Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:35:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Pa še Anitka je bolj zgodnja Aha, smo bili v Grazu in je Gal čez dan spal le nekaj malega v avtu tja in nazaj tako, da je posledično zvečer eno uro prej mrknil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:35:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Ampak te moram pohvalit, ker kljub mrtvilu vsakodnevno vztrajaš Pa včasih zgleda, kot da skoz gor visim, pridem pa le eno 3x dnevno pokukat, ampak je res tako mrtvilo, da je veliko postov mojih. D.rek je veš, ko si doma skoz, dolgčas mi je, največ se družim z mamo , pogrešam pogovore s kolegicami, druženja.... Ko bom šla delat bo takoj bolje, zdaj pa mi je bedno, čeprav mi moj knedl vedno popestri dan, ampak težko je iz vsakodnevnega druženja preklopiti na nobeno, noben stik z folkom. Pa saj bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:36:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Bi lahko šle zdaj na drink
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:36:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Otroc so preveč pridni moji res, ker sta predčasno zaspala moja ima še vedno isti ritem ob 20h jo zmanjka. danes je v minuti zaspala samo v pojstlo sem jo dala. je pa res da spi samo eno rundo dopoldan 1h-2h. ponoči spi do 4h potem pa zahteva mleko, čaj al pa voda ni dobr. včaaasih se ji posreči pa prespi celo noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:36:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Eh deci.....saj sem si tudi jaz v drugo želela , pa sedaj moje rozike ne menjam za nič na svetu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:36:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Otroc so preveč pridni moji res, ker sta predčasno zaspala Pr nas pa ta velik spi, Alja pa še nekaj gunđa, jo slišim po babyfonu Se vidi, da je spala še popoldan od 16-18.30h(smo jo zbudili) A še vedno veliko spi čez dan? Maji je 1 runda spanja premalo, 2 pa preveč. Jaz kar vztrajam na eni, pa pač potem zaspi ob 20, drugače pa je šla spat ob 21.30 kar je meni absolutno prepozno, ker mi je lažje imet enega, ki hodi pozno spat kot dva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:37:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Verjele ali ne, imela že alarm, le toliko, da ji malo zapojem in že spi naprej, čist za brezveze , kak ima grdo navado. Če pa jo pustim pa tako navere, da še pol ure do uro ne zaspi . Ko pa trdno zaspi, pa spi v kosu 4-5 ur, potem pa zahteva mleko očitno Nia ne misli tako Razvada in čisto nič drugega Ampak zelo sladka in prijetna razvada Zanjo ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:37:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Bomo videli, ampak jaz še vedno mislim, da bo poba. Boš mogla kar dokazat, da se motim. To to to čakamo ko bo bost zvedle
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:38:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Vas bom jaz takoj zaposlila - pridite, mi smo začeli danes rušiti po stanovanju, ker nas končno čaka renoviranje in mi je že vse slabo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:38:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Moj pa si je želel punčko. Moj tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:38:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Ampak te moram pohvalit, ker kljub mrtvilu vsakodnevno vztrajaš Pa včasih zgleda, kot da skoz gor visim, pridem pa le eno 3x dnevno pokukat, ampak je res tako mrtvilo, da je veliko postov mojih. D.rek je veš, ko si doma skoz, dolgčas mi je, največ se družim z mamo , pogrešam pogovore s kolegicami, druženja.... Ko bom šla delat bo takoj bolje, zdaj pa mi je bedno, čeprav mi moj knedl vedno popestri dan, ampak težko je iz vsakodnevnega druženja preklopiti na nobeno, noben stik z folkom. Pa saj bo Zato, pa moramo čim več pridelat, da bodo imele čas za čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:39:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Otroc so preveč pridni moji res, ker sta predčasno zaspala Pr nas pa ta velik spi, Alja pa še nekaj gunđa, jo slišim po babyfonu Se vidi, da je spala še popoldan od 16-18.30h(smo jo zbudili) Mega zaspanka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:39:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Ampak te moram pohvalit, ker kljub mrtvilu vsakodnevno vztrajaš Iiiiiiiii hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:39:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Ampak te moram pohvalit, ker kljub mrtvilu vsakodnevno vztrajaš Pa včasih zgleda, kot da skoz gor visim, pridem pa le eno 3x dnevno pokukat, ampak je res tako mrtvilo, da je veliko postov mojih. D.rek je veš, ko si doma skoz, dolgčas mi je, največ se družim z mamo , pogrešam pogovore s kolegicami, druženja.... Ko bom šla delat bo takoj bolje, zdaj pa mi je bedno, čeprav mi moj knedl vedno popestri dan, ampak težko je iz vsakodnevnega druženja preklopiti na nobeno, noben stik z folkom. Pa saj bo Vem kako je, ampak bo minilo. To naj te tolaži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:39:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Eh deci.....saj sem si tudi jaz v drugo želela , pa sedaj moje rozike ne menjam za nič na svetu Pa če glih ti je spila živcev za 2 leti življenja. Meni se je pa vse uresničilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:40:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Bi lahko šle zdaj na drink Komot, če bi moj bil doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:41:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Otroc so preveč pridni moji res, ker sta predčasno zaspala Pr nas pa ta velik spi, Alja pa še nekaj gunđa, jo slišim po babyfonu Se vidi, da je spala še popoldan od 16-18.30h(smo jo zbudili) A še vedno veliko spi čez dan? Maji je 1 runda spanja premalo, 2 pa preveč. Jaz kar vztrajam na eni, pa pač potem zaspi ob 20, drugače pa je šla spat ob 21.30 kar je meni absolutno prepozno, ker mi je lažje imet enega, ki hodi pozno spat kot dva. Spi večinoma 2x dnevno. V vrtcu od 12 do 14 ali 14.30h, potem pa še doma kako urco. Doma pa spi dopoldan 2-3h popoldan pa 1,5 ure. Še kar veliko spi, ponoči pa 10h v kosu to je njen standard
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:41:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A bova celo stran popisale??? Greste kam na počitnice čez poletje? Verjetno nikamor. Kaj pa tista ugodna varianta Moravskih? To bomo šli ja, ampak verjetno jeseni ali pozimi. Jeeeeeeeeeeeeee kava ti ne uide Najmanj kava - sem na vrsti, da častim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:41:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Vas bom jaz takoj zaposlila - pridite, mi smo začeli danes rušiti po stanovanju, ker nas končno čaka renoviranje in mi je že vse slabo Jaz sem 1 mesec zdržala, več pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:41:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Eh deci.....saj sem si tudi jaz v drugo želela , pa sedaj moje rozike ne menjam za nič na svetu Pa če glih ti je spila živcev za 2 leti življenja. Meni se je pa vse uresničilo. Saj mi jih še pije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:42:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bo pa rozike za pižame ponucala. Jaz sem to pri Andražu počela To bo lahko ja. a ko noben ni videl, da je rozika jaz bi pa tako imela še eno roziko, pa ne zaradi cunjic to se samo hecam Vem, da bi jo rada imela. Kaj pa Mr Đ? mr.Đ bi pa seveda imel . sej Emilijo ima neskončno rad sam veš kakšni so dedci. no na koncu mi bo seveda vseeno za spol, sam tko potihem si želim še eno Eh deci.....saj sem si tudi jaz v drugo želela , pa sedaj moje rozike ne menjam za nič na svetu Pa če glih ti je spila živcev za 2 leti življenja. Meni se je pa vse uresničilo. meni pije živce edino pri hrani, drugače je pa nezahtevna in prava pridnica in atijeva princeskica pa seveda mamin sonček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:43:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Bi lahko šle zdaj na drink Komot, če bi moj bil doma Samo zdaj je pa že skrajni čas, da greve na pivo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:43:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji preveč časa imamo Otroc so preveč pridni moji res, ker sta predčasno zaspala Pr nas pa ta velik spi, Alja pa še nekaj gunđa, jo slišim po babyfonu Se vidi, da je spala še popoldan od 16-18.30h(smo jo zbudili) A še vedno veliko spi čez dan? Maji je 1 runda spanja premalo, 2 pa preveč. Jaz kar vztrajam na eni, pa pač potem zaspi ob 20, drugače pa je šla spat ob 21.30 kar je meni absolutno prepozno, ker mi je lažje imet enega, ki hodi pozno spat kot dva. Spi večinoma 2x dnevno. V vrtcu od 12 do 14 ali 14.30h, potem pa še doma kako urco. Doma pa spi dopoldan 2-3h popoldan pa 1,5 ure. Še kar veliko spi, ponoči pa 10h v kosu to je njen standard Menjam 1 dan za njeno spanje, ona pa naj gre v službo namesto mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:43:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A bova celo stran popisale??? Greste kam na počitnice čez poletje? Verjetno nikamor. Kaj pa tista ugodna varianta Moravskih? To bomo šli ja, ampak verjetno jeseni ali pozimi. Jeeeeeeeeeeeeee kava ti ne uide Najmanj kava - sem na vrsti, da častim ti bom javila ko bo tako daleč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:43:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Ja danes pa se nekaj dogaja na RR-ji Za spremembo, sem bila prav presenečena Bi lahko šle zdaj na drink Komot, če bi moj bil doma Samo zdaj je pa že skrajni čas, da greve na pivo A ni danes malo prehladno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?