Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:12:03
Volga
Pa ne vem, kam bi postavila vprašanje. Lahko ga prestavite, ni panike. A tole se vam zdi v redu, mislim tole poimenovanje in izbiranje za ene kao "zrele" ženske, no, za ženske z otroci? Ker sem morala dvakrat pogledat, da sem bila sigurno, da je možno, da kaj takega pride ven....od enih žensk, mater, ne zaguljenih, cankarjanskih, pač pa takih, normalnih mladih mam... http://www.ringaraja.net/ankete.asp Anketa finale - julijski otročki cesarčki in cesarične sončki piščančki poletne žabice morski ježki in zvezdice Kaj ve mislite? Meni se zdi tako zelo milo rečeno, malo trapasto.
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:14:19
tanikaa
Tudi za moje pojme zelo. Trapasto namreč.
_____________________________ Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:17:08
muki1
Meni je pa cortkano. Sem dodala predlog bruhci. To mi je tak fino...ti ti ti moj bruhec mali . No, še vedno pa lahko našuntam moje oktobrke, da se preimenujemo v bruhce, če bom pri julijkah izvisela.
_____________________________ Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:18:09
Volga
Mene ima, da bi včasih kar koga po zdravju vprašala. krofEki,. hroščEki, mravljice, tortice, princeZe, debeluški, bruhci.... In ja, moje zdravje je v redu, hvala.
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:20:26
ssevin
In kaj jim pomeni to neko finale? Finale za budale..
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:21:05
ssevin
cesarčki in cesarične? aaaaaaaahahahaha
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:21:21
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin In kaj jim pomeni to neko finale? Finale za budale.. Joj, ne tako grdo. Bog ve, kakšni so bili predlogi, ki niso prišli do finala? To me pa tudi zanima.
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:21:38
muki1
Oh, sevinn, to je pa zelo podlo
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:22:15
HuAnita
Volga, pejt delat :-)))
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:22:48
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin In kaj jim pomeni to neko finale? Finale za budale.. Joj, ne tako grdo. Bog ve, kakšni so bili predlogi, ki niso prišli do finala? To me pa tudi zanima. Pa p. kaj jim to pomeni? Kako finale? a majo kako baby tekmovanje al kaj???
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:23:08
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Volga, pejt delat :-))) a bejž ga srat no...
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:23:54
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin In kaj jim pomeni to neko finale? Finale za budale.. Joj, ne tako grdo. Bog ve, kakšni so bili predlogi, ki niso prišli do finala? To me pa tudi zanima. Pa p. kaj jim to pomeni? Kako finale? a majo kako baby tekmovanje al kaj??? Ja, tudi ti bi lahko sodelovala, samo vprašanje, kdo te hoče s tem strupenim jezikom .
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:24:04
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Volga, pejt delat :-)))
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:24:30
PIRANJA
Volga oprosti, ne po zdravju po EMŠOju . Osebno sem pa proti kakršnemukoli"etiketiranju" otrok!
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:24:58
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA Volga oprosti, ne po zdravju po EMŠOju . Osebno sem pa proti kakršnemukoli"etiketiranju" otrok!
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:26:06
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA Volga oprosti, ne po zdravju po EMŠOju . Osebno sem pa proti kakršnemukoli"etiketiranju " otrok! Tudi cesarčkanju?
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:27:46
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA Volga oprosti, ne po zdravju po EMŠOju . Osebno sem pa proti kakršnemukoli"etiketiranju " otrok! Edino, če bi bili pingvini. cesarski pingvini. Tudi cesarčkanju?
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:28:04
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin In kaj jim pomeni to neko finale? Finale za budale.. Joj, ne tako grdo. Bog ve, kakšni so bili predlogi, ki niso prišli do finala? To me pa tudi zanima. Pa p. kaj jim to pomeni? Kako finale? a majo kako baby tekmovanje al kaj??? Ja, tudi ti bi lahko sodelovala, samo vprašanje, kdo te hoče s tem strupenim jezikom . Daj mukijeban, še prosla me boš za ta moj jezik ksssssssss...
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:28:53
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA Volga oprosti, ne po zdravju po EMŠOju . Osebno sem pa proti kakršnemukoli"etiketiranju " otrok! Edino, če bi bili pingvini. cesarski pingvini. Tudi cesarčkanju? Pingvinska nova cesarjeva baby oblačilca
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:29:10
Ribica **
nivess, ene tri ankete so na to temo pa (sklepam, da julijke) so blazno uzaljene, ce kdo kaj komentira.
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:30:30
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR nivess, ene tri ankete so na to temo pa (sklepam, da julijke) so blazno uzaljene, ce kdo kaj komentira. ja, in
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:30:33
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR nivess, ene tri ankete so na to temo pa (sklepam, da julijke) so blazno uzaljene, ce kdo kaj komentira. Ne zastopim ama niiiiiiiišta a bi mi katera lahko razložla na kratko julijke imajo otroke rojene julija..ok in so jih poimenovale cesarčki, bruheci, itd...in kje so tu zdaj ankete?
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:30:45
PIRANJA
Ja ssevin. Tudi poveličevanje v lajfu negativno vpliva na otrokovo samopodobo. So potem preveč samozavestni, v praksi pa je nula od njih.
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:31:46
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR nivess, ene tri ankete so na to temo pa (sklepam, da julijke) so blazno uzaljene, ce kdo kaj komentira . kje lahko komentiram? kaj pa če bi jim fliknili kar celotno to temo tja?
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:32:23
Kontrakarambolšrauf
Se sprašujem, kakšni so bili šele predlogi v predizboru, po kakšnem kriteriju so ti cesarčki in cesaričke prišle v finale in ali je nekaterim res preveč doooolgčas
_____________________________ Exkontrakarambolmatica.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Samostojnost.Admin So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.