Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

sva v procesu IVF, kar sva se z gin odločile nekaj časa nazaj. Gin imam v Leonišču. Naredila sva HSG, spermiogram (je ok), hormonske preiskave (na te rezultate še čakama). Pri zadnjem obisku pri gin. mi je sestra rekla, da mora moj dragi narediti test za spolno prenosljive bolezni. Na tem listu, ki sem ga dobila, pa piše, da mora par podati te dokumente. A potem bi morala tudi jaz iti na te teste in mi je sestra to pozabila povedati
  sva v procesu IVF, kar sva se z gin odločile nekaj časa nazaj. Gin imam v Leonišču. Naredila sva HSG, spermiogram (je ok), hormonske preiskave (na te rezultate še čakama). Pri zadnjem obisku pri gin. mi je sestra rekla, da mora moj dragi narediti test za spolno prenosljive bolezni. Na tem listu, ki sem ga dobila, pa piše, da mora par podati te dokumente. A potem bi morala tudi jaz iti na te teste in mi je sestra to pozabila povedati  Prosim, če mi lahko svetuje katera ki je bila v podobni situaciji in kaj je bilo potrebno narediti.
  Prosim, če mi lahko svetuje katera ki je bila v podobni situaciji in kaj je bilo potrebno narediti. 
 , da mi je Reš pokazal kako si vpihavam Superfact spray
 , da mi je Reš pokazal kako si vpihavam Superfact spray