Roberta69
|
Srečanje je bilo, kot vidim in je bilo pričakovati, krasno :) Jaz upam, da bo kmalu še kakšno in prideva še mi2 (če bo zneslo). Vidim pa, da ima moj mali škrat še najbolj punčkasto frizuro od vseh fračefel Ampak mi2 se ne dava Mu dolgi laski prov pašejo... je pa zanimivo, da je komentar vsakogar, ki ga zamenja za punčko: "Ja, če ima pa tako lepe dolge blond laske" Vrtci: kar čutim vašo evforijo pred semptembrom. Jaz sem bila vedno taka, ko je bilo treba v šolo, in tudi zdaj za mojega škratka želim, da bi šel veselo v svojo "šolo". Sicer so "varuške" super - moj oči je z njim pohajkoval po Šmarni gori (mimogrede se ni mogel načuditi, kako močna sem, da ga pri svoji postavi lahko toliko nosim ) in sta se prov dobro ujela (glede tega varstva sem bila malo skeptična, zdaj je pa že 2x čist fajn špilalo ). Danes je že drugič pri prababici in tudi tam se ima fino, z mojo mami itak obrneta vse kotičke in predebatirata o vsakem ptičku, rožici in drugi pojavi na tem svetu, pri MM-jevih se pa podi po njivi in vrtu ter obira pridelek, preganja mačke in se ima tudi fajn. Vsi skupaj so edino za moj okus malo preveč na ziher v smislu, da ga bi kar nekaj prijemali, pa mu pomagali - ampak Liam res obvlada vse ovire in ga ni vrha, na katerega ne bi prilezel . A veste, kok sem jaz ena ponosna mama . Skratka, vsak večer pride domov čist umazan , nasmejan do ušes in še čist na spidu, kljub temu da je cele dneve naokrog. No, kar se tiče uvajanja, sem pa prepričana, da ga, če dobimo vrtec, tudi pod razno ne bomo rabili. Jaz vam rečem, Liama boli kita, kje, kaj, s kom, zakaj - samo da dogaja/2. Prababico je videl 3x, pa je imel toliko dela z raziskovanjem atrija, stanovanja in vsega, da niti opazil ni, da sem šla. Nič, pri nas je takole, jaz z že čist otrdelo ta zadnjo od sedenja (čeprav včeraj zvečer, sem šla pa z Liamom na vozičku teči do Bajerja v Kosezah, je kar razdaljica, in me danes, po pravici povedano, boljio mišice od rekreiranja), MM pa uživa enkrat na raftanju, drugič na fantovščini, poroki (MM-jev dober prijatelj se poroči v Opatiji, sem si ful želela it,pa najbrž ne bom imlea časa), jadranju... skratka, zadnje čase sploh nismo family, ampak vsak na svojem koncu , ampak jaz komaj opazim, ker mi dnevi kar letijo mimo. Preživite lep vikend in se nadihajte malce svežega zraka še zame!
|