Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe A bo poleg Majček, Jabčka in mene še katera prišla??? Midva tut, midva tut!!!!!!!!!!!! Se veselim, da se bomo po dolgem cajtu spet vidle, ma sem vesela kot radio Pri nas smo v redu, racanje in držanje za roko bomo pokazal jutri, upam da bo operete in arije spustil, preventivno lahko s seboj vzamete čepke za ušesa Ta teden smo obletali trgovine v iskanju novih čevljev malega korenjaka, ker je sandalčke prerastel, bos pa jeseni ne bo mogel hodit naokrog. Že v sredo smo obdelali Rudnik in vse štacune s čevlji, pa ni bilo nič pametnega, sploh pa ne lahkega, usnjenega... Danes smo skočili kar v Malomaso v staro Lj in ven odšli z dvema paroma. Malo bolj zaprtii sandalčki (smo optimisti in stavimo na indijansko poletje), pa z enimi zaprtimi jesenskimi. Znamki Tipsietoes in See Kai run, cena pa je bila tudi znosna. Jakoba je včeraj pičila prva osa, smo z obiski sedeli na vrtu, pa je vse gomazeče in leteče navalilo na mizo. MM je hotel malega odnest stran od nevarnosti in v naročju med svojo roko in J stegnom stisnil oso. Mali je tulil kakšnih 5 minut, potem sem mu menjavala tople obkladke in zvečer o piku ni bilo več sledu. HB alergije ni bilo, me je bilo tega prvega pika vedno strah, k sreči sva bila oba zraven, pa še dobro se je izteklo. Če je že z malim vse ok, pa jaz malo bolj od blizu spoznavam delovanje zdravstvenega sistema. Prejšnji teden sem za moj boleč želodec dobila pri nadomestni zdravnici škatlo ultopa in nasvet, da če ne bo bolje naj pridem nazaj. Japajade, moja žlička (al karkoli se že skriva tam nekje pod globokim podkožnim maščevjem) mi seveda ne da miru, tako da sem sinoči delala gnečo pri dežurni in spoznavala mlade dohtarje na ippju (urgenci). Še vedno ne vem (oni tudi ne) kaj mi je, ampak zagotovo ni slepič, ne nosečnost, ne srce, pa baje je s pljuči tudi vse ok.... Saj ne vem, a naj se smejem al kaj... No, še vedno mi ni uspelo ugotovit, po kateri hrani me tako boli, tolažim se, da me ne čisto vsak dan. No, pa če manj žrem, mi verjetno tudi ne bo škodovalo. Skratka, iščem čibolj ažuren termin za gastroskopijo (jupi ) in se veselim, da bom potem morda le izvedela, kateri vrag mi nagaja... Toliko od mene, v živo pa se bomo že kaj več načvekale .
|