Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:43:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Vas bom jaz takoj zaposlila - pridite, mi smo začeli danes rušiti po stanovanju, ker nas končno čaka renoviranje in mi je že vse slabo Uuu to pa res ni prijetno, ti kar pokliči, ti pridem pomagat, ni blema, pa še iz bajte grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:43:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Eh deci.....saj sem si tudi jaz v drugo želela , pa sedaj moje rozike ne menjam za nič na svetu Pa če glih ti je spila živcev za 2 leti življenja. Meni se je pa vse uresničilo. Saj mi jih še pije počaki, da pridejo do poubertete
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:44:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Vas bom jaz takoj zaposlila - pridite, mi smo začeli danes rušiti po stanovanju, ker nas končno čaka renoviranje in mi je že vse slabo Jaz sem 1 mesec zdržala, več pa ne. Jaz upam, da bo v roku treh tednov to sr... gotovo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:44:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Eh deci.....saj sem si tudi jaz v drugo želela , pa sedaj moje rozike ne menjam za nič na svetu Pa če glih ti je spila živcev za 2 leti življenja. Meni se je pa vse uresničilo. Saj mi jih še pije in jih še bo kako pa je v vrtcu? pa še to sem pozabila povedat, da smo dobili vrtec s 1.9. pa Emilija je končno začela se dvigovat in naredi kakšen korak ob opori. počasi pa bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:45:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Otroc so preveč pridni moji res, ker sta predčasno zaspala Pr nas pa ta velik spi, Alja pa še nekaj gunđa, jo slišim po babyfonu Se vidi, da je spala še popoldan od 16-18.30h(smo jo zbudili) A še vedno veliko spi čez dan? Maji je 1 runda spanja premalo, 2 pa preveč. Jaz kar vztrajam na eni, pa pač potem zaspi ob 20, drugače pa je šla spat ob 21.30 kar je meni absolutno prepozno, ker mi je lažje imet enega, ki hodi pozno spat kot dva. Spi večinoma 2x dnevno. V vrtcu od 12 do 14 ali 14.30h, potem pa še doma kako urco. Doma pa spi dopoldan 2-3h popoldan pa 1,5 ure. Še kar veliko spi, ponoči pa 10h v kosu to je njen standard Menjam 1 dan za njeno spanje, ona pa naj gre v službo namesto mene. Alja zaspanka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:45:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Otroc so preveč pridni moji res, ker sta predčasno zaspala Pr nas pa ta velik spi, Alja pa še nekaj gunđa, jo slišim po babyfonu Se vidi, da je spala še popoldan od 16-18.30h(smo jo zbudili) A še vedno veliko spi čez dan? Maji je 1 runda spanja premalo, 2 pa preveč. Jaz kar vztrajam na eni, pa pač potem zaspi ob 20, drugače pa je šla spat ob 21.30 kar je meni absolutno prepozno, ker mi je lažje imet enega, ki hodi pozno spat kot dva. Spi večinoma 2x dnevno. V vrtcu od 12 do 14 ali 14.30h, potem pa še doma kako urco. Doma pa spi dopoldan 2-3h popoldan pa 1,5 ure. Še kar veliko spi, ponoči pa 10h v kosu to je njen standard Menjam 1 dan za njeno spanje, ona pa naj gre v službo namesto mene. To bi pa še šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:45:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Eh deci.....saj sem si tudi jaz v drugo želela , pa sedaj moje rozike ne menjam za nič na svetu Pa če glih ti je spila živcev za 2 leti življenja. Meni se je pa vse uresničilo. Saj mi jih še pije in jih še bo kako pa je v vrtcu? pa še to sem pozabila povedat, da smo dobili vrtec s 1.9. pa Emilija je končno začela se dvigovat in naredi kakšen korak ob opori. počasi pa bo za vrtec in korake, še malo pa bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:45:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Bi lahko šle zdaj na drink Komot, če bi moj bil doma Samo zdaj je pa že skrajni čas, da greve na pivo A ni danes malo prehladno Neeeeeeeee , jaz končujem z antibiotikom in bi prav pasalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:46:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Bi lahko šle zdaj na drink Komot, če bi moj bil doma Samo zdaj je pa že skrajni čas, da greve na pivo A ni danes malo prehladno Meni za pivo ni nkoli prehladno , ker ga obožujem. Te bom potegnila za jezik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:46:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Eh deci.....saj sem si tudi jaz v drugo želela , pa sedaj moje rozike ne menjam za nič na svetu Pa če glih ti je spila živcev za 2 leti življenja. Meni se je pa vse uresničilo. Saj mi jih še pije in jih še bo kako pa je v vrtcu? pa še to sem pozabila povedat, da smo dobili vrtec s 1.9. pa Emilija je končno začela se dvigovat in naredi kakšen korak ob opori. počasi pa bo Bo, bo, tudi ona zgleda cilja na Avgust v vrtcu je OK, je, spi in je pridna. Si ne bi mogla želet drugače
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 20.6.2009 21:47:09 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:47:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Vas bom jaz takoj zaposlila - pridite, mi smo začeli danes rušiti po stanovanju, ker nas končno čaka renoviranje in mi je že vse slabo Uuu to pa res ni prijetno, ti kar pokliči, ti pridem pomagat, ni blema, pa še iz bajte grem Bi se res najraje razjokala ob tem kaj vse me čaka. HB bo potem nekaj časa mir v hiši in na hiši, samo še ograje na balkone je treba zmontirati. Potem jeseni ali na spomlad pa nas čaka ograja pred hišo in pa okolica hiše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:47:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Eh deci.....saj sem si tudi jaz v drugo želela , pa sedaj moje rozike ne menjam za nič na svetu Pa če glih ti je spila živcev za 2 leti življenja. Meni se je pa vse uresničilo. Saj mi jih še pije in jih še bo kako pa je v vrtcu? pa še to sem pozabila povedat, da smo dobili vrtec s 1.9. pa Emilija je končno začela se dvigovat in naredi kakšen korak ob opori. počasi pa bo za vrtec in korake, še malo pa bo , madonca stre hitre s klofanjem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:48:19
|
|
|
|
barbaw
|
Pri nas pa bo malo problem, ker bo šel sodelavec od A na dopust in bo A sam za vse in mi je že začel kako to in ono in ....... Se mi kar živci skravžljajo, ker bo problem z varstvom. Pa še vrtec bodo zaprli 20 julija za 4 tedne in mi je kar žal, da nisem podpisala, da bi ga dali v podružnico. Sicer bi verjetno bila katastrofa ampak bi bilo že. Upam, da mi bo lahko sestra pomagala pa še mami. Samo za mami ne vem kako bo, ker je ati zbolel pa še išias ima in so ga mogli k dežurnemu peljat, ker ga je tako močno bolelo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:48:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Bi lahko šle zdaj na drink Komot, če bi moj bil doma Samo zdaj je pa že skrajni čas, da greve na pivo A ni danes malo prehladno Meni za pivo ni nkoli prehladno , ker ga obožujem. Te bom potegnila za jezik Jaz piva ne maram, mi je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:50:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Vas bom jaz takoj zaposlila - pridite, mi smo začeli danes rušiti po stanovanju, ker nas končno čaka renoviranje in mi je že vse slabo Uuu to pa res ni prijetno, ti kar pokliči, ti pridem pomagat, ni blema, pa še iz bajte grem Bi se res najraje razjokala ob tem kaj vse me čaka. HB bo potem nekaj časa mir v hiši in na hiši, samo še ograje na balkone je treba zmontirati. Potem jeseni ali na spomlad pa nas čaka ograja pred hišo in pa okolica hiše. Pri nas je tud eno samo gradbišče, sicer okoli hiša, a ipak Groza, komaj čakam, da bo zima, da se ne bo videlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:50:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo, bo, tudi ona zgleda cilja na Avgust v vrtcu je OK, je, spi in je pridna. Si ne bi mogla želet drugače zgleda da se bo pri nas avgusta dogajalo upam da bo pri nas šlo tako gladko v vrtcu kot pri vas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:50:43
|
|
|
|
Anitka
|
Aja še to, mi smo pa danes končno kupili peskovnik s strehico v Toys'r'usu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:50:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Eh deci.....saj sem si tudi jaz v drugo želela , pa sedaj moje rozike ne menjam za nič na svetu Pa če glih ti je spila živcev za 2 leti življenja. Meni se je pa vse uresničilo. Saj mi jih še pije in jih še bo kako pa je v vrtcu? pa še to sem pozabila povedat, da smo dobili vrtec s 1.9. pa Emilija je končno začela se dvigovat in naredi kakšen korak ob opori. počasi pa bo za vrtec in korake, še malo pa bo , madonca stre hitre s klofanjem se trudim , net se je sprostil in laufa na polno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:50:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Vas bom jaz takoj zaposlila - pridite, mi smo začeli danes rušiti po stanovanju, ker nas končno čaka renoviranje in mi je že vse slabo Uuu to pa res ni prijetno, ti kar pokliči, ti pridem pomagat, ni blema, pa še iz bajte grem Bi se res najraje razjokala ob tem kaj vse me čaka. HB bo potem nekaj časa mir v hiši in na hiši, samo še ograje na balkone je treba zmontirati. Potem jeseni ali na spomlad pa nas čaka ograja pred hišo in pa okolica hiše. Okolico rihtat je pa zame največji užitek, samo imam premalo prostora za izživljanje. Si bom jeseni dala duška ko bosta mala dva v vrtcu v hiši in bomo barvali. zunaj pa bi mogla travo obnovit, ker je na več kot polovici površine ni več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:51:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Vas bom jaz takoj zaposlila - pridite, mi smo začeli danes rušiti po stanovanju, ker nas končno čaka renoviranje in mi je že vse slabo Uuu to pa res ni prijetno, ti kar pokliči, ti pridem pomagat, ni blema, pa še iz bajte grem Bi se res najraje razjokala ob tem kaj vse me čaka. HB bo potem nekaj časa mir v hiši in na hiši, samo še ograje na balkone je treba zmontirati. Potem jeseni ali na spomlad pa nas čaka ograja pred hišo in pa okolica hiše. Ko bi ti videla naše podstrešje, ko sem prišla iz porodnišnice , le soba je bila, ostalo pa ruševine, skratka groza, prah, cigli......Zdaj pa manjka le še nekaj pohištva. Zunaj pa sploh ne bo take panike, mi smo letos ogromno naredili zunaj zraven Nie, pa še fajn je zunaj nekaj mučkat. Če rabiš pomoč, mi res povej, magari pri varstvu ali bilo kaj, rada pomagam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:51:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas pa bo malo problem, ker bo šel sodelavec od A na dopust in bo A sam za vse in mi je že začel kako to in ono in ....... Se mi kar živci skravžljajo, ker bo problem z varstvom. Pa še vrtec bodo zaprli 20 julija za 4 tedne in mi je kar žal, da nisem podpisala, da bi ga dali v podružnico. Sicer bi verjetno bila katastrofa ampak bi bilo že. Upam, da mi bo lahko sestra pomagala pa še mami. Samo za mami ne vem kako bo, ker je ati zbolel pa še išias ima in so ga mogli k dežurnemu peljat, ker ga je tako močno bolelo. tak je kot moj, ko ga kaj matra. Tud meni ni všeč, da vrtec zapro, samo kaj hočemo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:52:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas pa bo malo problem, ker bo šel sodelavec od A na dopust in bo A sam za vse in mi je že začel kako to in ono in ....... Se mi kar živci skravžljajo, ker bo problem z varstvom. Pa še vrtec bodo zaprli 20 julija za 4 tedne in mi je kar žal, da nisem podpisala, da bi ga dali v podružnico. Sicer bi verjetno bila katastrofa ampak bi bilo že. Upam, da mi bo lahko sestra pomagala pa še mami. Samo za mami ne vem kako bo, ker je ati zbolel pa še išias ima in so ga mogli k dežurnemu peljat, ker ga je tako močno bolelo. Ufffff, upam, da boš imela čimveč pomoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:52:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja še to, mi smo pa danes končno kupili peskovnik s strehico v Toys'r'usu koliko je pa bil?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:52:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas pa bo malo problem, ker bo šel sodelavec od A na dopust in bo A sam za vse in mi je že začel kako to in ono in ....... Se mi kar živci skravžljajo, ker bo problem z varstvom. Pa še vrtec bodo zaprli 20 julija za 4 tedne in mi je kar žal, da nisem podpisala, da bi ga dali v podružnico. Sicer bi verjetno bila katastrofa ampak bi bilo že. Upam, da mi bo lahko sestra pomagala pa še mami. Samo za mami ne vem kako bo, ker je ati zbolel pa še išias ima in so ga mogli k dežurnemu peljat, ker ga je tako močno bolelo. Upam, da boš našla vredu rešitev, vse na kupu ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:53:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Vas bom jaz takoj zaposlila - pridite, mi smo začeli danes rušiti po stanovanju, ker nas končno čaka renoviranje in mi je že vse slabo Uuu to pa res ni prijetno, ti kar pokliči, ti pridem pomagat, ni blema, pa še iz bajte grem Bi se res najraje razjokala ob tem kaj vse me čaka. HB bo potem nekaj časa mir v hiši in na hiši, samo še ograje na balkone je treba zmontirati. Potem jeseni ali na spomlad pa nas čaka ograja pred hišo in pa okolica hiše. Okolico rihtat je pa zame največji užitek, samo imam premalo prostora za izživljanje. Si bom jeseni dala duška ko bosta mala dva v vrtcu v hiši in bomo barvali. zunaj pa bi mogla travo obnovit, ker je na več kot polovici površine ni več. Užitek?????? Pa finančno breme tud
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNorice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?