scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Živijo! Danes pa, moram priznat, nisem zelo produktivna v službi... bo najbrž krivo to, da pripravljam eno predavanje in moram iz raznih poročil in analiz in kar je še takega sranja vleči ene podatke in jih premetavat sem in tja, pa spravljat v tabele, pa preračunavat v odstotke... jaz imam pa veliko raje delo v laboratoriju... no, saj današnji delovnik se počasi izteka (delam do 14h), jutri bom pa bolj pridna... tud kakšen tak dan mora bit jst se pa že dva dni pritožujem, ker nimam dela ... matr smo čudni Tudi pri nas smo se že kar navadili na nov dnevni urnik, sedaj še jaz zjutraj vse tri spakiram in razvozim ter nato poberem, ker koristim ure, od naslednjega tedna jih bo pa zjutraj MM vozil, jaz pa pobirala... dobro, da v službi na istem dvorišču parkirava, da bova brez težav menjavala avtomobila... Joan - držim pesti, da bo šlo hitro, gladko, čim manj boleče... potem si boš pa na vrtu lahko uredila skalnjak... se podpišem Big mamma - a sedaj nas boš pa ti hecala?? No, le povej nam, če ste naročili še eno štručko, da se bomo veselile s tabo.. s temle se tud strinjam Speli - bravo za pridno aprilčico Martino... pa kar na delo za bratca ali sestrco... Posadka - ti nas pa redno razveseljuješ z lepimi slikicami... daj to delaj še bolj pogosto... tud zgornje dvoje mi je čist všeč IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 Sva šla spet eno preverjeno varuško čekirat, pa mi spet ni bilo kul. Moj sonček je tok živahen, da si sploh ne predstavljam, da bi ga ena starejša gospa skušala mirit - ker vidim, da je to vsem cilj, če imaš živahnega otroka, je kao najbolje in ful dosežek, če ga umiriš -haloooo! Jaz sem vesela, da je tak in tudi za sekundo ne pomislim, da bi ga kaj omejevala ... žal si tudi v vrtcu prizadevajo, da jih čimbolj umirijo... po igralnici ne smejo tekat in skakat, pred vsakim obrokom morajo sedeti pri miru za mizo in čakat na hrano, ko pojedo, morajo spet čakat, da vsi končajo in da jih še obrišejo, na sprehodu počasi hodijo in se držijo za vrvico... ker drugače pač ne moreta dve vzgojiteljici 14 otrok rihtat, da bi vsak po svoje bezljal, saj jih je za razumet, ker so odgovorne za njih, da se kaj ne zgodi, ni pa najbolj fajn... pol mamo pa mi ful srečo, k jih ne umirjajo neki ful (vsaj jst tega še nisem opazila). ko grejo res na sprehod, pač ne morejo divjat, jim pa vsak dan omogočita, da se fajn zdivjajo. je pa res, da je naša vzgojiteljica "ornh prismojena" in ji paše divjat z otroki Ketrin in Trnuljčica - imata pa res pestro z vajinima malčkoma... kaj naj vama napišem - dobre živce vama želim... saj se bosta tudi vajini trmici enkrat umirili Srečka - lepo, da si končno spet nazaj in da bo še malo več prijetnega branja tu gor... Scorpio - čestitke za izpite... hvala glede sprehodov v dežju - pri naših večjih dveh ob dežju niso ven hodili, razen če so imeli ravno kakšno predstavo, obisk knjižnice, telovadnice... ker so bili potem preveč mokri in so se starši pritoževali... je bilo pač preveč fajn po lužah skakat in so bile hlače mokre do riti in dežniki so bili povsod, le nad glavami ne... sej to nekak razumem, sem pa danes vprašala, kako je s tem, pa so povedale, da ne hodijo po mokrem (tko da zdaj, ko je povsod mokro, grejo v mesto, da so na asfaltu in ne v travi ali blatu), takrat, ko dežuje, so pa noter. K sreči takrat veliko plešejo pa si kar na hodnik dajo tobogan pa gugalnico, tako da se malo zdivjajo. Nile - bravo za Tio, da se je tako lepo navadila na vrtec... Tako, zdaj pa šibam, ker sem toliko časa pisala, da sem že preko delovnega časa... lepo se imejte evo me spet se smilim sama sebi, ker sem ravno od zobozdravnika, tko da se z Nalom zdejle igrata MM pa pesjanar Jabolko, se kar podpišem pod tvoje komentarje (če dovoliš, seveda) Srečka, super za ugoden nakup ... to je meni tud blazno všeč, ko za nek normalen denar dobim kaj primernega za oblečt ali obut. Mi smo tudi prejšnji teden obuli malega, tako da ima za jesen dovolj. Pa bundico smo v Leclercu kar kupili, ker je bila res ugodna. Za zimo nam manjka še kombinezon pa najbrž bo treba še kakšno trenirko kupit. Sem pa ugotovila, da so premajhni bodiji s kratkimi rokavi, pa mi ni čist jasno, kje za bom to zdej dobila ... mi je pa fajn, ker mu spodaj dam bodi s kratkimi rokavčki, čez pa dolgo majico in je za v vrtcu lih prav, če mu je prevroče, lohk pa dol dajo majčko. tko, spet sem se razgovorila ... zgleda, da moram nadoknadit zamujeno