Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.5.2010 18:33:07
Tincy90
nannyka spet nisi mogla takrat se polulat, ko bi blo treba? Revica. no js držim pesti d bo ponoč kaka akcija in d že čim prej dobi moja hčerka že druzga snubca, ouyeah! namreč ma še enga luškanga fantka na izbiro, od mojga bratranca sinčka. Je tak srček ta Nolan. čak, sj če je od bratranca sinko ni pol nč u žlahti z mojo afno ali pač? k da je važn, če ga bo hotla ga bo mela, če ne pa ne.
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.5.2010 18:48:23
nanny.girll
evo sm že nazaj. sovržam to lulanje tincyka tebe pa spet hormoni dajejo. da nauš ti kej mogla polulat aja tko da ma Tian tekmeca. joj škoda. zdj je pa reku, da ga še 3 tedne ne bo vn zdj bom pa še jaz mal pisano pisavo dala. tale je res booooring.
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.5.2010 19:43:08
Aninchy
No, pa da se še jst mal obarvam!
Jst se tud pridružujem klubu čakajočih mamic! Bi že tud šla kr rodit, čeprav mi po originalnem PDPju manjka še 16 dni... Ampak jst bi že takoooo šla v "Rim"!!!! No, emibu in nanny.girl, hitr se spokita, da lahk še jst pol rodim!
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.5.2010 20:34:06
Tincy90
Too punce, sm barvna pisava. k ni lepš za brat in tko na sploh? uuuu, pa res, sm kr pozabila. ja moja mala ma pa dans že 5 mescev, omg. še mal pa bomo sami čičal, pa puzal pa še bol mamici nagajal.
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.5.2010 11:42:06
egleria
emibu sem poslikala kompletek pa lahko pogledaš v albumu.. ne vidi se tok fajn. je pa kombinacija bela, pa vanilijeva barva. sej bom še potem po krstu prilimala slikice ko bo oblečen
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.5.2010 11:50:41
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria
emibu sem poslikala kompletek pa lahko pogledaš v albumu.. ne vidi se tok fajn. je pa kombinacija bela, pa vanilijeva barva. sej bom še potem po krstu prilimala slikice ko bo oblečen
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.5.2010 16:24:50
emibu
nisem še nič klicala,sem čist zmedena po eni strani berem po netu da so to lahko popadki po drugi strani da ne..nebi rada šla zastonj v P ker mam 40 km v eno stran..pa da pridem s trbuhom nazaj me bojo spet usi napadl ja ka pa zdej to pa blabla...kaj bi ve nardile? se opr.kr tarnam tuki..
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.5.2010 16:46:08
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: emibu
nisem še nič klicala,sem čist zmedena po eni strani berem po netu da so to lahko popadki po drugi strani da ne..nebi rada šla zastonj v P ker mam 40 km v eno stran..pa da pridem s trbuhom nazaj me bojo spet usi napadl ja ka pa zdej to pa blabla...kaj bi ve nardile? se opr.kr tarnam tuki..
po mojem najbolš da kr pokličeš pa poveš kaj se dogaja.. potem ti bojo pa že povedali a se moreš prit pokazat al ne.. bolš da greš za brezveze tja pa nazaj kot pa da bi blo kej narobe..
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.5.2010 16:51:43
Tincy90
po mojem najbolš da kr pokličeš pa poveš kaj se dogaja.. potem ti bojo pa že povedali a se moreš prit pokazat al ne.. bolš da greš za brezveze tja pa nazaj kot pa da bi blo kej narobe..
Se strinjam z eglerio.
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.5.2010 18:32:33
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
Se strinjam z eglerio.
Se strinjam Poleg tega ti ni treba nikomur razlagat, kam in zakaj greš