|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
13.8.2009 17:37:39   
lepa posadka
Hej, hej!

Nas v Kodeljevo ne bo.
Gremo to soboto v Švico in Poljsko...oz. po domače: pobirat krompir :-))))
Več sreče prihodnjič.

Magnetki... viš, Jabček... tudi naš ta velik jih je zbiral in imel blazno srečo, saj je s 17 paketki, dobil kar 15 različnih, tako imamo samo 2 za zamenjat. Menjamo 2. in 13., obupno pa iščemo 3.

user posted image

Ne vem kakšno vreme je pri vas... pri nas je danes prav ubijalsko vroče. Jaz pa sem se lotila vseh cunj in ukuhavanja pese... Saj sem res nora. Danes bi morali v Čateške, ne pa včeraj, ko je ves čas mejilo na dež.

Jutri bo bolje :-)

Evo, ta velik in ta mali škrat sta splezala pod mizo in me vlečeta za noge...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
13.8.2009 23:07:19   
Isabellabina
POSADKA---dobiš magnetek št.3

Moj fant pa išče št.11,,,,,,če katera ima,pa ne rabi več

Če katera želi ima viška----št.7-2×....št.13×1....št.12×1

< Sporočilo je popravil big mamma -- 13.8.2009 23:10:40 >

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.8.2009 9:55:39   
NiLe
Ojla!

Oooo, kako paše tale ohladitev ... se da saj normalno dihat in delat.

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

SMO SE MENILE IN ZMENILE, DA SE DOBIMO V SOBOTO 15.8. ON 10H V PARKU KODELJEVO PRED KAVARNO LUNAPARK (strandardno mesto )
PRIDITE V ČIMVEČJEM ŠTEVILU IN SEVEDA S ŠKRATI!

Super, mi pridemo!!!

Mi tudi ... najbrž samo ženski del družine
... see youuuu ...

No, še eni, ki vneto zbiramo magnetke LEDENA DOBA in smo tudi napolnili dva albuma, no, skorajda ... pri drugem nam fali samo eden in to točno isti kot pri Jabki ... št. 16. Upam, da nam ga rata dobit. 

Zdele pa šibam delat in če ne prej, se z nekaterimi srečam ju3 in se prav veselim!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Bom prečekirala, ko pridem domov in ti javim.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.8.2009 17:25:51   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Bom prečekirala, ko pridem domov in ti javim.

BM, imamo odveč ta magnetek ... na ZS sporoči naslov, če boš pa slučajno ju3 zavila do Grada Kodeljevo, ga bom imela s seboj.

Kaj pa ostale aprilčice??? A bo poleg Majček, Jabčka in mene še katera prišla???  A ste vse na dopustu?

A vam povem, s čim se trenutno igra moja Tia? Z dvema dojenčkoma user posted image - igračkama ...je čist notri padla. Preklada ju iz vozička na tla, nato spet nazaj not in ju vozi po stanovanju, poskuša jima dat gor pleničko in se pri tem krega, jima v usta tlači flaško ... fuuul je luštna. Opa, rabi pomoč ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.8.2009 21:01:53   
lepa posadka
Dober večer!

Mi smo izračunali, da je jutri praznik. Bravo mi. Akcija na njivi prestavljena na drug teden, jutri pa gremo po maši morda v ZOO v LJ. Razmišljam kako bi skombinirali, da se vidimo. Sicer je naš najmlajši v zadnjih 24 urah pridelal razbito glavo oz. dve grozni buški, saj je sklenil, da po stopnicah ritensko ni več potrebno. Napaka. HB, mast dela čudeže - zjutraj kar nisem mogla verjet, da ni videti tako hudo. Pa vseeno, podpis je viden. No, morda več v živo.

Javite, če boste spremenile lokacijo ali uro. Mi bomo v LJ (če bomo sploh) šele ob 11h.

Big mamma... ti pošljem ZS. Ta velik je čist navdušen :-)

Lahko noč.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.8.2009 21:04:45   
misa79
Mogoče midva tudi prideva pogledat, če ne pride kaj vmes.

Mi smo O.K.. Zadnja dva dni malo bolj tečkasti, a nič hujšega. Važno da smo zdravi (trkam)...... Novo je edino to, da smo že skoraj en teden brez dojenja - tudi ponoči..user posted image user posted image No, da zaradi tega kaj boljš spi ponoč niti ne morem rečt, ampak še upamo na skorajšnjo prespano noč..... Upanje umre zadnje...user posted image

Toliko na hitro.

Lahko noč.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.8.2009 21:21:13   
Majček28
čerrrrr, pa ne mi rečt da bo dons SPET debata na rr user posted image

jaz imam enga mini mini lap-tpoija, 10x20cm in mal težko tipkam, ampak za debato vse.....

Všeč mi je, da za jutri kar kapljamo in upam, da se nas tud vreme usmili. Midve bova kar peš prišle, al pa tud ne user posted image , in potem akcija. Mislim, da jutri kakšne hude debate ne bo, ker bomo verjetn letale za malčki, ki bodo nedvomno povsod....vsaj za Brino lahko 100% rečem user posted image

Sinska, ne morem, da ne bi komentirala dudo.Brina je tud imela močen sesalni refleks in jaz sem se odločila za dudo, zadovoljni sva bili obe. Jaz ker ni bla skoz priklopljena in ker takrat ko sem jo prikolopla je res sesala in pojedla velik, ne pa večkrat po malem, in Brina ki se je ravno iz tega razloga na 2 uri fajn najedla in spala. Dudo ima sicer še danes samo za zaspat drugače ne in mislim, da ji jo bom dost lažje vzela oz. jo bo za Božič odnesel Božiček, kot pa 'joško', ki je vedno tuki. Odločitev seveda stvar posameznika....

Posadka, upam da se res vidimo, bom celo noč držala pesti user posted image

Nile, štrudla jutri ne bo, sem se on 20h spomnila na testo pa skuto pa jabolka....skratka ne bo ga user posted image

...zdaj pa F5

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.8.2009 21:24:02   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

A bo poleg Majček, Jabčka in mene še katera prišla??? 

Midva tut, midva tut!!!!!!!!!!!! user posted image
Se veselim, da se bomo po dolgem cajtu spet vidle, ma sem vesela kot radio user posted image  Pri nas smo  v redu, racanje in držanje za roko bomo pokazal jutri, upam da bo operete in arije spustil, preventivno lahko s seboj vzamete čepke za ušesauser posted image

Ta teden smo obletali trgovine v iskanju novih čevljev malega korenjaka, ker je sandalčke prerastel, bos pa jeseni ne bo mogel hodit naokrog. Že v sredo smo obdelali Rudnik in vse štacune s čevlji, pa ni bilo nič pametnega, sploh pa ne lahkega, usnjenega... Danes smo skočili kar v Malomaso v staro Lj in ven odšli z dvema paroma. user posted image  Malo bolj zaprtii sandalčki (smo optimisti in stavimo na indijansko poletje), pa z enimi zaprtimi jesenskimi. Znamki Tipsietoes in See Kai run, cena pa je bila tudi znosna.

Jakoba je včeraj pičila prva osa, smo z obiski sedeli na vrtu, pa je vse gomazeče in leteče navalilo na mizo. MM je hotel malega odnest stran od nevarnosti in v naročju med svojo roko in J stegnom stisnil oso. Mali je tulil kakšnih 5 minut, potem sem mu menjavala tople obkladke in zvečer o piku ni bilo več sledu. HB alergije ni bilo, me je bilo tega prvega pika vedno strah, k sreči sva bila oba zraven, pa še dobro se je izteklo.

Če je že z malim vse ok, pa jaz malo bolj od blizu spoznavam delovanje user posted image  zdravstvenega sistema. Prejšnji teden sem za moj boleč želodec dobila pri nadomestni zdravnici škatlo ultopa in nasvet, da če ne bo bolje naj pridem nazaj. Japajade, moja žlička (al karkoli se že skriva tam nekje pod globokim podkožnim maščevjem) mi seveda ne da miru, tako da sem sinoči delala gnečo pri dežurni in spoznavala mlade dohtarje na ippju (urgenci). Še vedno ne vem (oni tudi ne) kaj mi je, ampak zagotovo ni slepič, ne nosečnost, ne srce, pa baje je s pljuči tudi vse ok....user posted image  Saj ne vem, a naj se smejem al kaj... No, še vedno mi ni uspelo ugotovit, po kateri hrani me tako boli, tolažim se, da me ne čisto vsak dan. No, pa če manj žrem, mi verjetno tudi ne bo škodovalo. user posted image  Skratka, iščem čibolj ažuren termin za gastroskopijo (jupiuser posted image ) in se veselim, da bom potem morda le izvedela, kateri vrag mi nagaja...

Toliko od mene, v živo pa se bomo že kaj več načvekale user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.8.2009 21:28:16   
Jo@n
No Majček, a se je splačal F5 pritisnit user posted image

Kaj je zdej, bo debata??????????

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.8.2009 21:37:25   
Majček28
jeeeee čveka halo, tuki sem tuki sem....user posted image

Joan, mojo sodelavko je tud tko želodec bolu, dala čez vse preiskave, od spredi od zadaj, pa nč najdl, obila tablete za želodec pa tud nč boljš...no, zdej so dognal da bo to stres, dobila ene tabletke za živčke (ki se jih baje ne da navadit ) in bolečine so čudežno izginle. Njen komentar:mi je prov vseen kere tablee so mi dal, mene ne boli več, jem lahko vse, spim tud in to je to- pa še sekiram se manj user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.8.2009 21:40:54   
Majček28
ej,a čem dons novo zvezdico lovit user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.8.2009 21:42:44   
Jo@n
Haha, dobra fora....
Sem se spomnila na vic, kjer je možakar z drisko prišel po zdravilo v lekarno. Tam mu je pa vajenec dal napačnega, za živce. Naslednji dan vajenec sreča pacienta, pa se mu le-ta pohvali, da driska sicer še vedno, ampak sekira se pa nč več user posted image

Stres? Lahko bi tut bil, ampak trenutno na šihtu res ni stresno. Še v user posted image  je bilo 10 x bolj. Stresno je edino letanje sem in tja, da malega ne pozabimo v varstvu, ali pa pri babici...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.8.2009 21:43:09   
Majček28
Ljubka in jana, a mi bosta vidve delale družbo do nove zvezdice? Ajde gremo pisat....DEBATA!!!!

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
14.8.2009 21:44:16   
Jo@n
No, dejmo Majčki pomagat do zvezdice!!!!!!!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
14.8.2009 21:45:40   
Majček28
hahaha, pol se vsaj sekirala ne boš tud če ga pozabiš user posted image

A topli obhladki pomagajo za oso? Sem mislila da mrzli user posted image
Kaj je to neki z aspirinom pa pikom ose?

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
14.8.2009 21:49:20   
Jo@n
Ja baje tudi aspirin pomaga, pa si nekako nisem znala predstavljat, kako bi mi J pustil masirat oteklo mesto. Na sebi bi že sprobala, na malem pač ne. Za ose in čebele pa sem slišala, da naj bi bil njihov strup termolabilen (neobstojen na toploti) in naj bi se ob vročih obkladkih razkrojil. To sem tudi preverila na sebi ob piku pred kakšnimi 5 leti, ko smo bili poleti nekje na odprtem in ni bilo v bližini nobene hladne stvari za obkladek (pivo na temperaturi poletnega ozračja). Nafehtala sem vžigalnik in si dlan pridno grela. Čez kakšno uro ni bilo sledi o piku. Tako da teorijo o vročem obkladku pridno delim naprej.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
14.8.2009 21:55:50   
Majček28
sam da deluje pa da ni blo reakcije. Mi smo tud že prvi pik sprobal nazadnje ko smo bli v ZOO, HB ni blo hudega, mal zatekel mezinček, 30 sekund solz in to je to....no, mojga sstrahu se ne da izmert user posted image

Letos je os povsod fulllll, upam da jih jutri tam ne bo user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
14.8.2009 22:05:14   
Isabellabina
hej bejbe...sej ne morem verjet,da se dons tuki gor neki dogajauser posted image user posted image

Verjetn tud jaz jutr uletim....

Jo@n---za pik ose pa najbolj pomaga kar med....preizkušeno

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
14.8.2009 22:11:04   
Majček28
o BM, a ne k v starih cajtih user posted image user posted image user posted image  Dej jutr pa uletite vsi...bodo starejši pomagal lovit tamale user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 1044
14.8.2009 22:11:57   
Majček28
ej BM, lej kolk maš postov 1234 user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
14.8.2009 22:15:04   
Isabellabina
Ja ,ja sam nas kar velik štrajka....user posted image nismo več tko zasvojene z obiskom naše strani...ti,ti,ti.....

Ja za jutr ne vem ,če bom prpelala še koga,ker mamo sicer na obisku strica iz A,zato ,bom mojga možeka naštimala,da bo mal zuni peku,da men nov treba kuhatuser posted image user posted image user posted image

Ampk vas bi tko rada vidla,da ,če me eno uro nov,nov panikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.8.2009 22:17:47   
Isabellabina
Ojopj Posadka,sem šele zdele dobr prebrala tvoj zgornji post...jao jaz ti pa voščim ,da se mate fajn......no sej ,ko je pa krompir na mizi je pa tud luštno.

drugače pa imaš ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.8.2009 22:19:14   
Isabellabina
aa,zdej mam že dva več...ampak ful vredu...jaz tega sploh nisem opazilauser posted image

kje pa se je naš detektiv zgubu??????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.8.2009 22:28:44   
Isabellabina
Ja kaj je zdej ......a spitauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.8.2009 22:42:34   
Isabellabina
pišuka Poldi...mene je ruknl ven in se sploh nisem mogla povezat z RR-jem

Očitno ima naš detektiv kakšen alarm,da je pobegnila.....sicer pa jo tud jaz maham u postlo,delat družbo MM.

Upam ,da se vidmo jutri....

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?