|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
13.9.2009 10:25:27   
Ketrin
Dober dan...

Evo še mene...

Joan, srečno na operaciji in še bolj pri okrevanju...

Bigmamma, tile anglčki najbrž pomenijo kaj lepega a ne? Mogočeuser posted image ?? Ti privoščim....

Jabolko, ti ga pihneš s temi tvojimi izjavami... Carica milicauser posted image user posted image

Roberta, ja, tile vrtci so res eno veliko sranje... Najprej se sekiraš a bo al ne, pol se sekiraš a bo uvajanje šlo al ne, pol dobiš položnco pa te kap rukne... Sicer je mi še nismo dobili, ampak jz grem tudi po kredit, sam da jo mam v vrtcuuser posted image

Trgovine: moja Kaja je sam za v gozd pa za na morje... Mislim, včeraj na Bazarju nisem vedla keri se bo prej utrgal, men al njejuser posted image ... Pa sta bla z nama še brat in njegova punca in smo vsi trije letal za njo k norci... Voziček je pa itak cela drama... Mah....

Drugače pa je tudi v petek zaspala v vrtcu in spala samo 45 minut...ko se je zbudila ni blo njene vzgojiteljice, na katero se je navezala in je bla cela štala... Pomočnica me sicer ni klicala, ampak je rekla da je v luft vrgla cel vrtec, pelala jo je v kuhno h kuharcam, v drugo skupino, na verando, šetali sta po hodniku, da ne bi zbudila vse druge.... Tko da je imela tur de vrtec... Mislm, ta moj otrok je res trmast za popuser posted image

Danes se je tudi zbudila ob 6 in pol itak skoz težila, tko da zdej že pol ure spi in bo spet ena štala od dneva, ker bo mogla it še enkrat spat in potem ne bo hotla zvečer zaspat in potem bo zjutri spet koma.... Ma, joj...never ending story... pa še sami sva...

Mah, da ne bediram za brez veze... imejte lepo nedeljo in izkoristite zadnje sončne žarke...

Papa

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
13.9.2009 10:30:43   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

Na splošno je (za zdaj) še ful neproblematična, zelo redko trmari in se ji da precej dopovedat.

O, HB, vsaj enmu aprilčku... pri nas ne posuša in uboga ama prov nč

Še vedno je v fazi "mami je zakon" in me skoz lupčka, boža in govori "moja moja".

Mene še vedno praska, ščipa, tepe, grize... da bi rekla mami moja moja... Aha, potem pa svizec pride....

Najrajš se igra s punčkami, jih vozi v vozičku, kao hrani po žlički...Se mi zdi, da je zrela za bratca ali sestricouser posted image .

Go for it... Pri nas še noben ni zrel za bratca ali sestrico... še najmanj pa kaja.... je ljubosumna ko hudič.... Tko da bomo še počakali... Mogoče si pa raje dalmatinca Bineta umislimuser posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
13.9.2009 21:55:46   
lepa posadka
Dober večer.

Vidim, da ste se v zadnjih dneh nekaj razpisale, četudi sem vas iskala na drugi strani.

Super za vse, ki se lepo uvajajo v vrtec. Ketrin... držim prste, da tudi Kaja pogrunta, da je luštno se spočit. Naš Tomaž pa je v vrtcu še akr naporen. No, v petek je menda že sedel za mizo, ko je MM odhajal iz vrtca, medtem ko je predhodne dneve tulil na vratih še nekaj časa, ko so drugi že jedli. Sedaj se menda že tudi zaigra, samo večkrat jim pobegne... Ko so zunaj, pa sploh samo njega lovijo. So rekle, da ne pomnijo, da bi jim kdo tako uhajal, da ponavadi taki otročki radi čepijo v gručici na varnem :-))))

Sicer sta pri nas prva septembrska tedna prav hitro minila. Počasi smo se kar vpeljeli v šolske ritme. Za enrkat ni hude sile. Zjutraj se vsi skupaj poštimamo in gremo od doma in sem vesela, da imamo lepa jutra. Potem pa se počasi spet zbiramo domov. Tudi ta teden sem rpidno hodila domov, razen v četrtek in petek, ko sem bila na Švedskem. Mah, saj je tudi to pasalo. Vikend je bil kljub napovedim prav fajni. Včeraj smo delali po vrtu in pospravljali, danes pa smo jo mahnili na Zvoh.
Pa še eno slikico in pozdrav v nov delovni teden.

user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
13.9.2009 22:44:22   
trnuljčica
Zopet tu!

Sem imela kar nekaj za prebrat... se vam je kar nekaj stvari dogajalo... najboljše da po spominu hitro komentiram, ker sicer bo šlo vse v luft.user posted image

Kaja, ja super nouser posted image user posted image user posted image - za spanje v vrtcu. Saj ne morem verjet... oziroma si mislim, da taki energični trmoglavci, kot sta najina čmrlja, rabita očitno ravno to kar jim vrtec ponuja.
Mene je tudi strah spanja v vrtcu- ampak sem optimist- glede na to kako je zdelan hodil domov po njem, ter po otroški  družbi na morju...  Menim da ni vrag, da v vrtcu od 6 ih zjutraj pa do 12 ih ne zaspi. Ker bo verjetno mrtvo zaspan in utrujen. Doma zaspi okoli 10.-10.30.
Kateri dan pa je Kaja v vrtcu prespala?(tretji, peti...?)

Jabček, joj ko bi jaz imela tvojo modrost.  Pa jezik... Jaz sem lahko besna kot user posted image na MM, pa argumentov takrat ne znam tako ubesediti...user posted image Tole z TM si res mojstrsko zaključila.

Ps: glede vašega prvega , cene vrtca in izjave TM- midva z MM sva izjavila ravno  nasproto. Ko bi naš glede na ceno vrtca le spal ... Potem bi bila investicija poplačanauser posted image .

Btw kdaj  pošljejo iz vrtca izračun oz račun al karkoli že za september... Saj ne, da ne vem v katerem razredu smo, samo na trnih pa si kljub temu. A cene so enake spomladanskim?

Posadka slikice so kot vedno krasne.

Joan me veseli, da si prišla do dna tvojim težavam. Ter da sledi odrešitev. user posted image user posted image user posted image Da bi vse potekalo gladko in bo okrevanje čimkrajše...

user posted image user posted image user posted image Za Jureta in Jakoba. Da ne bomo samo mi leteli za malčki.user posted image

Simvir želim ti, da si delovni čas in prevoz urediš, da bo tebi najlažje... Moški se itak vedno znajdejo... Zakaj si ne bi še me kdaj olajšale življenje... Ma, Jabček ima prav...

BM- če si... ti iskreno čestitam. user posted image

Miša ni mi bilo čisto jasno - a krvne teste na alergene, da čakate 2 meseca??? Mislim da je pri nas vedno trajalo max 5 dni.
Naš je imel nek trdovraten 10 cm ekcem 10 dni pred odhodom na morje in je nekje deseti dan na morju izginil. Kot sem predvidevala. Nimam pojma kje je bil vzrok... Se nisem sekirala, ukinjala živil... Skratka, je morska voda delovala...

Mali princ- napreduje v vseh merilihuser posted image - višinskih, dolžinskih, trmi, spanju, trmi, trmi, pameti,gibalnih sposobnostih...
No, da razložim... Ne vem koliko je visok, ampak ziher je zrasel- naenkrat so mu bila oblačila prekratka.
V roku 10 dni je iz št.noge  21 št prešel na 23. HB da mu vmes nisem kupila št  22.  Izključno zaradi pomankanja časa...
Trma- je  moj oče  na začetku morja (smo bili skupaj) izjavil, da se bo v vrtcu naučil vse živo (-) od drugih. Vmesni čas- a naj sploh razlagam... Na koncu pa- da bo menda kolovodja, in da bo kvečjemu on tisti, ki bo druge kaj pametnega naučil...Pa da bi človek mislil, da že sedaj hodi 5 mesecev v vrtec- glede na vse neumnosti, ki mu padejo na pamet.  Skratka da je tolko živ, trmast, neučakan, leteč, prebrisan ( ko ga spoznaš- ker si pač z njim 24 ur in ne le 2 urci-ker tiste ljudi  preslepi), da mu vrtec lahko samo koristi. A ja mojim se ne sanja po komu je, ker takšneg otroka nista imela...user posted image user posted image user posted image
Glede izjemne trme zaenkrat furamo -striktno vzgojo... Uspehi- primerni trmoglavcu...
"Pamet" - pred ca 1 mesecem sedi MM na kavču. Princ hop gor, pa še višje gor  na naslon kavča. Kjer je seveda treba stati!, da otipaš in analiziraš podpis avtorja likovnega delauser posted image . MM seveda nastopi s striktno vzgojo in res strogim pogledom in tonom. Da se na naslonu kavča, kot mu je že milijonkrat povedal, ne sedi, stoji itd... Mali pa trma do konca in mmmmm, pa hhhhmmm, pa s prstom kazat, zakaj ne... Mislim, prov videl si, da ga je mali nazaj vprašal- zakaj za vraga neuser posted image . In to ne enkrat...  MM striktno dalje da ne in ne...  Ker se pač gor ne stoji, sedi... V tem dialogu kuža neopazno skoči na kavč in potem na naslon in se vleže nanj. Prisežem, da tega sploh nisem opazila, ko sem gledala razgreto trmoglavljenje malega... Mali pa hmmmm, pa s prstom na Thora, pa nato s prstom na naslon ... Ma za crknit... MM  je zmanjkalo teksta... Pa on ni tak človek... Skratka 1+ letnik, ki v bistvu še ne govori, ga je z argumenti prepričal, da njegova zahteva nima logike, saj ne velja za vse...  Mali ga je sicer ubogal, ampak v razpravi je bil vsekakor zmagovalec...
Tobogani- ja naš  je na morju odkril čare visokih toboganov. Takega kamor greš peš po stopnicah tako visoko, da še iztegnjene roke odraslega niso dovolj dolge, potem pa se smejiš mami, ker nori, kaj če pade dol... Pol se pa vsedeš na tisti 2,5 metrsko visoko stvar in se suvereno spustiš...  Ma sej pol, ko sem ugotovila, da obvlada, me je strah minil...

Sicer je mali prehlajen in bom 3 dni kot rečejo črnogorci- na bolovanjuuser posted image . Vročine 39 danes več nima in je danes  že deloval s 50 % močjo...  Zdeluje ga težko dihanje skozi zamašen nos... Mislim da bo jutri že na 85 % močiuser posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
14.9.2009 12:26:34   
Ajvy
Se opravičujem , ker skačem v vaš forum...resnično srečna...imaš Z.S 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
14.9.2009 21:00:08   
trnuljčica
Nobene nikjer...user posted image Nič, pol pa bo treba likat...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.9.2009 8:18:12   
resnično srečna
jutro...

kao...mi smo back...again...in pozna se jesen...me zebe v rit, ko hodim po stanovanju pomanjkljivo oblečena...

prinčipesa še spi...jo matra spet sprememba okolja...s5...pa s5 njena postelja pa zaprt prostor...sicer je že našla tudi pozitivne strani...veliko materiala za brskanje...omarice v vsaki sobi...jupi...zanjo valda...mama pa dobiva živčne napade...ampak ok...se tolažim, da če bom 100x zložila nazaj v omaro bom mogoče zgubila 1 mm sala...

kakorkoli že...po obisku Jakoba, ki se mu je Iza nastavljala za lubčkanje, kot da je vsak poljub čokolada Milka 300g...sva v ponedeljek ostali sami...in tako kot vsi...njej ni dovolj vrt...o ne...je treba na hotelsko igrišče za otroke...in če mama ne ustreže želji takoj žalostno stoji pri železnih vratih in tuli papa...pa tako trese tista težka vrata, da se bojim, da jih bo vrgla s tečajev...

in ko po 4 urah prideva nazaj, ker je pa vseeno treba malo jest, pa spat pa se previt...je pa celo vreščanje in trma...jo moram kar krepko zgrabiti in odvleči...in ker je trma trmasta ovnovska...je zadnjič v sami trmi padla čez stopničke...in posledica: debela margarinska obloga nosu...no ja naslednji dan je bil nos hematomski...no po 1 tednu ni ne duha ne sluha o kakem padcu...

ampak to jo ni nič izučilo...stopnice so nekaj najboljšega...in ot je trnuljčica rekla, uživajo tile smrkavci, ko nam s strahom ohromijo telo...poženejo adrenalin...ma ne rabim kake bungejumpinga...sam ene stopnice...pa sem čist adrenalinsko napolnjena...ampak se tolažim, da je to pač obdobje...ki bo še nekaj let trajalo...

drugače pri nas nič novega...iz vrtca nobene novice...ampak upam, da čim prej dobijo sredstva in bo Iza tudi lahko spoznala čare odvajanja od mame in uvajanja v sistem vrtca...ker zadnje čase je samo mama, mama in mama...

pa prepevati smo začeli...a uganete katero pesmico?...iz Izinih ust se sliši takole: Baaaaaaaa poooooooo mooooooo...in to 100x na dan...jajme že sanjam tole in pojem v sanjah...no sem ugotovila kako lahko to rešim...predvajam po lepatopu in dam na "ripit"...juhej...pa morda celo lahko kaj skuham...

ker sedaj je faza: mama delajva vse skupaj...igrajva se...sprehajajva se...maltretirajva psa...

v glavnem dolgčas ni...

cote pa počasi tudi kopnijo...no tole vreme ni prav nič stimulativno...

jesenska oblačila...bile sva v šopingu...3 pare novih čevljev za 1 par cici bank...kul a ne...v eni šuzi trgovini v Kopru so imeli 50% sconto...pa sva za 45 ojrov dobili jesenske balerinke, športne gležnarje in sexy zimske škorenjce...sem prav zadovoljna, ker se mi celo barvno zdijo posrečene...pa tono bodijev...ker so starim rokavčka iz dolgih postala 3/4...pa eno kiklico, ki jo mora imeti vsaka bejba (kao)...pa nekaj žabic, dokolenkice, trenirko, brezrokavnik in termovelur...v glavnem stara bundica je še ok...jesenske jaknice tudi...tako da v bistvu imava vse...zato naju tale mraz nič kaj ne moti...

prehladi, virusi, virozice...o ja...tudi mi2 sva fasali...no ja Iza in očka pravzaprav...Iza kašlja in ima svečkico...očka pa je popolnoma zabasan in res slabo izgleda, da ne omenjam smrčanja ponoči...no mu kontriram iz inata...

citiranje:

Kaja...he he carica je...ni kaj...a lahko otroka vržejo ven iz vrtca he he...mislim, da si bo ona vse naredila tako kot je prav...Ketrin tebi pa: tudi jaz nisem deležna nobenega poljubčka od Ize...čeprav ta poljubčka res vsako stvar, ki ji je všeč...ji torej jaz nisem????

Jabi...he he politiki a??? dobre piha tale tvoj Miha...pa bravo za hojo najmlajšega...še malo pa bo mož delal še za eno pospravljačico...če bo Jure tak stikljivec kot naša Iza...

trnuljčica...no pa ste nazaj...in se strinjam...otroka imeti 2 ur ali pa cele dneve je razlika...in šele po nekaj dnevih spoznajo tako stari starši, da le niso taki angelčki...le angelske fasade imajo...pa energije za odvoz...in upam...oz. kar vem, da bo tvoj princ kolovodja in bo v vrtcu užival 100 na uro...

roberta...verjamem, da pogrešaš Liama...smo pač navajeni imeti te naše zakladke stalno na očeh...ampak je treba tudi delat...ko bosta pa kdaj dopoldan kolovratila po kakem parku pa le sporočita malo prej...dokler Iza ne začne hodit v vrtec se rade volje pridruživa...vozička mi2 skoraj ne uporabljava...imava raje nahrbtnik za primer, da je Iza utrujena...drugače pa hodiva, hodiva in hodiva...

simvir...9 ur so v vrtcu vsi otroci, katerih starši nimajo kakih babic, ki bi jih prej hodile iskat ali pa ne delajo v kakem šolstvu...saj se otroci navadijo...vseeno pa imaš sedaj pravico, da si do 6 leta najmlajšega na skrajšanem delavniku...če ti finančno znese...eh poslušaj srce in ne denarnice...je to dobra naložba v otroka...Nejc pa upam, da se bo kmalu privadil in spal...zato pa jaz zagovarjam to, da naj gre otrok čim prej v vrtec...naše oblasti bi morali tožiti, ker odvzemajo našim otrokom pravico do vrtca...

pogrešam: Tanjo 555, pa Us številkami, pa še kup drugih punc...kje ste ženskice...javite se kaj in napišite kaj je novega pri vas...pa ejjjjj kdaj bo spet kaka frišna user posted image ???...dajmo, dajmo, dajmo...

evo...sonce je pokukalo...čas za akcijo...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.9.2009 8:35:06   
scorpiogirl
Helow!

Ste kar pridne ... men pa včasih znese prebrat, napisat se mi pa nič ne ljubi. Zdejle me že dva dni boli zob, tko da sem mal tečna ... no, me je pa MM pocrkljal in poslal v soboto na en koncert ... z Nalom sta se pa prov fajn imela user posted image  jst pa tud user posted image

V začetku septembra sem imela še par izpitov, tko da zdej se pa res lohk pohvalim, ker sem naredila vse po vrsti, čeprav je blo en kup kolobocij. No, zdej je MM doma, tko da nisem lih sama za vse.

Bravo še Jurčku in Jakobu, ki sta se odločila, da je čas, da začneta ganjat mamice tudi po dveh nogah user posted image user posted image  pa bravo vsem za uspešna uvajanja ... sploh Kaji za spanje v vrtcu user posted image  tistim, ki imate težavice, pa želim, da se čimprej rešijo in mali ugotovijo, da je v vrtcu fajn user posted image

ma, jst sem pred tem vrtcem blazno komplicirala, zdej pa mali tolk uživa, da ga je prov užitek gledat in peljat tja, ker sam zakoraka v igralnico ... včasih mi uspe, da ga pripravim, da mi pomaha ... včasih pa tudi to ne user posted image  in naš falot v vrtcu že en teden spi brez dude ... doma pa to še ne laufa, tko da je duda naša prijateljica za zaspat user posted image  pa tud ne mislim forsirat nekej odvajanja od dude, dokler ne prespi cele noči. Ker ponoči vstajat pa pregovarjat se, se mi pa ne da. Tko mu načeloma lahko dam dudo in takoj spi naprej. Jst pa tudi (razen zadnje noči, ko me muči zobobol, pa potem težje zaspim nazaj).

Drugače sem pa spet v polni delovni vnemi user posted image  sicer sem bila že tri dni na bolniški ... sem prišla 1. septembra v službo, pa so mi otroci očitno nastavili en virus, ki me je takoj položil za tri dni ... tko da sem zares začela šele prejšnji teden ... zdej pa kar akcija user posted image

Trnuljčica ... dobra si, da te ne gane več, ko pleza na tavelik tobogan ... ker jst tud vidim, da čist ok spelje, pa me vseeno stiska, pa rajši vidim, da se spušča po nižjih zadevah user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Btw kdaj  pošljejo iz vrtca izračun oz račun al karkoli že za september... Saj ne, da ne vem v katerem razredu smo, samo na trnih pa si kljub temu. A cene so enake spomladanskim?

mi smo izračun, v katerem razredu smo in koliko moramo plačati dobili šele sredi maja (pa je bil mali od 1. aprila že v vrtcu), ene dva dni pred položnico. Pošilja pa (vsaj pri nas) to občina, nima vrtec kaj veliko pri tem.

krajši delovni čas ... meni je super, delam 6 ur in imam popoldne čas za "mularijo" user posted image  sicer se na plači pozna, ampak kaj čemo ... vsega ne moremo imet. No, jaz trenutno tukaj tako ali tako nimam možnosti za daljši delovni čas, tako da se vse fajn poklapa user posted image

še eno user posted image  pri nas v vrtcu nimajo terase (ker ni namensko grajen vrtec, je le preurejeno v vrtec), tako da ne vem, koliko bojo kaj hodili ven v deževnih dneh. A vaši grejo kaj ven v pelerincah pa škorenjčkih, al v deževnih dneh pač ne hodijo ven? K naši so drugače veliko zunaj, imajo tak voziček za 6 otrok, pa mal pokombinirajo. Jih nekaj hodi, nekaj se jih pelje, pa malo menjavajo otroke vmes (da ne zaspijo user posted image ). Pa na travnik veliko hodijo gledat rožice, listke, pa račke gledajo ... tko da se jim res dogaja ... zadnjič so se celo lovili po travniku user posted image  tudi igrišče imajo, samo vse to ne pride v poštev, kadar je vse mokro user posted image

tko, zdej pa še mal delat user posted image

uživajte user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 1183
15.9.2009 9:29:10   
NiLe
Daaaan punce!

Danes sem bolj zgodnja v službi, pa se na hitrco pofočkam! Pri nas vse po starem, Tia se je super ufurala v vrtec, sedaj že dva dni veselo zakoraka v igralnico - brez joka user posted image , zato pa tasrednja nekaj tarokira in se vsako jutro obotavlja, ko je treba v vrtec ... pa še kakšno solzico potoči ... ne vem, kaj jo matra user posted image Drugače je pa super tale moj 6-delovnik, ker imam res več časa za mojo mularijo ... no, najbrž bom manj vesela, ko bom dobila manjšo plačo, ampak sedaj mi je ČAS z otroci res pomembnejši.

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Big mama, lepo da si se spet oglasila, domnevam da je user posted image  prišla na obisk in da s povečanjem familije (zaenkrat) ne bo nič.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo te imam na sumu, saj se od takrat, ko si omenila, da user posted image zamuja nisi oglasila, sedaj pa tile znakci user posted image ... no, če je to TO, potem se veselim s teboj!

Mi dobivamo položnico okoli 10ega v mesecu ... odločbo si pa najbrž že dobila, a ne? Naj ti povem, da je prehrana res minimalno obračunana, ostalo je pa pač v razmerju, v kateri razred padeš.

No, to sem začela kracati že ob pol 8ih, pa sem vmes morala nekaj postoriti, medtem sta me prehiteli Srečka in Scorpio ... zato bom tole kar oddala, potem pa šibam delat.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
15.9.2009 11:37:00   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Mi dobivamo položnico okoli 10ega v mesecu ... odločbo si pa najbrž že dobila, a ne? Naj ti povem, da je prehrana res minimalno obračunana, ostalo je pa pač v razmerju, v kateri razred padeš.

Odločbo? Misliš tisto da je sprejet s 1 septembrom tam in tam? To smo dobili junija, drugega pa nič. Sicer vem, da je prehrana minimalno obračunana, pa še rezervacij pri nas sploh ni, niti poleti,... Ampak nekako imam raje vrtec kot privat varstvo (v smislu da bi imel družbo). Pa čebrav bi me varstvo  stalo  ceneje. Ma kot je Ketrin rekla samo, da je vrtec. Naš definitivno rabi strikten red...

Sva bila pri zdravnici (zaradi staleža)... Ma milijonkrat tekanje sem pa tja , pa po stopnicah gor in dol, kot bi bil zdravuser posted image , diha pa skozi usta...Ampak to ga ne ustavi... Pol ji je pa mirno brez zadržkov hotel vse pregledati v ordinaciji, pa odpirat predale,... Mast , samo to ne smeš, to ne smeš...user posted image Pa je ponovil in ga je še ona okarala... A da bi zaleglo? Ne, bi če ga ne bi držalauser posted image . Mislim trma, da je ni... Nato je pri sestri začel tuliti, ker je nekaj videl in je to moral imeti...user posted image In na koncu mu je morala dati ropotuljico??? Njegovih igrač kot da ne bi imela...Mislim katastrofa... Do sedaj je bil vsaj v novem okolju mogoče 10 minutk kolko tolko... Saj to drugi sedaj še tolerirajo, samo čez kratek čas bo pa zgledalo kot da mu vse dovolimo ...user posted image user posted image Pa daleč od tega... Včasih se mi zdi da od 10 meseca samo ne in ne govorim, pa razlagam, pa ... eh, kot bi zidu... Pa trma do konca...Sem začela po nasvetu iz knjige ga hvalit za malenkosti, ki jih naredi dobro, al pa ko je priden. Upam, da s časoma, ko bo večji dojame, da je boljše ne trmarit in sitkat in cvilit za vse kar ni kot on hoče (ene 5 ur dnevnouser posted image user posted image ) in da je boljše, če ga pohvalimo kot non stop grajamo... Še mojadva sta rekla, da samo cvili (prej je blo pa: saj je priden- tisto uro, pa glej kolk je luškanuser posted image )... Ma včasih imam te trme polna ušesa... Prav zares...
V nosečnosti imaš neke predstave o tvojem otroku, saj vem da je potem drugače... Ampak prav nikoli si nisem mislila, da bo prav moj otrok tako trmast... Jaz se spomnim mojega otroštva... Kot da me ni bilo, sedela sem kjer so mi rekli, ... Mislim res mireeeen otrok... Moj pa kot ne bi bil moj... Ah malo sem se spihala...
Zadnjič ko je bilo hudo, sem si mislila, mater menda bom jaz še na zagovore v vrtcu hodilauser posted image ...Še dobro da je tudi Kaja trmasta, če ne bi mislila, da sem total nesposobna vzgajat... Ne pa, da imamo tak karakter...user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
15.9.2009 11:50:30   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

Trnuljčica ... dobra si, da te ne gane več, ko pleza na tavelik tobogan ... ker jst tud vidim, da čist ok spelje, pa me vseeno stiska, pa rajši vidim, da se spušča po nižjih zadevah user posted image

Zaradi  njegove  trme več ne smemo zraven po stopnicah, če ne tako cvili, da ti ne razlagam... Tobogan je bil narejen tako, da je ene 6-7 stopnic vodilo do malnjšega tobogana na levi in do tunela na desni strani.  Navzgor so bile stopnice, da so starejši lahko šli na velik tobogan ali pa na tisti velik vijugav tobogan. In ker je naš itak sam 100 x šel po stopnicah gor in po malem dol, se je enkrat zgodilo, da si je premislil in šel kar na velikega. Pol ga pa rajši nisem lovila, ker bi od trme potem res še dol padeluser posted image ... Nič, se je vsedel in spustil... No, saj kasneje sem mu pokazala čare tunela in se je zamotil...

mi smo izračun, v katerem razredu smo in koliko moramo plačati dobili šele sredi maja (pa je bil mali od 1. aprila že v vrtcu), ene dva dni pred položnico. Pošilja pa (vsaj pri nas) to občina, nima vrtec kaj veliko pri tem.

Aha, torej bo šele oktobra... Torej se plača za nazaj...

še eno user posted image  pri nas v vrtcu nimajo terase (ker ni namensko grajen vrtec, je le preurejeno v vrtec), tako da ne vem, koliko bojo kaj hodili ven v deževnih dneh. A vaši grejo kaj ven v pelerincah pa škorenjčkih, al v deževnih dneh pač ne hodijo ven?

Pri nas so rekli, da ko dežuje ne gredo ven dokler so še tako majhni... To bo sicer pri mojem - ampak kaj čmo.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
15.9.2009 11:52:11   
NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Odločbo? Misliš tisto da je sprejet s 1 septembrom tam in tam? To smo dobili junija, drugega pa nič. Sicer vem, da je prehrana minimalno obračunana, pa še rezervacij pri nas sploh ni, niti poleti,... Ampak nekako imam raje vrtec kot privat varstvo (v smislu da bi imel družbo). Pa čebrav bi me varstvo  stalo  ceneje. Ma kot je Ketrin rekla samo, da je vrtec. Naš definitivno rabi strikten red...

Ne, ne ... odločbo od občine ... to odločbo izda občina na podlagi Vloge, ki si jo (upam, da si jo) oddala za znižanje plačila vrtca ... 

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 1187
15.9.2009 14:10:48   
JABOLKO3
Živijo!

Danes pa, moram priznat, nisem zelo produktivna v službi... bo najbrž krivo to, da pripravljam eno predavanje in moram iz raznih poročil in analiz in kar je še takega sranja vleči ene podatke in jih premetavat sem in tja, pa spravljat v tabele, pa preračunavat v odstotke... jaz imam pa veliko raje delo v laboratoriju... no, saj današnji delovnik se počasi izteka (delam do 14h), jutri bom pa bolj pridna...

Tudi pri nas smo se že kar navadili na nov dnevni urnik, sedaj še jaz zjutraj vse tri spakiram in razvozim ter nato poberem, ker koristim ure, od naslednjega tedna jih bo pa zjutraj MM vozil, jaz pa pobirala... dobro, da v službi na istem dvorišču parkirava, da bova brez težav menjavala avtomobila...

Joan - držim pesti, da bo šlo hitro, gladko, čim manj boleče... potem si boš pa na vrtu lahko uredila skalnjak...

Big mamma - a sedaj nas boš pa ti hecala?? No, le povej nam, če ste naročili še eno štručko, da se bomo veselile s tabo..

Speli - bravo za pridno aprilčico Martino... pa kar na delo za bratca ali sestrco...

Posadka - ti nas pa redno razveseljuješ z lepimi slikicami... daj to delaj še bolj pogosto...

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Sva šla spet eno preverjeno varuško čekirat, pa mi spet ni bilo kul. Moj sonček je tok živahen, da si sploh ne predstavljam, da bi ga ena starejša gospa skušala mirit - ker vidim, da je to vsem cilj, če imaš živahnega otroka, je kao najbolje in ful dosežek, če ga umiriš -haloooo! Jaz sem vesela, da je tak in tudi za sekundo ne pomislim, da bi ga kaj omejevala

... žal si tudi v vrtcu prizadevajo, da jih čimbolj umirijo... po igralnici ne smejo tekat in skakat, pred vsakim obrokom morajo sedeti pri miru za mizo in čakat na hrano, ko pojedo, morajo spet čakat, da vsi končajo in da jih še obrišejo, na sprehodu počasi hodijo in se držijo za vrvico... ker drugače pač ne moreta dve vzgojiteljici 14 otrok rihtat, da bi vsak po svoje bezljal, saj jih je za razumet, ker so odgovorne za njih, da se kaj ne zgodi, ni pa najbolj fajn...

Ketrin in Trnuljčica - imata pa res pestro z vajinima malčkoma... kaj naj vama napišem - dobre živce vama želim... saj se bosta tudi vajini trmici enkrat umirili

Srečka - lepo, da si končno spet nazaj in da bo še malo več prijetnega branja tu gor...

Scorpio - čestitke za izpite... glede sprehodov v dežju - pri naših večjih dveh ob dežju niso ven hodili, razen če so imeli ravno kakšno predstavo, obisk knjižnice, telovadnice... ker so bili potem preveč mokri in so se starši pritoževali... je bilo pač preveč fajn po lužah skakat in so bile hlače mokre do riti in dežniki so bili povsod, le nad glavami ne...

Nile - bravo za Tio, da se je tako lepo navadila na vrtec...

Tako, zdaj pa šibam, ker sem toliko časa pisala, da sem že preko delovnega časa... lepo se imejte

< Sporočilo je popravil JABOLKO3 -- 15.9.2009 14:12:15 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
15.9.2009 16:12:00   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Živijo!

Danes pa, moram priznat, nisem zelo produktivna v službi... bo najbrž krivo to, da pripravljam eno predavanje in moram iz raznih poročil in analiz in kar je še takega sranja vleči ene podatke in jih premetavat sem in tja, pa spravljat v tabele, pa preračunavat v odstotke... jaz imam pa veliko raje delo v laboratoriju... no, saj današnji delovnik se počasi izteka (delam do 14h), jutri bom pa bolj pridna...

tud kakšen tak dan mora bit user posted image jst se pa že dva dni pritožujem, ker nimam dela ... matr smo čudni user posted image user posted image

Tudi pri nas smo se že kar navadili na nov dnevni urnik, sedaj še jaz zjutraj vse tri spakiram in razvozim ter nato poberem, ker koristim ure, od naslednjega tedna jih bo pa zjutraj MM vozil, jaz pa pobirala... dobro, da v službi na istem dvorišču parkirava, da bova brez težav menjavala avtomobila...

Joan - držim pesti, da bo šlo hitro, gladko, čim manj boleče... potem si boš pa na vrtu lahko uredila skalnjak...

se podpišem user posted image

Big mamma - a sedaj nas boš pa ti hecala?? No, le povej nam, če ste naročili še eno štručko, da se bomo veselile s tabo..

s temle se tud strinjam user posted image

Speli - bravo za pridno aprilčico Martino... pa kar na delo za bratca ali sestrco...

Posadka - ti nas pa redno razveseljuješ z lepimi slikicami... daj to delaj še bolj pogosto...

tud zgornje dvoje mi je čist všeč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Sva šla spet eno preverjeno varuško čekirat, pa mi spet ni bilo kul. Moj sonček je tok živahen, da si sploh ne predstavljam, da bi ga ena starejša gospa skušala mirit - ker vidim, da je to vsem cilj, če imaš živahnega otroka, je kao najbolje in ful dosežek, če ga umiriš -haloooo! Jaz sem vesela, da je tak in tudi za sekundo ne pomislim, da bi ga kaj omejevala

... žal si tudi v vrtcu prizadevajo, da jih čimbolj umirijo... po igralnici ne smejo tekat in skakat, pred vsakim obrokom morajo sedeti pri miru za mizo in čakat na hrano, ko pojedo, morajo spet čakat, da vsi končajo in da jih še obrišejo, na sprehodu počasi hodijo in se držijo za vrvico... ker drugače pač ne moreta dve vzgojiteljici 14 otrok rihtat, da bi vsak po svoje bezljal, saj jih je za razumet, ker so odgovorne za njih, da se kaj ne zgodi, ni pa najbolj fajn...

pol mamo pa mi ful srečo, k jih ne umirjajo neki ful (vsaj jst tega še nisem opazila). ko grejo res na sprehod, pač ne morejo divjat, jim pa vsak dan omogočita, da se fajn zdivjajo. je pa res, da je naša vzgojiteljica "ornh prismojena" in ji paše divjat z otroki user posted image

Ketrin in Trnuljčica - imata pa res pestro z vajinima malčkoma... kaj naj vama napišem - dobre živce vama želim... saj se bosta tudi vajini trmici enkrat umirili

Srečka - lepo, da si končno spet nazaj in da bo še malo več prijetnega branja tu gor...

Scorpio - čestitke za izpite... hvala user posted image glede sprehodov v dežju - pri naših večjih dveh ob dežju niso ven hodili, razen če so imeli ravno kakšno predstavo, obisk knjižnice, telovadnice... ker so bili potem preveč mokri in so se starši pritoževali... je bilo pač preveč fajn po lužah skakat in so bile hlače mokre do riti in dežniki so bili povsod, le nad glavami ne...
sej to nekak razumem, sem pa danes vprašala, kako je s tem, pa so povedale, da ne hodijo po mokrem (tko da zdaj, ko je povsod mokro, grejo v mesto, da so na asfaltu in ne v travi ali blatu), takrat, ko dežuje, so pa noter. K sreči takrat veliko plešejo pa si kar na hodnik dajo tobogan pa gugalnico, tako da se malo zdivjajo.

Nile - bravo za Tio, da se je tako lepo navadila na vrtec...

Tako, zdaj pa šibam, ker sem toliko časa pisala, da sem že preko delovnega časa... lepo se imejte

evo me spet user posted image se smilim sama sebi, ker sem ravno od zobozdravnika, tko da se z Nalom zdejle igrata MM pa pesjanar user posted image

Jabolko, se kar podpišem pod tvoje komentarje (če dovoliš, seveda) user posted image

Srečka, super za ugoden nakup ... to je meni tud blazno všeč, ko za nek normalen denar dobim kaj primernega za oblečt ali obut. Mi smo tudi prejšnji teden obuli malega, tako da ima za jesen dovolj. Pa bundico smo v Leclercu kar kupili, ker je bila res ugodna. Za zimo nam manjka še kombinezon pa najbrž bo treba še kakšno trenirko kupit. Sem pa ugotovila, da so premajhni bodiji s kratkimi rokavi, pa mi ni čist jasno, kje za user posted image bom to zdej dobila ... mi je pa fajn, ker mu spodaj dam bodi s kratkimi rokavčki, čez pa dolgo majico in je za v vrtcu lih prav, če mu je prevroče, lohk pa dol dajo majčko.

tko, spet sem se razgovorila ... zgleda, da moram nadoknadit zamujeno user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
16.9.2009 13:48:19   
trnuljčica
Nile vlogo za znaižano plačilo sem oddala,ampak mi ne bo kaj koristila. Nisem ne nezaposlena, ne navidezna samohranilka, stanovanjskih kreditov pa naša občina ne upošteva za znižano plačilo.

Trmoglavec: mislim meni se bo user posted image . V vozičku itak noče biti ker se dere kot ...če ga privežeš, če ga ne pa itak gre dol... Ja pol pa naj hodi, a ne? Ne, če mu kaj slučajno v glavo pade in trmasto hoče nekaj po svoje, se enostavno vsede na pločnik in ti lahko greš kar naprejuser posted image . Ja in če grem, a mislite, da pride... Ne! On se še z glavo vleže in enostavno leži sredi pločnika. Mislim trma, da je ni. In tako za vsako figo. Danes ob izhodu 3x. Pa rad hodi... kaj hodi še raje teče. Ah, skratka...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
16.9.2009 14:13:58   
simvir
Živjo!

Pri nas je pestro, T. je že dva dni pri tašči, ker ima malo vročine in smrka. Za vročino krivim zadnjo štirko, ker tako počasi leze ven, zdanjič sem videla da ima dlesen kar pretrgano in dvignjeno na mestu zobkauser posted image . Kje bo naslednja dva dni še ne vem, vem pa da bo spet jok ko bo treba v vrtec.
N. se počasi navaja na vrtec, zdaj tudi že zaspi tam, tako da gre na bolje.
V prejšnjih dveh dneh sem opravila z obema rod. sestankoma, tako da smo bili bolj malo doma in še manj skupajuser posted image . Danes to vsekakor nadoknadimo.

Odločbe za plačilo vrtca tudi mi še nismo dobili, ko sem oddala vlogo za znižano plačilo je rekla da naj bi jo dobili konec septembra. Tako da smo v pričakovanju...

Končno sem se odločila in bom tudi jaz vzela 6-urni delovnik, zaenkrat do konca junija, potem bomo pa še videli. Se je tudi MM na koncu strinjal, da bodo naši dnevi tako manj napeti, juhej.

Joan naj se na operaciji vse dobro izteče user posted image

Trnuljčica ja trma dela svoje, tudi naš je pošteno trmast. Drugače pa je N. tudi v obdobju neke trme, ko začne kar jokat (prisiljeno), ko mu kaj ni prav. Tega do zdaj ni počel. Kdaj pa začnete z vrtcem?

Neposredna povezava do sporočila: 1191
16.9.2009 14:55:35   
trnuljčica
Uvajanje začnemo 28.9. ker sem do takrat sama.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
16.9.2009 20:22:28   
Jo@n
Vidim, da je povsod pestro...
Tudi pri nas je J danes smrkajoč, smo že zalaufali papirne robčke, pa fiziološko, pa mast za pljučni koš mazat. Za povrhu tudi meni nekaj zamaka z nosu in sklenila sem, da se moram v dnevu in pol do odhoda v bolnišnico spravit skupaj. Bomo vidli. Da le mali ne zakuha, jaz bom že nekako.

Čestitke scorpio za pridnost na faxuuser posted image , upam da so tvoje zobke poštimal, da ne bo več bolečin.

Jabolko, saj si ob vsem taxiranju in skrbi za mularijo vzameš kakšno sekundo zase, ane? Si nas zadnjič vse presenetila z izčrpanostjo. Dej malo na off...

Nile, pridno klikamo, da si prislužimo kakšen kroguser posted image .

Trnuljčica a imaš ti rostfrej živce? Tale princ ti jih pa zagode. Sedežna in user posted image  je bila pa res the best off.

Simvir, super za odločitev za krajši delovnik, le glej da se ga bodo držali nadrejeni, še posebno pa ti, da ob uri spokaš domov. Poleg financ je ravno to razlog, da se ne odločim za kaj podobnega, ker bi bile pri meni delovne obremenitve skoraj zagotovo enake kot za polni delovnik. Pol se pa pejt...

A Majček se pa še kar potepa?

Nič, šibam pod vroč tuš, baje je kopalnica frej... Potem naju pa z MM čaka še pospravljanje premalih cunj, baje je treba pol bajte pospravit, dokler sem še pri sebi. Verjetno se bo potem svet podrl, jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1193
16.9.2009 21:06:15   
NiLe
Čeeeer!

Eto, danes sem pa že obe punci skipala spat - Tia šlafa že od pol osmih - ja, kdo ji je pa kriv, če v vrtcu spi samo 1 uro user posted image ... no, sej meni prav paše, da gre bolj zgodaj spat, tako da lažje zrihtam starejša dva ... tavelikemu sem pa ugodila in z zanimanjem gleda ligo prvakov ... no, MM pa dela ligo prvakov in dela pozno v večer ... ah ja ...

Upam, da mi Joan ne zameri, ampak je tako dobro vse pokomentirala, da se bom kar zraven "prislinila" in kaj dopisala user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je povsod pestro...
Tudi pri nas je J danes smrkajoč, smo že zalaufali papirne robčke, pa fiziološko, pa mast za pljučni koš mazat. Za povrhu tudi meni nekaj zamaka z nosu in sklenila sem, da se moram v dnevu in pol do odhoda v bolnišnico spravit skupaj. Bomo vidli. Da le mali ne zakuha, jaz bom že nekako.

Držim pestke, da se zmažete in da boš v petek uspešno prestala operacijo, potem pa pridno počivaj. OK?

Čestitke scorpio za pridnost na faxuuser posted image , upam da so tvoje zobke poštimal, da ne bo več bolečin.

Ja, Scorpio, tebi pa svaka čast za tole pridnost in opravljene izpite, sploh ker si bila večino sama s škratkom ... pa super, da si dala zobrja čez in da si rešila bolečin.

Jabolko, saj si ob vsem taxiranju in skrbi za mularijo vzameš kakšno sekundo zase, ane? Si nas zadnjič vse presenetila z izčrpanostjo. Dej malo na off...

Pod tole se podpišem ...

Nile, pridno klikamo, da si prislužimo kakšen kroguser posted image .

Hvala! Hvaležna za vsak glas ... btw, si mi dala super idejo ... kako, da se nisem prej tega spomnila user posted image

PUNCE, a bi bile tako prijazne in kliknile na tale link in prispevala glas za fotko mojih dveh nadebudnežev ... sodelujemo v fotonatečaju za naj fotko, glavna nagrada: Škoda Yeti ...

http://fotonatecaj.yeti.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=696&Itemid=283

Nič, šibam pod vroč tuš, baje je kopalnica frej... Potem naju pa z MM čaka še pospravljanje premalih cunj, baje je treba pol bajte pospravit, dokler sem še pri sebi. Verjetno se bo potem svet podrl, jauser posted image

He he he ... pridna punca!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
16.9.2009 21:23:06   
JABOLKO3

Ja, si... v službi trenutno nimam pretirane gužve in lahko tu in tam malo zabušavam... pa ko se doma vsi zberemo, pojemo in pospravimo, napoči moja urica - MM odpelje otroke ven ali pa se igrajo v hiši, jaz si pa naredim en brezkofeinski zvarek in se počim na rit in ne delam nič (berem cajtnge ali rešujem križanke...), pa zvečer je okrog 8h - 8.30 mir v hiši in si tudi jaz vzamem fraj, no, morda kakšen stroj cunj zložim ob TV-ju ali kaj podobnega, pa prej hodim spat - to se mi še najbolj obrestuje... pa seveda to, da imam sedaj pomoč v hiši... sva se najprej zmenili, da bo prihajala po potrebi, kar je takoj preraslo v vsak teden, pa da bo posesala in pomila tla in kopalnico... no, sedaj pobriše prah, posesa, pomije, zlika, pospravi... zlata je vredna in ji z veseljem plačam, ker si s tem kupujem veliko prostega časa... pri tem mi je žal le to, da si je nisem že prej omislila... vmes pa še malo pridobitev iz Amerike (rečemo mu Nu-nu, kot pri Telebajskih) spustim po bajti, pa je...

Upam, da bo kmalu spet kakšno srečanje, boste videle, da sem spet kot rožica, hi hi...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
16.9.2009 21:30:29   
JABOLKO3
NiLe, prvi glas oddan... so rekli, da lahko vsako uro enega...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
16.9.2009 21:39:10   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

NiLe, prvi glas oddan... so rekli, da lahko vsako uro enega...

Hvala! Ja, vsako uro oddamo enga ... pa se bo počasi nabralo. Je Nik čist navdušen, ko vidi, da se glasovi povečujejo.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.9.2009 10:02:38   
simvir
T. je šel po dveh dneh spet v vrtec in zjutraj je bil strašen jokuser posted image . Saj potem se menda hitro zaigra, ampak je vseeno težko gledati.

Jabolko ti si pa kar dobro znašla in zorganizirala svoje proste trenutke. Pa tale pomagačica tudi prav pride, kajne. Pri nas je bila ta pridna teta v soboto in je poleg cele hiše pomila še okna, jaz pa zavese, tako da bo spet za nekaj časa mir. Se potem kar bolje počutim nekaj časa, haha.

Nile tudi jaz sem že oddala glas, sledi še kakšen...

Joan upam, da se vas prehladi na daleč ognejo, če pa se te že kaj loteva pa zvečer noge do kolen v slano vodo in hitro spat, baje res pomaga. To je le ena cvetka iz zeliščarskega tečaja, tale teta jih kar stresa iz rokava, bom kdaj še kakšno napisala... Pa tudi za tvoje žolčne težave bi ti verjetno dala kak čaj. Če rabiš tel. št. sporoči.

Ko je dež gredo pri nas tavečji ven v škornjih in palerinah, tamali pa le na pokrito teraso, no tamali so pri nas v zgornjem nadstropju in tako in tako še niso šli na igrišče, imajo pa svojo teraso.

Še nekaj o vrtcih, ker vidim da vas še vedno precej ni dobilo vrtca v Ljubljani. Svakinja dela letos z najmlajšimi in jo vprašam kako gre. Z vzojiteljico imata trenutno dva otrokauser posted image user posted image user posted image , do novega leta 8, ostali pridejo še kasneje. To pomeni da so vpisani otroci, ki so leto mlajši od naših. Me je tole kar malo pogrelo, ker je res veliko otrok ki nimajo vrtca, tule so pa prazne skupine. Če katera rabi še kakšen info, naj pove. Je pa to v bližini tebe Majček.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
17.9.2009 10:29:39   
Jo@n
No, z mojo operacijo ne bo nič, sta poln nos in boleče grlo naredila svoje in pridem na vrsto sredi oktobrauser posted image . Če se pa vmes kaj sprosti (zaradi takih odpadnikov, kot sem jaz), pa me pokličejo.

Simvir, hvala za ponujeno pomoč, a sem se odločila da bom kar zaupala klasični medicini.

J. je celo noč hrkal, smrkal, stokal in smrčal, z MM vsa izmenično vstajala na 10 minut, zjutraj pa sva se oba z malim nalila s fiziološko. BTW: zadeva je res bljak, ampak dela čudeže.user posted image  Mali je bil kot prerojen potem, jaz bom pa čez kakšen dan.

Lepo se imejte, čav bav! 

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
17.9.2009 10:57:45   
simvir
Saj jaz nisem mislila, da bi se odpovedala operaciji, samo kakšen čaj za ublažitev težav, pred in po operaciji.

Ja upam, da ne boš imela večjih težav zaradi prestavljene operacije. Tale čas je res tak, da hitro kje kaj staknemo.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zakaj je pomembno dokončati celotno cepiln...
Cepljenje proti HPV učinkovito preprečuje raka, ki ga povzroča virus HPV. A le popolna cepilna shema zagotavlja zaščito....

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.