tasyo
|
Ojla! No, pa je spet nekoliko več čtiva - ja, poletje se počasi preveša v lepo jesen... Ma sej je blo zelo fajn, ampak meni bi pa prav pasalo, če bi bile temperature za odtenek nižje, mi je tole kar prehudo- sploh, ker sem veliko v avtu. Vidim, da je prvi dan v vrtcih minil lepo in brez večjih pretresov. Super. Se veselim z vsako posebej. Mi pa ta teden še uživamo doma - no, se kar malo potepava, ker MM dela. Včeraj sva imeli delovno akcijo, danes pa bova verjetno šli malce na bazen, pa v šoping... Upam da za jutri velja Bizovik ob 17h, ker bi midve tudi prišle, samo da ne bova potem solirale... Komaj čakam, da vas malo vidim, je že tako dolgo! Joan, za UZ je res fajn, če boš danes le ob pijači, za gastro pa - zdej boš zelo vesela, ker si imela post - tešč za nas pomeni 6 ur od zadnjega obroka, tko da bi brez kančka slabe vesti lahko pozajtrkovala. Škoda, da nisem prej videla Po slikovnem gradivu sodeč so vsi malčki fajn in predvsem razigrano navihani. Meni je pa ful smešno. Občasno gre Lana kar po svoje in sploh ne ve, da sem kje blizu, potem pa ima dneve, ko vse le opazuje izza mojih nog... Sramežljivka mala. Pa laske si začne navijat na prstke, ko ji je nerodno. Pa še vedno opažam, da je bolj pogumna in razigrana med večjimi otroki. Mogoče zato, ker ima le-teh toliko več okoli sebe. Srečka - super te je bilo spet prebrat in vsakič znova me preseneča optimizem, ki veji iz tvojih ust (no, v tem primeru prstov...) Posadka, mi smo žal s Krka krenili že v nedeljo ponoči - škoda, ker bi bilo res lepo, da se malce vidimo. Enkrat ob priliki pa res na poti iz čistilnice zavijem še do tebe... Igrače - ugotavljam, da že 100 let nisem nič kupila, ker Lano zanima vse drugo bolj kot igrače. Zdaj pa je začela kazat interes za punčke, jih slačit, jim tlačit dudo v usta, tko da bi ji rada kupila kašno tako. Ideje? Pa da bi bila bolj mehka, za stisnit... Zobki - čakamo še zadnjo trojko in seveda petice. Zobozdravniki pravijo, da je ta nadloga zobni kamen in ne morejo nič. Načeloma ni nič nevarno, naprej pranje dvakrat dnevno (protest je blazen...), pa kontrole malo bolj pogosto. Pomagala bi tudi zobna pasta, ampak ker še ne zna izpljunit, to odpade. Sem jo pa odpeljala kar k moji šolski zobozdravnici, ki je sicer že v pokoju. Pa o sistemu sploh ne bi debatirala, lahko postanem slabe volje. Evo, toliko od mene, danes izkoriščam priliko, ker Lani še spi. Jutri pa upam, da se vidimo v čim večjem številu. Pozdravček!
|