Roberta69
|
Hojla "čvekanje" sem bolj na hitro preletela, čeprav včeraj sem se pa bolj natančno posvečala našim stranem (sem morala za eno seminarsko spletne forume obdelat), ampak v bistvu sem bila tok noter v slovničnih zadevah, da vsebine sploh nisem opazila . Scorpio, bravo za šolo! Jaz se ubadam še s seminarskimi, izpite je pa tudi meni ratalo narest (no, imam še doiplomce, ampak tam se pokaže splošno znanje in učenje bolj ali manj odpade) tako da mi odlegloooooo na kvadrat . Bravo za naju dev - je tko fino, a ne, ko je nekaj za tabo Kaj pa delaš (in če se ne motim še na našem faxu FF)? SpeliG, upam, da bo kužika dobro! Krajši delovnik: se strinjam! Drugače človek sploh nima nič od dneva in otrok... Jaz sem zdajle, ko imam delo + šolo in nula prostega časa že čist živčna,ker dnevi kar letijo mimo... Drugače je pa pri nas divjanje, pa spet divjanje, pa kričanje, pa še kričanje, pa smejanje, v glavnem sosedje imajo najbrž vtis, da se malo švercamo zaradi stroškov in nas je namesto treh prijavljenih vsaj še enkrat toliko . Liam je tok energičen, da se ti zmeša (no, vse v + smislu). Posadka, ko te prijemlje za še enega, te prov občudujem, ampak verjemi, da sem jaz z mojim Liamom že skoraj na istem . Drugače pa mislim, da če si tako začutila, bo že prav... pa itak je bil nekako takšen prvotni plan, a ne . Pri nas je pa čist divje... to, da Liam pleza na kuhinjske stole in mizo, je že pase, zdaj se je začel že prevračat s stolov Madona, je prov nevarno... nasloni se na naslonjalo (v stoje) in potem buuuum naprej , ampak njemu ni panike, malce pojokca in že veselo pleza naslednjo rundo In zjutraj direkt iz postelje šiba do kuhinje si čez celo odvleče stol (pa niso tako lahki) do pečice, spleza gor in veselo navija in vrti gumbe, prižiga lučke... Ko pa prideš zraven, se samo še ritensko naštimava, da ga dvigni in spet in spet in spet, brez konca in kraja. Me prov zanima, kako se bodo s tem spopadali v vrtcu, ko bo enkrat to na sporedu. Drugače pa pravite, da se ljubezen samo še množi No, saj verjamem, da imaš vsakega svojega otroka neskončno rad, ampak si sploh ne predstavljam, kako najdeš čas za vse... Je pa naš frajer začel tudi plesati na polno - se kar začne vrteti in peti ali čisto zares poplesavati - je prov posrečen. Jabček, si me kar malo prestrašila z opisom vašega vrtca, če bo tako, bo Liam najbrž kar doma . Saj, to bo fora, ko bomo dobili vrtec, mi bo pa čist mim in na zadnje ga sploh ne bomo hoteli Bodyji: pri nas jih ima skos razen ta tople mesece, že od malega furamo majčke, ker se mi zdi, da tako vsaj malo pripiha notri in ga v pasji vročini pohladi. V hladnejših mesecih si pa sploh ne predstavljam, da bi bil brez - najbrž zato, ker sem jaz tak zmrzljivec; glih enkrat med nosečnostjo sem v Leclercu dobila ene ful dolge spodnje majice in sem tok navdušena nad njimi, da jih imam vsaj ene 15(so pa take, da mi pokrijejo čist celo ta zadnjo), se mi čist zmeša, če je kakšna pikica kože na zraku (ko je mrzlo, seveda). Številko ima pa Liam zdaj 86 (H&M številka, ker druge so čisto nekaj po svoje), tako da ni težav, razen to, da zadnjič v 7-ih trgovinah nisem dobila niti enega ; no, mogoče bi ene dva lahko kupila (mi pa sploh nista bila všeč). Obutev: še ne vem. Zaenkrat ima ene čeveljčke (še ne prov stare), ki so spredaj že čist podrajsani . Vidim, pa da ste škrate čist opremile od supergic, do škorenjcev itd. Oblačilca: kot že rečeno, sem pred dnevi hotela kupit malo bodyjev itd., pa ni bilo nobenih številk. Jaknic ima takih jesenskih kar nekaj, ostalega mu pa bolj zmanjkuje. Se je pa zadnjič MM odločil, da je najbolje, da je Liam vsaj ene 95% časa v trenerkah, tako da smo kakšne frajerske kavbojke in hlače odmislili in tiste, ki jih imamo, bolj samevajo. Me je v trgovinah ful imelo, da bi mu vse sorte nakupila (večji kot je bolj so frajerske cunjice), samo če bo več ali manj v trenerkah, nimam prov veliko izbire. Pred dnevi smo namontirali sedež za na kolo , ampak je bila še cela štala, ker tisti, ki sem ga v Baby centru kupila v akciji, na moj kolo ni šel, potem je bila pa opcija samo eden za 110 eur in sem bila jezna k , ampak važno, da Liam ful uživa. Je pa potem zaspal in mu je glavo kar orng razmetavalo sem in tja. Vozniki so pa do kolesarjev zelo nepazljivi in če se ne paziš sam, te 100% kdo zbije!!! Eni so za volanom prov ta pravi butli! Ostalo mi je ušlo iz glave
|