Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
dobro jutro! spali smo kar ok, le da je eva okrog 4ih pristala pri naju. in kaj je najboljše? da je spala počez v postelji! je imel pri sebi glavo, jst pa noge sem pa včeraj izvedela eno novico in sem kar . skoz sem mislila, da mam možnosti podaljšanja zaposlitve, včeraj pa sem izvedela, da mi ne bodo mogli podaljšat.
Evo, jst sm kr sm poste na popala, kr verjetno ste že več al manj vse tukaj. Bo treba spet oreng čvekat, da bomo ble ta bulše. Pr nas je vse oky doky. Vid je dns spal sam eno rundo tko, da zdej že spi, sicer je biu že alarem, pa mogoče bo še ker. Dns sva bla pr šoli s sosedo in njenim tamalim, se je Vid po toboganu vozil in FUL užival. Tko, zdej grem pa še mal tv pogledat pol pa spat.
Ej, kako hitro človeka spravijo v slabo voljo Ker sem morala čakati na določeno uro, da sem klicala k svoji gin., zraven me pa še migrena daje, sem pač ostala doma z malo piko in je šel z Gregijem k zdravniku moj A veste, kaj je ta -vstavi-po-želji- "na(do)mestnica" naše P rekla Gregorjevemu očetu? Kje sem jaz? WTF?! A je res tako čudno če gre enkrat edinkrat z otrokom, starim 1 leto, k zdravniku njegov oče??? Nič, popokala bom malo piko in svojo bolečo glavo ter se odvlekla v zdr. dom, ker je moral Gregi spet v laboratorij
Pa res čudo od čuda ta namdomestnica. Moj skoraj vedno pelje Manco sam. Anžeta še res ni, se mi pa ne zdi to nič čudnega. Kaj pa je rekla kaj mu je? Meni zgleda kot 6 o.b. Samo ko sem pogledala jezik se mi zdi, kot pri škrlatinki . Tako tudi "nadomestnica" od naše ni prepoznala med 6 in škrlatinko . Super za izvide!!!!
Špelin@; Alja je imela enako situacijo na obrazu, sedaj pa je že skoraj izginilo. 5,6 bolezen Nimam pojma. Verjetno je res virusna zadeva, naša je tud topla, a vročine nima
Tud naša je v nedeljo končala kuro hikoncila
Kaj sedaj je že vse virusna okužba, ko nevedo, kaj bi druga lahko bilo
Sem hotela enkrat nekaj vprašat, sem se registrirala in prijavila na MON-u in nisem mogla, mi ni bilo dovoljeno , nimam pojma zakaj, ker bi večkrat to Tanč kaj vprašala
Ej, kako hitro človeka spravijo v slabo voljo Ker sem morala čakati na določeno uro, da sem klicala k svoji gin., zraven me pa še migrena daje, sem pač ostala doma z malo piko in je šel z Gregijem k zdravniku moj A veste, kaj je ta -vstavi-po-želji- "na(do)mestnica" naše P rekla Gregorjevemu očetu? Kje sem jaz? WTF?! A je res tako čudno če gre enkrat edinkrat z otrokom, starim 1 leto, k zdravniku njegov oče??? Nič, popokala bom malo piko in svojo bolečo glavo ter se odvlekla v zdr. dom, ker je moral Gregi spet v laboratorij
Pa saj ne morem verjet. Kura smotana. Moj je tudi v ponedeljek peljal Vida k P in je ona tudi neki stokala. Kot da smo mame res samo za otroke, služba pa itak lahko počaka, pa bolane tudi ne smemo bit, res so prave kure.
Jeeeieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jutri moram tudi jaz izvedeti kaj je z mojim brisom (sem nesla odvzet bris v mikrobiološki lab. ) od prejšnjega tedna. Moram poklicati in že vidim kako bom dopoldne nervozna.
Lahko rečem samo SVAŠTA Ja kaj pa je z enimi zdravniki. Škoda besed