|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
21.9.2009 21:26:52   
lepa posadka
Dober večer!

Nile... nikar ne misli, da je kaj narobe... so dnevi, ko je vse preveč. Mi smo zadnje štiri dni pohajali, pa iz trgatve, pa na piknik, pa pohod... saj je bilo vse super in luštno... danes pa, ko sem mislila, da bo eno mirno popoldne, je izpadlo čisto drugače. Cunj 5 žeht v proceduri, opravila sem šoping s tremi ta malimi (Tomaž je bil očitno čist preveč lačen in je tulil za vsako poznano rečjo na polici), ker je bil hladilnik čista štala, ko sem hotela notri spravit kupljeno, sem se lotila še temeljitega pucanja hladilnika in vmes to 3x obžalovala. HB se je MM proti šesti prikazal domov, da smo vsaj pojedli v miru. Potem sem pobegnila za likalnik in mi je za spremembo prav pasalo mislit na nič, kot samo na cunje.
Tako je MM poštimal otroke do postelj, jaz pa sem prišla samo še smrčke poljubčkat. Za danes bo to dovolj. Si privoščim še eno kopel za noge... pa spat.

Vrtec... tudi mi imamo svečke, pa nimamo... kaj hujšega pa še ni bilo.

Srečka... dobiš slikice, če en nocoj, pa jutri.

Joan... kako kaj tvoj kamnolom? Že imaš kakšen nov datum?

Simvir... privoščim krajši delovnik tudi v praksi. Jaz sem danes imela krajši podaljšek, pa sem verjetno tudi zaradi tega malo slabše volje.

Speli... kako je s Taro? Upam, da že veselo nori okoli hiše.

Scorpio... še od mene iskreno sožalje. Drugih besed nimam.

Jabček... jst bi tut vidla rada... Upam, da ste se pri malariji zabavali. Mi bi pa morali par kritičnih točk poštimat... stopnišče je obupno, sploh odkar Tomaž hodi gor in dol po dveh :-)

Sinska... je fino slišat, da ste fajn... Joj, večkrat mislim nate. Pri nas so trenutno kar petri dnevi, sploh ker nam je luštno še pokoristit te jesenske dni... pa menda mi rata kdaj tudi na izlet do Ljubljane, velja?

Trnuljčica... verjamem, da se že veselite vrtca. Naj bo uvajanje mirno in zdravo.

Trma... ja, doživljate samo eno izmed n faz in n oblik :-)))

Tako... bodi dovolj.
Lahko noč vsem in čim bolj jesensko obarvan in doživet teden.

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 21.9.2009 21:27:44 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
21.9.2009 22:10:30   
trnuljčica
Pozdrav,
mali je bil dva dni res super, skoraj nič trmastuser posted image , spanje še kar, zbuja se sicer še, ampak trenutno ni večurnega uspavanja sredi noči... HB.
Sicer smo bili 4 dni v LJ. Sedaj pa sem ta teden sama.
Nič posebnega služba, igrišče, nabiranje malin, nakupi, igrišče...
Sem pa v pričakovanju naslednjega tedna.

Siniska lepo, da uživaš.

Scorpio- tudi od mene iskreno sožalje.

Posadka, a novega user posted image ? Ja, super. Joj, sedaj sem se spomnila na lepoto nosečnosti...user posted image

Jabček, če bo soba takšna kot misliš, da mora biti, da jo daš gor (kar ne dvomim user posted image ), bi te prosila za ogled. Saj se spomniš, da sva midve imele praktično identično okrašeno sobo od malih. Očitno imava enak okus.

Srečka kako kaj Nero?

Špeli super, da se je psička izvlekla...

K&m hoojjj, ... a user posted image pride kaj v poštev ? Kako kaj mali in veliki Kekec? Bubi že 100 let nisem videla...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
22.9.2009 7:17:31   
resnično srečna

Jutro...torek, 22. kimavec...september he he...39. koledarski teden še vedno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luna je v obdobju  škorpijona ...sonce še vedno v devici...ob 23:20 bo prešel v tehtnico....ej JESEN je tu
  1. v   POSLOVANJU 
  • načrtovanje in začetek del,faz,projektov
  • uvajanje novosti (ok če ste profi mama jim lahko postrežete s kako novo domislico)
  • podpisi pogodb   
    2. v  OKOLJU
  • zalivanje rož
  • setev in sajenje listnate zelenjave
  • košnja trave (polna podpora)  
   3. v  STANOVANJU
  • nezahtevno čiščenje
  • pranje perila (saj bi pa je crknil pralni stroj....grrrr)

4. v PREHRANI
  • prebava in presnova živil z veliko ogljikovimi hidrati, listnate zelenjave ter sladkega in suhega sadja
  • malo več pitja vode  
  5. v TELESU

• nega in sproščanje nosa, žrelnice, prostate, spolnih organov, debelega črevesja

cukerček - miselna vzpodbuda za čiščenja zavesti:

Z današnjim dnem narava zaključuje obdobje, v katerem je podarila priložnosti, da zaslutiš dragoceni pomen občutljivosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

khmmm...zvečer ni uspelo...je imela Iza šov...mislim tak zabaven...svojih 5 minut...stand up komičarka bo...zagotovo...

včeraj sva se malo po Tivoliju potepali...tobogani pa gugalnic so bile namen...ja pa jade...največja zabava zadnje čase je da nekaj poriva...doma je to en tak poganjalček...in je bil najpej jok in užaljenost, ker ga nisva vzeli s seboj...no potem je pa ugotovila, da je voziček tudi ok...in sva premaširali cel Tivoli tako...no vmes je veselo klicala kužke...pa dobila par slastnih pasjih poljubov...en mastif je bil še posebno vesel, da se je znebil viška sline...no Iza to z vriskanjem in nasmehom sprejme, tako da so ljudje povsem očarani...mama pa vleče ven mokre robčke in jo briše...jah takle imamo starši otrok s peski...

Jabka...kaj delaš ko zmanjka materiala za čiščenje...začneš od začetka????

Lepa posadka...!!!!!!!!!!!HVALA!!!!!!...bom poslikala...ko bo zadeva narejena...

trnuljčica...Nero bolje...sicer je sedaj obdobje, ko je živčen 100 na uro...samec...okrog pa same goneče samičke...vse mu diši...na sprehodu samo vohlja...za lulanje in kakanje je pa treba kilometre narediti...pa stalno šeta živčno po stanovanju....pa išče priložnosti za crkljanje...terapijo z emulzijo pa še nadaljujemo, ker se še praska...

simvir...se priporočam za kako lekcijo iz zeliščarstva...mora biti prav fino tole...nekaj se naučiš pa še družiš se...jaz zadnje čase zelo vegetiram...edino kar imam odraslih pogovorov je MM...pa še ta je bolj redko doma...drugače sta pa sogovornika le Iza in Nero...

NiLe...poznam tole...mislim, da sem bila brez energije zadnje leto in pol....se mi zdi, da šele v zadnjih dneh spet vstanem s kurami...in bi šla spat šele ob polnoči...prej pa sem bila brez volje, brez motivacije...pospravljanje mi je bilo muka...upam, da tako kot je sedaj ostane he he...tebi pa želim, da se čim prej pobereš...jah pride očitno tako obdobje...al nas pa že EMŠO daje...

sinska, roberta...če sta dopoldan za kak skupni obisk igrišča ali pa sprehod sporočita...Iza se mi zdi oboleva, ker nima družbe...

v glavnem...še nekj vprašanj:

1. kako so oblečeni vaši malčki v jaslih?
  • ko je hodil Matevž so imeli take overol hlačke čez svojo majčko oz. body...je še tako???
    2. tiste s punčkami...imate mogoče že kaj težav, da si vaše želijo same izbrati oblekico?

3. koliko časa bodo bodiji še aktualni...glede na to, da bodo začeli hoditi na kahlico oz. stranišče?

4. kakšno obutev za zimo?...skibucke???
  • imam slabe izkušnje, da če hočem kupiti takrat, ko pade sneg...potem robe v Slo ni več po trgovinah...sploh pa nimam pojma koliko so sploh taki šmrklji na snegu...za Matevža vem, da smo ga pri teh letih že postavili na smuči...in je bil totalni frik...sicer so trpela moja kolena dokler si nisem kupila vajeti...ampak potem je bilo pa ok...
eko...zdej grem pa...eh nimam pojma kaj...delat okvire za slikice po mojem he he...dokler se moja zaspankica ne zbudi...pred 9to je navadno ni iz njenega boduarja...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
22.9.2009 9:11:03   
JABOLKO3
Živijo!

Joj, punce, saj bom pokazala, kaj ustvarjam... a bo še nekaj časa trajalo, da bo končano... soba od srednjega bo (upam) do konca tedna, ker tam že rišem na prebarvano podlago, od večjega pa še ne, ker se mora podlaga dobro posušiti, preden nalepimo nalepke, potem me čaka pa še vso risanje... sta pa večja dva hecna... čepita zraven mene, ko rišem in gledata in sta čisto pri miru... le komentarji zraven so za crknit... najbolj se jima pa dopade, ker tisti, pri katerem barvam, zvečer prespi na jogiju v Juretovi sobi, to je pa 'kot na počitnicah'...

Kile - po 5 dneh je prva šla... upam, da ne le zaradi izločene vode, ker se res pridno nalivam...

Utrujenost - kaj naj rečem... jaz sem bila kar dolgo povožena... pa slabe volje, ko sem gledala, koliko stvari je za postorit, jaz pa popolnoma neučinkovita... meni je zelo pomagalo, da imam sedaj pomoč in da hodim prej spat...

Trma - tudi pri nas se krepi... pa ugotovili smo, da je navdušen nad uničevanjem... no, saj on tega ne jemlje tako, se pač trudi vsako stvar razstaviti na prafaktorje in pogledati, kaj stvari skrivajo v notranjosti... pa naj bo igrača, kuli, daljinec...

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Jabka...kaj delaš ko zmanjka materiala za čiščenje...začneš od začetka????

No, kaj takega se mi pa še ni zgodilo in dvomim, da se mi kdaj bo... ja, lahko začneš od začetka ali pa daš oglas... in potem še kaj zaslužiš, saj doma je to delo običajno bolj slabo cenjeno... mi je rekel moj prvorojeni smrkavec, ko je MM privlekel iRobota domov - ja, mami, dobro si si to naštimala, sedaj bo hodila tista gospa čistit pa še ta robot bo sesal, a ni to že malo preveč? Pa sem rekla, veš, ljubček, vse to je zate, ker si sedaj že tako velik, da boš počasi ti prevzel sesanje hiše... je samo zabodeno gledal, paglavec...

1. kako so oblečeni vaši malčki v jaslih?
  • ko je hodil Matevž so imeli take overol hlačke čez svojo majčko oz. body...je še tako???

Oblečeš jim, kar jim hočeš, tam dobijo le slinčke med hranjenjem... ker je pozimi notri kar toplo, so bili pri večjih dveh notri kar v žabicah, za ven so pa čez oblekli hlače... zgoraj pa body z dolgimi rokavi in čez majčka, da so jim majčko lahko slekle, če je bilo prevroče...

2. tiste s punčkami...imate mogoče že kaj težav, da si vaše želijo same izbrati oblekico?

3. koliko časa bodo bodiji še aktualni...glede na to, da bodo začeli hoditi na kahlico oz. stranišče?
Pri nas bodo gotovo še to zimo, ker lepo pokrijejo tudi čez pas, Jure pa tako za kahlico še slišati noče... potem se pa bojim, da tako velikih ni več za dobit... pri večjih dveh smo jih imeli nazadnje še za ponoči.

Mi smo navadno kupili kar toplo podložene in nepremočljive škorenjce ciciban ali super fit... pa za na sneg še noter termo štumfe... ne vem... če se gibljejo, jim je tako toplo, da bi pa kje na snegu dolgo postajali, pa tako ne... za v plundro pa še ene gumijaste škornje, podložene z mucko... skibucke so sicer tople, a precej štoraste... si Jureta kar ne predstavljam

Lep dan vsem...

< Sporočilo je popravil JABOLKO3 -- 22.9.2009 9:15:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1229
22.9.2009 10:30:19   
Jo@n
Dan!
Ste toliko napisale, da mi je kar nerodno in se moram oglasit še sama, da ne bo tiralice. Pri nas je kot v deželi Smrkcev, J je bil čez vikend še najboljši, fiziološko smo nalivali le zjutraj in zvečer. Včeraj pa so se spet začele svečke z nosa, za povrhu je prehlajena še varuška. Tako da je družinski poglavar user posted image  odločil, da se bo naslednjih nekaj dni prestolonaslednik čuval pri (zaenkrat še) zdravi taščici in ne v okolju bolnih, vročičinih ali smrkajočih (se pravi ne doma ali pa pri varuški).  Kar mi na nek način celo odgovarja, le ob nalivanju fiziološke in trobljenju v papirne robčke sedaj nimam nobene prave družbe in doni po praznem stanovanjuuser posted image .

Baje je (bil) prehlajen tudi MM, smrka v robčke in je coldrexe, ker pa do izpiranja s fiziološko ali do klica k dr. ni prišel, lahko povzamem, da mu hujšega pač ni.  Aja, pa v službo hodi v kratkih rokavihuser posted image . Moški...

Moj kamnolom - operacijo imam prestavljeno na sredino oktobra, razen če ne odpove kdo in uletim kot kakšen padalec... Zaenkrat nimam težav, še vedno jem vse, razen jajc.user posted image Saj res, še eden je ostal v hladilniku in tam sameva že predolgo časa, ga moram odnest v smeti, drug ga nihče noče, sam pa ne gre.user posted image

Nile - mislim da je v zadnjem času utrujenost napadla večino mamic (razen tistih s pospravljalnimi izpadi) se preprosto zgodi, da je vsega preveč, dan pa ima premalo ur. Le glej, da vzameš kakšne vitamine pa prej hodi spat. Da te ne zvije, tako kot je mene sedaj. Ravno prejšnji teden, zadnje dni pred planirano operacijo sem jamrala sodelavki, kako sem utrujena, da se kar ne morem in ne morem naspat, v posteljo sem hodila s kurami in bila zjutraj še vedno ena velika povožna kokoš. Tako da sem se na nek način prva veselila posega in bolniške, da končno malo izprežem in se naspim in spočijem do sitega. No, pa je prehlad še prej zategnil ročno zavoro in me prisill k počitku.

Bodyji - meni se zdijo fajn, ker lepo ledvička pokrijejo in otroček je tako na toplem "zapakiran", da nič nikamor ne zleze. Tako da naš jih je tudi poleti večino časa nosil, ta nobl majčke so pa celo poletje ostajale neoblečeneuser posted image . Imamo pa pri nas drug problem... J nosi cunje v velikosti 2-3 leta, ko se domneva, da je otrok že suh in seveda je bodyje v takšni velikosti težko dobiti. Mislim, da jih ima BC do velikosti 110, ebay sem pa že celega prešnofala in 2-3 leta (ok, iz sušilca) so nam lih za glih. Kljub temu, da kahlica laufa že dobrega pol leta, mislim da ni za pričakovati, da bi bil čez zimo suh. Tako da bodo bodyji v uporabi še vsaj čez zimo.

Čeveljčki - ko ugledam kakšne višje, tople,  goretex bodo šli kar z nami. V teh dneh, ko je še toplo čez dan ima obute kar zaprte sandalčke, za hladnejše dni imamo zaprte gležnarje, ampak do prvega novembra, ko pohajamo po britofih, zna bit že kr hladno... Za skibucke se mi zdi, da se ne bodo obnesle, prav dolgo pa v mrazu in snegu res ne bomo. Ja, kos e začne dež, moram še v nabavo gumajstih škornjcev, sedaj ko veselo racamo.

Je prav posrečen naš J, sedaj ko hodi, sem si ves čas predstavljala da to najprej naredi 5 korakov, pa potem vsak dan en par več. Japajade, shodil je pred dvemi tedni, pa že šiba 100/uro, se pobere kot bi mignil, pa tudi margarina ni prepogosto na jedilnikuuser posted image . Najbolj fajn pa se je  s taveliko kanglo za rože zalivat po stopnicah okrog hiše sprehajat user posted image .

Lepa posadka, če se boste odločili za še eno štručko, go for it user posted image . Se mi zdi, da ti je materinska vloga tako zelo pisana na kožo in da vse težave in napore premaguješ z lahkoto. Vas je že sedaj tako luštno videt vse skupaj, kako uživate.

Toliko od mene, šibam sinuse prepihat. Če se bo vreme nadaljevalo, se prihodnji teden priporočam za kakšen miting.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
22.9.2009 14:24:32   
Krista28
Živjo sočveke,

Pri nas nič posebno novega. Smo bili v nedeljo na morju in je bilo super toplo in so tudi naši nosi malo manj šmrkljavi. Kristjan se je kar vgru v vodo in je bila prav topla. Fiziološko preventivno špricam že od našega dopusta naprej in upam da nam uspe preprečit razna vnetja. 

Utrujenost: Nile te čisto zastopim. Je tudi pri meni tko, da enostavno ne zmorem vsega, utrujena zaspim, ponavadi prepozno in se zjutraj komaj zvlečem iz postelje. 

V petek sem tako čudno otekala in pri jetrih, žolčuuser posted image user posted image  me je bolelo, noge pa kot deblo...sem popoldne rekla, da se me neki loteva, da bi morala mal počivat, pa je MM takoj pojamral da je on tud "švoh". V soboto je šel delat (jaz sama z otroci), v nedeljo na morje, včeraj pa je ostal doma, ker je imel uno redko reč z gostim ponavljanjemuser posted image .,...no...dons je ok in v službi, jaz se pa trudim več pit in je bolje...očitno je bila dehidracija...
V soboto smo imeli pa predstavitev interventnih vozil pri nas ....sta bila maladva ful navdušena nad tankov SV, pa pištolami od policajev...Je bil Kristjan taka faca...je splezal na policijski motor, pol mu je bilo pa tko nerodno, da si je z rokami učke zakrival, namesto da bi za balanco prijeluser posted image .

Je pa tole vreme prav luštno, a ni? Mi gremo še vsak dan nekam ven...pospravljanje pa ostane za zvečer...trenutno me čaka ogrooomeeen kup cunj za zlikat...
Jabolko, pridna, pridnauser posted image user posted image

Trma - se mi zdi da je pri vseh, bolj ali manj in tisoč oblik.....mah..sam hladen vedno ostat...no včasih je težko...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
22.9.2009 14:26:17   
simvir
Hello!

Da se še jaz malo javim. Ker hodim malo kasneje v službo in malo prej odhajam, kar ne najdem časa da bi kaj napisala, doma pa tako veste kako je pri nas z internetom. upam, da en kolega to počasi zrihta, so ga same obljube.

Vrtec je zdaj super zalaufal, včeraj je šel t. notri celo brez joka, je pa danes jokal ker njegove vzg. še ni bilo user posted image in je moral k drugim v drugo sobo. Svečke tečejo obena iz nosa, predvsem tamalčku, ampak njemu tudi zadnji zobek še vedno nagaja in je zdaj kljub BioGaia pogosto pokakan in je imel včeraj kar bogo ritko.
Sem pa obema naredila zeliščni blazinici in jima ju dam zvečer na prsa ter kar spita z njima, se mi zdi da se že pozna. Midva z MM sva še brez prehladov, hb.

V soboto sem si prvič po obeh tamalih privoščila cel fraj dan in se s kolegicami odpravila v Gardaland, da je bilo noro dobro verjetno ne rabim pisatuser posted image .

Bodije mi še kar nosimo in jih bomo sigurno še čez celo zimo. Pri nas otroke v vrtcu lahko preoblečemo v take hlačke ki se na rami zavežejo ali pa v sp. dele trenirkic. Spodaj imajo pa svoj bodi...Mi je super ker ne rabim toliko oblačil.

Čevlje upam da bo lahko obul pozimi kar od Nejca, ker je imel ene super Goretexove in jim čisto nič ne manjka. Zdaj nosi ene lahke supergice.

Joan upam, da čimprej preženeš prehlad.

Srečka ti nas kar zalagaj z informacijami, včasih prav pride.

Speli upam da je Tara že povsem izven nevarnosti. si sploh ne predstavljam, da bi se našemu kaj zgodilo.

Sinska lepo te je brati, vidim da se imate prav super.

Posadka in Jabka pri vas je pa zmeraj pestro in zanimivo.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
22.9.2009 21:01:30   
novopecena
čer čer

madona sem pa že čist zakrnela kar se tiče tega foruma. berem da se pogovarjate o čevljih za hladnejše dni...je katera pogledala na lidlovo stran-naslednji teden so v akciji za 12€ pa si jih bom kar ogledala oz. jih kupila če bodo primerne. sem bila pa kar pridna ta mesec saj sem 1. plačo že skoraj v luft vrgla. no ja se pa lohk pohvalim z novimi čevlji zame in MM, rene je dobil kar nekaj trenerkic, saj jih je večino ratalo 3/4. pa v leklerku imajo tko luštne jaknice za ful mal denarja pa je še to dobil. kaj pa s kombinezoni-ste jih že kje opazile?

je katera mogoče iz vrhnike? po novem namreč tam delam tko da sem kar veliko v tistih koncih.

trma....hehehe pa sj so mislim da skor vsi glih. pri nas je tako da če nekaj ne gre leti po luftu. al gre alpa ne gre-vmesne poti kot so počasi , pa obrni,...NI. sicer ga morm pohvalit da je super jedec pa s spanjem tud ni krize tako da...ga nam preveč pohvalila da se mi ne pokvari :)

sem pa v četrtek in petek fraj pa v LJ pa lahko na kakšno kavico skočimo (srečka, siniska,...)

posadka user posted image  za pogumno razmišljanje o naraščaju. saj ljubezni se vedno najde še za enega sončka.

bodiji so pri nas zelo aktualni, tko da bodo čez zimo sigurno. smo pa na cifri 86, tko da imamo še malo fore do 110 :)

evo naš frajer pa takole zgleda :)
user posted image

bodite v cvetju

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

Neposredna povezava do sporočila: 1233
22.9.2009 21:39:04   
resnično srečna

Čer...no še malo pa bo tukaj sreda, 23. kimavec...september ...39. koledarski teden

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luna je v obdobju  škorpijona; v strelca preide ob 13:44 ...sonce  v tehtnici....
  1. v   POSLOVANJU
do 5:34; po 13:44
  • uvajanje novosti (ok če ste profi mama jim lahko postrežete s kako novo domislico)
  • podpisi pogodb 
od 5:34 do 13:44
  • ODDIH ali enostavno rutinsko delo (joj upam, da vam je delo v službi že rutina)

2. v  OKOLJU

do 13:44
  • zalivanje rož
  • setev in sajenje listnate zelenjave
  • košnja trave (polna podpora) 
po 13:44
  • zamrzovanje sadja in zelenjave
   3. v  STANOVANJU

• nezahtevno čiščenje
  • pranje perila (upam, da mehanik pride pogledat ta naš stroj nouser posted image user posted image )
  • izdatno zračenje
  • nezahtevno čiščenje
  • pranje perila

4. v PREHRANI

• POST ali malo živil z veliko ogljikovimi hidrati, listnate zelenjave ter sladkega in suhega sadja
  • več pitja vode 
  • prebava in presnova beljakovin živalskega in rastlinskega izvora ter sadja in zelenjavnih plodov
  5. v TELESU

• sproščanje in čiščenje organizma ( s pitjem več vode ali čistilnih čajev)
  • nega in sproščanje bokov, kolkov, stegen, jeter
  • umivanje las

Včeraj ob 23:20 se je začelo 30-dnevno obdobje, ki Ti lahko olajša razumevanje primerjalnega načina sodelovanja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no evo...tole velja za jutri...Jabka le glej da bo jutri meso, pa sir in beljak he he...pa paradajzova solata ne sme manjkati...

novopečena...jaz sem takoj za kakšen Tivoli dopoldan...ti le pokliči, ko bosta z Renejem za akcijo...

pip

G

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1234
22.9.2009 21:42:48   
Jo@n
Novopečena, user posted image  za nove cunje in šuhe. Ko bi bila plača večkrat na mesec, kaj?

Hvala za info za jakne in škorenjce, bo res treba malo pofirbcat.

Aja, čekiraj zs.

Šibam lenarit pred tv.

Nočko.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
22.9.2009 23:44:21   
trnuljčica
Vidim, da se ukvarjate predvsem s čevlji za male. Jaz tu ne kompliciram, grem v Ciciban al pa Superfitke, če pa ni nič pametnega pa dalje iščem. Skibucke- to zimo verjetno še ne. Tko kot je Joan napisala verjetno visok goretex.
Bodiji- mi smo pa to poletje začeli furat majčke in sem se bodijev odvadila... Ima pa jih.

Jaz pa že razmišljam o zimski jakni... glede na izkušnje, da sploh ni nič pametnega za fante... no vsaj pri nas ne... Kakšna ideja kje v LJ? Dokler imajo še tisti dve jakni... ker kmalu bo long gone. Joj me jeziuser posted image , ker cot za punčke je pa na tone in to lušnih...

Sicer razmišljam o tejle:
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/8/5#reviews

A kakšen luškan nahrbtnik za v vrtec ste kje videle? Mali, otroški motiv.

Hvala za vse informacije.

Nočko

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
23.9.2009 7:10:32   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Sicer razmišljam o tejle:
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/8/5#reviews

he he trnuljka...zelo podobna tejle je v E leclercu bila v akciji...res ugodna in luštna...malo pofirbcaj v Mb...drugače pa nič pametnega...gledam pa zadnje čase, da imajo tudi za fantke veliko...pa še večji izbor barv...za punčk je pa vse roza, lila in konec...mogoče kak bež...kje je pa kaka živahna rdeča???...ni šans, da človek kaj najde...no letos so začeli še z rjavo in petrolej modro...

kar se pa Nexta tiče...eh jest bi kar nekaj stvari imela...je tko fajn zapravljat za naše šmrkavce...ampak tako kot je rekla Jo@n...plača bi morala biti večkrat na mesec...

She
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
23.9.2009 14:32:03   
sky77
Dan

Sem samo preletela zadnjo stran in ko kliknem odgovori ... evo puf in ne vem več kaj komentirat user posted image

Drugače mi smo zdravi (trk, trk). Noski vsake toliko spustijo, ampak se ne damo. So pa včeraj mojo mami klicali iz vrtca, da je Bini ful čudna, da joka. In ker ona ne joka, gre vzgojiteljica takoj na telefon. In valda, mami jo je šla iskat in jo dobi ob pol 10 zunaj na terasi v pajkicah in bodiju. Valda da je tamalo bejbo tako zeblo, da je še vso barvo izgubila po obrazu. je mami rekla, da je bila čisto ledena in valda da je jokala ker jo je zeblo user posted image   Ampak pazite to, one kličejo ker je Bini malo pojokala. A ko se pa drugi cele dneve derejo, ne to je pa ok. Sem bila potem kar malo huda in sem jim šla povedat kar se zagre, ker sva itak šle po Roka. Ma ja, dogaja se vse in še kaj. sej drugače ni problem it v vrtec. Copate morava že doma gor dat, ker ona nima časa čakat da jo v vrtcu preobujem user posted image

posadka go fo it user posted image . Ti kar naroči še enega bejbija. Ti bodo potem še ostale sledile

nile tako utrujenost in brezvoljnost pa poznam. Samo odkar pridno papam vitaminčke in tablete železa je pa ful ful boljše. Priporočam kakšen dodatek

kako so oblečeni vaši malčki v jaslih?
- pri nas sta oba kar v trenirkah, bini tudi v pajkicah. Zgoraj pa Rok majčka, Bini pa bodi

- ja včasih gre kar sama v omaro in pokaže kaj bi oblekla. samo se še da prepričat

Mi smo Roku šele poleti skinili bodije. Itak pa jim v vrtcu bodije odpnejo ko gredo lulat

ne, bodo kar goretex čeveljčki

trnuljčica in ostale nekaj luštnih cunj je tudi v trgovini takko na rudnik in so še cenovno zelo ugodne. Pa Kik ima tudi zelo kvalitetne bunde po zmernih cenah cca 16 eur za bundo podloženo s flisom. Se splača pogledat, amapk dopoldne ko ni take gneče.

Če rabi katera bodije večjih številk 98/104 naj javi. Jih imam od Roka, mogoče oblečene parkrat. So pa kupljeni v hoferju. In to dolgi in kratki rokavi. Samo imate res ful velike otroke. Brini sem šele zdaj začela oblačit št 74

Zdaj pa šibam v vrtec

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1238
23.9.2009 15:41:05   
SpeliG
Bodiji: Tudi pri nas so bodiji še zelo aktualni, sicer pa se Martini še niti približno ne sanja o kahlici tako, da zaenkrat to ne bo problem. Se strinjam z Joan, meni je tudi všeč občutek, da ima pri bodiju pokrite ledvičke, medtem ko majčka lahko zleze ven iz malčka potem prepiha. Imamo pa  bodije št. 98, tako da bo kmalo očitno prevelika zanjeuser posted image . Tudi št. 92 bi sicer večinoma še lahko spravila nanjo, ampak se mi zdijo že malce tesni - jo pa imam rada na komot napravljeno.

Izbiranje cunj je zaenkrat še prepuščeno mamici in nima pripomb čez nobeno stvar, ki ji jo oblečemo. Sicer pa je bolj "mahnjena" na obuvala; obožuje čevlje in copate, ki si jih vztrajno tudi sama poskuša spravit na nogo.

Sicer pa je v tem obdobju zelo neješča in je iz malega bajska postala mali pajkec, edino v dolžino jo je kar nekaj. Če verjamete ali ne, imamo poleg najmanj ene petice (lahko da je še kakšna v zgornjem "nadstropju") v ustkih tudi prvo šestico, tako da se aprilski krokodilček vztrajno drži svojega naziva.user posted image

Prehladi; pri nas smo za zdaj še vedno zdravi, razmišljam pa, da bi Martini nabavila kakšne vitaminčke. Ali kaj dajete vašim otročkom, za večjo odpornost?

Naša psička je vsak dan fizično bolje, psihično pa še ni zdaleč ni taka kot prej. Ful je plašna, vsako jutro najdemo lužico sredi jedilnice, sama ne upa biti na dvorišču...Sicer je še bolj krotka kot je bila prej, z otroci se spet zelo rada druži, so pa tudi oni opozorjeni, da morajo biti z njo ekstra nežni. In potem ona sedi v sredini med njimi tremi (Martina plus moj nečak in nečakinja) in jo vsi trije nežno crkljajo in po mojem skrivaj hranijo s piškotkiuser posted image .

Tole vreme je pa res krasno, ko bi vsaj trajalo čim dlje, itak je potem pred vrati dooooooooolga zima. Katere pa se tudi veselim, vsak letni čas je po svoje lep. Upam, da bo končno Martina takrat lahko sprobala svoje nove sani, ki jo čakajo še od lani....

Uživajte v lepem, sončnem dnevu, pa še vikend se bliža....

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
23.9.2009 17:40:37   
trnuljčica
Oblačila: v Leklercu so mogoče imeli ampak, ko smo bili na dopustu? Sicer so bile prej le jesenske. To pa ima- vedno kupim za naslednjo sezono na razprodaji v Turbo Limaču. Itak kupim samo trenerke, jesenske in spomladanske jakne, pa kar nimamo že izposojeno. Tako da večinoma kupim le zimsko jakno, pa seveda čevlje. Ostalo kar imamo. Tam do nekje tretjega leta. Celo termoflis jakno, pravi anorak... jah, ko je prvi vnuk (brat) vsi nekaj kupujejo, pa čeprav 3 jesenskih jaken pa se res ne rabi... user posted image
Tako da za zimsko jakno in čevlje pač rada vidim, da so fajn. Itak drugih stvari ne rabim kupiti. So lani imeli tako super zimsko jakno v TL pa ni bilo številke zanj. Mogoče bi tja morala. Sicer sem šla okoli po trgovinah ene tri tedne nazaj in čisto nič pametnega(v MB). V Kiku pa takrat še niso imeli zimskih jaken.
Lani je imel Iz KIKA- dve, eno sem mu jaz kupila,drugo je dobil... isto št, sam mu je bila tako ozka v zapestjih, da ni bila nikoli oblečena...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
23.9.2009 18:41:01   
resnično srečna
danes sem šla mimo S.Oliverja...imajo zelo lepe zimske bundice...pojdi še tja malo pofirbcat...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1241
24.9.2009 0:06:58   
Roberta69
Hojla

"čvekanje" sem bolj na hitro preletela, čeprav včeraj sem se pa bolj natančno posvečala našim stranem (sem morala za eno seminarsko spletne forume obdelat), ampak v bistvu sem bila tok noter v slovničnih zadevah, da vsebine sploh nisem opazila user posted image .

Scorpio
, bravo za šolo! Jaz se ubadam še s seminarskimi, izpite je pa tudi meni ratalo narest (no, imam še doiplomce, ampak tam se pokaže splošno znanje in učenje bolj ali manj odpade) tako da mi odlegloooooo na kvadrat user posted image user posted image user posted image . Bravo za naju dev - je tko fino, a ne, ko je nekaj za tabo user posted image Kaj pa delaš (in če se ne motim še na našem faxu FF)?

SpeliG, upam, da bo kužika dobro!

Krajši delovnik: se strinjam! Drugače človek sploh nima nič od dneva in otrok... Jaz sem zdajle, ko imam delo + šolo in nula prostega časa že čist živčna,ker dnevi kar letijo mimo...

Drugače je pa pri nas divjanje, pa spet divjanje, pa kričanje, pa še kričanje, pa smejanje, v glavnem sosedje imajo najbrž vtis, da se malo švercamo zaradi stroškov in nas je namesto treh prijavljenih vsaj še enkrat toliko user posted image . Liam je tok energičen, da se ti zmeša (no, vse v + smislu). Posadka, ko te prijemlje za še enega, te prov občudujem, ampak verjemi, da sem jaz z mojim Liamom že skoraj na istem user posted image user posted image user posted image . Drugače pa mislim, da če si tako začutila, bo že prav... pa itak je bil nekako takšen prvotni plan, a ne user posted image . Pri nas je pa čist divje... to, da Liam pleza na kuhinjske stole in mizo, je že pase, zdaj se je začel že prevračat s stolov user posted image Madona, je prov nevarno... nasloni se na naslonjalo (v stoje) in potem buuuum naprej user posted image , ampak njemu ni panike, malce pojokca in že veselo pleza naslednjo rundo user posted image In zjutraj direkt iz postelje šiba do kuhinje si čez celo odvleče stol (pa niso tako lahki) do pečice, spleza gor in veselo navija in vrti gumbe, prižiga lučke... Ko pa prideš zraven, se samo še ritensko naštimava, da ga dvigni in spet in spet in spet, brez konca in kraja. Me prov zanima, kako se bodo s tem spopadali v vrtcu, ko bo enkrat to na sporedu. Drugače pa pravite, da se ljubezen samo še množi user posted image No, saj verjamem, da imaš vsakega svojega otroka neskončno rad, ampak si sploh ne predstavljam, kako najdeš čas za vse...
Je pa naš frajer začel tudi plesati na polno - se kar začne vrteti in peti ali čisto zares poplesavati - je prov posrečen.

Jabček, si me kar malo prestrašila z opisom vašega vrtca, če bo tako, bo Liam najbrž kar doma user posted image . Saj, to bo fora, ko bomo dobili vrtec, mi bo pa čist mim in na zadnje ga sploh ne bomo hoteli user posted image

Bodyji: pri nas jih ima skos razen ta tople mesece, že od malega furamo majčke, ker se mi zdi, da tako vsaj malo pripiha notri in ga v pasji vročini pohladi. V hladnejših mesecih si pa sploh ne predstavljam, da bi bil brez - najbrž zato, ker sem jaz tak zmrzljivec; glih enkrat med nosečnostjo sem v Leclercu dobila ene ful dolge spodnje majice in sem tok navdušena nad njimi, da jih imam vsaj ene 15(so pa take, da mi pokrijejo čist celo ta zadnjo), se mi čist zmeša, če je kakšna pikica kože na zraku (ko je mrzlo, seveda). Številko ima pa Liam zdaj 86 (H&M številka, ker druge so čisto nekaj po svoje), tako da ni težav, razen to, da zadnjič v 7-ih trgovinah nisem dobila niti enega user posted image ; no, mogoče bi ene dva lahko kupila (mi pa sploh nista bila všeč).

Obutev: še ne vem. Zaenkrat ima ene čeveljčke (še ne prov stare), ki so spredaj že čist podrajsani user posted image . Vidim, pa da ste škrate čist opremile od supergic, do škorenjcev itd.

Oblačilca: kot že rečeno, sem pred dnevi hotela kupit malo bodyjev itd., pa ni bilo nobenih številk. Jaknic ima takih jesenskih kar nekaj, ostalega mu pa bolj zmanjkuje. Se je pa zadnjič MM odločil, da je najbolje, da je Liam vsaj ene 95% časa v trenerkah, tako da smo kakšne frajerske kavbojke in hlače odmislili in tiste, ki jih imamo, bolj samevajo. Me je v trgovinah ful imelo, da bi mu vse sorte nakupila (večji kot je bolj so frajerske cunjice), samo če bo več ali manj v trenerkah, nimam prov veliko izbire.

Pred dnevi smo namontirali sedež za na kolo , ampak je bila še cela štala, ker tisti, ki sem ga v Baby centru kupila v akciji, na moj kolo ni šel, potem je bila pa opcija samo eden za 110 eur in sem bila jezna k user posted image , ampak važno, da Liam ful uživa. Je pa potem zaspal in mu je glavo kar orng razmetavalo sem in tja. Vozniki so pa do kolesarjev zelo nepazljivi in če se ne paziš sam, te 100% kdo zbije!!! Eni so za volanom prov ta pravi butli!

Ostalo mi je ušlo iz glave user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
24.9.2009 7:29:17   
resnično srečna
jutro ženskice...

no včeraj sem bila pridna...sem šla dat kri, da me vpišejo v Register darovalcev kostnega mozga...me je misel na to, da bi Iza nujno potrebovala darovalca pa ga ne bi bilo užalostila...predvsem pa se me je dotaknil prispevek o 3 letniku, ki ga potrebuje...in ko je sam prosil zanj...eh sem popokala Izo pa sva šli...

kaj nas čaka danes?

mojster pride popravit pralni stroj, MMja moram peljat na servis po avto...pa malo moram še po nakupih...danes je v Hoferju akcija žametnih hlač z oprsnikom...pa mi izgledajo cort...pa sveče za na grob (no jaz nisem pristaš obiskovanja grobov ampak MM je pa skoraj 3x tedensko tam tako da...če je on srečen mu tudi kamion sveč domov privlečem)...

četrtek, 24. kimavec...september ...39. koledarski teden

Luna je v obdobju strelca, ...sonce  v tehtnici....
  1. v   POSLOVANJU

• podpisi pogodb 

2. v  OKOLJU
  • zamrzovanje sadja in zelenjave
   3. v  STANOVANJU
  • izdatno zračenje
  • nezahtevno čiščenje
  • pranje perila

4. v PREHRANI

• prebava in presnova beljakovin živalskega in rastlinskega izvora ter sadja in zelenjavnih plodov
  5. v TELESU
  • nega in sproščanje bokov, kolkov, stegen, jeter
  • umivanje las

Ta čas zmore krepiti samozdravilne učinke v ledvenem predelu, ledvicah, mehurju, jajčnikih in žlezah z notranjim izločanjem.

apetit in hrana 
tudi Iza je zadnje čase vse bolj suhcana...nič nima kakega velikega apetita...poje malo zelenjave...kako sadje...mogoče vanjo spravim rogljiček s čokolado...sladoled...potem se pa zadeva konča...še bolj me pa skrbi, ker tudi pije ne več veliko...no sedaj zvečer sprazni flašo mleka...pa zjutraj...pa kak jogurt ali skutko...ne vem no...po mojem živi od zraka...ampak se tolažim, da bo morda spet prišla faza, ko bo bolj ješča...

igranje trenutno ji je največja zabava vožnja česarkoli naokrog...po stanovanju porivalčka, zunaj svoj voziček...razmišljam o nakupu vozička za punčko in punčke...kaj pa vem...se mi zdi, da bi ji pasalo...sedaj pa iščem in gledam te zadeve in se križam...ali je cena taka, da dobiš voziček za pravega otroka ali pa je voziček plastik fantastik, ki ga bo 1 2 3 prerasla...

body...jah mi smo si kar obrusili pete...Iza je res dolginka s kratkimi nogami...ker imava sedaj številko 92...98 ji je pa tudi prav...le v rokavčkih je še malo rezerve...zato pa sprašujem koliko časa še, da vem ali sploh kupiti še kaj večjih ali ne...ker mi je brezveze zadeve kupovati za par mesecev...predvidevam pa, da bodo naslednje leto počasi že vsi suhi...

eto...sedaj šibam pa naprej...še malo pa bo vikend in boste cel dan lahko z vašimi malčki...do takrat naj vam pa čas hitro mine...

She
Within the measur

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
24.9.2009 12:27:07   
JABOLKO3
Živijo!

Jaz sem pa danes malo žalostna, ker je Jure zjutraj zajokal, ko sem ga oddala v vrtec... prvič, odkar hodi tja. Sicer je bil siten in cmerav že doma, pa njegovih dveh (vzgojiteljice in varuške) ni bilo in ga je sprejela ena iz sosedje skupine (zjutraj so združeni)... me prav zanima, kako imajo delovni čas, ker včasih je 'naša' že pred pol osmo tam, danes je ni bilo pa ob 7.50... mislim, da se te babe kar malo zmenijo med seboj in se švercajo... bom danes vprašala, ko ga grem iskat... tu je še ena velika razlika med vrtcem, kamor sta hodila starejša dva, in sedanjim... tam je bil res red in zelo so pazili na to, da je pri tamalih bila vsaj ena 'poznana' vedno prisotna... no, upam, da jok ni dolgo trajal in da se to ne bo ponavljalo... ker če bom vprašala, bodo tako rekle, da je takoj nehal in se zaigral...

Ja, ti vrtci... najprej si srečen, da ga dobiš, potem te pa kup stvari žalosti... pa še nekaj sem opazila zadnje dni... Jure še ne zna sam lepo piti iz skodelice - se mu zaletava in potem kašlja, pa polije se... in smo se zmenile, da mu dam še vsak dan zraven njegov lonček... no, in ta lonček je zadnje dni skoraj poln čakal na polici, ko sem prišla ponj, mali pa tako žejen, da v garderobi lončka nisem smela pospraviti ampak je najprej željno pil... in potem doma vse popoldne kar naprej pije... po dva do tri lončke (večje)... pa vprašam včeraj, zakaj je njegov lonček poln, pa varuška pove, da pije iz skodelice... no, očitno tisti požirek ali dva, ki mu ga uspe napravit iz skodelice, ravno ne zadostujeta... zato bom danes prosila (verjamem, da lepa beseda lepo mesto najde) vzgojiteljico, da mu poleg skodelice pri obroku vseeno še njegov lonček ponudita, ker da je revež tako žejen, pa tudi ne gre, no...

Roberta - tak vrtec ni samo naš, tako je povsod... saj ko gredo na igrišče, lahko divjajo, a to je 1 ura dnevno, če je lepo vreme... pa plešejo, pa telovadijo... a to je vse vodeno, da bi pa prosto divjali naokrog, tega pa ni... ker zamisli si, kako bi bilo če bi morala sama paziti 14 Liamov in zanje odgovarjati, da se kaj ne zgodi... zato je pa nujno, da se popoldne doma čimveč zunaj prosto igrajo

Oblačila - joj, tu sem pa tudi slabe volje, ko se odpravim po trgovinah... pa za te male se še vsaj kaj luštnega dobi, čeprav so fantki močno prikrajšani v primerjavi s puncami... a za malo večje je pa res beda... ker so pri teh številkah modeli isti kot za 16 let - vse črno in sivo, z mrtvaškimi glavami - a to naj kupim 6-letniku? Zadnjič v C&A v Grazu sem večjima s težavo našla po ene primerne kavbojke in ene žametke, drugo pa nič - pa celo nadstopje samo otroški oddelek... tudi ene lepe majčke ni bilo... sem bila čisto razočarana in sploh ne vem, kam bi šla še kaj gledat, se mi zdi, da je povsod podobno...ali pa predrago... v H&M sem lani kupila nekaj pisanih majčk, a je enake imelo pol šole (ne pretiravam)... kje kupujete tiste z malo večjimi fantki?

Sem se malo potožila, zdaj grem pa naprej delat.

Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1244
24.9.2009 13:56:21   
resnično srečna
Jabi...ti dam kar prav...vidim pri domačih kako je...Daša enkrat vsaja ob 5ih, ker njena mamica odpira vrtec, drugič pa gresta v vrtec šele ob 9ih ker ga zaklepa...se šihtajo med seboj...in potem so otročki čisto zmešani...ti kar verjamem, da ti je hudo ob solzicah in da bi jih vsi starši radi preprečili...ti naši mulčki se navežejo...

glede pitja pa...naša je tudi navajena, da ima pijačo stalno nekje zraven...tako da po mojem, ko bo hodila v vrtec, še tega kar spije sedaj ne bo popila...vem pa da imajo kaos sedaj...novi otroci...za vse si ne morejo zapomnit dud pa ninic in njihovih navad he he...pa kaj ima kdo oblečeno in kaj ne...pa glede na pomanjkanje kadra verjamem, da so ene tudi še zelo sveže...tako da...bodi nežna z njimi...pa daj jim še kak mesec...

me pa pojezi, ker se raje zlažejo kot pa da bi rekle: Oprostite, smo čisto pozabile...ali pa: joj veste da ne vem koliko je jokal, ker me takrat še ni bilo...se pa bom pozanimala...ampak se na hitro nekaj izgovorijo...in potem je tukaj nezaupanje staršev...brezveze

oblačilca...jah moda je grozna...že naši so sedaj pri isti številki, kot jo ima recimo Daša...pa za Izo v H & M nisem videla nič lepega, v C & A so pa naše cifre pobrane...tako da...brezveze...pa še blesava moda je...vsaj meni so preveč turobne barve...

kam nakupit?...če ne bi bile letalske vozovnice tako drage bi ti predlagala Ameriko...so cote zelo poceni...drugače pa Next???...cene so enake h & M...kvaliteta nekaj podobnega...če za vse fante naenkrat skeširaš se pa tudi pri poštnini ne bo veliko poznalo...edini problem je, ker ne moreš videti v živo kakšna je zadeva...

Roberta...he he Liam je živo srebro...ampak slej ko prej se tudi taki morajo navaditi nekega reda in discipline...verjemi, da se v vrtcu vsega navadijo...in navadno so tam najhujši razbojniki prav pridni fantički...in seveda kontra he he...

hvala bogu Iza nima kakih plezalnih ambicij...je pa zato stikljiva da je joj...no samo sem zmagala...predali je ne zanimajo več...moj računalnik pusti pri miru...vitrine z dvd-jem ne odpira...si je našla svojo zabavo...in prav je tako...otroku je treba povedati in pokazati kaj je zanj primerno in kaj ne...in to se da na zelo nežen način...sem ugotovila da prej z nagrado kot s kaznijo...sem jo prijela za rokico...zaprla predal...rekla, da tega ne dovolim in da če pusti pri miru je Bravo bravo...to je zanjo nagrada...da ji ploskam...in sedaj pride do predala...reče: ne ne...bravo bravo...si zaploska in gre naprej...

otroci hvala bogu zelo hitro razumejo kaj lahko in kaj ne...

ufff...čakam tega blesavega mojstra...sem upala, da bom do tega konca tedna na čistem s perilom...pa očitno ne bo tako...čez vikend nas s5 ne bo, ker gremo še malo martinčkat na morje...pa mogoče mi uspe dobiti kako lepo listje ruja...sedaj je že krvavo rdeče barve...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
24.9.2009 15:11:17   
sinskaT
Hej hoj,

ste kar nekaj naklofale user posted image , meni pa kar zmanjka časa in energije za računalnik...

Najprej Posadka - močno podpiram razmišljanje v smeri več nas je, lepše nam je ; ) In kar se tiče obiska v Lj, kadarkoli (le da bomo doma seveda zato prej nazovi ; ) lepo vabljena, s fotičem ali brez.

Jabček - navijam za - kg

Simvir - folš za gardaland user posted image Mi že malo fali, da bi kam šla s kolegicami in se mal odklopla
No se moram pa pohvalit, da greva jutri z MM-jem (KoNčNo nekam sama) na koncert Riblje čorbe : yeahhhhh baby user posted image user posted image user posted image

Novopečena - luškan tale vaš pobič : )

Speli - upam, da bo kužika kmalu takšna kot je bila.

Roberta - se strinjam s krajšim delavnikom ali pa še bolje : brez delavnika!user posted image Ko bi šlo, bi bila z malima vsaj prvi 2 leti. No bomo vidli kako bodo takrat stvari stale oz. bolje rečeno, če bom spljoh dobila kakšno službo user posted image
Kot opisuješ je Liam res divji dečko! Saj jje prav tako, verjamem pa, da zna biti tudi naporno skos ga met na učkih..ker priznam, me je Hana kar malo razvadila in se dosti sama zaigra, pa ni glih treba neki ful pazit, ker je že po naravi ful previdna.
Kar se biciklizma tiče; lahko samo potrdim, da je treb fajn pazit.MM že kar par mesecev tu pa tam vozi Hano na razne mini izlete in se kar bojim kadar gresta, ko so pa taki norci na cestah, pločnika pa ni povsod user posted image .

NiLe - glede utrujenosti nimam pravega nasveta, morda res probaš s kakšnimi vitaminčki al pa z algami Algea al kaj so že, baje so fajn za vse sorte torte.

Srečka - hudi posti..še posebej sem se nasmejala

5. v TELESU
  • nega in sproščanje nosa, žrelnice, prostate, spolnih organov, debelega črevesja

Kako naj bi to sproščanje izgledalo... user posted image user posted image user posted image

Vrtec - smo dobili vabilo za en privat vrtec, pa smo zavrnili. Mala se je ravno dobr navadila na nov ritem in čuvanje pri babki, tko da bo kar na drugo šol. leto počakala.

Obutev - zaenkrat zaprti sandalčki, supergice Geox, pa za hladnejše dni ene goretex varianta in ene malo bolj orenk čeveljčke...to je to.AJa pa še dežne škorenjčke sem kupila, pa ne vem če jih bo sploh kaj nucala?

Trma - je našla tudi našo Hanuško hehe..ampak ni sile.

Izbiranje cunj - si tudi že sama kdaj izbere kaj bo oblekla, pol pa mami prečekira, če bo šlo skos al ne hehe..je pa naša mahnjena na čeveljčke, tko da ima dneve, ko jih preklada in prenaša tud po kakšno uro skup user posted image . Pol se loti še svojega dojenčka, ki mu je seveda ime Nik kakopak in ga pedena stona uro. Ima tud voziček zanj in se podi okrog bajte, da je veselje. Poganjalčka pa sploh ne mara user posted image Pa lonček presenečenja je dobila in je bz.

Tik tak moj čas je potekel,
lepo se mejte!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1246
24.9.2009 18:26:02   
Jo@n
Dan!
Imam mojih 5 minut, sta šla mali in veliki princ user posted image  na igrišče. Moj prehlad se počasi izboljšuje, že dolgo nisem spila toliko limon, da o hektolitrih fiziološke ne govorim. Se mi zdi, da se s porastom emša tudi daljša čas prebolevanja mojih viroz in prehladov, z bolečinami v sinusih vred. No, ker je vsake luštne stari enkrat konec res upam, da grem v ponedejek končno v službo.

Z Jakobom sva danes uživala doma, malce obujala spomine na stare čase in dolge dopoldneve in vmes skočila skrit zobke pred zobozdravnikom user posted image . Dobila sva kratek obisk novembrčice, ki ga je naš korenjak seveda mirno prespal. Ja nič Barbchen, crklat se bo treba od drugi prilikiuser posted image .

Pridružujem se mnenju o groznih cunjah za naše mulce po bližnjih štacunah, še največ mi uspe dobit v C&A (ne vedno), HM je porazen z morečimi barvami , Leclerc je imel pa super (in pisano) izbiro za fante do 2 let, potem pa kot da bi odrezal, nič pametnega. Se mi zdi, da je za deklice še vedno lažje dobiti nekaj cort. No, lahko pa se mi tudi dozdeva...

Jabolko, jaz sem že nekaj naročila iz Nexta, poštnina za Slo pride 5 eur ne glede na velikost paketa. Majčke in hlače od tenirk, ki sem jih naročila, so v redu. Poglej, če ti je kaj všeč: http://www.nextdirectory.eu/ Roba je prišla v petek, naročeno in plačano je bilo v ponedeljek.

Delovni čas vzgojiteljic - če se ne motim, imajo 6 ur na dan prisotnosti in ukvarjanja z otroci, ostalo jim zavzamejo priprave na delo, ki jih imajo doma. Tako da se dejansko res zgodi, da v službi niso polnih 8 ur, ostalo prisotnost otrok v vrtcu (do 9 ur) oddelajo z menjavami ali pa so prisotne pomočnice.

Sinska, super da je Hana že tako samostojna, da nimaš večjih težav in skrbi. Pa user posted image  za frej večer.

Šibam frej minute še kako drugače pokoristit.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
24.9.2009 20:22:34   
trnuljčica
Prišla iz službe. Princ je že prej spal.

Jabček
kot je Joan rekla, pri Nextu naj bi bila poštnina 5 evrov, ne glede na količino. Cene pa nekje kot H&M. Jaz še nikoli nisem naročala. Ampak zgleda, da tokrat bom. Ker, a jaz slabo vidim (to tudiuser posted image - 10), ampak res ni nič, če pa je, pa mi sploh ni všeč. Štacunam dam priliko jutri, če kaj bo, sicer pa bom odkrila internetni šoping. No, vsaj ne bo hodil enako oblečen kot vsi ostali (ha, ha kot da bo 1 jakna to spremenila). Je pa res, da so praktično vsi otroci pri nas " iz H&M ja "user posted image .
Ampak še vedno trdim, da bi glede cot rajši imela punčko. Vsaj izbiro imaš- kakršnakoli že je. Da ne govorim o razprodajah- tisti 2 zanič fantovski  jakni se takoj prodata, ne da bi kakšna stvar dočakala razprodaje. Za punce pa na tone cot za  2 ali 5 evrov... Vsaj lani in predlani, torej odkar spremljam sceno user posted image ,je bilo tako.

Krajši delovnik je super stvar, če finance al pa služba to dopušča. Pri financah sem kot proračun- je 85 % že vnaprej rezervirano za luštne stvariuser posted image (stan. krediti,...). Če bi pa to šlo skozi pa služba ne dopušča...  Oz dopušča (zakon), ampak vse pogledat v 4 urah (nemogoče- v pon jih je bilo 65) al pa delat za 1/2 plače prostovoljne podaljške (kar bi bilo itak redno). Pol je pa brez veze... No, se tolažim, da me omejuje točka 1.user posted image Sicer sem v tej službi HB 7 ur. Je pa res, da je hitro + 6, če se jim pustiš (pa zakoni do 3 let gor al dol).

Register darovalcev KM: sem brala v Jani ... o triletniku s teško prirojeno imunsko pomankljivostjo... takoj bi šla, ma če so me zavrnili za krvodajalca, sicer ne vem po kateri logiki, saj se avtoimunske bol. ne prenašajo s krvjouser posted image . Mogoče bi morala poklicati.

Vrtec pri nas je vzgojiteljica rekla, da je zjutraj le  ena tam (ki ni iz naše skupine).  Ona sprejme vse otroke. Ja bo pač naš ob 6 ih zjutraj 3x tedensko z x vzgojiteljico. Dva dni sem pa popoldan.

Verjetno sem še kaj pozabila...

A ja a nahrbtnika za vrtec nimate? Pri nas nimajo prostora in se 4 pleničke prinesejo vsak dan sproti+ robčki...  Takih malih fantovskih sploh ni. Le nekaj punčkastih v LJ.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
24.9.2009 20:30:19   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

A ja a nahrbtnika za vrtec nimate? Pri nas nimajo prostora in se 4 pleničke prinesejo vsak dan sproti+ robčki...  Takih malih fantovskih sploh ni. Le nekaj punčkastih v LJ.

joj jaz vem, da sem imela za Matevža enega lepega karo...smo tudi redno vsak dan morali prinašati pleničke...ker je gospod bil edini v teh plenicah...ostale so imeli povite v tiste iz blaga...pa sem Gorenjka vsak dan še njegovo ime na vsako napisala...ker so jih porabili ulala veliko...sicer je pa fant kmalu začel hodit na kahlico in me je tega odrešil he he...

bom pa malo pogledala če kaj najdem v Lj pa ti javim...

pip

G

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1249
24.9.2009 21:18:26   
Krista28
Ojla,

neki brskam po netu, pa še sem smuknem...

Vrtec - ja glede prisotnosti varuške je res tako kot so opisale...no tudi one so samo v službi.
Nahtrbnik...jaz sem do zdaj vse jemala v milerju....dobri in poceni....ta zadnji od K, pa je iz intersporta - hribovski...čez teden za v vrtec, pa še za tako ga bo lahko imel...pa nekaj ima gor narisano...tudi previjalna torba je iz milerja...

Mi smo ok...mal šmrkljev je še...zdaj si grem pa preliv gor dat...čao

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.