brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Dobro jutro punce... se vam opravičujem, ker vas danes nisem postregla z zajtrkom ...sem imela tako slabo noč, da nisem skoraj nič spala....živiva v neposredni bližini enega lokala in jst lepo utrujena zaspim okoli 23h...ob 24h pa kot da so začele bombe padat...ne vem kaj so imeli petarde ali karkoli...to je tako pokalo, da groza...naš bebi se je zbudil in bil tako nemiren kot še nikoli...sploh ga nisem mogla pomirit ...sem morala it potem spit eno skodelico kakava, da sem ga malček pomirila....mislim ej si lahko mislite ...jst sem bila tak jezna kot ...že itak moramo prenašat da se nam derejo pod okni, pa da mi gor od čikov nese, tak da zvečer splloh zračit ne morem, pa na našem parkirišču parkirajo, pa koncerte majo vsak četrtek, ni potem še kak petek in soboto....potem pa tole ...in potem pridejo 2 marice, ki se jim sploh ne upajo približat...KATASTROFA OD POLICAJEV .....JOOOO še zdej sem jezna ej......pa da bi mela malega nekaj dni starega dojenčka....pa jst bi šla dol pa bi jim take povedla...budale glupe... No dost izpovedovanja ...potem sem zaspala šele okoli 3h zjutraj. Spala sem pa kr ok. Kaj pa ve? Kaj boste počele danes...mi kuhali ne bomo, nas je babi povabila ... Zdej vas grem pa malo pokomentirat Ojoj, boga. Veš kaj, nič ne hodi med tiste norce, ker nikoli ne veš, česa so zmožni. Uuu, babi bo sigurno kaj dobrega skuhala. Js sem se pa zdle nazajtrkovala, tak da sem za kakšni 2 uri dobra. Sem mela pa 1 kg manj kot včeraj, da se pohvalim. Nisem nič sladkega včeraj papala, za večerjo sem pa sadje. aja tudi tebi hvala za zajtrk Ja sej je moj tudi reku ...naj jst kr gor ostanem....sam ko ti pride tist da bi mu lahko kr glavo utrgu ej ..pa veš da sem drugače mirne narave . Je ravno zdle sosed k nama klicu, je tudi reku da je pop ... no sej ne bo ostalo pri tem, jst jih dam v časopis 100%, ker zdej mi je pa poklanl . Ja naša babi bo danes kuhala dobro kot vedno...mmmmm že komaj čakam, ker za zajrk je bil samo en frutek Js mam tut rada frutek. Verjamem, da te razpizdi...pa kaj to je kaka mularija a cigani al kaj? pa ne vem....niso bli neki full mladi, eh svašta no ....brezveze sploh dalje komentirat