nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Vas bom jaz takoj zaposlila - pridite, mi smo začeli danes rušiti po stanovanju, ker nas končno čaka renoviranje in mi je že vse slabo Uuu to pa res ni prijetno, ti kar pokliči, ti pridem pomagat, ni blema, pa še iz bajte grem Bi se res najraje razjokala ob tem kaj vse me čaka. HB bo potem nekaj časa mir v hiši in na hiši, samo še ograje na balkone je treba zmontirati. Potem jeseni ali na spomlad pa nas čaka ograja pred hišo in pa okolica hiše. Ko bi ti videla naše podstrešje, ko sem prišla iz porodnišnice , le soba je bila, ostalo pa ruševine, skratka groza, prah, cigli......Zdaj pa manjka le še nekaj pohištva. Zunaj pa sploh ne bo take panike, mi smo letos ogromno naredili zunaj zraven Nie, pa še fajn je zunaj nekaj mučkat. Če rabiš pomoč, mi res povej, magari pri varstvu ali bilo kaj, rada pomagam. OK, te držim za besedo Samo te moram opozoriti, da naš Gal ni pri miru niti sekunde. Je pravi mali hiperaktivnež Kopija Nie , skoz skoz skoz je v elementu In potem res ni čudno, da nočejo kile iti gor . Jaz še tako živega otroka nisem videla. Me je kar groza kako bo v vrtcu. Se mi zdi, da se res na njem pozna, da sem imela stresno in nič kaj mirno nosečnost, saj sem bila skoz naprežena. Do konca Delno se sigurno pozna na otroku, saj si bila potem v podobni situaciji glede stresa kot jaz, še vedela nisma prav kje boma živela..... Pa še oba sma žive narave, kako naj bo potem ona mirna.