aprilčica07
|
Ojla babnice, mene je grlo začelo matrat, me praska kr fanj, tamali pa kašlja in smrka, pa nekam sumljiv se mi je zdel... Sicer je jedel in bil prav razposajen in igriv, ampak meni neki ni všeč.... kr naprej mu iz nosa teče....boo, bomo vidli kaj bo iz tega ratalo... zdaj sta šla moja dedca spat. alisa: sem se nasmejala ko si pisala kako gre tvoj počivat... ti dam jst mojga? obvezno, ko pride iz šihta mora malo poležat, 10 15 minutk, največ pol ure.. in to skoraj vsak dan.. meni gre takooooooooo na jetra, ker v tistih parih minutkah začne smrčat.... jao... jst bi tudi malo odmarala pa mi kr nikoli ne rata, ampak ne da bi moj kaj težil, ampak vedno kaj najdem, da je za delat, pa nikoli ne počinem... noge imam take pa kot hlode, pa hrbet me začne bolet in tako dalje.. ma se ne dam muca83: nevem kako je z vpisom plač, sem že delala enrkat te reči, ma nimam pojma kaj in kako upoštevajo plače za porodniško.. jst samo vem, da sem imela celih 70 eur več porodniške kot plače.... romana24: nimam pojma kje kupiš tiste famozne gate, mogoče kašen Sanalabor ali kaj takega? simonalokar: ti se kr počuvaj, da zdržiš do 36 tedna.... glede seksa po porodu.. hm, se niti ne spomnim dobro kdaj sva spet začela ampak pre 6 tedni oziroma pregledom pr dr zagotovo ne, ker me je blo strah kašnih infekcij in podobnega sranja.. sva pa takrat hitro prešla v star ritem se je poznalo, da nisem bla dosti šivana in je blo spodaj relativno normalno kr hitro... serependity: zgaga? uf, mi je znano.. samo jst se moram pohvalit, da mi je ratalo kr jo uredit.. sem malo ugotavljala kaj mi ne paše in od takrat ko kombiniram kaj jem in kaj kdaj je situacija pod kontrolo... sicer se še spozabim (recimo včeraj, ko sem požrla sladkarij za cel teden), ampak načeloma se čuvam, ker me je tako peklo, da sem spapa sedečke.. Danes je pa zadnji dan za plačilo dohodnine in jst sem pozabila plačat.. moram jutri obvezno poravnat dolgove do države. Jutri je petek, pol pa vikend. Baje bo vreme bolj slabo. Mi gremo jutri na en piknik od mojga, če bo vreme znosno. Moj je ponavadi po službeni dožnosti na njihovih mitingih dj, pa ker bo piknik tle blizek bi lahko jst in mali šla čekirat kaj se bo dogajalo, če bo Jakob ok in vreme primerno. Za soboto nimamo planov, no, moramo it iskat sliko za tastov rd, kaj drugega pa ni v načrtu. V nedeljo pa je itak formula in takrat ima moj svoje rituale. Tako, zdaj si grem nardit kašno domače zdravilce za grlo, pol tv, pol tuš, jutri pa delat.. Ma imam en tolko stvari še za uštimat predno mrknem na dopust, da me je kr groza. Poleg tega uvajam mojo namestnico in nama kr ne uspe, da bi se nekako ujeli.. Ampak ko bo treba, bo punca itak mogla delat. Ne bo izbire... Lepo se mejte.