Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ven....bolelo je ko hudič, ko sta me stiskala po trebuhu, tako da spodaj nisem vedla kaj se dogaja. Pupa se je komaj spustila, ker je imela 2x ovito popkovino, ampak se je HB srečno končalo.
...ja boli ni kaj. 
Samo jaz sem imela pa pri naravnem porodu takšne bolečine, da imam še sedaj 9m včasih nočne more in skrbi, kako bom to naslednjič, ko bi res rada imela še enega ali dva
, ea je samo protibolečinsko sredstvo
, takrat so me dali v porodno, za EA sem bila že prej zmenjena, takoj so mi vstavili kateter, vstavljanje me proti popadkom ni nič bolelo, po 15 min se je bolečina nehala in naslednji 2,5 uri sem popadke videla samo še na ekranu. Bolečino sem ocenila na začetku z 8 potem pa z 1, bolelo me ni nič več, iztis pa kljub temu ni bil probelm. Samega iztisa nisem čutila in cel porod sem si zapomnila kot zelo lep. Edini slab spomin ki je ostal po porodu so bili šivi, ampak to nima več veze z epiduralno ...
.