Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
- je imel 2x že skoraj tok, tudi po 2 dni, potem pa je popustila). Vročina je za nekaj dobra - telo se tako bori proti virusom. Tudi k zdravniku ga še ne bi peljala. 
..boš videla tokom denva kako se bo obnašal........sicer pa jaz niti ne dajem calpola (sedaj manci ) jaz mam doma svečke k pa so itak od 38,5 c vročine naprej..........
pa prav tako 2 postljnini, brisačo, male brisačke za umivat, zdej sva mu kupila stolček za prve mesece, preden bo zrel za trip trap, pa super slinčke za uvajanje, naslednjič mu bova pa še omare in košare za sobico - tokrat nisva imela vseh mer s sabo, ker sva itak šla tudi po druge stvari za naju - ni kaj, meni je super....pa vedno bi tam pokupila vse za kuhinjo in kopalnico - dober, da mi trenutno nič ne fali....
še ni prišel s poti... Crknjena sem ful. Ni bila tečka amak zelo zahtevna. Cukrček moj mali, kok je vse drugače ko dobro papa. Čeblja kot ta velika in smeji se tok lepo, da bi jo kar skoz poslušala.
da si privoščiš aperitiv, ko ti zapaše....jaz sem ravno iz svojega odklopa v Atlantisu - ker smo bili včer v ikei, je odpadla moja sobota, pa sem prestavila na nedeljo - manjakal mi je le kak čvek in kavica
??