timnala
|
In se novica dneva..nas je spanckal od 8h (zaspal v bistvu ob pol 9h) in jedel ob 1h in potem sele ob 6h Bravo Nacek! Upam, da se bo tole ponavljalo..luksuz! Ampak jaz imam pa tak ritual, da zjutraj urihtam, pol si naredim pa zajtrk in grem jest pa RR brat..danes pa nimam v bistvu kej prebrat..ccc Mi smo mislili imet pa danes krst..sva se z dragim menila ene 2 meseca, pol smo si pa se neki zmisljevali in nic orng zmenili..no, in ga zdej nimamo Pa bo ze..1x V petek sem sla pa na siht pokazat in so bli cist nori nanj..ena sodelavka mi ga je skor takoj odnesla in sla z njim po upravi, tak da ga nisem vidla ziher ene 15 minut..no, nic me ni pogresal Potem ga je pa se ena druga cartala in je takoj zacel papirje obracat in na kalkulator tipkat, tak da so se hecali, da bo ziher kalkulant Pa res ga morm pohvalit, ker je super duper pridno dete..res! Pridno se igra v igralnem centru, ponoci lepo spi (to ce jeva me ne moti, ampak takoj nazaj zaspi, to je bistvo), v avtu je priden in ponavadi zaspi, v vozicku ni problema, tudi ce se ustavim, bo priden, k vsakomur gre, vsakega je vesel.. Carti mali moj! In sem prav jezna sama nase kdaj, ko je mogoce bolj teckast in sm se jst pol tecna, ker v bistvu nisem navajena, da cmevka in da mu nic ni prav..zadnjic enkrat sta to bla dva dneva..pa mi je slo prav na zivce.. Potem mi pa pravijo, da mi moral bit veckrat tecen, da bi se navadila oz. da bi sploh vidla, kaj pomeni tecen Zdej bom pa pocasi nehala bluzit.. Sem sam zato napisala tak dolg post, da bom lahk neki brala.. Hec! Lepo nedeljo vam se zelim, timnala