problema, ko je prišla pa nazdorna pa spet adijo pamet. Jok do onemoglosti. Je bila pa infekcijska, cel oddelek čisto poln takih z vročninskimi krči  user posted image  Zdaj pa pričakujejo naval bronhitisov in bronhiolitisov.

Grem spat

Nočko

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
30.9.2009 12:12:12   
NiLe
Dan!

Uf, Sky ... tale tvoj post me je pa čist prestrašil ... vročinski krči, praviš user posted image ... jao, men bi se ob tem, kar si napisala zihr zmešalo ... še dobro, da ste pristali na infekcijski in da ni hujših posledic. Mi je pa res čudno, da ni imela vročine, ko je dobila napad user posted image Najbrž boš pa vnaprej bolj pripravljena in boš vedela, kako reagirat. Najbolj pomembno je, da je Bini prišla k sebi in da bo nadoknadila zamujeno.

Jabi; bravo za "skinitev" 2 kg! Super !

Srečka; kje sta pa astro napovedi za dva dni?? Hec, hec ...

nič .. šibam naprej delat ... uživajte v tej prelepi jeseni ....

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
30.9.2009 12:34:50   
Ketrin
Dober dan...

Evo me na raport... Pismu v službi nimam časa za RR, doma pa sploh do računalnika ne pridem... NO, zvečer se mi pa po pravici povedano ne da...

Skratka, upam, da ste uspešno zakorakali v jesenske dneve in uživate v tem indijanskem poletju, ker ko bo začel scat bo po moje do maja mesca mraz, sneg, voda, megla... No, pa da ne bom vzbujala negativne energije in vas zamorila....user posted image

Bodite fino fajn in ob priliki (kadarkoli že to bouser posted image ) napišem kaj več... Zaenkrat je važno to, da smo vsi OK.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
30.9.2009 17:57:07   
Majček28
HALOOOO, KOOOONČNOOOO!!!!

Upravičeno me lahko za ušesa, ker tole je pa čist neodgovorno da se nič ne oglasim...predno mi določte kazen pa neki olajševalnih okoliščin:
- v službi kaos na kvadrat...recesija je nardila svoje in zdaj so ukrepa in krizni sestanki in premlevanje kaj in kako. Jutri moram spet biti v Kranju že 7:15 potem pa nazaj v službo in do 19h...bruh na kvadart.
- izdal smo nov katalog in je cela žurka s pošiljanjem pa leplenjem nalepk pa urejanjem baz pa blablabla....
- doma še vedno nimam 'tavelkega' lap topa...no doma je že ampak še ni konfiguriran na našo prezžično povezavo, tko da sem še vedno obsojena na miniaturni ACUS, ki je po hitrosti še pri Kremenčkovih pa prov zoprn za tipkat. Je pa tud res, da mi kronično primankuje časa. Jaz ne vem kdo je dnevu ukradu enih 6 ur.....
- skratka, lahko mi rečete sami izgovori, mislm pa da večina od vas pozna takle ritem in kolk ostane volje še za v računalnik bult. Moram pa priznat, da me spremljate na vsakem koraku, če ne drugač pa v obliki slabe vesti user posted image

Zdaj pa neki iz naših logov:
- potovanje po Franciji z avtodomom uspešno za nami, blo je naporno bolj kot sem pričakovala, ker smo se mogl premikat samo čez dan- taščica ima probleme z vožnjo in smo ugotovil, da jo nočna vožnja čist ubije. Pariz še vedno stoji in meni še vedno vredn ogleda, Loaro in gradove sem si mal drugač predstavljala, ampak nad nekaterimi gradovi še vedno fascinirana, centralni masiv Francije in vulkanska dežela sta me najbolj prevzela, Provansa- mah ne vem kje so tista polja sončnic, ki jih vidš v vsakem katalogu- drugač zelo podobna naši Primorski, Azurna obala- jah no mivko imajo pa gužvo za pop***, zelo podobn kot pri nas v Portorožu- plaža, cesta, hoteli, še 500m v notranjost pa živa skala pa nizko grmičevje.
Lahko rečem, da smo velik vidl, ampak kot je Ketrin rekla, sem prišla z lahkim srcem domov. Sploh se ne zavedano kaj vse imamo v tej naši deželici- jaz ne grem nikamor user posted image

Brina...moj mali pobalinček z okroglim trebuščkom..tamala je prov zakon...vsak dan kakšno novo besedo pobere, no drug dan se je polveč ne spomne, če jo ne spomnš ti user posted image , skoz bi teka-teka 24 ur na dan če bi blo treba, vrtca še vedno nismo dobil- so nam pa ponudil mesto v enem privat, nadstandard vrtcu 5*, ampak je taka tudi cena, in sta babi in dedi rekla, da je pa to čist predrago in da se javita še za naprej, da prevzameta varstvo, dokler se Jankovič pač ne javi za varstvo user posted image user posted image Mal smrkamo, nč novga, zobkov tud nč novih, imava pa v ponedeljek drugič zobozdravnika.. spanje še vedno OK, čez dan tud do 4,5 ure v kosu s predpostavko, da smo najavljeni na obisk, čez noč pa od 9h pa tud 9h če je treba spet kam it user posted image ...trkam zdele na les,da se mi ne pokvari moj modelček user posted image

Za nazaj zdele ne bom komentirala, ker tud za eno debato ne vem...če bi šla brat bi verjetn spet zmanjkal časa za kaj napisat!
To da vas pogrešam je samoumevno, ampak povem še enkrat: POOOOOGREŠAAAAM

...ZDEJ GREM PA BRAT ZA NAZAJ!

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
30.9.2009 18:17:09   
trnuljčica
Sky me veseli, da je Bibi boljše in je doma.user posted image Vročinski krči pa res zgledajo kot epil. napad.
Ketrin kako vrtec? Spanje?
Jabček in Srečka, a sta poskrbeli preobrazbo? (frizer)
Posadka tudi v naši skupini je otrok ki stalno gleda skozi okno (od vrat...). Beži pa ne... no al pa jaz ne vem... Tvoj verjetno pogreša sorojence- navajen je večjih otrok... Saj si bo tudi tu našel prijatelje... Naš je že notri... Boža jokajoče, pa ostale, pa skoz lazi za enim fantom... Skratka mu je res všeč... Do sedaj me še niso klicale, da pridem prej kot je bilo zmenjeno. Edino jest in pit jim ni hotel. Tako da sem danes prišla na kosilo. Je bil tako lačen po igrišču, da še pihanja juhica ni dočakala...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
1.10.2009 9:40:41   
trnuljčica
Upam, da ne zamerite napakam v slovnici, manjkajočim besedamuser posted image ... Vedno pišem, brišem, pol pa ne preverim...

Naš je v vrtcu res zadovoljen. Včeraj je bil doma tako vesel in zadovoljen po vrtcu, da ga nisem spoznala... Nič tiste trme, tudi grozne potrebe po igrišču popoldan ni bilo...V vrtec gre sam . Ne joče, niti ko grem. Ko pridem bi on še bil tam in mi pokazal čisto vse igračke, pa seveda vse prijateljčke (pa še boža jih zraven)user posted image ... Skratka, ne vem kaj mu vrtec da, ampak očitno to, kar rabi... Ker je na sploh bolj zadovoljen kot prej... Očitno smo mu odrasli le premalo aktivni, zanimivi, pa čeprav se le z njim ukvarjamo...
Tudi pri mizi sediuser posted image . Rokice si gre takoj sam umit (on bi itak samo po vodi šaril), obrisat in vrže papir v smeti... So bile presenečene, da tako hitro spoštuje njihov ritem... Včeraj je celo kazal na ležalnike (preden sva šla) in sem mu morala obljubit, da bo tudi on naslednjič lahko tam ležaluser posted image . Samo so rekle, da še ne danes... Saj bo..., je pa po vrtcu tako zaspan, da doma brez težav zaspi. Tudi one so mnenja, da bo pri njih (enkrat) spal. Bomo videli... če ne bo pa doma...

Neposredna povezava do sporočila: 1270
1.10.2009 10:28:25   
simvir
Živjo!

Dnevi kar minevajo, tako hitro gre čas. Mi smo ok, noski še vedno malo puščajo, ampak tako bo verjetno celo zimo, sploh zdaj ko sta v vrtcu.

Trnuljčica ja super da je princ tako zadovoljen v vrtcu in sigurno bo tudi spal tam.

Sky a Bini pa vročinske krče, pa še celo brez vročine? Še dobro da se je vse ok končalo, je pa bolje da sta ostali na opazovanju. Upam, da se ne ponovijo več.

Majček wb, no lepo da sta se babi in dedi ponudila za varstvo, pa upam da bo v službi kmalu manj napeto.

Glede vzgojiteljic tudi mene moti predvsem to, da če reče da dela od 7h potem en dan je, drugi dan je ni ob cca 7.15, pa spet drugi dan je (se pravi da zamuja?). Ker pri nas je še težava če ga moram oddati v drugo sobo (trije oddelki se združujejo) k drugi vzg. Vem da se šihtajo, enkrat odpirajo, drugič zapirajo a to delajo predvsem pomočnice, vzgojiteljice so pa prisotne ko je večina v vrtcu. Da pa kot je Jabka rekla ob 7.45 še ni nobene iz skupine, mi je pa malo čudno. Saj imajo ja že skoraj zajtrk takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1271
1.10.2009 11:05:59   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ketrin kako vrtec? Spanje?

Joj, kaj naj rečem... tist k si je vrtec spomnu, bi mogu dobit nobelovo nagrado... Zakon! Spanje: ne morš verjet... ta prva zaspi in to SAMA!!! Baje se samo uleže in zaspi... Kot ste mi ene napovedale... totalna kontra kot doma... 2 njena sovrtčana pa doma od nekdaj sama in brez problemov zaspita, v vrtcu majo pa celo dramo z uspavanjem... Kok dobr da to ni Kaja user posted image

Ta teden je sicer doma, ker smo imeli v nedeljo bližnje srečanje z eno dr. na metelkovi in nas je mal zaj.... in je zdaj na ventolinu in ker smo začeli moramo ne vem kolk vdihov nardit... skratka brez veze... nič ji ni in bi šla čist komot v vrtec... ampak ne bom o jambrala in o debatirala o preteklem vikendu, ker nima smisla...

Včeraj smo imeli roditeljski in so tršice navdušene nad otroki, mi pad na tršicami... Da ne dolgovezim... kratek in jedernat odgovor na tvoje vprašanje je: SUPER!

Neposredna povezava do sporočila: 1272
1.10.2009 11:52:33   
JABOLKO3
Živijo!

Res je bolj mrtvilo zadnje dni tu gor... jaz imam spet norišnico v službi, zato se le na kratko javljam. Jutri grem za dva dni službeno v Italijo - v soboto imam referat na eni konferenci in sem kar malo živčna, ker šele kratek čas (od porodniške) delam na tem področju pa malo sem iz vaje... zato imam več dela s pripravami in zraven spet kup preiskav v laboratoriju... no, naslednji teden bo spet bolje...

Sicer smo OK, Jureta lovimo naokrog, ker si zna odpreti vsa vrata in nam hitro uide, če le za trenutek nismo pozorni... včeraj smo ga (jaz že malo panično) iskali po dvorišču, on je pa pri sosedih v dnevni sobi mirno jedel čokoladico - je kar sam zakorakal skozi vrata na teraso... pa še menda je rekel 'ala' ko je dobil priboljšek. No, vsaj vljuden je.

Šibam, ker imam še veliko dela...

Lepo se imejte, lep vikend

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
1.10.2009 14:42:08   
Roberta69
Srečka, dlake so en velik user posted image , ampak pač pašejo h kosmatinčkom zraven. Ne morem pa verjet, kako si pridna - pri nas je zgodba čisto drugačna in nam je v zadnjem tednu ratalo le 1x na hitro posesat z akomulatorskim - haloooo (ja, prov nič sterilno nimamo user posted image , ampak bo že).

Jaknice - Liam ima eno jesensko od S.Oliverja in je prov luštna, kvaliotetna, se mi pa zdi, da so oblačila med malce dražjimi - ala Obaibi ali kaj podobnega.

Vozički igrača - to se mi zdi za punčke ful fajn zadevica.... sem se pa zadnjič prov nasmejala dvema deklicama (po moje sta bili stari recimo med 5 in 9 let), ki sta imeli voziček (igračo) - prov takega s košaro (ne športnim delom user posted image ) - in sicer je bila čez plenička, da bo dojenček ja mirno spal user posted image user posted image user posted image in potem sta preverjali, če je vse v redu, itd. - bili sta prov posrečeni in skrbni.

Naš pobalinček pa zadnje čase ponavadi hodi spat okrog 21-ih user posted image user posted image user posted image user posted image , se pa zato zna zbuditi že malo čez 6, pa tudi čet 5 in veste, kaj naredi, pride do moje postelje in me tako lepo prime za roko in odpelje v dnevno sobo, da lahko prižgeva lučke itd. (čeprav ob 5-ih se mu še ne dam, okrog 6 mu pa kar ugodim, ker me res prov prisrčno zbudi user posted image ).

Popotnica, a ni lepo, ko človek ugotovi, da je doma najlepše user posted image . Meni je SLO na splošno enkratna dežela in je ne zamenjam za nič na svetu (od videnega + od videnega samo na fotkah) - ima toliko plusov in zelo malo minusov. Se pa človek tega še najbolj zave, če gre kam na dopust, tako da je vsakoletno pohajkovanje po malce bolj tujih krajih (jaz sicer zadnja leta močno štrajkam - pa ne po svoji volji, tako pač pride) zelo dobrodošlo in skoraj nujno, da se doma počutiš kar najbolje. Sem si pa tudi jaz predstavljala, da je Provanska polna cvetočih polj sivke itd., ampak jaz še vedno verjamem, da je tako in najbrž ste se vi peljali po napačnih poteh user posted image user posted image user posted image . Si mislim, v kateri vrtec so vas povabili (nas sicer niso), ampak sva tudi mi2 zadnjič razglabljala, da je cena tam res previsoka, če imaš pa recimo dva (ker tukaj, kjer ni subvencije, najbrž tudi ta drugi nima zastonj) se povprečnemu človeku ne splača v službo in raje ostane doma, in ker je to ena slaba plača, mu za ta denar lahko privoščiš že marsikaj - pa še to, saj verjamem, da se res ukvarjajo malce bolj kot v javnih vrtcih (kar je posplošeno, ker lahko je pa kakšna vzgojiteljica zakon), ampak pismu, za toliko dinarčkov, bi jaz hotela, da ima z rožicami postlano, kar ima pa najbrž vsak otroček lahko edino pri domačih - skoraj ni variante, da bi bil kdo tako motiviran, da bi nekemu tujemu otroku posvetil toliko energije, kot so jo pripravljeni sorodniki.

Naš vsakdanjik, delo + šola in mogoče kakšna minutka še za kaj drugega... Sicer sva pa z MM-jem "odkrila" eno parcelo, na kateri bi morda lahko stala naša hišica user posted image , tko da zdaj vse proste trenutke sanjarim o tem, kako bi stala, pa kakšna bi bila, če mi paše to in ono, pa če je res to to, seštevam pluske in minuske (ki jih zaenkrat skoraj ni user posted image ), ker če se bomo selili, bi se nekako za zmeraj... ma itak je tole prišlo nekako hitro, sicer sva planirala, da bi si v roku 10 let našla kakšno parcelo za sezidat hiško, zdaj smo se pa šele dobro preselili, komaj odpočili živčke od vsega živciranja glede majstrov itd. in da bi bilo zdaj treba spet jovo na novo user posted image user posted image user posted image Ma drugače pa waw, da imaš svoj vrtek, da otroci lahko norijo po travi, da je prostora res dovolj za vse, pa imeli bi res veliko sonca, naravo in za to se je pa res vredno potrudit. Jaz zdajle vedno bolj opažam, da je Liam prov srečen, ko je recimo nekje, kjer imajo vrt. V glavnem, sem čist evforična, če bi znalo biti to to user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
2.10.2009 9:49:55   
misa79
Dobro jutro...... Upam, da še niste čisto pozabile na naju...... Vem, da je to samo slab izgovor, ampak reeees mi zmanjka časa za vse opravke.

Zadnje čase se pri nas non stop nekaj dogaja. Z malim sva bila prvič pri zobozdravniku. Ima zelo lepe zobke in je rekla, da se vidi, da ne je veliko čokolade. Pa da naj ščetkamo naprej kukr se da. Ni pa treba nič na silo......

No drugi obisk zdravnika je bil pri dermatologu - kontrola. Je rekla, da ima ful vneto kožo na obrazu in da samo Elidel lokalno verjetno ne bo dovolj. Tako sva dobila še antihistaminik in zdaj vsak večer popijemo še žličko sirupa - pa bi ga še več, če bi lahko - je menda toko sladekuser posted image .

No naslednji dan sem šla še po rezultate od alergotestov. Sem bila kar malo šokirana, ko mi je dr povedala, da je mali alergičen na arašide in na MLEKOuser posted image . Me je kr mal streslo - 6 mesecev brez mleka in mlečnih izdelkov, on pa nor na skutke, jogurte in sireuser posted image user posted image . No sej zdaj smo se že sprijaznili, pa mislim da ne bo tako hudo. Po parih dneh brez mleka je kožica že kr malo boljšuser posted image . Pač imamo zdaj v hladilniku tofu, sojine jogurte in napitke, pa riževo in sojino mleko. Tud varuška nam je že spekla kruh in piškoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem zdaj kr vesela, da nismo dobili vrtca.....

No za konec obiskov zdravnikov pa smo obiskali še našo P, se stehtali, premerili in na koncu cepili. Velki smo 81cm, težki pa 10,6kg - v glavnem vse O.K. Pri cepljenju je bil pa prav pogumen, in je zajokal šele, ko je blo vsega konc. Bolj je bilo hudo potem, ker mu je med pregledom še kožco potegnila čez lulčka in ga je bolelo ko user posted image ko ke lulal. No že drugi dan je bilo bistveno bolje.

Sky - tile krči res niso kar tako, upam, da se ne ponovijo večuser posted image

Sem pa pred parimi dnevi zvedela, da je še ena prijateljica srečka user posted image . Uf spet bo veliko malčkov...... Bo zanimivo na našem naslednjem srečanju. Od 5-ih kolegic so 3 user posted image .user posted image

No zdaj pa morem mal še delat. Lep vikend.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.