|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
24.8.2009 12:52:20   
sinskaT
Še nekaj: za tiste, ki ne marajo dude imam vpr. ok, sem se sprijaznila, da malega pač večkrat dam na prsi in zvečer sem mu ena velika duda, ni pene...moti pa me, ker se jezi ko skoz teče on bi pa samo dudlal, pa ne vem kdaj naj mu odrečem dolgotrajno dojenje, da se mi ne pobruha...kakšna rešitev? 

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
24.8.2009 16:52:48   
SpeliG
Po dolgem času se spet malo javim; mi smo še vedno zelo dobro, uživamo in hodimo okrog, predvsem po obali. Zdaj počasi zaključujemo z dopusti, ampak nič hudega, smo ga užili maksimalno. Za nazaj še nisem utegnila dost prebrat, edino zadnji post od Sinske sem prebrala, pa itak nisem pravi naslov, ker je naša Martina veliki Duda-fanuser posted image . No, za spanje jo še rabimo, sej sicer ne.
Mene pa zanima, ali že kateri od aprilčkov spi v svoji "veliki"postelji? Meni se zdi Martina že čist prevelika za otroško posteljico in razmišljava, da jo bi prestavila v posteljo. Ji bova pač dala ograjice, pa na tla za ziher še kaj mehkega, da morebiten padec ne bo prehuduser posted image .
Drugač je ful faca, ponavlja besede za nami in vse bi rada naredila sama.
Spimo dobro, kljub nadaljevanju rokenrola v njenih ustkih, hvalabogu. Naša je v bistvu še vedno ful zaspanka, ob 9 jo naša mami dobesedno meče iz postelje, kot bi žurala celo noč...
Zdej grem pa brat za nazaj, fajn bodite!!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
24.8.2009 21:16:20   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Še nekaj: za tiste, ki ne marajo dude imam vpr. ok, sem se sprijaznila, da malega pač večkrat dam na prsi in zvečer sem mu ena velika duda, ni pene...moti pa me, ker se jezi ko skoz teče on bi pa samo dudlal, pa ne vem kdaj naj mu odrečem dolgotrajno dojenje, da se mi ne pobruha...kakšna rešitev? 

Hmmm, sicer imam otroka, ki od začetka ni hotel dude, pa sem izvajala vse možno... No, edino v rum jo nisem namočila (štajerci marsikaj predlagajo...) user posted image ... Samo glede tvojega problema pa res ne vem... Ker je bil pri meni praktično skoz priklopljen prvi mesec in pol (samo  sva  zaradi nedojenja v P rabila loviti zaostanke med potrebo in povpraševanjem). Mogoče bo K&M pravi naslov???

Si me pa spomnila ene ta boljših stvari- nikoli ne bom rabila razmišljati kako se znebiti dude. A jo bo odnesla miška, dedek mraz al kdo druguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pa bilo zadnjič na otr. igrišču res čudno videti otroka starega okoli 2-2,5 let z dudo. Pa ne zaradi dude- enostavno dojenčkast se mi je zdel z dudo stalno  v ustih, pa tak velik fantekuser posted image
Se pa je že zgodilo, da je kakšen otrok kdaj izgubil dudico in jo je Princ pobral, pa jo analiziral z vseh strani, potem jo pa nesel lastniku, ne da bi ugotovil čemu ta čudna reč služiuser posted image .

Špeli- tudi jaz sem razmišljala o postelji za malega. V smislu da se tam lažje zraven vsedeš/vležeš, ga božaš...in bi mogoče naš lažje zaspal v njej. Samo sem vse drastične spremembe zanj prestavila na  obdobje po vrtcu. Trenutno mu nobene stvari ne bom menjala. Gre pa sigurno z dvemi  leti v posteljo- torej najkasneje aprila.
Ko spi, spi zelo lepo le v svoji sobi in v svoji postelji. Najslabše pa ko spi z njim kdo v isti sobi (dopust), oz katastrofalno če spi z nama v postelji.

Še malo do dopustauser posted image

A ja, danes smo imeli kontrolo pri alergologu- isto dalje- brez mleka in mlečnih izdelkov in čez čas postopno probati najprej fermetirane izdelke in opazovati.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
25.8.2009 7:51:21   
simvir
Dobro jutro!

Brrr zjutraj je pa že prav mrzlo zunaj, danes je bilo samo 10° ko sem šla v službo. No glavno, da je potem toplo in sonček.

Mi smo super, vikend je bil spet pester, malo fraj za mami ki je pela na poroki, v nedeljo pa s pevkami še družinski piknik - kaj se je otrok nabralo v parih letihuser posted image user posted image .

Odštevamo dneve do vrtca, jutri gre N. na obisk tja, v pon. pa še T. Jaz poleg tega odštevam še dneve do dopusta, ko imam namen malo bolj generalno pospraviti po hiši. Če bo seveda sploh uspela...si bom verjetno pa spet malo pomoči naročila, da bo hitreje končano.

Sinska glede dudanja ne vem, T. jo je sprejel šele ko je bil par tednov star, prej je ni maral, sem mu jo kar ponujala. Glede dudanja pri tebi pa mislim da ima 10-15 min dovolj, do takrat popije toliko mleka kot želi in se seveda zraven crklja, potem ga pa verjetno lahko odstaviš. Jaz sem morala kar pri obeh paziti koliko časa sta bila pri meni, drugače sta samo bruhala. Pa lepo da se Hana in očka zdaj tako dobro razumeta, vidiš da se je vse lepo uredilo. Skomine ostalim pa kar še delaj, da bomo spet navijali za kakšno nosečkouser posted image .

SpeliG lepo da si se javila, je prav lepo prebrati kako se imate tudi pri tistih, ki se ne javljate tako pogosto. Mi imamo zaenkrat posteljico prislonjeno ob njegovo veliko posteljo, pa se lahko tudi midva zraven uleževa ali pa z njim, če ga kaj matra. Bomo pa čez kakšen mesec ali dva samo še taveliko uporabljali, tudi N. ne šel v svojo posteljo pri 1,5 leta.Dali smo mu ograjico in je bilo vse bp.

Trnuljčica A vi pa še vedno brez mlečnih izdelkov? Upam da tudi to počasi mine. So pa tudi meni hecni otroci starosti 2-2,5 let z dudo zunaj. Ravno v nedeljo je bila ena taka, pa je mamica rekla da je bila nekaj tednov brez dude, potem je začela pa prstek vleči in ji je raje dala dudo nazaj. Ok saj to je tudi rešitev, samo mislim da tako veliko otrok že zelo dobro razume ko ga opomniš, tako da vsaj ko je ona zraven bi verjetno lahko bila nekaj časa brezuser posted image . Oba moja sta jo imela le za spanje in zdaj sta že brez.

Jabka tale iRobot je pa res super zadeva, moj oči ga je mami za 50. let kupil (sicer mislim da neko drugo firmo), pa ga tudi on zalaufa, tako da ima vsaj s tem ona manj dela. Zdaj ko sva se obe s sestro odselili ima kar precej dela, da sama vse poštima. morda ga enkrat tudi mi nabavimo, ko bodo cene malo padle...user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
25.8.2009 8:18:57   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

Mene pa zanima, ali že kateri od aprilčkov spi v svoji "veliki"postelji? Meni se zdi Martina že čist prevelika za otroško posteljico in razmišljava, da jo bi prestavila v posteljo. Ji bova pač dala ograjice, pa na tla za ziher še kaj mehkega, da morebiten padec ne bo prehuduser posted image .

Samo tole pokomentiram ker se mi mudi. Naša Bini je že od junija v postelji 90*190 in ni bilo do zdaj nobenih problemov. Ima ograjeno, edino pri vznožju nima ograje da lahko zleze dol. Meni je pa tudi fajn, da ko se ponoči zbudi za dojenje (ja še vedno se dojimo) se samo uležem zraven, ona poje, se obrne na stran in spi dalje. Nam oz. meni se je tavelika postelja super obnesla

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
26.8.2009 17:43:06   
Majček28
dannn,

sem spet popoldan v službi pa imam zatišje, tko da lahko nekaj minut službenega časa tudi za rr ukradem.

Pri nas sicer nič novega, razen tega da ima Brina zadnjih par noči- odkar je prišla iz počitnic na morju pri dediju- žute minute. Prvič se mi dogaja, da ima problem zaspat...ko jo odnesem v posteljo, dam njeno bibi in si postreže z dudo je vse ok, potem pa po 15 minuteh glasno MAMA MAMA in potem samo še stopnjevanje, če je treba tudi do histerija. Jo poskušam pomirit, se pogovoriva da je nočka in da mora spančkat pa lepo kima ampak ko jo dam po v posteljico nazaj potem pa sirena in ona bi šla pa-pa....no, za enkrat mami še zmaga, ampak moram it ven iz sobe in z grozo poslušat kako me kliče, vse pa se neha po cca 10 minuteh...se pa zna ponovit recimo ob 2h pa trajat do 5h ponoč user posted image ne vem kje je problem, nikol nismo imela problemov s spanjem ali s samouspavanjem...popoldan ni problema, položim in zaspi za 3 ure, ampak zvečer je pa kr neki....skratka, glede na to, da je bilo to zdaj tako 3 večere in 1 noč se ne bom pritoževala, upam samo da jo čimprej mine ker me srček boli ko jo slišim kako me kliče pa ima neke divje ideje iti papa sred noči user posted image user posted image žurerka kot mami, ni kej user posted image

Smo tud mi pomislili že na veliko posteljo in če bo Jurček kaj kmalu ratal jo bomo tud nabavli, za daj pa nam tale še kar koristi.
Duda...mi jo imamo za spanje pa še to v veliki večini takoj vem iz ustk pade...če ji rečem če mi jo da mi jo tudi da in je noče nazaj, na sprehodu je nimamo, v avtu je tud nimamo, upam da počasi še ponoči skenslamo...no,če ne prej jo bo Božiček zamenjal za darilo user posted image

Speli, ja pa kje si ti, daj kaj večkret se oglasi...me prav zanima kako kaj tvoj kjokodilček napreduje...long time no see

Nile, hvala za Orangino...pišuka, se tud ponudila nisem da bi jo jaz plačala user posted image upam, da me vseen še kdaj povabiš na 'kavico'...al pa ti prid po čevlje....

Pogrešam Ketrin pa Srečko pa Mišo pa BM...sej res, a je BM spet nosečka user posted image

Umam še na kakšno srečanje v bližnji prihodnosti...kaj pa ve?

pa pa

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
26.8.2009 21:13:34   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Pogrešam Ketrin pa Srečko pa Mišo pa BM...sej res, a je BM spet nosečka user posted image

pa pa

Se podpišem.

Sicer sva z malib bila danes na uvajalnih uricah v vrtcu.
Če sem do sedaj imela minimalne pomisleke glede vrtca, so se le ti sedaj razblinili.user posted image
Bilo je 300 % nad pričakovanjem. Že tako sem vedela, da se zaigra, saj vidim po tem, da ima nujno potrebo po otroškem igrišču vsaj 1x dnevno... Ampak tole... Bila sva tam 1,5 uro, igranje, skakanje, vriskanje (ma čisto je bil navdušen- da so ostali starši že čudno gledaliuser posted image ), edino grozen jok in trma, ko sva morala iti- saj so že vsi šliuser posted image . Očitno bom imela probleme, ko ga bom pobrala v vrtcu. Skratka sploh ni hotel iti. Sem ga odnesla.user posted image Ostali so šli lepo peš...
Doma je še jedel, se kopal, bral knjigico in zaspal KOT POLH takoj - že na flaški!!!! Je MM izjavil, da se bo vsaj draga investicija v vrtec obnesla že samo če se mu spanje porihta.user posted image

Še 2 dni do dopusta- odštevam kot bi bila v vojskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
26.8.2009 21:21:42   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Trnuljčica A vi pa še vedno brez mlečnih izdelkov? Upam da tudi to počasi mine.

Ja. Je imel alergologa v sredo. Skratka je še brez mleka in mlečnih izdelkov, nato postopno probno uvajanje sprva fermentiranih izdelkov (jogurt, skuta) po 1,5 letu, če ne gre, pa dieta dalje, do prenehanja simptomov. Ampak po pravici mu letos še niti pod razno ne bom probala karkoli uvajati, ker tiste noči, ki so bile prej user posted image - ne hvala. Najpogosteje pa alergija na mleko tako mine med 2 in 3 letom. Tako da ne mislim forsirati. Če ne bo videl jogurta, čokolina ali navadne čokolade ga ne bo konec.  Ima pa zato lepe zobke- kljub čiščenju tako- takouser posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
26.8.2009 21:25:43   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ja. Je imel alergologa v sredo.

Očitno res rabim dopust. user posted image Ni ga imel danes -v sredo, temveč v ponedeljek.

Neposredna povezava do sporočila: 1109
27.8.2009 8:57:28   
misa79
Hoj hoj.

Lepo da me kdo pogreša user posted image .

Mi smo drugače super. Malo nas hecajo le rdeča lička in ta huser posted image dermatitis. Mah sej bo. Mi je pa težko ga gledat, ko se praskauser posted image . No drug teden imava alergologa, pa da vidimo, kaj bodo doumili, če sploh kaj...... No tudi sicer bo naš september poln obiskov takšnih in drugačnih zdravnikov - alergolog, dermatolog, zobozdravnik in na koncu še cepljenje.......

Naš mali je drgač kot živo srebro - ni pri miru niti 2 sekunde..... Skoz se mora neki dogajat, če ne je jok in stok. Zdaj smo v fazi plezanja na vse kar mu pride na pot. Je zadnjič že sprobal, kako se pade iz stola. Sem mislila, da ga bo vsaj malo strah drugič - ja pa ja de. Ni blo 5 minut od padca je že lezel na drug stol......... Buške bodo izgleda naše stalne spremljevalkeuser posted image . Nič hudga, imamo dovolj margarine na zalogi.....user posted image

A ste že vse začele navajat male na kahlico? Jaz ga vsake toliko malo probam prepričat, da se vsede na kahlico, vendar še ni bilo rezultatauser posted image . Je pa ful smešen, ko se vsede, pa spušča zvoke, kot da bi ful kakal, pa v bistvu ni nič.....

Trnuljčica - user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec. Jaz si pa sploh ne morem predstavljat, da bi imel mali alergijo na mleko, ker poje na kile jogurta in skutk, zdaj pa je odkril še aktimel, mmmmm.

Duda - mi jo še tud mamo predvsem za spat. Čez dan pa kukr kdaj. Največkrat pa ti jo da brez problema, če mu rečeš. Zadnjič jo je kr prodajalki v trgovini dal, ko mu je rekla.......user posted image

Lep dan še naprej. Pa tud jaz pogrešam Ketrin in Srečko. Za srečanje smo pa itak vedno.....

Neposredna povezava do sporočila: 1110
27.8.2009 10:59:47   
NiLe
Daaan!

Ja, nekatere čveke so še vedno na dopustu - naj uživajo, nekatere se odpravljate na dopust - ve tudi uživajte, ste si zaslužile, nekateri pa pridno delamo user posted image ....no, če ima katera od aprilčic danes kaj časa, naj se zapelje do

BIZOVIKA, kjer je brunirica in fajn igrišče za otročke ... tam bomo Ketrin, Jo@n, Nile ... vabljene vse, ki boste pravočasno prebrale :-)))  

Meeting point: Bizovik

Termin: četrtek, 27.08. od 17.30 naprej

še nekaj utrinkov z našega morja user posted image

user posted image

dva luštna aprilska škratka - uganeš, katera dva?

user posted image

naša zobatka :-))

user posted image

mhmmm, kako paše sladoled

user posted image

sončni zahod na trampolinu

user posted image

tale mivka pa nič ne pika

user posted image

ko bom velika, bom fuzbalerka user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
27.8.2009 18:45:38   
barby78
Ojla punce!

No,pa se še jaz malo javim,po dolgem,doooooolgem času.
za nazaj nisem nič brala,ker bi rabila kar nekaj dni,da bi bila na tekočem.bom pa poskušala sledit v prihodnje user posted image

Nekako sploh ne najdem časa,da bi se malo oglasila na RR-ju.Pa saj same veste,otroci,pa služba,pa kar naprej neko delo okrog hiše.

Ja,vsaj za dopust mi je upelo utrgat nekja prostih minut user posted image

Lia mi pa itak pobere dosti energije.je pravi raziskovalec in je je vsepovsod polno.da ne govorim o trmi in metanju po tleh,da bi dosegla svoje user posted image .
Na vrtec se je kar dobro navadila,sicer bo pa že skoraj pol leta,kar ga obiskuje.ja,kako čas beži.
Še vedno imamo samo 4 zobke.nekako počasi nam rastejo.pa bo že.nam pa zato laski hitreje in smo ji že kar nekajkrat strigli user posted image .

Tako pa izgleda sedaj naša gospodična:

user posted image

Pa še oba moja lumpa:

user posted image

toliko zaenkrat od mene.
Saj bo zdaj kaj več časa,ko se bo začelo bolj slabo vreme.
lepo se imejte,
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
27.8.2009 21:24:52   
trnuljčica
Danes je princa na uvajalne igrice v vrtcu peljal MM. Po uri in pol vragolij mu je skoraj zaspal kar tam na rokah. Pa edini je bil, ki je šel gor in dol po stopnicah, ter sam po toboganu dol brez pomoči. Tako da se je MM pohvalil, da so ga starši spraševali koliko je star (nekje v zlati sredini glede drugih- najstarejši je 5 mesecev starejši). To so sicer spraševali že včeraj...
Tko da bo tale vrtec na našega očitno deloval uspavalno. Joj, ko bi leuser posted image ...

Samo še jutri v službo, pol pa user posted image user posted image

Pa, pa, pridni boditeuser posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
27.8.2009 22:29:34   
Jo@n
Čer!

V Bizoviku je blo fletnouser posted image  user posted image  user posted image , nabralo se je cel kup aprilčic, vreme pa sta gor držala naš J. in Kristin K. user posted image

Mularijo je bilo treba non stop lovit naokrog po igralih, tako da se načvekale ravno nismo. user posted image  Ja, bo treba še kdaj ponovituser posted image

Še malo fotomateriala za firbce napast:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mirno noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1114
28.8.2009 7:31:23   
simvir
Zdaj sem pa kar malo žalostna, ko gledam tele luštne fotkeuser posted image . Zato ker nas ni bilo sevedauser posted image .

Seveda nisem pravočasno prebrala sporočila oz sem ga šele zdajle.

Jaz pa predlagam da se drug teden še kaj dobimo. zaradi uvajanja v vrtec nas bo verjetno kar nekaj na dopustu, pa bo več časa. Lahko tudi popoldne seveda, da bodo še tastarejši lahko zraven. Predlogi...

Drugače nič novega, N. je bil v sredo v vrtcu na obisku in se je bolj očija držal, po dobri uri sta šla ven in se je na enem igralu zunaj ograje igral, potem pa je rekel da bi šel nazaj in sta ostala z otroki na igrišču še dobro urouser posted image . Upam da ne bo prevelikih težav ko bo šlo zares, že to da je sam hotel nazaj se mi zdi vzpodbudno. Se pa kar pozna, da je bil do zdaj brez večje otroške družbe.

S T. greva pa v pon. na pogovorne urice, mislim da bova samo midva in vzgojiteljici, da se malo spoznajo in kaj povprašajo o njem.
Pa včeraj sem ga ostrigla, je spet malo bolj fantovski look dobil.

Petek je user posted image user posted image user posted image in tudi moj zadnji delovni dan pred dopustom.

Trnuljčica super tudi za vaš vrtec, kot kaže ne boste imeli težav z uvajanjem. Pa lepo se imejte na morju.

Barby lepo da si se spet oglasila. Lia je pa res prava gospodična, ima že orenk frizuro. ,

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
28.8.2009 7:35:03   
simvir
Pa še nekaj, a ima katera idejo kje bi dobila še kakšen vrtni ležalnik (najraje plastičnega), smo ga hoteli za tasta kupit, pa ga na Rudniku nisem nikjer dobila. Vse je že razprodano.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
28.8.2009 9:00:36   
sky77
dan

Ja včeraj je bilo luštno, čeprav naša Bini ni bila ravno družabna. Doma je pravi gangster, na srečanju pa prava pridna pupika ki se vseskozi drži mame za nogo.

Ja drugi teden se komot dobimo. Samo povejte kdaj in kje

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
28.8.2009 10:49:44   
NiLe
Daaan!

S5 je vroč dan pred nami ... tudi včeraj je bilo vroče, ampak v Bizoviku vročine sploh ni bilo čutiti  ... bilo je super videti vse ...  aprilček in aprilčice so bili razposajeni, naspidirani in živahni ... mamice in očka smo letali za njimi, ampak meni je bilo prav fino .... Jo@n hvala za fotkice ... super so!

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Pa še nekaj, a ima katera idejo kje bi dobila še kakšen vrtni ležalnik (najraje plastičnega), smo ga hoteli za tasta kupit, pa ga na Rudniku nisem nikjer dobila. Vse je že razprodano.

mal sem čekirala na netu, stran od Merkurja:

http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/polica.asp%3Fid%3D010901

imaš kar nekaj izbire

Želim vam lep vikend, mi gremo na morčka za podaljšan vikend, v torek pa veselo na uvajanje!

Vsekakor sem ZA srečanje drug teden ... zaradi mene je lahko ista lokacija user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
28.8.2009 15:11:13   
Roberta69
Srečanje je bilo, kot vidim in je bilo pričakovati, krasno :) Jaz upam, da bo kmalu še kakšno in prideva še mi2 (če bo zneslo). Vidim pa, da ima moj mali škrat še najbolj punčkasto frizuro od vseh fračefel user posted image Ampak mi2 se ne dava user posted image Mu dolgi laski prov pašejo... je pa zanimivo, da je komentar vsakogar, ki ga zamenja za punčko: "Ja, če ima pa tako lepe dolge blond laske" user posted image

Vrtci: kar čutim vašo evforijo pred semptembrom. Jaz sem bila vedno taka, ko je bilo treba v šolo, in tudi zdaj za mojega škratka želim, da bi šel veselo v svojo "šolo". Sicer so "varuške" super - moj oči je z njim pohajkoval po Šmarni gori (mimogrede se ni mogel načuditi, kako močna sem, da ga pri svoji postavi lahko toliko nosim user posted image ) in sta se prov dobro ujela (glede tega varstva sem bila malo skeptična, zdaj je pa že 2x čist fajn špilalo user posted image ). Danes je že drugič pri prababici in tudi tam se ima fino, z mojo mami itak obrneta vse kotičke in predebatirata o vsakem ptičku, rožici in drugi pojavi na tem svetu, pri MM-jevih se pa podi po njivi in vrtu ter obira pridelek, preganja mačke in se ima tudi fajn. Vsi skupaj so edino za moj okus malo preveč na ziher v smislu, da ga bi kar nekaj prijemali, pa mu pomagali - ampak Liam res obvlada vse ovire in ga ni vrha, na katerega ne bi prilezel user posted image . A veste, kok sem jaz ena ponosna mama user posted image . Skratka, vsak večer pride domov čist umazan user posted image , nasmejan do ušes in še čist na spidu, kljub temu da je cele dneve naokrog. No, kar se tiče uvajanja, sem pa prepričana, da ga, če dobimo vrtec, tudi pod razno ne bomo rabili. Jaz vam rečem, Liama boli kita, kje, kaj, s kom, zakaj - samo da dogaja/2. Prababico je videl 3x, pa je imel toliko dela z raziskovanjem atrija, stanovanja in vsega, da niti opazil ni, da sem šla.

Nič, pri nas je takole, jaz z že čist otrdelo ta zadnjo od sedenja (čeprav včeraj zvečer, sem šla pa z Liamom na vozičku teči do Bajerja v Kosezah, je kar razdaljica, in me danes, po pravici povedano, boljio mišice od rekreiranja), MM pa uživa enkrat na raftanju, drugič na fantovščini, poroki (MM-jev dober prijatelj se poroči v Opatiji, sem si ful želela it,pa najbrž ne bom imlea časa), jadranju... skratka, zadnje čase sploh nismo family, ampak vsak na svojem koncu user posted image , ampak jaz komaj opazim, ker mi dnevi kar letijo mimo.

Preživite lep vikend in se nadihajte malce svežega zraka še zame!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
28.8.2009 21:09:37   
novopecena
Dober večer :)

Jao jao kolk ta cajt leti mimo :) :( Pri nas se dogaja na polno, mali pridobiva zmeraj več samozavesti pri hoji pa premagovanju vsemogočnih ovir,..moram pa rečt da je pa po drugi strani tak ziheraš da smo pridobili samo eno buško. je bil z MMjem na igrišču in sta bila na toboganu (mali je btw usekan nanje) pa je tako hitel po stopnicah plezat da so bile roke predolge pa so šle med stopnice pa s čelom v stopnico. seveda huronski jok pa minutno crkljanje pa ajmo akcija naprej user posted image

že dober mesec sem zaposlena in smo mogli kar na hitrco najdt varuško in sem dobila tako fajno da je ne morm prehvalit. sicer delam polovični delovni čas tako da tudi stroški varstva niso tako gromozanski kot bi lahko bili. V takih primerih bi mi mami alpa tašča ZELO prav prišli ampak sta predaleč. Vrtca seveda nimamo tako da bomo furali tako kot je-pa še ceneje je trenutno.

dopusta še nismo koristili saj mi kot začetnici ne pripada (vsaj za konkreten dopust) vseeno pa bomo zarad mojega delavnika lahko skočili za kakšen teden do Azurne obale-kooomaj čakam.

je pa moj pričetek dela prinesel manjšo spremembo v družini. MM in Rene sta se ful povezala in se imata super truper fajn-mi paše da mi mali ne sledi na vsakem koraku kot senca :) pa uspavanje je fenomenalno: ga položim v posteljico, mi da lupča pa pomaha s takim nasmeškom da se ti kar smeje. pa ne mine 5 minut pa je že na kolenih pa rit v luftu in spi user posted image

z veliko zamudo čestitke Siniski pa malemu (ki to verjetno ni več) korenjaku Niku. Da boste še naprej tko fletna družinica pa da bo Hana super sestrica.

mi2 se že meniva o novem user posted image samo bova par mesecev še počakala da vidimo kako bo s službo. sicer že reneja nisva planirala in verjetnu tudi sedaj ne bova datumsko telovadila-ko bo bo.

pa veliko bi bilo še za komentirat pa trenutno ni več časa tako da se še kaj oglasim-upam da prej kot je zdaj trajalo :)

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
28.8.2009 22:30:42   
JABOLKO3
Živijo!

Mi smo že z morja, 3 dni prezgodaj, ker je MM-ju umrl en star stric, pa ga brez njega ne bi mogli pokopati (malo sem žleht)... in smo domov pripeljali malega bolnikca - Jure je že dve noči nazaj na morju za nekaj ur zakuhal (zaradi iste stvari pri srednjem smo prestavili odhod na morje za en dan, večji pa je zbolel prvi dan na morju)... včeraj je bil ves dan dobro, zato se nismo vznemirjali, zvečer pa že siten, ponoči se je zbujal, zjutraj pa že malo vročine... smo dali svečko in na pot... pa med potjo še eno in direkt v ZD - menda viroza... no, pri dohtarci je bil še živahen, doma pa kar naenkrat 40 vročine in bruhanje... pa vročina po svečkah nikamor dol... pa nikakor iz naročja... en tak revež mali... (MM pa seveda na pogrebu) potem sem uvedla dva požirka tekočine na 15 min in je sedaj že malo bolje, bruhal že kakšne 3 ure ni, malo se je spotil in je tudi vročina malo padla... tako da zaenkrat upam, da nocoj ne bo treba še na urgenco...
Toliko, da sem malo javila, kako je pri nas... si bom pa res vzela (v kratkem) čas še za branje za nazaj in za kakšen komentar... že dolgo samo jamram, drugo pa nič - se bom poboljšala...
Lep večer...

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
28.8.2009 22:32:53   
Roberta69
VRTCI  http://www.cekin.si/clanek/za_dom_in_druzino/v-katerih-vrtcih-po-sloveniji-se-prosta-mesta.html

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
31.8.2009 22:19:50   
simvir
Vidim, da ste se vse poskrile...ali pa ste v pripravah na jutrišnji dan (predvsem tiste s starejšimi otroki).

No jaz sem se komaj prebila sem gor od doma, ker živimo za toliko hribi, da do nas moderna tehnologija komaj kaj potegne. Sem preko mobitela priklopila topija, pa komaj kaj odpira. Naš stari, tudi počasni net pa sameva v T. sobi ker ni junaka, da bi ga kam drugam speljal. Ja, tudi ruter na to varianto ne potegne.

Za srečanje niste nič dorekle, upam da ga spet ne zamudim, ker nisem z vsem na tekočem. ker te dneve imam res čas da gremo malo naokrog.
Dopoldne, popoldne...kraj recimo da imamo - Bizovik (ne vem točno kje je to-od odcepa AC dalje)

Jutri greva s T. že ob 7huser posted image , za eno urco. Danes mu ni bilo preveč všeč, pa še takoj se je pokakal in postal tečko.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
31.8.2009 22:39:38   
lepa posadka
Pozdravljene!

Nekaj čtiva ste mi prištimale, potem pa spet poniknile :-)))

No, za nami je krasen zaključek počitnic. V petek ponoči smo z otroki prilezli z morja, kjer je bilo spet krasno. Še vreme smo imeli idealno, tako da smo zlahka uživali. Dan pred morjem smo si s prijatelji privoščili še pohod na Veliko planino. Otroci so bili super, tako da je bilo spet krasno doživetje.

Danes smo počasi zavili zvezke, kupili še zadnje copate in tempere. Malo smo že urejali urnike za glasbene in ostale dejavnosti, tako da so izgledi kar obetavni. Do nadaljnega ostajam v službi - v strogo skrajšani obliki, tako da jutri uvajamo tudi našega Tomaža v vrtec. Po mojem bo užival. Sva šla danes še po potrdilo k zdravniku in je bil tam že kar preveč živahen. Pa vse je moralo bit njegovo itd... Jah, bo spet pestro naprej.

Tudi vam privoščim obetaven in korajžen začetek šolskega leta. Pa menda se sedaj spet kaj več razpišete, ko ne bo več toliko pohajanja :-)

Pa super za spontano srečanje. Otroci tako luštni... Kajo sem komaj prepoznala :-) Upam, da vas kmalu spet kaj vidim.

Lahko noč.

Ps: brez foto priloge ne gre :-)

Tudi Tomaž je pobiral krompir :-)
user posted image

Počasi se vse barva v jesenske barve in Tomaž uživa sredi narave...
user posted image

Pa za volanom je tudi luštno ... brrrm, brrrm...
user posted image

Več pa prihodnjič :-)

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.9.2009 10:31:22   
resnično srečna
br morgen...kao...več je skoro 10 a naša mala još spava...itaq...

no na morju se vstaja prej...da se nafutra pa pol gre šlafat nazaj do 11ih...pol pa k ostali s plaže bežijo ona na plažo leti...mal so nas debelo gledal...ampak to je po mojem zarad mojih okroglin a???

mala črnuhinja je bolj podobna kaki zapuščeni cigančici...na nogah ima narisane sandale...čupa kliče po frizerju...špange je posejala povsod že...zraste pa nič...mama pa ne kupi ker ne hodi v trgovine...spljoh...

ma splaoh ne vem več kaj je civilizacija...popikana od komarjev...s par žulji (jah k se gre kmetica kmetovanje a ne???)...pa vsa navajena na bolj manj kot več oblačil...he he...relax...tek je jutro...je pa moj moto...

eh odvadila sem se ure, telefona, interneta...brala sem stare dr. romane...he he ume na katerih piše cena:5 din...še mali formatek...he he...sva jih z MM našla med pospravljanjem hišice za orodje...pa še marsikaj sva našla...štrike za porod (krav valda...), stare ležalnike...ker ogrodja se ne vrže preč...to se vse še rabi...he he pa da ne naštevam naprej ker bi vas pobralo...v glavnem je sedaj vse lepo na novih regalih...tisto kar se rabi...ostalo je pa bilo na šbverc odvrženo pred smetnjake v bližnjih nakupovalnih centrih in kempih (jah sej bi odpeljala na odpad, pa so ga zaradu EU normativov zaprli he he...narave pa ne bom pacala s tem...)...

Iza:

v glavnem že raziskujem svet tako in drugače...spoznala sem kako piči osa, kako super je morje, da je plaža super za kakanje ker tako očka in mamica skačeta okrog z robčki pa se jezita...ti se pa prestaviš meter naprej pa spet spustiš eno baso...pa kako potem farbata moja "starca" ko to najraje narediš pred trafiko polno ljudi...

ugotovila sem, da se žogico lahko vrže psu po stopnicah pa ga potem malo dlje ni nazaj...pa da so stopnice ena fina stvar ko zlezeš nanje in ko potem gledaš dol in mami uničuješ živce, ko skušaš tudi navzdol priti kot velika in ne kot opica v rikverc...pa da so tobogani ena fina zadeva...če sediš tam in nočeš dol in spravljaš v obup ostale otročaje in posledično njihove starše...

hrana je tud fina stvar ja...samo takrat ko lahko po njej pacaš sam...če jo mama hoče dat to ni hrana...ampak nekaj kar se ne daje v usta...in potem je mama čudna ko vse odnese in ne da...res smotana tale mama...

spanje je pa super stvar...spat se gre ko se menca oči...in ko se naspi se zaluča dudo in ninico v bližnjo omaro pa s treskom odpre vrata...no smotana mama misli, da je pametna...pa jih je zataknila s pumpo...ampak hči ima pametne gene še od fotra in plus in plus je velik +...pa še malo vztrajnosti...če čisto počasi kljukaš se razmaje pumpa in voila...vrata se spat s treskom lahko odprejo...

ampak hudič je...prihod domov je bil šok...spet čevlji, spet cunje...šit pa tukaj ni vrta...pa ni trave...pa ne rož za trgat...pa strupenih oleandrovih listkov...pa ni os in sršenov...pa prijaznih martinčkov...pa smokev k se tko lepo razpacajo, ko padejo na tla...eh merde no...tukaj ni nič za ušpičit...hočem nazajjjjjjj...no in ja ker me mama uboga...me pelje danes proti večeru nazaj v Strunjan...okušat se zadnje toplo morje...pa zadnje smokve...pa rabutat z nahrbtnikom v katerem sem jaz grozdje...pa gledat rahlo rozaste sončne zahode...in ja...lahko pije tudi kavo v jutranjem miru in zaliva rože...ji dovolim...samo naj me pelje nazaj v raj...

ker veste....smo dobili pošto...da glede na to da sem 9. v čakalni vrsti lahko pridem v vrtec konec spetembra...in sedaj moja stara dva malo kalkulirata, da me dasta v družbo...ihahhaa mi bo lepo...znam vse traparije...znam biti filmska zvezda...pa zaigram kako sem uboga...pa kako me boli kjer raste zob (na to pade mama)...pa kako sem utrujena pa lačna (na to pade fotr)...no pa otroke imam tud rada...sam ne smejo me preveč slinasto poljubljat, jemat mojih igrač pa objemanja tud ne maram preveč...drugač jih pa rada gledam ja...cukam, pa grizem pa ščipam ne...odrinem pa kot sumo borka...samo do pridem do tistega kar želim...

samo ej...a veste da sem prerasla cifro čevljev 21???...baje me bo stara danes peljala v šoping...pa vse hlače so mi prekratke pa vsa rokava tudi...no ja sej jaz sem itaq najraje gola...potem mi je vse prav...samo vseeno je začelo malo mraziti zjutraj in zvečer...pa bi bilo dobro, da me malo pokrije spet...počasi...

a o dudah je bilo govora...eh tale moj fotr ga biksa veste...sem uspela eno dudo na sprehodu tako zalučat, da ni noben videl...valda...če je bila pa smotana...ampak teli moji so nori...so mi kupili že 2 novi...pa se vidi, da je mama poslala fotra v šoping...in sedaj imam rdečo dudo z bagarjem pa modro z rdečo 5 krako zvezdo...a fotr to hoče matki povedat, da bi rad mel sina namesto mene???...al mi je zato take kupil, da me bo sram jih v javnosti dudat...ja pa jade...

Matevž:

Ej stara...v šoli bo baje kul...če letos dobro delam...mi bodo baje drugo leto pustili, da naredim za 2 letnika izpite...hodim v 3tji letnik, delam pa za 2gega izpite...no letim v knigarno čaf...

eto ženskice moje...takle mamo pri nas...frke ni...ker ji ne pustim do sebe...zdravstveno smo ok...dokler ne vrtajo po nas...jutri je danes...me je naučila smrt kolega, da uživam...in to delam 100 na uro...diham s polnimi pljuči...nikomur se ne pustim živcirat ( je bil sicer en poskus napada pa sme ga uspešno odbila he he)...v glavnem...odklop...

v planu je sedaj na obisk k babici in dediju...babi uspešno okreva...in se ne da...dedi se opravičuje, ker ne sliši (pred 1 tednom je prestal operacijo oči)...mislim, da to, ko je končno priznal da slabo sliši že vodi naprej he he...v glavnem starost je huda stvar...zato uživajmo dokler smo mladi...in ne pustimo se tej mašineriji, da nas posesa vase...

novi dojenčki...eh ja...na moju jih je ogromno...in te štručke so super...in ko gledam mojo divjakinjo...morala bi biti Ronja (ker je razbojniška hči)...se ne morem načuditi kako hitro zrastejo...kako presenečajo...kako znajo manipulirati z nami...kako nam nabijejo ego, ko jih ljudje hvalijo...kako nam znajo privabiti solze sreče, ko povejo kako besedo, dajo spontano poljub, pokažejo, da nas imajo radi...

v glavnem ne bojte se novih otročajev...ljubezen se množi in ne deli...ljubezen je samo večja...verjemite....nas je veliko...pa bi jaz še imela ljubezni za koga...samo je ne bo...sem pa srečala veliko mladih ki imajo za seboj lepo četico...in verjemite...tisti z 1 otrokom so imeli več dela kot tisti s četico...tako pač je...

bolezni, nezgode...vse se pripeti živemu človeku...tudi to...zato vsem velikooooo spodbude, da jih premagate...saj bo šlo...boste videle

1. september...nekateri so šli 1ič v vrtec, nekateri s5 v službo, mnogi v šolo...eni smo na današnji dan ostali brezposelni uradno...ampak veste kaj...uživam v tem kar mi je podarjenega...jesen z Izo...morda najina zadnja brez obveznosti...zato naj bo lepa...uživajte...

no pa da priklopim še disk s fotkami in vam pokažem mojo nagajivko:

user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuuuu jessssssss

user posted image

ku ku kamera

user posted image

low fat je pisalo...malo sem imela suho kožo...

user posted image

pogled iz nahrbtnika

user posted image

Matevž mi je rekel, da če dobro zrukaš avtomat kaj pade ven...hudiča...rukam pa rukam pa nič...

user posted image

velika sestra...ih pih...hodi pa zmeraj za mano...

user posted image

mlada Lara Croft

user posted image

moj prvi tatoo

user posted image

ko je človek utrujen se mora usest...pa čeprav na mamine šuhe v vrečki

user posted image

če se mi ne ljubi plavat sem "upokojenka" v fredu

eto bejbe...lepo se imejte...ko se srečate ne čvekajte preveč, da ne bo obilnih padavin...

pip

G&I 

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
Kaj narediti, kadar otrok sitnari?
Starši si sitnarjenje pogosto tolmačimo kot pomanjkanje hvaležnosti; ko otrok sitnari, da mu ni všeč jed, ki smo jo prip...

Tim ali Timotej
Belika

Tim (66%)

Timotej (34%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!