Roberta69
|
Evo, jaz pa zadnje čase toliko časa pred računalnikom previsim, da imam čas za obdelavo raznih "neumnosti" (beri, ker imam že samega dela toliko, da ima dan premalo ur). Pripopam še dve fotki s sprehoda pred parimi dnevi - mi dolgo ni uspelo slik s telefona dol potegnit (je nekaj štekalo), tako da se jih je nabralo kar 3600 in mi bo vzelo kar par dni, da vse skuapj uredim, pa si s takim prijetnim delom malce razbijam monotonost, saj mi je moj sonček tako všeč, da se ga sploh ne morem nagledat . A kar črevesne motnje vas napadajo, ja, to zna biti zelo zoprno, pri ta malih škratih pa najbrž še 100x bolj. Se spomnim, da sem bila, ko je bil Liam še čisto majhen, skos na trnih, da se mu ne bi kaj zgodilo, se mi je zdel tako nebogljen. Sem pa tudi jaz enkrat fasala trebušno gripo - se spomnim, da sem imela prepečenca že čez glavo, posušena že čist (me je sklatilo še za par kil) in takrat sem še delala promocije in potem smo šli vedno skupaj jesti in ker bolezen ni bila več na višku (ta prve dni tudi apetita ni bilo), so se mi tako cedile sline (še prav spomnim se, da je kolega jedel njoke s sirom), da sem si rekla: "Samo en grižljaj", pa je bilo usodno... sem bila prov reva, takšne bolečine v trebuhu, da je joj. Tevž ima pa že ful zobkov :) Liam zaenkrat zgo. in sp. enke in dvojke ter štirice, čeprav je mami na morju nekaj sanjala o šesticah, samo sploh ne uspem pogledat, prsta pa tudi ne upam dat v usta, ker fuuuul ugrizne . Spanje: pa še tokrat . Mi res, glede na to, da večina večkrat piše, da prespite skoraj celo noč, zelooooo slabo spimo . Zadnje čase j epa čist kriza - ko je bila polna luna, ne rečem, ker ful vpliva nanj, zdaj pa... ma, se zbudi tudi 3x na noč in največja težava je to, da ne zaspi takoj nazaj, ampak kar vleče in vleče, potem se gre še malo sprehajat po stanovanju, pa potem še tuli, skratka, kakšno noč ga ima mkar malo . Po ta novem sem njegov jogi privlekla v spalnico (prej je imel že nekaj časa svojo posteljico brez stranice, da je ponoči kar sam prinorel v spalnico), da lahko MM vsaj normalno spi v postelji, ker je bil že nekaj časa obsojen na kavč in se že tako jezi, da se nisva spet odločil aza vodno posteljo (na latexu ful slabše spi), da mu kavča pa res n eprivoščim. Tako da, dajte nam kak dober recept, d abo dete spalo .
|