|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
17.9.2009 11:49:06   
JABOLKO3
Živijo!

Ojoj, Joan, to pa ni prav fajn, da boš morala še čakat... no, pozdravite se...

Punce, jaz sem pa sedaj že tako pri sebi, da so me začele spet kile motit... in delam plane, kako bi se jih znebila. No, saj kako to gre, je jasno, le pravi način iščem, da ne bom po nekaj dneh obupala... ker moja volja je prve dni zelo močna, potem začne pa padat, sploh, če se na vagi nič ne pozna...
V soboto sem bila v C&A v Grazu in probavala ene hlače in tam imajo v kabinah ogledala tako na okrog, da se vidiš tudi od zadaj in sem se zamislila, ko sem videla svojo rit od zadaj... Kako pa kaj vse tiste, ki ste spomladi hujšale? Nekaj časa ste bile zelo zagnane...
Je pa to pri nas krivično, sem slišala zadnjič nekje, da v Ameriki se že v naprej zmeniš, da ti ob carskem rezu še liposukcijo naredijo... ja, zato so pa dva tedna po porodu že vse vitke na naslovnicah revij... Torej, trenutno sem še v fazi, ko v glavi razčiščujem, kaj in zakaj sploh hočem... pa za začetek sem začela s povečanim pitjem vode, način pa... še ne vem.
Pred kakšnim mesecem me je obiskala stara prijateljica, s katero se že res dolgo nisva videli in sem kar pogledala, kako je shujšala... 40!!! kil in to tako, da je jedla malo manjše obroke, nič sladkarij in nič po 17h popoldan... Je rekla, da se je ob napadih lakote zamotila s preurejanjem omar, sprehodom... pa je kar šlo. In ker imamo pri nas trenutno vse omare za preuredit, bi to že bil en način, ha ha...
Da ne bom več brez veze nakladala - bi se mi še katera pridružila??

Lepo se imejte.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.9.2009 17:12:34   
SpeliG
Jaz sem pa danes ful žalostna....Naša psička je ful bolna, resno bolna, pa komaj 2 leti je stara. Včeraj me je presenetilo, ker ob mojem prihodu domov ni bila vsa iz sebe od veselja kot vedno in sploh ni vstala iz svoje košare.
Potem jo MM dvigne in položi na tla, ona pa kar pade, čist brez moči. Sva jo takoj odpeljala k veterinarju, ki ji je dal injekcijo in da bi morala biti danes bolje, da ima kao angino. Danes pa je bila tako slaba, da tudi glave več ni dvignila in jo je moj oče že dopoldne odpeljal nazaj na kliniko. Takoj so jo dali na infuzijo, ker je bila že popolnoma izsušena in na preiskave. Najbolj mi je grozna diagnoza; sum na zastrupljenost.Imamo enega čudnega soseda sicer, katerega naša Tara ful ne prenese, on pa nje ne, ampak da bi bil tako nor...
Čeprav ni druge možnosti, govorimo o kužku, ki je skoz notri oz. zunaj z nami, pod nadzorom, na sprehodu na vrvici.
Naša prijateljica, naš družinski član, vsem je ful hudo in ful upamo, da se jo bo dalo rešiti. Ne morem verjet, da so ljudje lahko tako pokvarjeni, res, človek je mnogo slabši od živali. Martina se je že ful razjokala, ker ni Tare doma in jo skoz kliče in išče po stanovanju..
Ah, danes sem pa zamorila, ampak res sem ful žalostna. Upam, da ste ostale kaj bolje in da naslednjič napišem kaj lepega...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.9.2009 18:00:41   
Jo@n
SpeliG, držim pesti za Taro, da se vsa vesela in poskočna vrne domov.
user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.9.2009 18:13:57   
resnično srečna
Dan...

ja danes pa ni dan aprilčic no...

Jo@n...eh še bodo dnevi, ko boš malo na trnih...ampak tale mesec bo hitro naokoli in kamni bodo tud slej ko prej zapustili tvoje telo...

Jabka...kile a???...he he...ma jaz jih tud množim namesto delim...ampak ni druge...je treba neko disciplino...pa red...pa muving...kako bo pa to ratalo pa ne vem...sem ravno prejle razmišljala, da je čas, da se znebim sala...jaz bom po mojem probala najt kako aerobiko tukaj okrog...tko za 2x na teden...pa na BB bi tud šla, če bom našla kako sotrpinko...je lažje v dvoje, ko se spodbujaš ja...glede prehrane pa...ja sadje pa zelenjava bosta morala bolj pet...pa pitje je pomembno...in to pitje navadne vode in nič drugega...ampak jaz sem v teoriji dobra...no tud v praksi...ampak moram imeti takrat mirno obdobje...če imam pa kako živčno štalo sme pa kontra kot drugi...se redim namesto hujšam...****...

SpeliG...joj tole mi je bilo pa hudo brat...verjemi, da vem kako se počutiš...in tudi to, da jo je sosed mogoče res zastrupil verjamem...tele soseske poezije in ljubezni so hudič...če bi človek le lahko izbral ljudi za sosede...

v glavnem se mi že kak mesec spopadam pri Nerotu z ne vem čim...namreč na morju je bil skopan, filali smo ga s preparati proti klopom, bolham, komarjem...pa se je še vedno praskal...ampak praskat se je začel na morju, ko sta nas obiskovala sosedova kosmatinca (lepa prinašalca ampak zanemarjena do amena)...no potem se mu je pa kar začelo z odpadanjem dlake in luščenjem in smo ugotovili, da ima garje...očitno...

celega sem zadnjič uro in pol masirala...z dezinfekcijskim milom...pa potem namazala z emulzijo na mestih, kjer se praska in kjer odpada dlaka...in to mazanje vsak dan...da se ne liže mu kar nagobčnik nataknem...in to delam takrat, ko Iza že spi...ker tako kot Marti je tudi Iza nora na kosmatinca...in če ga ni ga kliče in išče po stanovanju...

taki kužki, ki živijo s teboj v stanovanju postanejo družinski član...nepogrešljiv....se človek navadi, da se mu nekaj mota med nogami...in čeprav je včasih moteče, nadležno in ti gre na jetra ugotoviš kako zelo ga imaš rad in kako ga pogrešaš šele, ko se pripeti kaka "štala"...

močno upam, da se bo Tara zlizala...da bo z njo kmalu vse ok in se vam bo spet pridružila v vašem domu...pa držim pesti...

NiLe...glasujemo, glasujemo, glasujemo...ti kar Niku povej da raste tud zaradi mene in Ize...he he...

ekola...drugače pri nas nič novega...Iza vsak dan več govori...vse razume in vse dobro ve...začela je s samostojnim prehranjevanjem...hvala bogu imamo slinček velik kot palerina...ampak je vsak dan bolj čista...za nagrado pa je dobila svoj pribor...in sedaj točno ve kakšen je postopek...mirno se postavi, da ji oblečemo slinček...če fino diši zraven ploska in zamahuje in mrmra: Njami, njami, mmmmm...potem veselo piha v krožnik...tudi, če je tam sladoled...popihat je treba...in potem je in je in je...no ja veliko dobi tudi Nero...pa nekaj je v žepku slinčka za skrito rezervo...večinoma pa kar konča v njenih ustih...

včeraj sva kupili še gumijaste škornje, palerino je že dobila...tako da sva jih že sprobali na včerajšnjem dežnem sprehodu...sicer ji je bilo smešno hodit v škornjih ampak je uživala...pa kapuca ji je bila zelooo všeč...

Katka vas vse lepo pozdravlja...baje v kuhinji sedaj jedo po kitajsko, saj so umaknili zaradi njenih dveh "alpinistov" stole...se imajo luštno in seveda predvsem živahno...

drage moje...uživajte...grem še malo štalo pedenat...

pip

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.9.2009 20:30:24   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

taki kužki, ki živijo s teboj v stanovanju postanejo družinski član...nepogrešljiv....se človek navadi, da se mu nekaj mota med nogami...in čeprav je včasih moteče, nadležno in ti gre na jetra ugotoviš kako zelo ga imaš rad in kako ga pogrešaš šele, ko se pripeti kaka "štala"...

močno upam, da se bo Tara zlizala...da bo z njo kmalu vse ok in se vam bo spet pridružila v vašem domu...pa držim pesti...

Se v celoti podpišem.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.9.2009 21:19:09   
Krista28
Joj kaj to jst dons berem......dopoldne se fuul nasmejim jabčku, popoldne pa same žalostne novice...upam da se kužiji spravijo k sebi.

Pri nas nič posebno novega. Včeraj smo bili kar notri, dons smo šli pa s traktorjem čez vas na sprehod....haha..naš kmet je vozil, mi pa peš za njimuser posted image

Nile....držim pesti....pa tud glasujemuser posted image

Jabček....tole z argumenti za krajši delavnik in počivanje so dobro izvedla..user posted image

KG - jaz sem šla spomladi lepo 10 dol, pa sem jih lepo nazaj dobila...trenutno nimam zaupanja, ne volje, ne energije za neke drastične diete....sem kar obupala, ker jaz se že od ranega otroštva borim s tem, pa očitno zgubljam....tako da o načinih in dietah ne bom pametna. Saj teorijo poznam skor v nulo, ampak praksa......Me pa motijo in danes imam noge tako otečene, kot na koncu v nosečnosto....kriza...user posted image

Joan, pozdravite se....

u

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.9.2009 21:21:05   
Krista28
men pa neki vse na o vleče donsuser posted image

Trnuljčica...sem se nasmejala, ko napišeš prigode tvojega princa.....verjamem pa, da je včasih težko...lahko so pametni starši mirnih otrok...no pri meni tko živ ni noben...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.9.2009 21:40:05   
lepa posadka
Dober večer drage moje!

Kaj berem, same slabe novice pa nejevolja... Privoščim vse veliiiiko zdravja, Joan... upam, da ne bo bolelo preveč in vseeno kmalu dočakaš poseg. Vsem veliko volje pri miganju... tu tudi sama nisem disciplinirana. Pa si želim in mi paše... Bom videla.
Uboge živalce... upam, da tudi njih preveč ne zdelajo vse te nadloge.

Držte se!

Mi smo drugače prav fajn. HB je tudi vreme kljub napovedi še prav simaptično jesensko. Naš Tomaž že drugi dan v vrtcu tudi spi. Tudi zjutraj že kar sam gre k vzogiteljici v naročje, četudi še malo pojoka... potem pa se veselo igra in tudi že pošteno je. Zaspanec je ta pravi in menda ta prvi zaspi :-) Sem prav vesela, ker kazalo je že rpav žalostno in imeli smo eno hudo jokajočo noč, tako da sem se že bala, da bo zbolel. No, za enkrat kaže fajn.

Pa, da prinesem še malo dobro volje na tole stran... sem bila včeraj v NM porodnišnici, kjer sta rodili pred dnevi dve moji prijateljici... Ena že petega otročka :-))) Je prava carica, otroček pa tudi :-)

Vam prilimam dve slikici... že dva dni gledam te slike in se sprašujem, če je sploh smiselno, da hodim v službo in skrbim za druge, namesto, da bi raje naročili še kakšnega otročka in mu poklonili ljubezni in veselja... tega premoremo še veliko.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.9.2009 23:26:37   
kekec in mojca
Trnulčjica, ti odgovarjam okol vrtca...

Pri Kekcu sem enako kot ti oddala vlogo pred vpisom oz. takoj ob vpisu v vrtec. Odločbo smo dobili nekje v januarju. Ves ta čas smo plačali pavšalno za 4. razred, vmes sem si sama približno izračunala (ob pomoči RR), da spadam v 5. razred. Zato sem dvignila obrok v računovodstvu, ko smo pa dobili odločbo (vmes sem morala oddati odločbo že za novo leto!!!), pa sem samo še dodatno poravnala znesek, ki je manjkal.

Ko sem dobila drugega otroka, sem padla v 4. plačilni razred, ko smo ga vpisali v vrtec kot drugega otroka, pa še en plačilni razred nižje. S tem, da za drugega otroka ne plačujemo vrtca... In tako bo do 1. septembra 2010, ko bo Kekec šel v šolo.

Novembra boš morala oddat ponovno vlogo za znižano plačilo vrtca in sicer za naslednje koledarsko leto. To bo tudi mene čakalo...

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
18.9.2009 8:11:46   
scorpiogirl
Pozdravljene ...

Speli, upam, da se Tara izvleče ... tile sosedi so včasih res user posted image user posted image

Joan, pozdravi se ... pa oktobra uspešno in čimmanj boleče odstrani svoj kamnolom user posted image

Posadka ... jst navijam še za enega user posted image , ker vidim, da bi ti z veseljem in ljubeznijo sprejela še kakšnega user posted image

jst sem pa žalostna in kar moram mal tule pojamrat ... se je pred dnevi v hudi prometni nesreči poslovila moja dobra prijateljica ... imam kar slabo vest, ker se nisva slišali in videli dovolj pogosto ... ker že nekaj časa nisva šli na kavico ... ma, tole življenje gre prov prehitro, pa včasih nam ga kar ne uspe ustavit pa se posvetit tistim, ki jih imamo radi ... user posted image  Kristina, pogrešam te user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
18.9.2009 8:42:25   
JABOLKO3
Živijo!

Včeraj popoldne sem preizkusila hujšanje z omarami... pospravila sem nekaj polic v shrambi ter vse predale v kuhinji, v katerih so živila... saj zadeva kar deluje, jedla zvečer res nisem - med delom se tako nisem spomnila na hrano, nato je bil pa občutek zadovoljstva zaradi pospravljenih omar dovolj... a glede na moje bohotne baročne obline se bojim, da bo omar prehitro zmanjkalo... sicer je pa tudi nekaj bolje kot nič, a ne? Vsaj pospravljeno bomo imeli. Povečano pitje vode je prineslo pa pogostejše obiske WC-ja... in me ene babe v službi že malo čudno gledajo... najbrž si mislijo, glej jo revo, tri otoke v poznih letih, zdaj ima pa inkontinenco...

Pri nas je sedaj vsako popoldne kup otrok iz soseščine... kar pridejo vprašat, če se gresta naša dva z njimi igrat in potem so do večera zunaj... in seveda hoče biti Jure z njimi... tako uživa, da je tudi on zraven, da mu obrazek kar sije... včeraj so igrali nogomet in se je cel čas motal zraven in potem smo mu dali drugo žogo in jo je ves srečen brcal gor in dol po travi... Sedaj, ko tudi on hodi, so se mu odprla nova obzorja in hoče čim več nadoknadit. Pa prav prijetno je sedaj tole vreme... naj bo le še nekaj časa tako.

Speli - kako je s psičko... upam in držim pesti, da bolje...

Srečka - a pri vas pa garje... to je tudi eno s....e, ker se jih je precej težko znebit... naj vam uspe čimprej. Pa bravo Iza za samostojno hranjenje... Jure se je tudi v vrtcu naučil sam jest in sedaj noče, da ga hranimo... sicer še vedno del obroka konča na tleh ali v tistem predalčku od slinčka, a vaja dela mojstra, pravijo...

Krista - kar obupat nad kilami pa tudi ne, če praviš, da te motijo... a nimate nič omar za pospravit?

Posadka - tebe pa spet malo daje, da bi še eno štručko naročili, kajne... in gotovo drži, da je ljubezni in veselja pri vas dovolj, tako da kar veselo na delo... le skrajšan delovnik se ti sedaj ne izplača, ker dobiš potem tudi porodniško v skladu s sedanjimi dohodki...

Scorpio - žal mi je... to življenje - se rojevamo... in umiramo... nekateri veliko prezgodaj in se sprašujemo, zakaj je tako... in nam je hudo, ker v našem življenju pustijo praznino... a pustijo tudi lepe spomine in smo lahko veseli, da so bili del našega življenja... sedaj sta ti in tvoj malček dobila angela...

Nič, moram nazaj delat... lep vikend

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
18.9.2009 9:33:51   
JABOLKO3
Pa da ne bo samo žalosti tu gor, še tole... prekopirano iz RR

IZVIRNO SPOROČILO: popek

Moj 3 letni nečak je bil pri meni na počitnicah. Pred kratkim sem se poročila. Imela sem korzet in dolgo krilo, v laseh pa tiaro, mož je imel obleko, kravato.... Zazrl se je v najino veliko poročno sliko, ki visi v spalnici, nekaj časa gledal, potem pa resno vprašal," EJ, zakaj pa on ( moj mož) ni našemljen?" Ostala sem brez besed.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
18.9.2009 11:25:14   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Pa da ne bo samo žalosti tu gor, še tole... prekopirano iz RR

IZVIRNO SPOROČILO: popek

Moj 3 letni nečak je bil pri meni na počitnicah. Pred kratkim sem se poročila. Imela sem korzet in dolgo krilo, v laseh pa tiaro, mož je imel obleko, kravato.... Zazrl se je v najino veliko poročno sliko, ki visi v spalnici, nekaj časa gledal, potem pa resno vprašal," EJ, zakaj pa on ( moj mož) ni našemljen?" Ostala sem brez besed.

ha ha tale je dobra ja...

pa dober dan bejbe...in bimboti valda...

jabka...ti omare jaz sem se pa na kopalnico spravila...se sija kot nova...in moj mož je rekel, da se je prav bal uporabit karkoli ker je tako spedenano...danes sem se med Izinim budnim stanjem spravila malo posortirati njene cunjice (premajhne bomo pospravili Jo@n če spet srečaš Ksenijo jo obvesti he he, da ima pripravljeno novo rundo)...in res omar imamo tudi mi veliko...včeraj sem pa kupila stojalo za čevlje...namreč nismo imeli v tem stanovanju nič pametnega...sedaj pa ko ima še Iza svojo zbirko je pa bilo potrbno najti rešitev...

scorpio...ja takole odhajajo ljudje...in kasneje nam je žal, ker si zaje nismo vzeli časa...ampak vsaka taka zadeva bi nas morala nekaj naučiti...recimo to, da se moramo sami ustaviti in najti čas za druge...da sami vrtimo čas...in ne da je on naš gospodar...

posadka...se strinjam...ljubezni je dovolj ja...in ni vrag, da bi šel še 5čez...kaj pa čas in denar...dva prekleto pomembna dejavnika...zadnje čase se zavedam, date dva vrtita svet...žal...bolj kot ljubezen...čeprav ne bi smelo biti tako...pa je...saj vidiš...se prodaš za 150 eur dodatka...kar je sramotno...ne za ljudi...sramota za tiste, ki tako živijo na račun nekaterih...

SpeliG kako Tara?

Krista...he he še veliko traktorskih sprehodov...pa bodo kile šle...včasih se mi zdi, dače se preveč ukvarjaš samo s težo ta ne zgine...ko pa malo pozabiš na to pa gre...držim pesti, dati 1x uspe za vedno...

evo...princesa se je prebudila...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
18.9.2009 12:47:45   
sinskaT
Ojla

mi smo spet doma (no že nekaj dni, samo ni pa ni blo časa za čarunalnik tko da nisem brala za nazaj), na morju je bilo odlično (Jabček - še tukaj hvala, da si posredovala kontakt!!!user posted image ) Deca so bila pridna, družba odlična, vreme malo manj. No saj je bilo sončno, le burja je pihala. Smo pa zdaj doma staknili tole virozo, ki razhaja in smo vsi šmrkavi, robčki vsepovsod ah kaj čmo. Nik kar korajžno prestaja fiziološko in baby vac, Hana malo manj ; ) ampak ni sile. Je pa ratala taka mala afnica naša, ful se je na morju igrala z malo starejšimi otroki, pobrala tavžent novih for in besed in po 2 tedenski obsesiji z atijem (tačijem po njeno), se je spet začela zavedat,d a mami je pa vseen Mami - in me vsake toliko tko lepo pokliče, se stisne, kaj pove in že oddirja novim lumparijam naproti. Do Nika je ratala ful zaščitniška, zjutraj se najprej spomni nanj in se malo pomuckata, mu da lubija...luštna sta ni kej.

Nik...je še vedno tko potrpežljiv in nezahteven, karakter po fotru, luškan po mamici user posted image . Še vedno je kar velik zaspanc (ok , ma tud dneve, ko je ko sovica okica ampak važno da spi ponoč), bi skoraj lahko konkuriral Izi haha. Zdaj ma obdobje, ko je blazno fasciniran nad svojimi rokicami, igralna blazina je pa itak zakon! Nosit se ne pusti preveč, le ko je zaspan, pa še to sem pogruntala, da skoraj lažje zaspi, če ga pdojim in samo obrnem na bušija (je pod stalnim nadzorom mamice brez skrbi!) Takrat kar potegne 2-3urno kitico. In tko tudi Hana pride na svoj račun, sicer pa najraje gre kar k babici v varstvo-tam lahko zganja norčije in se zdivja na igrišču z drugimi otroci. Tko da vidite, mi ni hudega user posted image user posted image user posted image .

Upam, da ste vsi ok,
toliko za zdej,
grem mal brat za nazaj....

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1214
18.9.2009 20:57:27   
SpeliG
Hvala vsem za spodbudne besede...Naša Tara je spet v našem domu, najverjetneje se bo izmazala, čeprav še ni ven iz krize. Krvne preiskave so pokazale, da je to en zelo zdrav in "pošlihtan" mlad kuža (to smo vedeliuser posted image ), kar jo je rešilo ob dejstvu, da smo jo res takoj pripeljali. Dobila je par infuzij, da so ji prečistili organizem, za razlog, kaj ji je sploh bilo, pa so navedli besedo "zadrogirana..."! Nekdo ji je res nekaj podtaknil, najverjetneje nekaj na bazi zdravil, kakšna pomirjevala v močni dozi, ipd. Ne morejo dokazat, ker se je strup tudi že izločil, ampak nimajo druge razlage.
Plus njeno obnašanje; ko jo je moj oče peljal na kliniko je baje popolnoma podivjala, pogrizla vse v laboratoriju, da so ji komaj nataknili nagobčnik in jo obvladali. Blazen, popolnoma neodziven in prazen pogled je baje imela in že to jim je bilo izredno sumljivo. Pa govorimo o malem psu, ki tehta 6 kg in je kot živa, plišasta igračka naši Martini in mojima malima nečakoma, niti za sekundo ni nikoli pokazala agresije....
Včeraj sva jo šla iskat, je bila mirna, vsa apatična od vseh zdravil in danes smo jo peljali nazaj, na ponovno kontrolo. Je že bistveno bolje, tudi bolj podobna sama sebi, je tam lepo sodelovala in bila čist krotek kuža, kot je vedno.
Še lep čas ji bomo dajali zdravila in jo opazovat, ker niso prepričani, ali je zdaj OK in bo okrevala. No, upam da je mimo iz hujšega in da smo dobili nazaj našo ljubljeno kosmatinko, da ji ni kaj vplivalo na možgane in spremenilo naravo...
Srečka, vi imate pa tudi kar dela s psom...In si zelo dobro napisala, kako so nam te štirinožci včasih res kar nadležni, se motajo vsepovsod, ampak ob takih trenutkih se pokaže, da so nam zlezli pod kožo...
Scorpio, žal mi je za tvojo prijateljico, nesreča na žalost nikoli ne počiva...
Jabolko,držim pesti za uspešno izgubljanje teže....
Sinska, a je sploh pošteno, da imaš že drugega pridnega otrokauser posted image ...Prav lepo je brat, da se imate tako fajn.

Vsem lep vikend in lahko noč!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
20.9.2009 8:56:29   
resnično srečna
Dobro jutro na nedeljo...20tega kimavca...

ker ste včeraj cel dan vse ignorirale vas čaka kazen...he he ne, ne...ne bom dolga...samo odločila sem se da vam sedaj vsak dan postrežem s takole zadevščino:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luna je že v obdobju tehtnice....sonce še vedno v devici...glejte, da boste počivale od 20:44 do 6:53 (čuješ Jabka!!!!)...

1. v biznisu (ne me zezat,da bo kdo danes posloval)
do 20:44
  • načrtovanje in začetek del,faz,projektov
  • uvajanje novosti (ok če ste profi mama jim lahko postrežete s kako novo domislico)
  • podpisi pogodb
po 20:44

• oddih ali enostavno rutinsko delo (napišite post na RR)
   2. v OKOLJU
  • ta dan narava ne ponuja nobene posebnepriložnosti za delo na polju in vrtu
   3. v STANOVANJU
  • izdatno zračenje
  • nezahtevno čiščenje
  • pranje perila (polovična podpora)
  4. v PREHRANI

• prebava in presnova maščobnih živil ter cvetne zelenjave (artičoke,brokoli,cvetača...)
  • POST ali malo maščobnih živil ter cvetne zelenjave (artičoke,brokoli,cvetača...)
  • malo več pitja vode
  5. v TELESU

• negain sproščanje ledvic, jajčnikov
  • umivanje in barvanje las (katera ima narastek a???)
  • sproščanje in čiščenje organizma (s pitjem več vode ali čistilnih čajev)
  • umivanje las
cukerček - miselna vzpodbuda za čiščenja zavesti:

Ko dovolj okrepiš prisotnost, Tvoja duša ne deluje več svojeglavo. Dejanja zmoreš smiselno povezati v celoto.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga Katka...malce zamujam ampak vseeno:

Kot bi mignil leto je minilo,
a v tem letu se veliko je zgodilo,
tvoja fanta sta plaziti in hoditi začela,
ju loviti za enega ni malo dela
a ti to zmoreš in ti gre zato veselo staraj se.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto babure...zdej grem pa naprej delat...kao je treba...pa kozarec vode stankat...na zdravje Jabka!...bod frendica pa še ti enga zvrni he he...

She
Within the measur

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
20.9.2009 9:44:58   
JABOLKO3
Živijo!

Ej, Srečka, sem se temule nasmejala, ti kar nadaljuj...

Vodo sem že spila, pa grozdje je bilo za zajtrk, za malico bodo nektarine, za kosilo pa še ne vem - naj bi naredila slivove cmoke, pa se še nisem odločila, ali si bom malo pogledala skozi prste ali pa sebi pripravila kaj manj kaloričnega...
Sem pa našla še en način, da čim manj ješ - barvanje otroških sob... ker je že skoraj leto, odkar sem starejšemu obljubila, da mu bom prebarvala in porisala sobo, da bo kot v džungli (Joan ve, kako dolgo nazaj mi je zrihtala nalepke)... pa je vmes še srednji pristavil svoj piskerček... no, sem rekla, da sedaj je pa treba to napravit in sem včeraj nabavila celo škatlo barv in potem je prva soba že dobila novo podobo... ko se pošteno posuši, bom še nalepila nalepke in okrog porisala. Danes je na vrsti soba našega prvošolčka... hoče pa morje, piratsko ladjo, otok z zakladom... no, danes bo dobil morje, ostalo bomo pa še videli...

lepo nedeljo....

Neposredna povezava do sporočila: 1217
20.9.2009 11:41:35   
resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Živijo!

Ej, Srečka, sem se temule nasmejala, ti kar nadaljuj...

Vodo sem že spila, pa grozdje je bilo za zajtrk, za malico bodo nektarine, za kosilo pa še ne vem - naj bi naredila slivove cmoke, pa se še nisem odločila, ali si bom malo pogledala skozi prste ali pa sebi pripravila kaj manj kaloričnega...
Sem pa našla še en način, da čim manj ješ - barvanje otroških sob... ker je že skoraj leto, odkar sem starejšemu obljubila, da mu bom prebarvala in porisala sobo, da bo kot v džungli (Joan ve, kako dolgo nazaj mi je zrihtala nalepke)... pa je vmes še srednji pristavil svoj piskerček... no, sem rekla, da sedaj je pa treba to napravit in sem včeraj nabavila celo škatlo barv in potem je prva soba že dobila novo podobo... ko se pošteno posuši, bom še nalepila nalepke in okrog porisala. Danes je na vrsti soba našega prvošolčka... hoče pa morje, piratsko ladjo, otok z zakladom... no, danes bo dobil morje, ostalo bomo pa še videli...

lepo nedeljo....

he he...ti stene barvaš...jest jih pa perem...namreč naš Nero je en velik pujs...sem mislila,daimamo psa...pa vidimda živimv zmoti...

jabi bodu kul bejba pa pripopaj na koncu fotke...bi se malo naslajala...

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
20.9.2009 12:43:01   
Ketrin
Dober dan...

Sam da se mal javim...

Po včerajšnjem napornem dnevu na trgatvi je sledil še bolj naporen večer za živčke... Še dobr da me ni kap zadala tam proti koncu tekme.... No, pa ne bom o tem, da ne boste rekle, da sem ko ta huj dedc...

Brala sem površno.... tko da vsem želim čim manj smrkanja in bolezni... Pa trme...

Trnuljčica... kar se trme tiče...mislim škoda zgubljat besede... jz mam sicer res dobre živce in toleranco in energijo...ampak Kaja me v vsem prešiša in me dobesedno nateguje... Naprono... ampak kaj češ, tko je.... Najbolj pa mi gre na živce tale jok brez solz... Tko da jo jaz kr pustim da se dere in kao uveljavlja svojo voljo...potem pa ko je že vsa zaribla v faco, solz pa nikjer ji sam račem: ja kje so pa solze, jih je muca polizala??? In me prov čukast gleda in neha z dretjem... Tko da se sploh več ne sekiram... Pa so stvari, ki niso zanjo in jih ne sme pa tud če se po tleh meče...

Mah, kaj čem se pritoževat... super smo in danes imamo celo očka cel dan zase... tko da gremo popoldan v zoouser posted image

Lepo nedeljo vsem skupaj...

Jutri pa spet vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
20.9.2009 21:12:05   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Jutri pa spet vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj res, kako pa kaj zdravje tistih aprilčkov , ki so s septembrom začeli z vrtcem? Je že kdo izostal? Malo se pripravljam na bolezni in prehlade, ki jih pri našem Zdravkotu nisem vajena...
Štartamo čez 1 teden.user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
21.9.2009 7:56:37   
JABOLKO3

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Saj res, kako pa kaj zdravje tistih aprilčkov , ki so s septembrom začeli z vrtcem? Je že kdo izostal? Malo se pripravljam na bolezni in prehlade, ki jih pri našem Zdravkotu nisem vajena...

Pri nas brez problemov (močno trkam po mizi), do sedaj smo dvakrat zjutraj malo nosek obrisali, čez dan ni bilo nič... čeprav sem bila zaskrbljena, ko sem ga uvajala, ker je bilo večina otrok tam pošteno prehlajenih... je pa res, da sta ga bratca že lansko zimo redno oskrbovala s 'smrkelj producirajočimi' virusi, pa je najbrž malo bolj odporen...
Vso srečo pri uvajanju in čimmanj bolezni...

pa lep začetek delovnega tedna... Srečka - kako kaj kažejo zvezde?

Neposredna povezava do sporočila: 1221
21.9.2009 7:59:10   
JABOLKO3

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

he he...ti stene barvaš...jest jih pa perem...namreč naš Nero je en velik pujs...sem mislila,daimamo psa...pa vidimda živimv zmoti...

jabi bodu kul bejba pa pripopaj na koncu fotke...bi se malo naslajala...

Bom, če bo toliko uspelo, da bo za v javnost...

Neposredna povezava do sporočila: 1222
21.9.2009 9:12:13   
scorpiogirl
Helow user posted image

hvala, punce, za lepe besede user posted image načeloma sprejemam, da je to pač nek življenjski krog ... je pa težko sprejet, ko se mora poslovit nekdo mlad, ničkriv, ko ravno začenja si ustvarjat družino ... pa ko razmišljaš, kaj pa če ... ma, dobro, da imam Nala in MM ... je lažje, že zaradi Nala moram mal pozabit, pa se k sebi vzet, pa pač živet naprej, kaj čem.

Jabolko, jst bi tud vidla umetnije ... sploh, ker se moram lotit mal okrasit "igralni kot" v otroški sobi. je zdej tko prazno, ko omar ni, stene tam so bele, ker smo prej tam imeli omaro, pa niso bile deležne mojega zadnjega packanja (sva se z MM kmalu na začetku nosečnosti spravila belit po stanovanju, da je malo bolj barvasto postalo vse skupaj) user posted image

trma ... pa sem mislila, da je naš otrok trmast ... no, vidim, da so še "hujši" otroci, ker načeloma se z Nalom kar "zmenim" ... sploh, ker naš mali hitro vse na hec obrne ... pol pa že ne morem bit huda, če se mulček začne smejat user posted image

Sinska ... super, da tako uživate ... pa bravo za Nika, ker ne matra mamice user posted image

Speli ... upam, da si Tara hitro opomore in bo spet enaka kot prej ... jst še vedno težko verjamem (oziroma dojamem), da res obstajajo taki ljudje, ki so sposobni takole zastrupit kakšno žival ... ker imamo mi tud par smotanih sosedov, sem zmer še ekstra pazljiva, da ne bi naš pesjanar česa pobral, ko gremo ven. si sploh ne predstavljam, kako mora bit hudo, ko čakaš, če se bo zlizal user posted image eno user posted image za Taro.

Srečka, ti nas kar zalagaj s takimi nasveti ... sploh, kadar je treba bolj počivat user posted image user posted image no, čeprav sem jst kar vesela, da imam ta teden spet mal dela v službi ... prejšnji teden se mi je že mešalo, ko sem bla skoz nekej frej.

tko, lepo se imejte pa ko se boste zmenile za kakšno srečanje, le napišite ... če bova le lahko, se vama tudi z Nalom pridruživa ... se moram mal zbrcat in si vzet čas za čvek in prijetna druženja user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
21.9.2009 13:57:04   
resnično srečna
Dober dan...ponedeljek, 21. kimavec...september he he...39. koledarski teden

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luna je v obdobju tehtnice, prehod v škorpijona ob 6:53(eto Scorpio...tvoja noč...Nal bo spal he he)....sonce še vedno v devici... počitek do 6:53

1. v   POSLOVANJU 
do 6:53
  • oddih ali enostavno rutinsko delo(itaq da je bilo)
po 6:53
  • načrtovanje in začetek del,faz,projektov
  • uvajanje novosti (ok če ste profi mama jim lahko postrežete s kako novo domislico)
  • podpisi pogodb   
    2. v  OKOLJU

• narava ne ponuja nobene posebnepriložnosti za delo na polju in vrtu
  • zalivanje rož (jest sem lalalla,sam imam samo 1 tukaj he he)
  • setev in sajenje listnate zelenjave
  • košnja trave (polna podpora)  
   3. v  STANOVANJU

•  izdatno zračenje
  • nezahtevno čiščenje
  • nezahtevno čiščenje

4. v PREHRANI

• POST ali malo maščobnih živil ter cvetne zelenjave (artičoke,brokoli,cvetača...)
  • malo več pitja vode
  • prebava in presnova živil z veliko ogljikovimi hidrati, listnate zelenjave ter sladkega in suhega sadja
  • malo več pitja vode  
  5. v TELESU

• sproščanje in čiščenje organizma (s pitjem več vode ali čistilnih čajev)
  • umivanje las
  • nega in sproščanje nosa (Jo@n!!!!!), žrelnice, prostate (a od katere VMja že matra???...), spolnih organov, debelega črevesja (o jaz sem danes že zelo sproščala tole postavko he he) 

cukerček - miselna vzpodbuda za čiščenja zavesti:

Bolj okrepiš prisotnost, manj težiš drugim s teorijo. Tvoja odkritja in spoznanja začneš preizkušati na lastni duši in telesu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

khmmm...mogoče pa že danes zvečer napišem za ju3...da ne boste zamujale he he...

drugače pri nas nič novega...končno imam knjižico v roki...manjkajo mi še popisi zadnjih 12. plač...potem pa po mojem v četrtek ali petek na zzd...

postala sem ponosna lastnica šivalnega stroja...sicer eno mašinco imam a je prevelika in je pri babici...tale bo pa za reševati zadrego doma in pa morda izživljati svojo kreativnost...sicer imam pa zaenkrat ogromno tistega majhnega dela...

Jabka...si me podkurila...že 3 dni čistim...za kopalnico je prišla na vrsto otroška soba, potem kuhinja...dnevna je hkrati najina spalnica in je že urejena...no še skrinja igrač čaka prosto mesto v pralnem stroju in na sušilu...

Lepa posadka...!!!!!!!!!!!morim!!!!!ampak...pleasssssss...na kolenih dobesedno: zadnje slikice od Ize bi jaz v pravi velikosti...bi rada naredila en jesenski plakat za na steno....dekoracija...slikice...kaka misel....nekaj jesenskih packarij Ize in Daše...pa kaka Matevževa cvetka...tako da moj e-mail: glasha.oman@gmail.com...se dankiram že vnaprej...in upam, da so bili Švedi kaj bolj topli kot je njihova narava he he...

trnuljčica...mi smo imeli Matevža že v jaslih...pa do 4. leta sploh ni bil bolan...tako da...veliko je odvisno od same skupine, velike od vzgojiteljic, veliko od discipline staršev (saj veš eni ga pripeljejo skoraj z vročino v VVZ)...sicer pa kot zdravnica to gotovo poznaš...pa še huje bo, če bodo nižali izplačilo, ko boš v bolniškem staležu...

scorpio...ja čas prej mine, če je človek zaposlen ja...kar se pa risanja tiče pa ti kar veselo na delo...so tile jesensko obarvani listki tak navdih za ustvarjanje...

evo spet sme čvekuljila...ajde mejte se...

pip

G

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 21.9.2009 14:01:30 >

She
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
21.9.2009 21:10:49   
NiLe
Čer babuške!

Evo mene ... kljub prijazni in topli jeseni - no, koledarso še ni prišla, sem čist brez energije in zadnje čase kar štrajkam in se nekako ne uspem vklopit v našo debatouser posted image . Ne vem, kaj me matra, ampak enostavno sem brez volje, energije ... pa zjutraj še nekako zaštartam in čez dan kolikor toliko funkcioniram, zvečer me pa enostavno zmanjka in nisem prav nič družabna user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Pri nas je sedaj četrti teden vrtca in moram potrkati, da je Tia zaenkrat super ... pred kakšnimi 10 dnevi je začela prav grdo kašljati in smrkati, pa sem jo vsak dan 2x namazala z materino dušico od Jusa po prsih, hrbtu in stopalcih in je kašelj zginil. Tu pa tam iz noska prileze še kakšna svečka, drugače je pa ok. 

Speli; kako kaže vaši psički? Upam, da se bo zlizala user posted image

Simvir; super, da si se odločila za krajši delovnik ...

Jabi; ti si pa res ena zabavna bejba ... vedno znova me spraviš v dobro voljo ... želim ti, da ti gredo kilce dol, ko ti bo pa zmanjkalo omar za pospravljanje in prostorov za ustvarjanje, si pa toplo vabljena k meni user posted image

Srečka; ti pa kar pridno nas zalagaj z nasveti!

Posadka; a tebe pa matra želja še po enem user posted image ? Jah, kaj naj rečem, ti si zame ena taprava in hiper super truper mama, tako da ... go for ituser posted image !

Sinska; lepo je brati, da ste uživali v morčku in da imaš tako pridna otročka.

Joan; čim prej se pocajtajte in naj te kamenčki ne matrajo preveč!

Hvala vsem, ki ste glasovali za našo fotko user posted image

To je to, kar mi je ostalo v spominu, zdej grem pa pogledat še eno luštno komedijo - me mogoče razvedri in spat.
Lepo bodite!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Z rožicami do ravnovesja
Terapevtka Nana Krošel že desetletje deluje z Bachovimi cvetnimi esencami. Pojasnila je, kako lahko z njimi podpremo otr...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.