|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 11:51:02   
ronja
Tašča pa vik in krik, da sem slaba mama, da je premajhen.

Hm, ne bom rekla, da si slaba mama, ampak mali je pa vsekakor premajhen za moje pojme. 4 mesece?user posted image Toliko bo moja čez 14 dni, pa mi na misel ne pride, da bi šla za 1 dan nekamuser posted image . Smo različni itak, pa jaz jo itak še polno dojim, tak da je že 1 ura problemuser posted image , jih oči posluša (dobesedno, tamalidve se deretauser posted image ), ampak vseeno se mi zdi tole za 10 dni malo huda...
Res je, da smo v dobi interneta in telefonov, vendar pa to dojenčku ne pomeni kaj dosti. Mogoče je tvoj mali sicer čisto drugače navajen, verjetno je, ampak vseeno, večina otrok voha mamo in tega ne moreš virtualno, je treba bit kar zraven... Rabijo telesni stik in prekleto dobro vejo, kdo je mama in kdo ni. Se pa strinjam, da bi bilo za tega tvojega otroka verjetno boljše, da ga daš bilokomu kot pa da ti sama ostaneš doma z njim, ker boš vsa besna nanj, da ti je vzel tvoj dopust...

Po mojem te tašča nič ne zafrkava, niti ni, da ne bi hotela pomagat, ampak res razmišlja tako, kot verjetno večina tu gor - da je 4 mesečni dojenček še premali, da bi bil tako dolgo časa stran od staršev, čeprav je na flaški. Mislim pa, da babice niso dolžne pazit naših otrok, jaz našim to ves čas pravim, spoštujem njihove obveznosti in če sa da, svoje planiram okoli njihovih, ne pa na isti čas (recimo pregled pri zdravniku se zmenim tisti dan, ko tašča nima tečaja, ipd...)

user posted image frende, k mi tak pogoj postavljajo, jst sam pošlem nekam...

Se pa 100% podpišem pod Ullo tule!

Življenje se z otroki vsekakor ne konča, eni trdijo, da se jim šele začneuser posted image , kar je spet druga skrajnostuser posted image , ampak malo se je pa treba prilagodit - navsezadnje otroček ni nič kriv, dase je rodil... Zdaj je tu in ima svoje potrebe in ga je tudi treba upoštevat, ravno tako kot odrasle ljudi... Pa ni treba, da si nesrečen, sam ozato, ker ni vse 100% tako kot je bilo doslej,pa ker z dojenčkom pač pridejo določene obveznosti in tudi odrekanja. Včasih ne smemo samo silit z glavo skozi zid, ampak se je fino majčkeno prilagodit, je vsem lažje, sploh dojenčkomuser posted image . Lej, sama sem vedno rada žurala (sicer brez alkota, ampak sem pa vedno rada plesala, bila pozno pokonci,...), ampak zdaj pač ni glih čas za žure vsak dan. Nikoli nisem marala zgodaj vstajat, ker sem bila vedno rada pozno pokonci, zdaj pa vstajam že 21 mesecev pred 6to zjutraj... pa nisem zato nič nesrečna! Ne rečem, da se mi da, ampak nimam občutka, da se mi godi zato kaka krivica. Otroke sva si sama zmislila, zdaj jih pa imava, z zgodnjim vstajanjem vreduser posted image .

če si ti nekje 100km stran, je čisto vseeno, koliko se ga usuješ, dojiš itak ne, glede na to,d abi otroka za 1 teden pustila... Ne gre zato, da bi ti kdo žuranje oporekal.

Moja tašča je vedno pripravljena pazit, bi pa tudi ona imela verjetno kaj za povedat, če bi ji hotela tamickeno poturit za cel dan - in hvalabogu da bi bilo tako! Pri taprvi verjetno ne bi nič rekla, tudi ko je bila tako mala, bi jo samo pograbila, predno se premislivauser posted image . Ampak je zdaj boljša babica! Ker zdaj bolj gleda na dobro otroka, ne samo na svoje dobro. Za tamalo pa lepo reče, da mora bit pri mami, da je še premala in jo da nazaj, ko začne jokat.
Ja, ju pazi, tudi obe skup ju je že - 1 uro, ko sem šla jaz k zobozdravniku, to ejb ilo do zdaj.  In sem ji zelo hvaležna za to in ji to tudi povem. So šli tudi že za cel dan na vikend, sicer samo s starejšo, pa oči je šel zraven, imela je tudi že starejšo par ur skup - ampak punca je stara 21 mesecev, ne pa 4!

Predvsem pa se moraš zavedat, da je to, kar delamo zdaj za svoje otroke, naložba za v prihodnost: zdaj rabijo varnost, pozornost, ljubezen... da bojo odrasli v srečne, samozavestne, dobre in prijazne ljudi.

zadnjič me je starejša soseda ustavila in seveda začela: "a dojiš?" seveda. "Na kako pogosto pa?" Na cca 2 urci. "Kaj pa ponoči, a spi, a se tudi doji? A se zbuja za dojit?" Ja, tudi spi, pa doji se tudi. In potem seveda tisti njen zmagoslavni nasmešek: "Jaz sem mela 3 otroke, pa nobenega nisem ponoči dojila." Sem se strinjala z njo, da kakor jih navadiš, mislila sem si pa: " Zato pa nobenega od teh treh otrok še nikoli nisem videla, da bi vas prišel obiskat"user posted image

Žanješ, kar si sejal, tega se starši včasih premalo zavedamo...

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 11:51:14   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che

IZVIRNO SPOROČILO: tweed


Drugače pa je tema preveč hilarious, da bi se ji pridružil...


Pa si zato napisal v drugem topicu...



Refresh my memory, prosim citat...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 11:52:05   
sneška_
Marijena samo lahko rečem oh Bože mili nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 11:53:44   
ada2
user posted image user posted image user posted image

jao jao, ene tu tarnajo, ker se jim tašče vsiljujejo pri vzgoji otrok, ene pa jih pljuvajo, ker nočejo pazit vnukov...

dajte malo tašče zmiksat, da bodo vsi zadovoljni.


in moje mnenje na to zadevo?

niti slučajno ne bi pustila 4 mesečnega dojenčka doma, niti pri svoji mami, niti pri tašči, niti pri sestri... pa ne, da jim ne bi zaupala, enostavno NE. če pa bo tvoj partner šel sam, pa je res en velik egoist in nevreden, da je ati. če vajina družba noče zraven otrok pač ne bosta z njimi žuurala še nekaj let, dokler ne bo otrok dovolj velik, da "ne bo v napoto tej družbi" ali, da lahko gre na počitnice k babici.
ko sem pred skoraj 10 leti prvič postala mama, smo z družbo tudi šli na dopust, vsi so bili še brez otrok razen mene, pa ni noben rekel, da ne sme nuša zraven. še prav luštno je bilo, ko so jo vsi cartali, pa ko je bilo slabo vreme in smo se držali notri je bila glavna atrakcija... pa je bila takrat stara 3 mesece.

in potem takem bi se morala jaz in še marsikatera druga mama že zdavnaj zgrudit od utrujenosti, ko še odkar smo dobile otroke nismo bile same na dopustuuser posted image user posted image user posted image  ali pa misliš, da se potem, ko je konec porodniške in se vrneš v službo tam spočiješ?user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 11:55:53   
metuljčica1
tweed imama kar nekaj kvadratov več, ampak če se lotiva s skupnimi močmi, kar gre.
Pa zmeraj še ostane nekaj za drug dan, se vrtimo v začaranem kroguuser posted image , ampak smo že navajeni.

(odgovor članu Kranjčanka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 11:58:05   
vandame
ma ni šans da doma pustim otroka sploh 4 mesece starega. imam dva ena je stara 18 mes. drugi 2 meseca pa je prva prespala noč edinkrat pri tašči ko sem šla rodit ponoč.

Še na faks sm jo na izpit sabo vzela ker sm jo dojila in tudi če je nebi bi šla z menoj, ne da bi šla jz na dopust za 7 dni.

sedaj k mava drugega jo prideta tast pa tašča iskat dop da je pri njih ampak ne meni na ljubo da bi mela mir pa da bi se spočila ampak zato ker sta čist nora nanjo sploh tast in jo imata rada pri sebi. sam pop je pa obvezno doma z nami in vikende tudi. dop edino njim na ljubo.

ampak brez zamere tabol da otroka daš v posvojitev pa ti dalje žuraš!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:01:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: ...Che

IZVIRNO SPOROČILO: tweed


Drugače pa je tema preveč hilarious, da bi se ji pridružil...


Pa si zato napisal v drugem topicu...



Refresh my memory, prosim citat...


Nisi razumel, svoj prispevek si odložil tukaj, istočano pa se temi nisi priključil... Sproščeno starec, sproščeno... Nego, si videl ti, kako so nama zadnjič hinavsko spucali vso tisto grmado, ki sva jo nasrala???

< Sporočilo je popravil ...Che -- 20.4.2009 12:02:24 >

(odgovor članu tweed)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:02:11   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

ampak brez zamere tabol da otroka daš v posvojitev pa ti dalje žuraš!!!!!!!!!


user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:03:49   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che

IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: ...Che

IZVIRNO SPOROČILO: tweed


Drugače pa je tema preveč hilarious, da bi se ji pridružil...


Pa si zato napisal v drugem topicu...



Refresh my memory, prosim citat...


Nisi razumel, svoj prispevek si odložil tukaj, istočano pa se temi nisi priključil... Sproščeno starec, sproščeno... Nego, si videl ti, kako so nama zadnjič hinavsko zbrisali vso tisto grmado, ki sva jo nasrala???


Daj idita tam malo nižje, pri spolnosti je en kotiček za vaju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:04:05   
tweed
Zdaj vse jasno user posted image .

Evo, že drugi, žena pravi starek, ti starec, pa bo res nekaj na tem...

Tri so napisale, da je za njih preveč, pa so rekli, da bolje, da se pogovarjava na ZS...


_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:06:07   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

Zdaj vse jasno user posted image .

Evo, že drugi, žena pravi starek, ti starec, pa bo res nekaj na tem...

Tri so napisale, da je za njih preveč, pa so rekli, da bolje, da se pogovarjava na ZS...




Ne poslušaš me, idita na spolnost, spucaj se, pa ne filozofiraj preveč.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:06:37   
tweed
user posted image  Si tudi ena tistih...?

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:06:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

Zdaj vse jasno user posted image .

Evo, že drugi, žena pravi starek, ti starec, pa bo res nekaj na tem...

Tri so napisale, da je za njih preveč, pa so rekli, da bolje, da se pogovarjava na ZS...



Zgornjo gospo/dično smatraš za tri?

(odgovor članu tweed)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:11:12   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Marijena
Pogoj je normalno, da pridema brez dojenčka,



Ma itak, normalno. A una stara vešča ga pa noče merkat, praviš?

Ma šit no, a pa se zaveda, kaj bo s tem naredila? Ker samo spočita mama je lahko dobra mama. In ti boš zdaj zaradi nje slaba mama. Ma čarovnica, no, nimam besed.
A pa kar da je še premajhen, pravi? Pa že 4 mesece je starina stara? Ma ni za govort, res ne.
A zdaj pa misli, da se ti bo zaradienega otroka življenje ustavilo ali kaj? Pa vsi drugi bodo tam 10 dni žurali? Ja pa kaj stara misli, da je? Da bo ona tebi peprečila, da boš ti uživala ali kaj?
Jaz bi jo kar tožila.


Splišni, joj, kok sem se nakrohotalauser posted image user posted image user posted image
Marijena, kolikor "poznam" splišni, je bilo tole hudo ironično mišljeno...

"Ja veš, ampak, emmm, otroci tukaj, emmm...saj veš...!"
"Hvala lepa, nasvidenje...".

No, pa se enkrat strinjavauser posted image . na srečo pa nisva nikoli imela take "dojenčko-netolerantne" družbe.

nivess, no tvoj dragi poceni odnesel danes, če te bo kaj razkuril, ko si že tu pokurila dodatne atomčke, hehe.user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:13:36   
porednica22
jooojjjj kako me razjezi in razbesni ko berem take....
da si more mati oddahnit od otroka pa take...jaz ne razumem, zakaj si se pol sploh odločila otroka imet.
si mogla še hodit po dopustih pa otroka naredit ko bi bila bolj zrela.
!!!!!!!!!!! growww up !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in štirimesečnega otroka bi pustila kar za cel teden????????
tašča ima čisto prav.
je tvoj otrok. skrbi zanj kot je treba!!!!

_____________________________

porednica

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:14:01   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

IZVIRNO SPOROČILO: Marijena
Pogoj je normalno, da pridema brez dojenčka,



Ma itak, normalno. A una stara vešča ga pa noče merkat, praviš?

Ma šit no, a pa se zaveda, kaj bo s tem naredila? Ker samo spočita mama je lahko dobra mama. In ti boš zdaj zaradi nje slaba mama. Ma čarovnica, no, nimam besed.
A pa kar da je še premajhen, pravi? Pa že 4 mesece je starina stara? Ma ni za govort, res ne.
A zdaj pa misli, da se ti bo zaradienega otroka življenje ustavilo ali kaj? Pa vsi drugi bodo tam 10 dni žurali? Ja pa kaj stara misli, da je? Da bo ona tebi peprečila, da boš ti uživala ali kaj?
Jaz bi jo kar tožila.


Splišni, joj, kok sem se nakrohotalauser posted image user posted image user posted image
Marijena, kolikor "poznam" splišni, je bilo tole hudo ironično mišljeno...

"Ja veš, ampak, emmm, otroci tukaj, emmm...saj veš...!"
"Hvala lepa, nasvidenje...".

No, pa se enkrat strinjavauser posted image . na srečo pa nisva nikoli imela take "dojenčko-netolerantne" družbe.

nivess, no tvoj dragi poceni odnesel danes, če te bo kaj razkuril, ko si že tu pokurila dodatne atomčke, hehe.user posted image




Jaooo Ronja, jaooo kako si simpatična.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:17:45   
boni25
Kaj nej rečem?Dobra si,mene je ze kr groza ko bom malega mogla pustit v varstvu,ker grem v sluzbo pa je star 11 mescev.Ne pa da bi pustila ga 4 mesece starega in sla zurat za en teden, se mi kr zmesa najbrz.Ja pa tasča mi ni se nikol pazila otroka,samo moja mami pač če eni nimajo te zelje jim ne mores uturavat svojega otroka.
Tako je moje mnenje ti pa naredi po svoje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:18:38   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: boni25

Kaj nej rečem?Dobra si,mene je ze kr groza ko bom malega mogla pustit v varstvu,ker grem v sluzbo pa je star 11 mescev.Ne pa da bi pustila ga 4 mesece starega in sla zurat za en teden, se mi kr zmesa najbrz.Ja pa tasča mi ni se nikol pazila otroka,samo moja mami pač če eni nimajo te zelje jim ne mores uturavat svojega otroka.
Tako je moje mnenje ti pa naredi po svoje.




Đes bona.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:20:32   
HuAnita
OMG.
Berem in berem, pismo, me srbijo prsti. Brala sme samo 1. stran.
Vidim, da mislim kot druge. Ne bom te obsojala.
Če se ti tako lušta žurat, pa ja pojdi!!!! Otroka lahko v đungli v City Centru pustiš kak dan ali pa v previjalnici na kaki Petrolovi črpalki. Nekaj časa bo že...
adijo pamet, res.
Moja ta starejša hči je stara 4,5 let, pa še več kot 2 noči naenkrat ni nikjer predspala. Ne gre za to, da ne zaupam mami in očetu, ampak se mi zdi ŠKODA časa za žure, šminkarijo ipd., ker sem ta čas raje z otrokoma.
Pa ne rečem, ajd, 1 dan, ampak ves teden?!? 4mesečni dojenček? Ne dojiš?  Pismo, tako dete še ne zna nič povedati, samo z jokom sporoča, mene bi bilo itak strah, kaj če zboli ipd.???
No, morda sem prevelik panik, ampak sori - res dam prav tvoji tašči. Otrok je tudi po mojem premahjen, da bi ga 7 dni puščala komu. ali pa razmisli, pa naj gre z mamo še na RD? Saj mu ne bo hudega. Malo glasne glasbe, nafutrali ti ga bodo, pa bo.

Adijo pamet!

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:21:22   
gogabojan
Sploh ne podpiram tega.

Imam enega 7 let starega otroka, in gre čez vikend babici in dedku (pa je 7 let star), pa ga grem vmes obiskat.

Mislim pa, da si želi dekle swingat , če gredo nekam brez otrok, in ker otroci niso zaželjeni. Nisem glih vsega brala. Toda to je moja zaključena tema.

Z partnerjem si želijo izmenjavo partnerjev. Zato tudi hrvaška + keine otrok = swingerstvo.

Se opravičujem, če sem koga prizadela.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:21:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marijena

jaz se ne delam nič norca, sploh pa ste me tak napadle kot bi rekla da ne vem, bom pustila 1 mesec otroka pri enih tujcih, pa ne vem al jst ne kompliciram al kaj.

jaz mam rada svojega otroka! zelo!

pa tudi gre z mano povsod, to je pač bla enkratna priložnost.

to da rečejo brez otrok, ni grdo, taka družba je pač. ne moreš z otroci delat kar delamo, če jih ni poleg,to je mnda jasno.

sme pač videla eno lepo priložnost, da si mal oddahnem od otroka, vse veste da vsaka mama to rabi!

če ne bo pač mož šel sam, pa bom jst doma!

ampak to pa ne spremeni kaj si mislim o tašči, o ne, to pa ne!



Kaj nisi malo prej napisala,da z otrockom ni nobenega dela..kaj si imas potem za oddahnituser posted image .
Sele 4m je star,puscas ga po 2dni pri tasci ali mami,zdaj bi sla se za 1t od doma...po moje sploh nisi dorasla vlogi mame.
Moja bo imela kmalu eno leto,imamo svoj ritual navad,je ne bi pustila niti za en dan drugje.....user posted image za tasco.

(odgovor članu Marijena)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:23:28   
gogabojan
ENO VPRAŠANJE ŠE:

KOLIKO SI SPLOH STARA?????????

Sem brala le prvo stran. Vidim da so odzivi večino isti kot pri meni. Me pa zanima starost, ker nevem no,......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:26:49   
mika
nisem brala vsega, bom kasneje
IZVIRNO SPOROČILO: Marijena

Pa saj ne misliš resno- ali boš res nezadovoljna mama, če greš na 4dnevni dopust namesto 7dnevnega??


Lahko greva itak sam ne vem kje je fora se za 4 dni vozit na hrvaško. pa vsi ostali bojo tam en teden. user posted image



Pri kolkih si pa ti rodila? pri 15ih...jaz sem takrat mamo izsiljevala ...če pa vsiiiiiiiiii grejo...
Ti pa izsiljuješ taščo in ti gre na živce.

Najbrž se delaš norca iz vseh nas in otroka še v rokah nisi imela, kaj šele rodila.

< Sporočilo je popravil mika -- 20.4.2009 12:27:34 >

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:27:24   
Blueberry
Se mi zdi bw temo odpret in spraševat tu gor.user posted image To bi morala sama pri sebi vedet, saj si dovolj stara in veš kaj je za tvojega otroka dobro.. Vsekakor pa se ne strinjam s tem, da bi tako malega otroka pustila tako dolgo brez mamice (tebe).user posted image Konec koncev se boš pa tako sama odločla..

_____________________________

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Tašča mi gre na živce!
20.4.2009 12:34:35   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Marijena



jaz vem da mam otroka rada in to šteje. nisem slaba mama, če bi si mal spočila.




Se sprašujem enako kot Volga, - od ČESA bi si pa spočila, če ni dela s tvojim otrokom?????!!!!
Sem ti napisala 5 strani, pa me je ruknilo ven!!!!! Še bolje, ker bi me z RR zbrisali, toliko sem ti napisala (grdega!)

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?