|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
15.5.2009 15:09:13   
lonja
Madonca, tale petek je spet ena sama živa norišnica. Sem imela zjutraj namen it sama na Rudnik, pa mal po trgovincah za dušo (dans je bla nakazana porodniška user posted image ), pa se mi je zraven nalimala moja mati no in pol se je vse odvijalo drugače, kot sem si zamislila user posted image . Sva v miru pili kavo na Rudniku in klepetali, pa naju je klicala moja sestra, da je pri zdravniku dobila napotnico za infekcijsko, da sumijo, da ima meningitis user posted image . No, in pol sem bla taksist. Po ljubljanski gneči, ki je mimogrede dans polna maturantov user posted image .

Malo prej sem iz LJ pobegnila, ker moram po Ajdo, pol pa verjetno še enkrat nazaj v LJ, da spravim sestro domov, če je ne bodo slučajno kr not obdržali user posted image .

Za vikend ni še nobenih planov, se moramo najprej v kompletu doma dobit, kar pa se zadnje dni dogaja le zvečer user posted image . Upamo, da bo vsaj vreme kolikor toliko lepo, da ne bomo spet viseli doma.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
15.5.2009 17:35:50   
Nana Liza
lonja - upam, da ni meningitis oz. da le ni kaj hujšega s tvojo sestrico. Kdaj se pa selite, pa zadnjih planih, mislim da kmalu, a ne. ;.) Kako je Ajda? Ali je Manca še vedno tak priden otroček?

mml - še zmeraj nismo dobili odgovora za vrtec za Tevža. Mečkajo. Ne vem, kdaj bi uveljavljala za Elo rezervacijo. Veliko je odvisno od moje mami, kdaj bo šla na dopust, poleti je ona sicer doma. Za kakšnih 14 dni bi jo imela doma, več pa po mojem ne bo šlo. Sicer pa gremo tudi mi na glavni dopust konec avgusta.

tinas - bravo za Lio in njene kolesarsko rolerske podvige. Upam, da v hiški vam ne bo potrebno vse še enkrat razbijati, sicer pa bolje zdaj kot potem.

ac - mogoče Majo že malo mučijo zobki. Bravo tudi za potepanje , le privoščite si!

NRMM - midva s Tevžem sva tudi danes imela cepljenje. Je kar korajžno prenesel vse skupaj. Sva pa imela še tisto cepljenej pri 1 letu. Smo tudi v zaostanku. Smo se kar zmenili za naslednje cepljenje že čez 2 meseca.

JAnJan - Kako je z Domnom? Boljše?


Pozdravček vsem in lep vikend!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
15.5.2009 21:30:24   
lonja
Evo, sem mislila, da se je norišnica prej popoldne nehala, pa se ni...

sem dala Manco spat ob treh in je frajlica vlekla do šeste, se zbudila in se mi je zdela sumljivo vroča. Sem ji namerila 39,5 v ušesu in takoj klicala dežurnega tu pri nas na Vrhniki. Je rekla, naj jo kar takoj prpeljem in sva šli seveda. No, tam sem izpadla mal čudna, ker ji je med.bratec nameril v enem ušesu 37,6, v drugem pa 38,4, skratka mnogo nižje kot jaz doma user posted image . Pa so ji dali vseeno svečko u rito, pa pogledala ji je pol žrelo in ugotovila (no, mogoče sem ji jaz malo pomagala, ko sem povedala, da imamo Ajdo doma z angino), da ima tudi Manca pordelo žrelo, tako da smo tudi za našo malo pikico dobili AB, in sicer Hiconcil user posted image .

Ma, dost mam za danes, grem prepričat Ajdo, da bi blo dobr it pančkat. Upam, da se bo vsaj danes strinjala z mano user posted image . Nočko vsem!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.5.2009 9:07:43   
JanJan
Dobro jutro user posted image !

Za začetek dneva najprej:
user posted image

Lonja: upam, da sta Ajda in Manca bolje, en roj user posted image user posted image user posted image  za njiju

Mml: Matic OK? Tudi njemu user posted image user posted image user posted image

Smo pa čveke, od petka se ni nobena oglasilauser posted image .



_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.5.2009 9:13:22   
JanJan
Aja, se moram pohvalit: Jan je osvojil svojo prvo kolajno user posted image . Smo imeli v soboto rolanje, potem pa zaključek telovadne sezone, piknik in pa tekmo. Je bil tretji v veleslalomu na travi. user posted image   je rekel, da je šibal kot veter med vratciuser posted image . Jaz pa sem ostala doma z Domnom, ker so vremenarji napovedovali ful dež, pa ni bilo nič user posted image .

_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.5.2009 9:46:04   
ac
Dobro jutro! JanJan, hvala za kofe! Pa čestitke Janu za kolajno user posted image . Ja, o vremenarjih pa raje ne bi.... Jaz sem mislila, da bova z Majo ta vikend doma, ker so tako napovedovali, Maja je pa ful prehlajena. No, ker je bilo lepo, smo pa vsi šli v soboto v Metliko na vigred, včeraj pa na en RD od dveh punčk. In tole noč je Maja končno bolj normalno spala, pa še zjutraj sva malo dlje potegnili (do prejle user posted image ).

Sedaj pa moram pogruntat, kaj bom počela danes. Puzle sem sestavila, za šiht sem včeraj zvečer na brzino dokončala, oprano in speglano imam. Stanovanja se mi pa ne da pospravljat... Se grem mal z Majo ukvarjat, ki se kotali po preprogi user posted image .

Vsi bolančki, upam, da ste se že pozdravili user posted image . Uživajte v poletnih temperaturah!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.5.2009 10:39:20   
HIMH
L.P pokorno se javljam sem še med živimi le da sem polno zaposlena si urejam ene zadeve za službo ko bo kaj več znano vam javim.

Drugače smo zdravi le napade kašlja in smrkanja imamo pa saj ni čudno če pri nas kr sneži cvetov topola.

Doma kot standardno rečumalnik ne dela a pozna katera kakega računalničara Neca a prideš ma kavo user posted image .

Za zadnje srečanje se Štajerkam opravičujem a po 32 delavnih urah in še potem 14 delavnih sobotnih urah res nisem imela ne volje ne energije čeprav ste šle sedaj brez mene na letance to vam pa ne oprostim tortice še gredo nekako ven le perutničke ne.

Sedaj ko ponovno vem geslo sem ga namreč pozabla se bom kaj več javljala tudi od doma.

Nič delo kliče lep ponedeljkov dan.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.5.2009 10:44:52   
lonja
Dan,

no, ste le prikapljale....user posted image .

Jst čakam, da se moj Manček Zaspanček zbudi. Zgleda, da AB malo vplivajo tudi, kar se tiče spanja, ker revca zadnje tri dni full veslik prespi. Pa včeraj mi je tudi izredno malo jedla, ne vem, al od prevelike vročine zunaj, al tudi kot posledico jemanja AB user posted image .

V glavnem, upam, da smo zaključili z boleznimi in da počasi res lahko zakorakamo v poletje user posted image . Imam namen ta teden omare presortirat, sam se mi nič kaj ne da. Ker vem, da se bomo selili, bi najrajši kar zimske cote dol v garažo nesla, da naredim malce zraka tu v omarah user posted image . Ne vem, še, moram mal poštudirat, kaj in kako.

JanJan, user posted image  za Jana, medalja je pa že ena zares zadeva. Se mu je zihr dobro zdelo, a ne? Pa včeraj ste imeli pri vas festival družin, smo imeli namen pridet, pol smo pa rajši doma ostali in se pražili na prelepem sončku in pekli čevapčiče user posted image .

Mml, hvala za pošto, zdej pa ne vem, al moram it v šoping za večernimi toaletami, ker moje dnevno oblačilo zadnjih šest mesecev je trenerka user posted image , če pa grem na lepš v LJ pa oblečem kavbojke user posted image .

Moram pohvalit Ajdo, zadnje tri dni se pridno zbujamo suhi, danes mi je zmagoslavno odmonirala plenico zjutraj in rekla:''a vidiš, mami, suha je?'' in mi dobesedno ukazala, naj vržem paket plenic, ki so še ostale stran. Kaj pa vem, mogoče se bo pa počasi tudi nam odprlo user posted image .

Lep sončen dan, pa čeravno prebit v službi vam želim!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
18.5.2009 13:29:13   
mml
Dan,

čas za RR in kofe user posted image

Nisem se izgubila, samo do računalnika ne uspem priti...v petek sem bila cel dan na Dolenjskem, je bilo zelo prijetno, ampak za moje pojme predolgo...je bil povratek po kosilu predvden za ob 16...no ob 19, smo se pa le premaknili, še dobro, da je začelo deževeti, ker bi sicer verjetno še kar sedeli...

lonja upam, da je Manca že brez vročine in veselo šibate naokorg in pa da je tvojo sestro nehala boleti glava in ni nič hujšega user posted image . Kar se oblačil tiče...nič komplicirat...jaz sem na podobnem kot ti...sem mislila danes v šoping, pa ne bo nič, ker je user posted image  že sporočil, da ima ob 14. en predvidoma dolg sestanek, s čmrljema pa ne morem po trgovinah...tako da mi ostane samo še jutrišnji dan, ker v sredo sem cel dan v službi...ah bo že...
Sicer pa čestitke Ajdi, da se je odločila, da je velika punca, ki ne potrebuje več plenic, držim pesti, da tako tudi ostane user posted image . Glede na napovedane temperature, moram tudi jaz zvlečt ven svoje poletne cunje, ostali jih že imajo lepo zložene v omarah, pa Maticu in Manci moram kupit še par majčk, ostalo pa imata, oziroma čakam na konec junija in razporadje, ker ni večjih potreb...

tinas upam, da s ploščicami ni tako hudo, da bi jih metala ven, ti pa verjamem, da te jezi user posted image . Čestitke za trebušni ples user posted image

janjan čestitke Janu za osvojeno medaljo user posted image . Pri Manci so jih dobili vsi za sodelovanje, ker ima ta skupina filozofijo, da ni tekmovalnosti in temelji vse na pohvalah brez primerjav, kar mi je zelo všeč. A je Domen že zdrav? user posted image

ac upam, da bo Maja nadaljevala s takšnim tempom spanja in ji nosek ne bo več nagajal user posted image . Topli dnevi se bližajo, tako da sem prepričana, da jih boš lepo izkoristila

Nana Liza upam, da se v vrtcu kmalu zorganizirajo in pošlejo pozitiven odgovor za Tevža. Jaz pri Manci ne bom nič koristila rezervacije, ker je nimam kdaj...bo manjkala malu tu in malo tam user posted image . Jutri gredo menda z avtobusom v MB, naslednji teden imajo dan odprtih vrat, v petek pa v Kekčevo deželo...

HIMH lepo, da si še živa user posted image . Držim pesti za službo

NRMM pri Manci tudi pride kakšno obdobje, ko ona ne bi šla v vrtec, danes je pa zagledala eno frendico, ki je zdaj nekaj časa ni bilo v vrtcu in je čsito pozabila, da se morava še malo stiskat in polupčkat user posted image . matic pa zjutraj gre lepo k varuški v naročje, me pogleda in reče "pa pa" in se obrne stran...tako da upam, da bo tudi jeseni tako v vrtcu...

bino, cuma, šnucika....a vas že daje poletna vročina????

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
19.5.2009 12:52:49   
mml
Tole je čokoladno-kavno nadomestilo, da se malo javite :-)

user posted image

jaz sem bila včeraj ekstremno neuspešna v šopingiranju...ali ne znam povedat, kaj hočem ali pa so prodajalke totalno mimo...ko sem rekla, da potrebujem nekaj formalnega, za popoldanski uradni sprejem in ne želim kostima, mi je prodajalka ponudila bermuda hlače user posted image ...

...če pa so že kaj imeli, so imeli samo v številkah 34, 36...ali pa je stalo 400€ in navzgor...malo prehudo za moj okus...pa spet sem razočarana nad Emporiumom, če nisi v kostimu in viskoh petah, nisi vreden pozornosti prodajalčič, ki raje klepetajo po telefonu ali med sabo user posted image ....grrrrrr...sem prišla domov slabe volje...zdaj pa upam, da mi uspe zgasnit iz službe čez pol ure in grem v mesto, ker Manca pride iz MB šele ob 16...

...no to je pa sploh nova zgodba, ki me spravlja v brezup...Manca je namreč SPET prehlajena...in to grozno prehlajena, kašlja, prha, kiha, smrka...upam, da ni zakuhala...
..me skrbi, da ne bo nič z našim dopustovanjem v avstrijskih termah user posted image , Manca bo sicer OK, samo Matic bo pa ravno takrat najbolj bolan...najprej Manca tri dni kreha, po tem se Maticu zabaše nos in začne kašljati, po 4 dneh ga začen pa bolet uho in pristanemo na AB....in jaz sem bila optimist, da bo konec marca konec prehladov user posted image user posted image user posted image

Bom nehala z monologi, ker samo težim...

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
19.5.2009 22:22:01   
Nana Liza
hvala mml za tole čokoldadko. Je prav pasala. user posted image

Midve z Elo sva malo preje prišle s predstave Picko in Packo. Super baletna predstava za otroke. Zdej pa že lepo oba spančkata.

Tevž je sprejet v vrtec, samo ne v tistega, kjer je že Ela. Grrrrrrrrrrrrrr. V bistvu niso v ta vrtec sprejeli nikogar, ker je za ta letnik že od lani prepoln. Smo pa prvi v čakalni vrsti, če kdo "slučajno",  odpove ali se premosti kam drugam ... V vrtec, kjer je Tevž sprejet. Je pa od tistega vrtca do Lj tam vsak dan taka kolona, z glavo skozi zid. Potrebovala bi minimalno še vsak dan vsaj pol ure več za vožnjo v eno smer. Vsaj zastonj bo, če ne druzga. Sicer sem pa kar optimist in mogoče se še kaj razreši do septembra. user posted image

mml - mogoče bo pa Matic zdrav ostal. Je bila tudi Ela noro prehlajena, kašljala ponoči da je kaj, smrkala.... Tevž se pa HB ni nič nalezel. Ga pa redno mažem z materino dušico in sivko zvečer po podplatih in za ušesi s čajevcem, če je prehlajen. Meni se zdi, da kar učinkuje ali pa mogoče samo zato, ker verjamem. user posted image user posted image da boste zdravi do dopusta! AMpak z vrtecem do Mb je pa kar daleč, kam so pa šli? Pri Eli so danes imeli kolesarko vzgojo in promet. Je vzelo svoj skiro.

lonja - jest moram tudi omare malo presortirat. Tevžu nakupiti poletnih stvari, nima revček skoraj nič. Ela ima pa tolk, je kot princesa vsako uro lahko v novem. user posted image Danes je dobila še super fitke take napol supergice, napol teve s stranskimi odprtinami. Za doma bodo pa itak crocksi.

jan jan - čestitke Janu za medaljo! user posted image

Himh - še kaj se oglasi!


Zdej mi pa že počasi vleče oči skupaj, Nočko!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
20.5.2009 8:55:10   
lonja
Dobro jutro in ena poživitev za vse zaspančke user posted image

user posted image

Pri nas se bolezensko stanje poslabšuje/izboljšuje. Oboje sem napisala zato, ker gre z Ajdo in Manco na bolje, zdej sem pa zgleda angino pokasirala še jaz user posted image . Že drug dan me kuha vročina, včeraj sem bla cel dan kt cota, dans je malenkost bolje, pa grlo mi bo razneslo. Ne vem, al čem it do LJ do svoje zdravnice. Verjetn AB zaradi dojenja niso ovira, ali pač....PA sej Manček je itak tud malo zafiksana s Hiconcilom. Ma drek pa te bolezni....user posted image user posted image

Sem se pa včeraj vseeno potrudila in peljala Ajdo na čofotanje, vmes pa skočila mal v Citypark. Sem ji kupila dvojne kratke hlače, copate in sandalčke in pustila tam nič manj kt 70 EUR. Groza. Dnar kr leti...

Nana Liza, user posted image user posted image  za vrtec, pa sej če ste prvi na čakalni vrsti, boste pa zihr dobili, mi smo 88., za nas verjetno res ni šans. No, je pa to dodatnih 5 pik za september 2010. Do takrat bomo pač plačevali dvojno, vrtec za Ajdo in varstvo za Manco. Tudi jaz pa že komaj čakam te vrtčevske aktivnosti, se mi zdi, da tudi Ajda že komaj čaka, ker vsem razlaga, da bo šla jeseni v Barjančka (to je ime vrtca).

Mml, sem se nasmejala tvoji šoping avanturi user posted image , jst sem v Emporiumu še vedno dobila popolnoma enak občutek, prav premerijo te vedno, kdo si, kaj si in od kod prihajaš...groza. No, upam, da ti je vseeno včeraj ratal nakup in boš jutri sijala user posted image . Pa user posted image user posted image  za Manco, naj se kašelj in kihanje umiri, pa MAtic naj se ne naleze. Je pa to ena  hecna zadeva, zadnjič, ko sem Manco peljala k dežurni P, mi je le ta rekla, naj bosta deklici čim manj skupaj. Pa izvedba le tega? Tega pa ni povedala. V enosobnem stanovanju? Razen če eno na balkon zaprem, pa da dobi še ozebline zraven...user posted image , ah, eni so res mal čudni...       

Bino, a te moram spet mal podrezat po telefonu al kajuser posted image ? A pridete kaj na Vrhniko k Urošu? Jst moram naročit mene in Ajdo, da bova obe lepi za Mančin krst.

Grem. Še mal poležat, preden se Manček zbudi. Mejte se lepo in še lepše!


(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
20.5.2009 9:39:49   
Kofi
En pozdravčič od mene! user posted image  Si morem prov zaploskat user posted image

Dolgo me že ni blo gor, in mam zdaj kaj za brat...sicer pa sem na dopustu, da se spravim mal delat za dr. - o katerem se še vedno ne sme nič govorit - torej prepovedana tema...tako da...gremo kr dalje komentirat! user posted image

Kak vam rata, da se najeste sladkega sladoleda, tolkih kavic in rogljičkov, ki jih ponujate in pol še greste kolesarit pa ne vem kaj še user posted image  So pa prav slastne tiste slikice!

Tina, daj mi pošlji link, kam grete na Korziko. Mi še iščemo dopustno destinacijo... Bravo za rolerje in rolanje! Glede ploščic pa....ma hard...ma kako si ti biseri privoščijo...saj čez par mesecev ne boš opazila da so slabo položene...naj bo zdaj tak kot je...

Nanaliza - bravo za en žakelj manj pleničk user posted image

mml...kako kaj študenti? Mene me tak jezijo, da mi sploh ni za hodit v službo, ko imam vaje. Nič povratne informacije ne dobim od njih. Tam čmijo v "bundah" in se pritožujejo da jim je vroče...eh...no comment user posted image  otroci pač. Naj se Manca porihta...sicer pa jo zna dopust spravit na noge. user posted image

opažam, da angina še kr vztraja, čeprav je tko lepo sončke zunaj...user posted image user posted image  za vse bolančke!

Janjan...čestitke za kolajno....jaz bi tudi! :D

ac...kak ste punce? Vidim, da ti ni dolgcajt, če puzle sestavljaš user posted image

HIHM - tudi ti vidim da si čist zgubljena :D pa delovna...tak je treba...delat 32 ur v kosu..pa ki si že to vidla?

lonja, vi pa kr na dvojnih antibiotikih? Pozdravite se!!!! Še en paket pleničk manj?


Mi2 z dragim sva včeraj praznovala 2. obletnico poroke in je bil prav lep dan. Sva se najedla dobrih stvari - seveda pride pri nas v poštev samo kosilo. Pol popoldan sem pa še rožco dobla :D Danes grem pa za nagrado na manikuro...ker sem tolk pridna, da sem še na RR pogledala user posted image

Zdaj grem dalje pisat članek, ve pa se vse pozdravite in porihtajte te naše male čmrlje user posted image  Se tipkamo!! Čauči!



(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
20.5.2009 15:51:14   
mml

Danes so poslali "navodila" za jutrišnjo razglasitev...tako da se moram še poglobiti, da ne bom kaj zamutila user posted image . Sicer se pa ne obremenjujem preveč. Upam, da ne boste prehudo razočarane, če ne bom zmagala...jaz se vsem še enkrat najlepše zahvaljujem za poslane glasovnice user posted image user posted image user posted image .
Obleka je doma...hišni svet se je odločil za zeleno..po Mancinem zato, ker je mami zelena kot žabica, kar je trenutno njena najljubša žival user posted image . Pa obleka ni žabje zelena, ampak bolj pistacija zelena, zraven bo pa en širok svilen pisan šal, ki sem ga prinesla iz Laosa, torbo sem tudi kupila enkrat kar tako in misli, da gre super k šalu, ker je oranžno rumena...čevlje sem pa včeraj eksprenso kupila v 20 minutah in so bež z ene 4 cm petko, kar pomeni, da se ne bom ubila, če bom morala kam stopit user posted image , pa še kdaj jih bom lahko obula...no vsaj upam...

...Manca je manj prehlajena, kot se je zdelo v ponedeljek, tako da bomo mogoče lahko vseeno šli v terme, če bo Matic jutri zdrav, nam dobro kaže...user posted image  Je pa danes ponoči rogovilil, je za večerjo jedel hrenovko in očitno je bil po tem žejen in ker se nismo razueli, je tulil, da je bilo joj...sem že mislila, da ga kaj boli...no po tem ko se je napil, je pa le zaspal...tako da po sovje je res življenje bolj enostavno, ko znajo otroci povedat, kaj želijo in kaj jim manjka...

Danes sem v službi od 7.30 do 20, za jutri si moram nekje še rezervirat frizerja, pa malo prej moram iz službe, ker se zadeva začne sicer ob 18., ampak zahtevajo, da smo tam že ob 17.15, kar pomeni, da moram od doma vsaj 20 minut prej...

pegica lepo, da iamš decembrke še vedno med "priljubljenimi" na računalniku, da nas najdeš user posted image . Upam, da dr. kmalu preide v fazo, ko ne bo več "tabu tema". Jah študenti so pa user posted image , še dobro, da je že skoraj konec smestra in se bodo vaje in predavnja nehala...samo kaj ko me od zdaj naprej namesto 6 vaj na semester čaka 11 vaj (sem namreč po novem 20% zaposlena na fakulteti...kar pomeni več dela in manj denarja user posted image ) , pa še kaj za zraven...pa ne smem preveč jamrati, ker sem si sama to želela user posted image ...ja včasih je treba biti pri željah malo previden....

lonja tele vaše zdravstvene težave pa meni bolj smrdijo na virozo...angina ravno ne skače z enega grla v drugo...sicer pa upam, da boste hitro OK user posted image . Bino pa le malo podrezaj, če ne jo bom jaz user posted image

Nana Liza držim pseti, da bo Tevž vseeno dobil prostor v "Elinem" vrtcu, da ne boš imela toliko logističnih težav...

....malo pa imam treme...

...imejte se čim lepše

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
20.5.2009 16:48:13   
šnucika
ojla!user posted image

Da se spet malo oglasim...

Vreme pri nas je res že poletno,ampak skoraj ne opazim,ker čez dan čepim tule na klimi v službi.
Drugače pa se borimo z zdravstvenimi težavami...Živo smo danes spet peljali na inhalacijo,ker je že dva dni kašljala in težko dihala,ventolin pa ni kaj dosti pomagal.Verjetno bomo septembra pričeli dajat Singulair...
Jaz sem še kar...prav danes končala z AB zaradi sinusov,alergija pa itak..da ne omenjam.Moj pa je še vedno v opornici zaradi rame....

mml- držim pesti za jutri...sicer pa ni važno zmagati...pravi star pregovor!user posted image user posted image

Obljubim,da se še kaj javim...in kaj več napišemuser posted image

Lep dan vsem!



_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
21.5.2009 8:20:22   
ac
Dobro jutro in ena user posted image za še lepši dan!

Mml, imej se danes lepo!!!! Pa seveda držim pesti user posted image .

Sara danes ne gre v vrtec, gremo z Majo na Šobec se mal pustit razvajat babici. Sicer je bil Majin prehlad včeraj po enem tednu še slabši kot prej, pa mal vročine je imela; no, danes je že spet malo bolje.

Uživajte!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
21.5.2009 10:07:11   
lonja
Dan,

upam, da ste OK, spošite, vesele, nasmejane, ko je zunaj tak lep sončen dan....user posted image .

Mml, vidim, da ti je vsa organizacija skupaj uspelo v nulo in boš danes res sijala, zdej le še čakamo na finale. Sem se že full veselila današnjega večera, a mi gre tozadevno vse narobe. Moja dva sta ''pozabila'', da midva s T. rabiva nocoj varstvo in sta odšla na lepše v Bohinj, pa še  tvoja predvidevanja o naši virozi zgleda kr držijo, danes je namreč obležal še zadnji član, naš dragi oči. Povrh vsega ga je pa še fajn napihalo v avionu in ga zraven še fajn rama boli user posted image . Tko da bom očitno dans zvečer kar baby sitter, razen če se stvari ne začnejo obračati na bolje. Nujno moram mal začeti gledati za kakšnimi varuškami tkole za kakšni dve uri zvečer. Zdej, ko Manca ne zahteva več tako pogosto mlekca, bi se res že prav prilegel kakšen izhodek user posted image .

Ac, super se imejte na potepu po Šobcu, mora bit že zdele full lepo. Pa user posted image user posted image  za Majo, naj jo prehlad čimprej zapusti. Manco sem zgleda kar pocajtala, saj je spet vesela in nasmejana deklica.  

Pegica, lepo, da si seoglasila, zdej nam dolguješ še poročilo, kako sta kaj Neli in Ažbe user posted image .

Jst čakam, da se moj Zaspanček zbudi, pol bova smuknili na našo hišico, jo bom mal prevažala v vozičku, da bo zaspala, jst moram pa nujno avto posesat, da ga kot pravi NRMM spravim na higienski minimum, ta je trenutno močno presežen user posted image .

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
21.5.2009 11:54:07   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

jst moram pa nujno avto posesat, da ga kot pravi NRMM spravim na higienski minimum, ta je trenutno močno presežen user posted image .


Moj je tudi za eno generalko...me vsakič, ko odprem vrata skrbi, da mi bo v glavo skočila kakšna podagana ali bo ven prielzel debel, zavaljen ščurek...

...rajši ne bi o tem, da še vedno vozim z zimskimi gumami...sploh ne vem, če bi jih šla menjat, ker do oktobra ni več tako daleč user posted image

lonja T.-ju daj en Naklofen ali pa Naprosyn, da pride k sebi in bo fit za popoldanske aktivnosti...
...ja moje aktivnosti so kar OK, sem se danes (totalno sem neodgovorna vem ja user posted image ) celo uspela dogovorit, da pridem ob 14. k frizerju, da ne bom delala sramote. Danes moja mama razvaja čmrlja...tako da bo zvečer tako ali tako vse v razsulu, ker po tem gre na podelitev tudi moja mama, kar pomeni, da bo otoke čuvala moja teta, ki je sicer super in navdušena nad otroki, samo jima bo najbrž pustila početi vse neumnosti, pa kako ju bo spravila spat mi še tudi ni jasno...ah nekako bo že...

ac lepo uživajte danes na Šobcu user posted image . Upam, da Majo kmalu mine tale nesrečen prehlad.
Mancin prehlad je očitno manj zoprn kot se je zdelo in ni včeraj skoraj nič več smrkala in kašljala, Matic pa tudi ne kaže hujših znakov prehlada...mogoče pa Imunoglukan res pomaga...tako da bomo očitno vseeno lahko šli v nedeljo na "dopust"

šnucika naj vas bacili in alergeni pustijo lepo pri miru. Držim pesti, da se Živine težave uredijo, saj ko je zdravljenje enkrat urejeno, otoric z astmo čisto normalno funkcionirajo in je življenje dosti bolj enostavno user posted image

janjan ste že zdravi? Kako si se odločila glede novega delovnega mesta? Kdaj pravzaprav začenš? Se mi zdi, da se ti sedaj porodniška počasi bliža koncu...

Danes pa tako grdo lenarim tukaj v službi, da mi je že skoraj nerodno...ampak sem bila pa zato včeraj bolj pridna...pa jutri bom tudi...obljubim user posted image
Sem šla pa malo firbčkat v stare Jane (online arhiv) in je bilo lani poslanih nekaj čez 3000 glasovnic, zmagovalka jih dobila pa približno1/3, tako da približno vme s kakšnim številom glasovnic operirajo...

...nič se grem vseeno delat, da delam

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
21.5.2009 14:44:56   
Kofi

IZVIRNO SPOROČILO: lonja


Pegica, lepo, da si seoglasila, zdej nam dolguješ še poročilo, kako sta kaj Neli in Ažbe user posted image .



Hihihih... pa res - kak sem nesramna! user posted image

Moja dva mala sta "vun z vraga!" bi rekli štajerci...
Neli lepotička, ga biksa 100 na uro in sicer s tem, da vse pobere s tal kaj vidi. Ful mora it vse čez njene roke, tk da ko gremo na sprehod, vse rožce natrga, vso travo pošlata...ni da ni...bolj ko ji govorim, da tam pri robu kužki lulajo, slabše je user posted image

Ažbe...on pa mi je danes reku: ti ti ti mami! user posted image user posted image Mislim, da s tem vse pove, kaki karakter je user posted image

Pridne bodite dallje! Jaz grem zdaj še ocenit naloge študentov, pol pa komaj čakam da pridem domov, da dam noge v luft...
aja...to pa ne morem, ker hodita mala dva domov tk lačna, da morem ful še nekaj za njiju kuhat...iz vrteca pa baje vzgojiteljice nosijo ful hrane domov, ker jim ostaja! user posted image mah...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
21.5.2009 14:52:17   
Izabela_
Evo mene, na nogah! user posted image

Sem spet v fazi, ko sem malo bolje, upam, da ne padem spet nazaj tako kot prejšnji vikend, ko sem bruhala in preležala dva dni. Komisija mi je podaljšala bolniško še do 16. 6., to bo pa potem res dovolj.

Matevž gre 17. 6. za en teden z mojimi starši na morje v prikolico. Upam, da bodo zdržali drug z drugim! Mene tudi ful mika morje, ampak mislim, da ne bo letos nič iz tega. Ker SLO obala mi ne diši, za kam dlje pa po moje ne bom, z letalom pa tudi nočem. Bom raje delala, da bom imela boljšo porodniško, kaj čmo.

Nisem zdajle vsega brala, Mml bi rada le zaželela srečo za danes in saj veš, danes pa res velja rek "važno je sodelovati". Uživaj! Lonja: user posted image  za vas bolančke pri vas doma. Nana Liza: drugič pa prej pokliči.... user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
22.5.2009 11:43:12   
mml
Hoj,

izabela super, da si boljše, držim pesti, da boš vsak dan boljše in ti res ne bo treba podaljševati bolniške. Sem prepričana, da se bo imel Matevž s starimi starši na morju super user posted image

pegica ja tile naši škratki postajajo prave face...tako veliki kot mali user posted image . Upam, da s študentskimi nalogami nisi bila prestroga...

lonja smo vaju pogrešali včeraj...upam, da niste prehudo zboleli...







No kot verjetno že veste, kljub vaši super podpori nisem zmagovalka...

..je bila pa prireditev sicer super, prepevala je Vita Mavrič, malo so govorili politiki, malo umetniki in je hitro minilo, samo vroče je bilo za znoret...polna Festivalna, pa kup reflektorjev...

...sem prav vesela, da je konec, ker so mi šli vsi fotografi kar malo na živce...si sploh ne upam predstavljat, kako je na kakšni medijsko res odmevni zadevi, ker je bilo že tukaj ene 20 fotografov...







Druga slaba novica je pa, da Maticu spet teče iz leveg ušesa...pa tokrat niti pošteno prehlajen ni bil...tako da ne vem, kaj naj naredim z Avstrijo...moram še malo P povprašat...

Imejte se čim lepše...

< Sporočilo je popravil mml -- 22.5.2009 11:46:00 >


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
22.5.2009 14:26:37   
Izabela_
Mml, sem že danes navsezgodaj v Dnevniku brala članek o prireditvi in zmagovalki, tudi ti si omenjena med kandidatkami. Kjlub temu čestitke! In fajn, da si se dobro imela. Kdaj pa naj bi šli v Avstrijo? Upam, da Matica zrihtate pred odhodom, ker voda in vneta ušesa res ne gredo skupaj. user posted image

Mene danes daje glavobol, sedajle pijem magnezijevo šumečko, menda pomaga, kaj pa vem. Zdaj vsaj ne bruham po njej. Včeraj sem skušala malo delati oz. urejati zaostalo dokumentacijo, danes pa tudi, vendar sem nehala in šla na kavč. Postopoma pa bo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
22.5.2009 15:04:52   
mml
No ena skupinska FOTKA, da boste videle, kakšna sem bila user posted image


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
23.5.2009 11:31:02   
Kofi
mml...ful si si lepo obleko dobla in še prav fejst ti paše...upam, da jo boš večkrat mela! Pa si opazila, da ste ble vse v nizkih balerinkah? user posted image
Čestitke vseeno! ti si naša, mi te ne damo :D

punce...je možno, da po cepljenju za klopni men. dobiš vročino? Včeraj sva ble tko jaz kot neli obe vročične. Neli celo 38, jaz pa dobrih 37. Danes sem jaz boljš, neli pa še kr ne user posted image
No, na koncu pa še grdo kašlja danes...user posted image  Bom prav žalostna če je kaj fasala...to vreme meni nč kaj ne ustreza, ko ne veš kako oblečt otroka...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
25.5.2009 15:20:21   
Kofi
Kaj mam jaz zdaj monologe po 100 letih, ko pridem spet mal na RR al kako?

Sem bla prej z Neli pri P in nima nobenih znakov bolezni...ma hard. Jaz več nič ne razumem. Vedno ko je kaj narobe z njo, je vse bp. Kot da si jaz zmišljujem vročino, ki ji jo nabije na 40 in več v pičlih 5 min. Zdaj je ok - ima mal čez 37. Bomo vidli kaj bo zvečer.

Sicer pa sem tako depresivna, da bog mi pomagej, da se čimprej iz tega ven ne spravim, ker ne znam tako živet. Vedno ko se hočem lotit delat, je nekaj narobe - al kdo zboli, al morem pod silo otroke pazit, al mož nekaj rabi...eh...kajj bi o tem... kdaj drugič, da ne zamorim še tele par postov, ki jih objavim user posted image

Pridne bodite...
čau

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?