scorpiogirl
|
helow IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 O, je taka tišina, MM jo je mahnil na raftanje v BIH, jaz pa bom imela delavni vikend. Moje detece spi, jaz sem se pa nekaj spravljala za fax delat (v Excelu in sem že vse pozabila... a katera ve, kako se naštima, da se "vrstica" sama širi; recimo: rada bi napisala poved v 5 okvirčkov ene vrstice, ostale dele povedi, pa v naslednje vrstice (da bi šlo besedilo, ki ne gre v teh pet polj samo naprej oz. dol), ker imam v tej vrstici potem že en drug razdelek... no, če sem sploh kaj razumljivo napisala mogoče, združi celice? ne vem, če sem te prav razumela, kaj bi rada. če hočeš 5 okvirčkov (čarunalnik temu pravi celice ) skup združit, jih označiš in poiščeš tam "združi celice". no, upam, da sem ti kaj pomagala. drugače pa še vprašaj kreme za sončenje ... mi smo jo imeli na morju s sabo in sem ga preden smo šli na plažo namazala, ker ga itak ne moreš met lih samo v senčki ... no, mal smo pazili, pa majčko je imel načeloma oblečeno ... tko, da je krema res še skoraj polna, tamali precej rjav, ker zgleda kot ciganček, samo da ga malo sonce pogleda (je po mojem fotru malo in ima že tako ali tako precej temno polt) Krista, veš, da si sposobna ... včasih pač pridejo dnevi, ko ti maladva pobereta vso energijo ... pol je pa še služba pa ostalo ... nič čudnega, če ne prekipevaš od energije skoz Hvala punce, ker prenašate moja jamranja Posadka, sej načeloma sem optimist, včasih mi je pa lažje, če lahko zraven še mal pojamram no, zdej mi je lažje, ker pri tehle zdravnikih ni več "težkih" besed ... ne spustijo ga še domov, ker mora met infuzijo (zaradi ledvic, pa da ne dehidrira, čeprav veliko pije), pa čakajo, da kreatinin (al karkoli že je) pade do konca. vmes naj bi našli vzrok temu, potem pa domov. računam, da kmalu edino, kar me mori, je, da spet kronično primanjkuje € ... pa potem ful preračunavam, če bo šlo z bencinom pa parkirnine v Lj pa tko ... in je prov grozno, ker ne morem vsak dan k MMju, že zarad keša Nalova roka je že super ... jo pa še mal izkorišča za crkljanje včeraj, ko sem prišla ponj v vrtec, je sedel vzgojiteljici v naročju, pa ji pred nosom držal roko ... z zelo trpečim izrazom na obrazu vse, samo da se lahko pocrklja je prov zanimivo ... tak gavnar je (zares, povsod splezat, povsod se zrint, vse odrinit, da pride, kamor hoče) ... pa tolk se rad crklja ... men pa seveda to paše, ko se stisne k meni, pa mi pritisne kakšen slinast cmok Trnuljčica ... kar se trme tiče, je pomoje tud super, da gre v vrtec je naš tud ena velika trma, v vrtcu pa itak ne more bit skoz na vrsti in se tud doma že pozna, da se počasi umirja zadeva (no, če kaj hoče, še zmer zna bit zlo vztrajen ). pa tud sicer sem zelo zadovoljna z vrtcem ... mali pa tud. je bil na počitnicah skoraj mesec in pol, pa je z veseljem šel v vrtec in tud malo ni zajokal. pa seveda, ko je bil čas za spanje, v trenutku zaspal, ker je bil že čist crknjen ti pa želim, da se spanje fajn porihta (oziroma samouspavanje) ... Nal zdej ful lepo zaspi ... moram bit pa zraven, tko da tapravega samouspavanja ni ... me pa to ne moti. se malo pocrkljava, ga pobožam, da se umiri (pet ne upam, ker bo pobegnil al pa imel nočne more ) ... pa hitro zaspi. Ga pa dam spat, ko vidim, da je zaspan ... ne gledam preveč na uro (no, po tretji uri popoldan pa ne gre več spat, tudi če je zaspan ... ker potem zvečer ni šans, da zaspi). Roberta ... mogoč pa mama faza še pride, čist nepričakovano okol ovinka drugače imaš pa dve roki in dve koleni ... lahko dva hkrati crkljaš v naročju glede naslednjega otročka sva midva že kar odločena, da novembra začnemo. če rata v prvo, bomo pestovali lih avgusta, kar je super (za mojo službo, faks pa tudi za vrtec naslednje leto) ... če pa ne, bo pač, kadar bo no, nekaj čtiva sem naklofala ... ostale komentarje je pa miška pojedla za popoldne sem celo s taščo zmenjena, da odpelje Nala za kakšno urico, da bom lahko se malo učila ... al pa posesala stanovanje, ker se Nal (pojma nimam zakaj) boji sesalca ... pa bomo videli, kako se obnese. je zdej Nal že tolk večji, da kej neprimernega za jest mu ne more dat tko, zdej je pa že nujno, da grem pomagat muhe tepst uživajte