Roberta69
|
Na srečanju je bilo tudi meni prav luštno, Liam mi je začuda pobegnil samo ene petx ... Naši aprilčki so že zrasli in vsak je po svoje zanimiv, najlepši, naj... Lokacija je prav fletna, tako da je lahko kar še kdaj na sporedu. Moj mali škrat je zadnje čase (ki so že kar dolgi) non-stop v varstvu in ga vidim le zjutraj in zvečer, vse skupaj le par uric . Ga tok pogrešam, sem že prov sita vsega tega in komaj čakam, da malce zadiham. Z vrtci do drugega leta izgleda ne bo nič... sem bila zadnjič spet razkurjena k Ma mi gre v nos, ker z vseh koncev poslušam, da so ti zgoljufali pa uni itd. in je v LJ vrtcih vse polno otrok iz drugih občin in je to, da naj bi bil v LJ vrtcih 100% prostor za LJ otročke, ena velika bula Ma saj ne da komu ne privoščim vrtca, samo tudi drugi župani bi lahko kaj primaknili v vrtčevske blagajne. Saj verjamem, da je vsakomur najlaže otroke blizu službe pustiti/pobrati, samo a jaz naj se pa zato vozim na čisto drug konec LJ? Mah, na našem koncu je v vrtcih taka gužva, da še drugo leto ne pridemo notri V glavnem, zaenkrat sva se odločila nekako takole, da bo ene 2 dni/ teden pri MM-jevih, drugače ga bom dopoldne pazila jaz, popoldne pa MM, kar pa pomeni, da bom morala delat do večera, kar mi pa sploh ne diši . Se pa že veselim najinih sprehodov in doživetij Sva šla spet eno preverjeno varuško čekirat, pa mi spet ni bilo kul. Moj sonček je tok živahen, da si sploh ne predstavljam, da bi ga ena starejša gospa skušala mirit - ker vidim, da je to vsem cilj, če imaš živahnega otroka, je kao najbolje in ful dosežek, če ga umiriš -haloooo! Jaz sem vesela, da je tak in tudi za sekundo ne pomislim, da bi ga kaj omejevala - pred časom nisem mogra vereji izjavi ene mamice:" Naš mali je takoj, ko je shodil začel tako laufati, da smo mu kupili kar natikače, da bi se ja umiril" O, tkole se moram vsake tok cajta mal spucat (in najbrž bojo vrtci kar še kdaj na programu ). Včeraj se je Liam naučil na pogajavčku sam odrivat naprej . Do sedaj mu je uspevalo samo v rikverc . Drugače ima pa kar eno foro, da se uleže na tla (stokart), na koncu z glavo kar butne dol (čudno, da ga ne zaboli oz. da to naslednjič spet naredi), potem se pa v rikverc potiska kot kak kuščar, ga je prav zabavno gledati Aja, bravo še za ta zadnja dva "pohodnika" Jo@n, MM je imel tudi žolčne kamne in od operacije naprej nima več težav, prej pa občasno, predvsem ponoči, pošastne bolečine in krče, zjutraj je pa po taki neprespani in z bruhanjem obarvani noči moral iti ves izmozgan v službo - je bil res fuuul bogi... Liam ima pa novo frizuro in je zdaj še večji cukr SpeliG, jaz si pa tudi slučajno ne predstavljam, da bi nakupovala v Liamovi družbi. Jaz ga obvezno pustim doma ali pa si omislim varuško, ki medtem laufa za njim po trgovini oz. ga kako drugače animira.
|