scorpiogirl
|
Helow hvala, punce, za lepe besede načeloma sprejemam, da je to pač nek življenjski krog ... je pa težko sprejet, ko se mora poslovit nekdo mlad, ničkriv, ko ravno začenja si ustvarjat družino ... pa ko razmišljaš, kaj pa če ... ma, dobro, da imam Nala in MM ... je lažje, že zaradi Nala moram mal pozabit, pa se k sebi vzet, pa pač živet naprej, kaj čem. Jabolko, jst bi tud vidla umetnije ... sploh, ker se moram lotit mal okrasit "igralni kot" v otroški sobi. je zdej tko prazno, ko omar ni, stene tam so bele, ker smo prej tam imeli omaro, pa niso bile deležne mojega zadnjega packanja (sva se z MM kmalu na začetku nosečnosti spravila belit po stanovanju, da je malo bolj barvasto postalo vse skupaj) trma ... pa sem mislila, da je naš otrok trmast ... no, vidim, da so še "hujši" otroci, ker načeloma se z Nalom kar "zmenim" ... sploh, ker naš mali hitro vse na hec obrne ... pol pa že ne morem bit huda, če se mulček začne smejat Sinska ... super, da tako uživate ... pa bravo za Nika, ker ne matra mamice Speli ... upam, da si Tara hitro opomore in bo spet enaka kot prej ... jst še vedno težko verjamem (oziroma dojamem), da res obstajajo taki ljudje, ki so sposobni takole zastrupit kakšno žival ... ker imamo mi tud par smotanih sosedov, sem zmer še ekstra pazljiva, da ne bi naš pesjanar česa pobral, ko gremo ven. si sploh ne predstavljam, kako mora bit hudo, ko čakaš, če se bo zlizal eno za Taro. Srečka, ti nas kar zalagaj s takimi nasveti ... sploh, kadar je treba bolj počivat no, čeprav sem jst kar vesela, da imam ta teden spet mal dela v službi ... prejšnji teden se mi je že mešalo, ko sem bla skoz nekej frej. tko, lepo se imejte pa ko se boste zmenile za kakšno srečanje, le napišite ... če bova le lahko, se vama tudi z Nalom pridruživa ... se moram mal zbrcat in si vzet čas za čvek in prijetna druženja